- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Persze, ha netet vagy hálózatot kap, akkor frissíti automatikusan a rendszeridőt, azért olyan pontos.
Próbáld ki úgy, hogy nincs se Net, se SIM hetekig.
Nekem most van egy telefon, amit csak edzeni használok, SIM és mobilnet utoljára 1 éve volt benne, az szokott késni, bár tény, hogy majdnem 5 éves.Nyilván a napi több perc az nem elfogadható
-
Zola007
veterán
hol tudom beállítani, hogy egy App csak wifin tudjon kommunikálni, mobilneten NEM
-
Zola007
veterán
válasz
DrojDtroll #4984 üzenetére
nekem most az email és facebook szinkront is ez oldotta meg
eddig nem is tudtam, hogy van ilyen funkció is
Komolyan mondom, lassan MSC diploma kell egy roh.dt androidhoz, pedig nem vagyok műszaki analfabéta, de amennyi beállítást beletesznek a rendszerbe és a komolyabb szoftverekbe....Több mint 1 órámba került beállítani a Bluemailt, a 6 email fiók minden részletét és az OS-en belül a kapcsolódó apróságokat.
Persze, nem teszi meg minden nap az ember, de anno ezt úgy 5 perc alatt oldottam meg Galaxy Spican. -
Zola007
veterán
hogy lehet Google fiókot eltávolítani?
kipróbáltam valamit, hozzáadtam egy másik Google fiókom, de nem találom hol lehet leszedni -
Zola007
veterán
Az tetszik, hogy koppintással fel lehet oldani a kijelzőt
Van esetleg arra módszer vagy segédprogram, hogy valamilyen művelettel le is lehessen zárni?
Armor tokom van és nem a legjobb a kiképzése az oldalsó gomboknál. -
Zola007
veterán
válasz
enginev3.0 #4075 üzenetére
köszi, akkor ráér
-
Zola007
veterán
válasz
enginev3.0 #4070 üzenetére
mit javítottak?
-
Zola007
veterán
100-ról ► 20%-ra merülés 5 óra 30 perc kijelzőidővel rendben van?
egyébként csodálkoztam hogy nyomja tele a gyári töltő 2.5 óra alatt a telefont. Megmértem és 1.20 Ampert tud leadni 4.9 volt mellett az 1A-os töltő, így nem csoda
-
Zola007
veterán
válasz
FalconKnight #3966 üzenetére
Firstphone témához lenne egy kis adalék: [link]
-
Zola007
veterán
válasz
sunavlys #3943 üzenetére
az egyetlen találat rá egy "Battery Widget Charge Level%" nevű 7 MB-os program
(#3948) gemini: én ott nem találok olyan menüpontot, ahol be tudom állítani, hogy adott szint alatt szóljon
pl. 25%-nál
(#3949) joci86: köszi
▬▬▬▬
VoLTE-t nem tudtam én sem micsoda, de most hogy mondtátok, megnéztem és be van kapcsolva, pedig pár napja még nem volt, mikor a SIM beállításokat battattam.
korábban említettek itt "GoogleOK"-t is érdemes kikapcsolni, azt hol találni? -
Zola007
veterán
valahol nem lehet beállítani, hogy böfögjön a telefon bizonyos töltöttség szint alatt?
megöl ez a rva sok beállítási lehetőség (egyelőre), google szinkronizációs beállításokat hol találom?
ON: ezek a battery appok nem jól mennek, de ahogy néztem a reviewkat, nem Redmi gond, hanem android 5 felett már nem olyan könnyű realtime lekérdezni az akkut külsős szoftvernek, mindegyik ezzel szenved az újabb telefonokon
-
Zola007
veterán
hogyan tudok a lapokról ikont eltüntetni?
ha felveszem és felhúzom a kukára, mindig csak azt ajánlja fel, hogy uninstalláljam, de nem akarom, csak az ikont levenni, mert egy mappába már beraktam egy másik példányt belőle -
Zola007
veterán
Homescreen - >fill empty cells mire való?
Firefox vagy Chrome megy jobban?
Gyári fájlkezelő helyett az ES File Explorer jó alternatíva ?
Zenelejatszobol mi a bevált? -
Zola007
veterán
akkor legyen 50k, nem vettem öltönyt vagy 5 éve, akkor is akciósan féláron, csak mondtam egy példát hasonló árkategóriában, a lényeg szerintem átjött
De akkor legyen pl. egy tablet.
A 125 ezres céges tablethez nem adtak csak egy töltőt, míg a 30 ezres Prestigiohoz adtak újonnan fóliát és tokot is. Igaz, hogy hamar szétment a tok, de mégis volt ami védje újkorától és pont rá való méret.
Ha 30-ból ki tudták szorítani, akkor 150-be is belefért volna -
Zola007
veterán
válasz
mandalorian #3832 üzenetére
korábban azt írta valaki, hogy az is eláll, de az üfsz szerint "jóvanazúgy"
azért nem onnan rendeltem -
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
megjött az első üvegfólia spanyolból [link]
ipari hulladék
körbe 2.5mm hézag a kijelző széléig
ennél csukott szemmel pontosabbat vágok svájcibicskával
megy a refund -
Zola007
veterán
telefonon gyárilag a MIUI Global 8.2 / Stable 8.2.6.0 verzió van
feldobta a frissítést a 8.5.1.0-re.Érdeklődnék, hogy a 8.2.6.0 tartalmaz-e valami kiugró problémát?
míg kiismerem a telefont, rajtahagyhatom vagy frissítsem inkább? -
Zola007
veterán
nem veszek dzsunka töltőket
nekem most egy 2A Nillkin, egy 2x 2.4A Blitzwolf, ill. van pár kisebb, amit kütyühöz adtak
A legjobban a Samsung Tab-hoz kapott 2A töltőt szerettem, az már fogásra is minőségi volt, de oda kellett adnom vele mikor eladtam.
Akartam külön venni egyet, de lehidaltam mikor mondták a MM-ban, hogy 7 rugó a gyári újonnan. Inkább vettem helyette 1 Nillkint és 2 Blitzwolfot -
-
Zola007
veterán
gyári töltő jó minőségű szerintetek?
továbbra is keresek linket üvegfóliához, mert a korábban ajánlottal nem volt szerencsém
EU-n belülről is jöhet -
Zola007
veterán
van ajánlott / bevált "shockproof" tok 4A pro-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest