- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
Koszonom valaszod
Akkor vagy karacsonyi ajandek lesz belole,vagy uj evi 😁
Mas:
Azt tapasztalta mar valaki,hogy pl egy hangrogzites visszahallgatasa utan nem lehet eltuntetni az ertesitesi savrol a lejatszot? 🤔joci86: Ennyire biztos es hiteles forrast,mint a tied,ritkan tapasztalni 😂😂
-
StarDeLuxe
tag
Ha kiveszik a simet, arról értesít, de akkor már nem tudja meghatározni hol van. Repülő módban sem. Inkább akkor jön ez jól ha elvesztetted a telód. Meg tudod keresni hol van. Ha ellopják és azonnal kiveszik a simet, mielőtt észrevennéd, akkor baj van. Akkor se riasztani, se törölni, se fotót készíteni arról akinél van, se zárolni nem tudod. Feloldani viszont nem tudja ha van beállítva valami, ujjlenyomat, pin, minta, security code, de attól még nem kerül elő.
-
joci86
senior tag
Igen, fix időt. Minden nap ugyanakkor kezdődik a munka, és ugyanakkor van vége, így elég egyszerű. Illetve meg lehet adni napokat is, pl h, k, sze, cs másik időpontban némít, mint p, szo, v. Jól paraméterezhető.
Be lehet állítani időszakot is, de még nem használtam. Érdemes próbálgatni. -
duo
addikt
egy próba erejéig volt fent, a miui9. olyan semlegesek voltak az érzéseim. pár dolog tetszett, programozható hardveres gombok. de pl nem találtam animációk letiltását.:/ fejlesztői menüből igen, de azért maradt benne animáció. engem zavar. ne animáljon. pattogjon.
ment vissza a LOS. várom az oreot. az officialt. -
-
st6969
őstag
(#2250) Duliee
Erre is emlékszem, ezért be is mentem cseréltetni. Fullos a térerő (előtte is az volt). Inkább a bármi más lesz az... -
duo
addikt
igen. be vagyok lépve az accountommal. ha számít, a böngésző firefox. ahogy írtam korábban kértem már nyitási engedélyt. valamikor februárban. de ráhagytam. note3 se-n zárt bl mellett is flashelhető twrp, szóval nem érdekelt.
most elmentem a megadott linkre, az unlockra kattintva újratöltötte az oldalt. ugyanaz jött be ismételten. bezártam a fület. a leírás alapján újra ellátogattam az oldalra. na ott újra végig akart vinni az engedélykérési procedúrán. ez inkább skippeltem. (ezután termeltem egy kis GDPt) majd harmadszor is megpróbálkoztam. akkor látom hogy a már említett security-s fasság, 50%-os. mondom nosza, pótoljuk ki az adatokat. ott meg az add gombra kattintva nem történik semmi.
namost én innen nem tudok nyerni.igazság szerint azért kérdezek, mert arra vagyok kiváncsi hogy itt is tényleg ennyire keserves-e ez a nyomorult BL unlock. és esetleg van e vmi alternatíva. de sajnos úgy láttam nincs.( ha beleolvasol a topikunkba ott azért nem volt mindenkinek természetes a mosolya, e téma kapcsán)
egy biztos, idegesíteni tényleg nem akarok senkit. csak kérdeztem.
-
A developer menüben van egy Mi Unlock Status. Én ott engedélyeztem unlock előtt (most már csak annyit ír ott, hogy unlocked). Aztán lehet, hogy ezt nem minden típusnál kell eljátszani (én Redmi Note 4-en csináltam), vagy lehet, hogy egyáltalán nem kell (bár a Mi fórumon azt írják, hogy ez kell)..
-
duo
addikt
Ja, jó, ezt már így értem, köszönöm szépen!
azonban az "utána" érdekel még. mi után? merthogy én kérni kértem de nem tudom hogyan áll az ügy. vélhetően sehogy, ha nem reagáltak se bút se bát.
ha megérkezett a telefon, még jövök kérdezni ezügyben (úgy szeretném átadni a cuccot hogy már kicsit finomhangolva van.(meglepetés lesz- egy lumia640-et fog váltani)köszi!
ollie: oda is egy nagy köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Adóbevallás
- Tenisz topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vallás
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest