- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
-
joci86
senior tag
válasz
sunavlys #5811 üzenetére
A gyári MIUI 10 már 7-es droidra épül, ha jól látom, a tiéd EU ROM.
Ha már itt vagyunk, megnéznéd kérlek, hogy a Biztonság alkalmazásban megmaradt-e az időzítő, illetve a képernyő lezárásnál a menüben van-e még olyan opció, hogy x ideig ne kérjen kódot ismételt feloldáskor? -
st6969
őstag
válasz
sunavlys #5592 üzenetére
Van itt egy kis időzavar, de ha a legújabb frissítésre gondolsz, akkor azt én is próbáltam itt jelezni
-
sunavlys
senior tag
válasz
sunavlys #5264 üzenetére
Sikerült félig - meddig megoldani.
Feltettem egy múlt heti Eu dev romot. Ugyanaz a hiba.
Feltettem egy múlt heti Eu stabil romot. Ugyanaz a hiba.
Feltettem egy múlt év augusztusi Eu dev romot. Ez már jobb volt, de a Mi cloud syncronizáció nem választásnál ugyanaz volt a hibajelenség. Ha bejelöltem a syncronizáció t, akkor meg a meglévő fiók kiválasztásnál kifagyott, új fiók választásnál végigment.Most minden működik, de:
Google play-ből az Opera telepítés nem működik, nem tudom feltelepíteni.
Mért is menne minden egyszerűen?
Soha többé nem fogok hozzányúlni jól működő rendszerhez
-
namegin
tag
válasz
sunavlys #4043 üzenetére
Hangrögzítéshez Smart Voice Recorder app-ot használok.
"Felismerhető" hangot rögzít.
A video hangrögzítés nálam ennél nagyságrenddel szarabb volt a mókolás előtt. -
internetezoo
senior tag
válasz
sunavlys #4046 üzenetére
"A telefon gyökerében a Root/system/etc/ könyvtárban lévő "audio_platform_info.xml" fájlban az </acdb_ids> sor alá be kell szúrni ezt a sort:
<device name ="SND_DEVICE_IN_VOICE_DMIC" acdb_id = "100"/>
A módosított fájl mentése után reboot, és kész.
Innentől ugyan nem HIFI, de normális, érthető hangja van a videofelvételeknek. "Ez egy másik fórumozó írása. Root kell az XML szerkesztéshez.
Amit én írtam az teljesen véletlen kipróbálás volt és működött.. Lényeg, hogy Lucky Patcherrel egy olyan redmi4A_hang.lpbkp fájlt kell csinálni amiben benne van az az xml amitől jó lesz a hang. Az ".lpbkp" fájl egy tömörített a Lucky Patcher számára. Nem rootolt, nem nyitott telefonon is végrehajtja a rootot igényelő másolást a Lucky Patcher. A .lpbkp fájlban egy "system/etc" mappa és benne egy bővített "audio_platform_info.xml" lesz benne. Csak ezt nem tudni, honnan fogja tudni a Lucky Patcher, hogy jó helyre másolja. Mert alapból a már feltelepített app után tudja kimenteni az adatokat és ebben van az útvonal "elrejtve".
Én egy tetszőleges mappába, tetszőleges elnevezéssel írtam felül a másik apphoz amivel működik. -
sunavlys
senior tag
válasz
sunavlys #4036 üzenetére
Közben rájöttem mi lehet a baj:
Ti itt és más topicban többen is azt mondjátok, hogy a videofelvétel hangja javult meg, én meg a patch-ek alkalmazása után a hangrögzítővel ellenőriztem a hangminőség javulását, de azon nem javult. De nem kellett volna javulnia annak is???
-
Jakuu
őstag
válasz
sunavlys #4019 üzenetére
Ha van root, akkor megtudod oldani ezt a problemadat : Redmi 4x mod, tweaks (xda)
-
Zola007
veterán
válasz
sunavlys #3943 üzenetére
az egyetlen találat rá egy "Battery Widget Charge Level%" nevű 7 MB-os program
(#3948) gemini: én ott nem találok olyan menüpontot, ahol be tudom állítani, hogy adott szint alatt szóljon
pl. 25%-nál
(#3949) joci86: köszi
▬▬▬▬
VoLTE-t nem tudtam én sem micsoda, de most hogy mondtátok, megnéztem és be van kapcsolva, pedig pár napja még nem volt, mikor a SIM beállításokat battattam.
korábban említettek itt "GoogleOK"-t is érdemes kikapcsolni, azt hol találni? -
-
Upo
addikt
válasz
sunavlys #1799 üzenetére
Ez engem is rohadtul idegesít. Ráadásul csendes üzemmódban is üvölt, pedig olyankor elvileg csendben kéne maradnia, ez szerintem egyértelműen bug.
Valami modban láttam olyant, hogy a swipe up keresésre és a töltési hangra is volt a beállításokban kapcsoló, de nem tudom milyen készülékhez és melyik miui mod romban volt.
De ha előtte lenémítod a kikapcsoló menüben és úgy húzod le, akkor nincs hang (gyakran el szoktam felejteni). -
-
-
-
-
-
sunavlys
senior tag
válasz
sunavlys #518 üzenetére
Mint már mondtam többször a hangerősséggel nem vagyok megelégedve és akkor még finom voltam: a visszajátszott hangrögzített fájlok és videofájlok szó szerint csak suttognak.
Ráengedtem a 3s hangjavító patch-ét: mindtha jobb lenne a minőség, de az erősség nem lett jobb.
A google play-en van több booster: pl [link]
na, ezzel már tökéletesen hangosra állítható.
Na most már csak az a kérdés, hogy melyik paramétert állítja ez a booster ???
Akkor már csak azt kellene átírni a MIUI v8-ban, hogy olyan hangos legyen alapból mint a v6-ban volt.
-
xabolcs
őstag
Nem veletlenul van 1A-es megoldas a csomagban.
BlitzWolf QuickCharge 2.0-as toltovel 5V-on 1.4A-t vesz fol.
Legalabb 2A-t tudna, ha mar QC-t nem ...
Global stabillal is es kinai fejlesztoivel is ugyanugy csak 5V es 1.4A a maximum. Majd meg kiprobalom QC3.0-s toltovel is ... sokat nem varok tole.
Mondjuk az a ~400mA is 40%-os gyorsulas a gyarihoz kepest.
-
sunavlys
senior tag
-
válasz
sunavlys #534 üzenetére
Írtam, hogy két különböző termékről van szó.
Persze lehet próbálkozni, de max szerviz lesz a vége.
Eltérő hardveres alapok, eltérő mikrofon és hangszóró is lehet, tehát nem úgy van, hogy keresztbehosszába ráteszek valamit.
Opera, beállítások, és van mindenféle opció:
- Előugró ablakok tiltása, hírek reklámok engedélyezése...
Adatforgalom-csökkentés menü - reklámok blokkolása...
Nézz szét a beállításokban ,ha eddig nem tetted meg
-
sunavlys
senior tag
válasz
sunavlys #525 üzenetére
up
és még valami:
mért van az hogy az index.hu operan/opera betan hol hirdetésekkel, hol anélkül jelenik meg?
1. Zte v967s miuiv6 hirdetések nélkül
2. Redmi 4A miui 8 hirdetésekkel
3. Huawei y300 hirdetésekkel
4. Chuwi Hi8 Pro hirdetések nélkülegyiken sincs elvileg telepített hirdetésblokkoló (vagy esetleg gyárilag van beleépítve?)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest