- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mardal84
tag
válasz
namegin #3752 üzenetére
Próbáltuk kiválasztani a hálózatot manuálisan de nem változott semmit,vodafone a szolgáltató.
Nem történt a telefonnal kint semmi nagyon használva se volt mert nem vittük magunkkal direkt.
Azért az fura hogy másnak pont ilyen hibajelenség van teljesen,ezért szerintem ez valami speciálisabb hiba lesz de lehet rosszul gondolom.
Azért az kicsit bosszantó hogy pár hónap után ezt csinálja,nekem van egy lumia 730 win10el már nagyon haldoklik ugye az a platform de azzal volt kint rendesen teló és mobilnet is,ez meg egy friss készülék és már gondok vannak. -
namegin
tag
válasz
namegin #3195 üzenetére
Összehasonlítás céljából ma megmértem a töltési időt normál töltővel is.
A 4A Pro-hoz kapott gyári töltővel 10%-ról 100%-ra a készülék 2 óra 11 perc alatt töltődött fel.
(Szintén kikapcsolt mobilnet, wifi és sötét kijelző mellett.)Összegzés: Tegnap gyorstöltővel mindössze 2 perccel mértem kevesebb töltési időt, ami gyakorlatilag nem oszt nem szoroz. A töltőáram automatikus változására a készülék langyosodásából lehet következtetni. Alacsony töltöttségnél a készülék hátulja kb. kézmelegűre langyosodik, de kb. 70+% fölött szépen visszahűl környezeti hőmérsékletűre mindkét töltővel való töltéskor.
-
jambiyya
őstag
válasz
namegin #3195 üzenetére
"0-80%-ra 35 perc alatt feltöltődik, amíg a hagyományos, 5V/1A töltőt használó modellek csak 12% töltöttséget vettek fel 30 perc alatt."
"16%-kal gyorsabb és 38%-kal hatékonyabb töltés"
Biztos velem van a baj, de sehogy nem tudok rájönni hogy számolnak gyorsaságot és hatékonyságot...
-
HoTaZo
addikt
válasz
namegin #3176 üzenetére
Persze, hogy nem meleg. Hiszen épphogy csepegteti a töltésszabályzó az áramot. Ezért mondom, hogy téves az Ampere értéke. Az én G8-om normál, váltakozó értéket dob.
"Úgy tűnik, hogy a MIUI blokkolja a valós akkufesz infót az app/gyorstöltő elől. Szerinted?" Erre gondolok, igen.
Lehet, hogy a Setting Database Editor alkalmazással ki lehet blokkolni (a G8-nál tudtunk root nélkül EMUI adatblokkolást megszüntetni vele), de nem vagyok jártas se az android se a MIUI ilyen rejtelmeiben. Ehhez MIUI szaki kell, meg jobb angolos, mint én. -
HoTaZo
addikt
válasz
namegin #3171 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nem valós az a 1000 mA.
Amikor töltjük a gyerkőcét egy mezei kéteres töltővel + mágneses csatlakozóval, akkor is 1000mA-t ír ki.
A legfurább, hogy 99-100%-nál is 1000 mA-t mutat.
Szerintem van valamilyen blokkolás ennél a készüléknél, ami kiadná az összes információt ezeknek az alkalmazásoknak, ezért nem tud az AccuBattery sem "kalibrálni".
Amúgy az Amper is csak az aksiba jutó (nem pedig a töltőtől kapott) zaftot jelzi.
Nemrég kaptam ebből okítást. -
trialboj
őstag
válasz
namegin #3128 üzenetére
Viszont a felhasználók jelentős része nem ért hozzá, nem tudja mekkora szenny a MIUI(bocsánat de ez a véleményem), én is azt hittem mekkora királyság ez a telefon, aztán csak a baj van vele, aprócska hibák, lehet mindent lehetne orvosolni(ha igazán értesz hozzá), de viszonylag sok van belőle.
És ne mondja senki hogy nem, mert olvasom a fórumot, szinte mindenki panaszkodik és segítségért könyörög, alig van olyan aki csak azért jön hogy leírja mennyire boldog az új készülékkel.
32gb os PRO verzió, utolsó előtti ROM
SOT 1:47óra nem is értem hogy lehet ennyire kevés, vagy másnak hogy jött össze 3+
Wifi fogalmam sincs miért aktív, abszolút nem jelzi a ki be kapcsolást... De ami érdekesebb az a jel vesztés vagy annak ábrázolása, itt a végén volt pár piros rész, ott tényleg a senki földjén túráztam, de azt leszámítva egy város közepén kertes házban, utcán használtam.
GPS sem okés kb csak stravat hasznaltam de nem mutatja azt sem rendesen. -
-
namegin
tag
válasz
namegin #2832 üzenetére
"Viszont win7-tel a kábeles MTP kapcsoölat sehogy sem akar összejönni.
"
De! Siker! Ezzel összejött: https://play.google.com/store/apps/details?id=co.vincze.usbsettings&hl=hu
-
trebrona
nagyúr
válasz
namegin #2703 üzenetére
Rég nem kell már annyit várni, az utóbbi időben néhány órán belül megvan az engedély. Nem biztos, hogy arról is érkezik SMS, én sosem kaptam, az igénylő oldal átirányít az Unlock program letöltéséhez, ha már megkaptad.
Viszont, ha azonnal nyitni szeretnéd utána, akkor ezt a régebbi magyarított verzió használatát javaslom, mivel az új már 72 órás időkorláthoz kötött: http://miui.hu/klikk/click.php?id=MiFlashUnlock
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest