- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
Az összefoglalóban lévő linken már frissebb a stabil rom (Version: V8.5.5.0.MCCMIED (MIUI8) ), de a teló nem ajánlotta még fel a frissítést...Miért?
-
Faterkam
addikt
válasz
domager3 #3614 üzenetére
Azért megnézném a Samun a 11h-s SOT-ot
-
Faterkam
addikt
Nálunk már 9h-kor csengetett a futár! A Füles is benne!
-
Faterkam
addikt
válasz
Graphics #1068 üzenetére
Pont ezért linkeltem be a videót!
Azt állítja, hogy:
1, a MM és az Eustock nem létező telefonokat hirdet, majd forgalmaz!
2 Ilyen nincs Magyarországon forgalomba, Ők a hivatalos szervíz, és nincs is hozzá eredeti alkatrész!
3, a többi szerződéses szerviz silány minőségű utángyártott Aliexpresses cuccokkal mókol.Szerintem erre hivatalosan is kellene reagálni mind a Wayteq, mind az Eustocknak, mert ez tényleg hitelrontás!!!
-
Faterkam
addikt
Ez most mi? Hivatalosan nincs is EU-s Redmi 4A? Akármit állít a MM és az Eustock? Mi ez a baromság?
-
Faterkam
addikt
válasz
A 2. Vesztes #1056 üzenetére
Az biztos, hogy nagyon sok a hasonlóság a két telefon között, mind tudásban és árban is!
-
Faterkam
addikt
válasz
Szakáczki #1042 üzenetére
Ezeket mondogatom én is neki, de mivel nőből van, nem lehet vele beszélni! A gond az, hogy Ő a 3s-emet látja, és ahhoz méri az övét
(#1040) ollie: Ez a takarítás annyit tesz, hogy a bal gombnál megnyomom az X-et. Ha meg a telefon panaszkodik, akkor a saját tisztítóját lefuttatom.
(#1041) Duliee: A te hozzászólásod nem mutatom meg neki, csak olaj lenne a tűzre
(#1042) Szakáczki: Szerintem pont veled példálóztam, amit írtál! Nem hatotta meg
-
Faterkam
addikt
Olvastam, hogy páran Vernee Thor-ról váltottak. Tőlük kérdezném, a 2gb vs 3Gb ram kérdését. Mennyire érezhető visszalépésnek? A lányom teljesen beleesett ebbe a telefonba! Nekem 3s Prime van, és bizony pár nap alatt a 3Gb ramból jó ha 1,4Gb marad szabadon. Csinálhatok akár milyen tisztítást, csak az újraindítás után lesz megint 1,8Gb szabad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest