- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstibi73
tag
Twrp így nem tudja feltenni.
komplett romot töltsd le, és tedd fel twrp - vel
-
cstibi73
tag
válasz
internetezoo #5301 üzenetére
Visszaolvasva 9.5.1.0-ról volt szó
-
cstibi73
tag
-
cstibi73
tag
válasz
aszti75 #4939 üzenetére
Próbáltam mindent, engedélyeket, adattörlést, rom újratelepítést eredménytelenül. Végül a sim kártyát áttettem egy másik telefonba próbából, ott be tudtam lépni az sms központba, ezután visszaraktam a 4a-ba és meglepő módon most már itt is be tudok lépni az sms központba.
-
cstibi73
tag
Global beta 8.1.11 rom van a telómon, sms szolgáltató központot nem tudom beállítani. Rom hiba vagy csak nálam van?
-
cstibi73
tag
8.5.7.0 Global Stable Rom van a telómon és nem működik a zseb mód. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
cstibi73
tag
válasz
Batistuta7 #2957 üzenetére
Erre gondoltál?
Beállítások > Akkumulátor és teljesítmény > Teljesítmény > Alkalmazás akkumulátorkimélő. Alkalmazásra kattintva kiválasztható a háttérben futás korlátozása. -
cstibi73
tag
Rootolt telóra is felmegy az OTA frissítés?
-
cstibi73
tag
válasz
Batistuta7 #2528 üzenetére
Szerintem így tudod:
http://en.miui.com/thread-254606-1-1.html -
cstibi73
tag
Magisk használóktól kérdezném, hogy a Safetynet check-nél sikerült zöld pipát elérni? Nekem nem megy...
-
cstibi73
tag
windows 10 fájlkezelőben nem látom a telefonomat. Telefonon USB fájlátvitel kiválasztva, USB hibakeresés bekapcsolva. Az összefoglalóban leírt megoldást nem tudom megcsinálni, mert eszközkezelőben nem látszik olyan, hogy "hordozható eszközök". Total Comander-ben ADB-ben megjelenik a telefon. Valamit még engedélyeznem kellene?
-
cstibi73
tag
Digital clock widget xperia és Google óra widget is olyan ébresztést jelez, ami nincs is beállítva (szombat, 17:46). Ez mitől lehet?
-
cstibi73
tag
válasz
role_of_72 #1741 üzenetére
#1651 és #1653 hsz. alapján csütörtökön senkinek sem küldtek
megrendelés megerősítése tárgyú emailt. -
cstibi73
tag
a "rendelés megerősítése" tárgyú emailt kapott már valaki? Én még nem. Így még a hétfői kiszállítás is kérdéses...
-
cstibi73
tag
Megkértem a BL nyitás engedélyt, mert azt írták több nap mire megjön, érdemes megkérni előre, még a telefon megérkezése előtt. Erre fél napon belül megkaptam az engedélyt! Már csak arra várok, hogy Eustocknál végre meg tudjam rendelni a telót...
-
cstibi73
tag
Hátsó hangszóró zenehallgatás szempontból le lett húzva a tesztben. Telefon kihangosításra, navigáció kihangosításra azért használható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest