- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszi
csendes tag
válasz
trialboj #3545 üzenetére
Én is tapasztaltam már, én csak úgy tudtam letölteni alkalmazásokat, hogy a google fiók törlése után(Beállítások/FIÓKOK/Egyéb fiókók/Googe/... fiók törlése), létrehoztam egy új fiókot. Az új fiókkal működött a play áruház, letöltöttem vagy frissítettem az alkalmazásokat. Utána vissza tettem a telefonra a régi google fiókot.
Sokáig ezt a megoldást kellett alkalmazni, ha új alkalmazást szerettem volna kipróbálni, de egyszer csak megoldódott és régi fiókkal is tudtam használni az áruházat.
Nem tudom, hogy neked ez segítség-e, nekem ez vált be, pedig sok mindent kipróbáltam. -
meszi
csendes tag
Sziasztok!
Részben megoldódott a play áruház problémám.
Régi google-fiókot töröltem a telefonból és új névvel regisztráltam a gmail-on. Majd ezzel a fiókkal jelentkeztem be a play áruházba és kellemes meglepetésemre így már le tudtam tölteni az alkalmazásokat.Amint a régi google fiókkal jelentkeztem be, újra nem működött, számomra rejtély, hogy miért...
Mindenkinek köszönöm a segítséget, most már végre én is használhatom ezt a remek készüléket
-
meszi
csendes tag
Sziasztok!
joci86
A legfrissebb stabil ROM van már rajta (8.5.1.0.MCCMIED), de nem oldódott meg a problémast6969;trebrona
A szolgáltató műszaki segítségét felhívtam, azt mondták nem állították át IPv6-ra a protokolt
(kikapcsoltam a wi-fi-t, és mobilnettel is megpróbáltam, de nincs változás)Beszéltem a szervizzel, nagyon kedvesek voltak, abban egyeztünk meg, hogy jövőhéten elviszem.
Remélem sikerül megoldani, mert eddig ez a telefon tetszik a legjobban. -
meszi
csendes tag
Köszönöm nektek a segítséget, a dátum az rendben van automatikus dátum és idő van bekapcsolva, és pontosat mutat.
A google fiók eltávolításakor, (lehet, hogy buta kérdés) de nem törlöm a gmail-es leveleket is, vagy nem a Google-fiók törlésére kell menni. -
meszi
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, ma érkezett meg a telefonom, de sajnos a play áruházból nem tudok alkalmazásokat letölteni, vagy frissíteni.
(Chrome böngészőt engedte frissíteni, és a messenger tudtam letőlteni, de azóta semmit sem)
Azt írja, hogy az alkalmazást nem lehet letölteni, próbáljam újra és van egy link ahol segítséget kaphatok (hibakód:492)
linken mindent próbáltam, de nem történt változás. (szabad hely van, mert még csak ma kaptam meg 23 GB elérhető, Google Play Áruház > Gyorsítótár törlése > Adatok törlése megtörtént, de nincs változás...)Találkoztatok már hasonlóval, remélem van rá valami megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest