- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
Az újabb global romok esetén már nem működik sem a gombkombinációs EDL mód, sem a fastboot parancs már 3S esetén sem, gyanítom a 3-nál is ez a helyzet azóta.
Egyedüli mód a deepflash kábel.
Ha valaki downgrade-et szeretne bl nyitás, majd fastboot rom a legegyszerűbb, fastboot flash-sel vissza is lehet zárni, ha nem szeretné, hogy nyitva legyen.
-
joci86
senior tag
Köszi a tesztert! Érdekes módon ez is 31.393MB-nak látja, de lehetetlen letesztelni az állandó disconnect miatt. Olcsó volt, de nem gyanús mértékben (11,5 USD). Bár nem jelent semmit, de a csomagolása egy az egyben olyan, mint az eredeti Kingstonoknak, bontatlan, semmi árulkodó jel.
Kártyaolvasó és USB port rendben, a másik kártyával hibátlanul működik.(#2527) SZIGMA
MIUI 8.2.6.0 Global van rajta, teljesen érintetlen.
Nem jelzi egyben a kettőt, a másik kártyának jól jelzi a méretét.
A le és felcsatlakozás miatt erősen sanszos, hogy hamis, bár a méret is érdekes. Vicces, azon problémázom, hogy miért nagyobb a kártya, mint ami rá van írva... -
role_of_72
tag
Feltettem ide a 3 kép eredetijét, exifben ott van minden.
Részletekben valóban az S7e a legjobb, viszont a színekkel vitatkoznék. Nekem hideg/élettelen/valami van vele. Színekben szerintem az iphone a legjobb (meg a három közül szerintem ez áll legközelebb a Canon színekhez, szóval nekem ez a befutó
).
Azért lőttem HDR-ben a Redmivel, mert így jobb képet csinál, a múltkor kipróbáltam. Igaz kisebb a kontraszt, de egy pici S-görbézéssel szépen belőhetők a tónusok. Normál módban nagyon elmossa az árnyékokat, azt már vissza nem kapod... Viszont élességben még a "festményesen mosott, fátyolos" képével is hozta a régi Canon kompaktom szintjét, szóval nem panaszkodom, emlékképnek bőven jó.
Az iphone-t nem tudom... ránézésre azt mondanám hogy nagyobb rádiusszal élesít, aminek köze lehet ahhoz, hogy a leggyakoribb megtekintési méreteknél a nagyobb élesség látszatát keltheti - vagyis látok rációt emögött a döntés mögött. Plusz, két dolgot még idevennék: egyrészt ez egy 6S (tehát már van újabb modell - igaz S8 is van már), másrészt pedig akár maszatos is lehetett a lencse, nem tudhatjuk (az simán ronthat ennyit az élességen).
A leméretezés Lanczos 2 volt, 9x%-ban mentettem - bár egyszer átment paint-en is.
-
user112
senior tag
Szia!
Akkor nem szükséges a TWRP-ből indítható SUcleanup.zip. a Supersu eltávolításához?
-
Aske
aktív tag
Ezek a standard kritikák a kis szenzoros mobilos képek kapcsán. De azért a képeket meg kellett volna lesni.
Ha valamit, a szűk dinamikatartományt ezeken a képeken egyáltalán nem lehet számon kérni.
Különösen úgy, hogy mind HDR-módban készültek, ami láthatóan jól működik a telefonon. Ahogy nézem, CA is csak a legextrémebb szituációkban jött elő.
-
-
Batistuta7
tag
ennél többet is
recoverys reset van?
vagy hogy lehet mindent nullázni?egyébként most ott tartok hogy már csaj wifi vel nem jelez zárt képernyővel mobil nettel igen. pedig a wifi nincs alvóban soha. plusz lett egy pár másodperce kép egy kérem várjon felirattal mire betölti a kezdőképernyőt
vérnyomásom már mérhetetlen . 3napja ezzel küzdök
-
joci86
senior tag
Hirtelen nem ugrott be, hogy a kettő nem ugyanaz.
Ha csak az időzítés hiányzik, akkor a Biztonság alkalmazáson belül van az Eszközök között (alul) az Automatikus feladatok.
Lehet mindenfélét automatizálni, többek között a néma üzemmódot is, illetve valaki mint ha a repülő móddal kapcsolatban írt volna hasonlót, hogy hiányolja. Szóval azt is lehet.Ne zavarj módban tényleg nem illene hangoskodnia, ez bug.
-
-
galuska95
aktív tag
lite-al nem lehet telefonálni sajna, a viber szerintem rosszabb mint a messenger hanghívás terén. Skypeot meg nem használ senki az ismerőseim közül.
Gaborz1
minél többször kérdezem annál nagyobb lesz az esélye, hogy válaszol rá valakinem hiszem, hogy nagy ördöngősség átgörgetni a kérdésem
-
MrChef
aktív tag
A digitális, regisztráció után működő SIM-hozzáférés lesz az igazi, és akkor végre elbúcsúzhatunk az idióta, feszülő csúszka-tokoktól. Az ájfont majmolja a legtöbb a kínai gyártók, azért van ez a csúszka és a cserélhetetlen akksi.
Mennyivel jobb volt pár éve, amikor a hátlap lekapása után ott volt 3 hely (2 sim-kártyának, 1 a micro sd-nek), az akksit pedig cserélhetted, ha gallyra ment. Van még néhány gyártó, amelyik megteszi nekünk ezt a szívességet. -
-
-
-
ff_16
újonc
Próbáltam, úgy sem, még azt sem tudja kiszámítani, mennyi lenne a hátralévő töltési idő... Most bekapcsolva fogom tölteni, hátha reggelre összejön valami kamu 30%+ töltés, és hátha megcsinálja a szoftvertfrissítést. Ha nem, akkor érdemesebb lenne kicseréltetni? (Bekapcsolva az aku jele nem zöld, de mellette ott a kis villám, a led pirosan villog.)
-
st6969
őstag
Igen, közben próbálgattam, és azt tapasztaltam, hogy ha beállítod az időzítést, mondjuk 23:00-7:00-ig lépjen csendes üzemmódba, akkor az tulajdonképpen úgy lesz csendes, hogy 7:00-ig egyáltalán nem küld semmilyen értesítést. Pl. hajnali 2:29-kor küldött email-t pontban reggel 7:00-kor jelezte. De mindehhez be sem kell kapcsolni a "Ne zavarjanak" kapcsolót, ezt a menüből tudod állítani.
Ha csak a kapcsolókat nézzük, akkor a "Ne zavarjanak" esetén bármi jön, hívás, sms, stb...még a kijelzőt sem ébreszti fel, "néma" esetén ugyanúgy felébreszti, jelzi, csak némán. -
-
-
Bass
addikt
Sajnos tökéletesen gazad van. Sok nálunk az adó,de ha ez jó az àllamnak akkor legyen,bàr azért talán rájönnek hogy a kevesebb néha több ,keves áfakulcsot nrm érdemes elcsalni. Egyszer talán megèrjük hogy mindenen 5% lesz az áfa. Én sem venném meg 50-ért az edigitálban. Tesómnak is eustocktól rendeltük. Az egy elfogadható ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest