- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
Zola007 #5549 üzenetére
Nekem is van ilyen edzős telefonom. 990 Ft bele a T-nél a sim kártya, ami 80 perc beszélgetést, 1 GB netet és 5 sms-t is tartalmaz, a "rendes" telefonom átirányítom rá.. 1 év rendelkezési idő után veszek másik simet, fel nem töltöm. Így legalább el tudnak érni, ha kell vissza tudok hívni (nem szoktam). Az edzés az edzés, ráér, ennyi nekem is jár.
Szerintem megéri. (mi2s, szintén 5 éves)
-
Domestos
tag
válasz
Zola007 #5546 üzenetére
Hmm, ez kicsit sokkoló, ha így van. Kezemen az automata óra tér el havonta 1-2 percet, egy telónak szinkron nélkül is meg kéne tartania a másodperc pontosságot jópár héten át, nemhogy reggelre több perc késés. Ez inkább hangzik valami rendszer befagyásnak. Van 3rd party óra widget is, azt sem tudtuk sehogy sem rávenni, hogy ne fagyjon meg, pedig mindenféle miui optimalizáció ki van kapcsolva, háttérben futás engedélyezve, de a felső sávban kijelzett idővel eddig nem volt gond.
-
pimi50
aktív tag
válasz
Zola007 #5539 üzenetére
Hasonló a véleményem. Ha valamire az ár vagy érték kb. felét kellene javításra fordítani, már nem szabad annyit rákölteni. Márpedig ennyibe belekerülne a haza szerviz. Végignéztem egy negyedórás YouTube videót egy ilyen display cseréről. Nem tartom ügyetlennek magam, de nem szívesen vállalnám be,
-
-
joci86
senior tag
válasz
Zola007 #4006 üzenetére
Irodában le szoktam némítani a telefont, hogy ne zavarja a kollégákat. Aztán megesik, hogy úgy felejtődik, és munka után nem veszem észre, ha történés van. Ezt pl nagyon jól lehet automatizálni vele.
Ezen kívül, nem szeretem, ha éjjel zavarnak telefonon. A repülőgépes üzemmód szintén ütemezhető vele. Nem felejted el be-/kikapcsolni.
De megannyi lehetőséget nyújt még, érdemes nézegetni. A Biztonság alkalmazásban találod alul "Automatikus feladatok" név alatt. -
-
PuMbA
titán
válasz
Zola007 #3831 üzenetére
"Ez olyan mint az öltönyzsák. 30 ezres öltönyhöz még vegyek külön. Adják akkor 31-ért zsákkal együtt és mindenki boldog."
Mondjuk ez azért nem jó példa, mert egy 30 ezres öltöny az a legalja kategória, így teljesen érthető, hogy nem adnak hozzá semmit, míg a Redmi 4A-nál vannak rosszabb telefonok, de így is kiváló ár / érték arányú
-
lócitrom
őstag
válasz
Zola007 #3826 üzenetére
én ezt javaslom. nekem ebből kettő jött. fényeset próbáltam. jól illeszkedik, szinte ütközésig ér minden irányban. az ne zavarjon meg, hogy 3S-hez van. a telefon paraméterei majdnem ugyanazok, így erre is tökéletesen illeszkedik. ha mégsem válna be valamiért sem egy eget rengető összeg.
-
trialboj
őstag
-
MrChef
aktív tag
válasz
Zola007 #3798 üzenetére
Nekem innen-onnan kínaiaktól voltak különféle töltőim.
Tapasztalat: gyengén töltenek, nem olyan erősséggel, ami a leírásukban van, és jó, ha nem esnek szét.
Javaslat: töltőt inkább itthon vegyünk. Kinek milyen kell, de szerintem érdemes 2 amperest venni, hacsak nem fél napig akarja vki tölteni a telót. Útközben is jó, ha csak fél órád van, akkor is elfogadhatóra húzza fel a készüléket.
Sokan a gyári töltőt javasolják. A Doogee telefonomhoz azt használtam, és jó is volt, de sajnos nemrég megadta magát, ezért vettem másikat. -
MrChef
aktív tag
válasz
Zola007 #3790 üzenetére
Valamiért nem találom az Aliexpress-es rendelésemet, pedig tuti, onnan jött, nem pedig az eBay-ről. Akkor megmutatnám az eladót. De a lényeg az, hogy specifikusan erre a telóra való edzett üveg és szilikon tok kombót vettem, és tökéletes. Az ingyenes szállítás és a legalább 4*-os értékelés nálam alap. 2 dollárig például ezek vannak.
Az edigitaltól vett töltőm nagyon jó. 2 amperen tolja.
-
blash
tag
válasz
Zola007 #3790 üzenetére
Eddig egyik Xiaomi toltot sem hasznaltam, ki sem vettem a dobozbol. Kedvenc toltom a Nokia E52-hoz kapott AC-10E. Nem tul merev a kabele, mint a telefonok melle csomagolt csak kabelnek. Igaz, csak 1,'2 ampert irtak ra, de aranylag gyorsan feltolti a 4000-es akkukat.
A folia rendelessel mar szivtam en is, legutobb a Redmi Note 4-re sikerult jo par mm-rel keskenyebbet kapnom, szoval szivesen latok en is folia tippeket. Eddig ezt neztem: darabja 2,62 dollar http://www.dx.com/p/0-3mm-2-5d-tempered-glass-screen-protector-film-for-xiaomi-redmi-4a-452458
-
joci86
senior tag
válasz
Zola007 #3440 üzenetére
Ilyet vettem túrázáshoz/nyaraláshoz. Csak rápróbáltam, minden a helyén van, a gombok kezelése kicsit nehézkesebb, mint a kivágott sima TPU tokkal. "Hőelvezetők" ebben is vannak, a felpattintott műanyaggal nagyon masszívnak érződik.
(Akitől vettem, nála nem kapni, úgyhogy egy random eladótól linkeltem ugyanolyat.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest