- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Lényegi különbség elméletileg nincs, gyakorlatilag USB doktorral mérve volt olyan, hogy ha nem így csináltam, akkor nálam a 2A helyett pl csak 1.4-gyel tölt (tény, hogy ez egy RN3P volt, de a Note 4-et már alapból így teszem töltőre). Meg ne kérdezd, mert én sem jöttem rá az okára.
-
trialboj
őstag
Mikor berakod tölteni, kb 5-10 perc után mond egy saccolt intervallumot amennyi idő alatt feltölti, ezt figyelted? Mindenképp 3 óra alatt közelebb a 2-höz szokott lenni nálam.
Nem tudom mi az a 2 eres töltő, talán 2 ezres akart lenni ? Miért nem az eredeti töltőjét használod, nincs meg? Szerintem semmi nem gyilkolja az aksit, főleg repcsi módban töltve. Ott vagy a töltő v a kábellel lesz probléma. Más telefont ez a töltő /kábel kombó gyorsabban tölt fel?
(#3293) Skyhunter
Ha van rá lehetőséged hogy országon belül különösebben pofátlan ár többlettel megvásárold én azt javaslom! nem tudom mennyire értesz hozzá, de ha garanciális javításra lenne szükség, izgulhatsz hogy mikor és hogy fogod visszakapni a telót, és hamar pokolba kívánod magad, amiért spórolni akartál egy 20 dodót. -
namegin
tag
Nem "keserítesz" el. Nekem is feltűnt, hogy 95% felett is 1000 mA-t ír az Ampere, ugyanakkor a teló nem meleg. Sőt, a fogyasztást is kerek 1000 mA-rel jelzi az app. Az app a mA értékeket az akku feszültségváltozása alapján kalkulálja. Úgy tűnik, hogy a MIUI blokkolja a valós akkufesz infót az app/gyorstöltő elől. Szerinted?
-
-
-
-
trialboj
őstag
Nekem első éjszaka továbbra is brutális 10%os merülés, 8 óra alatt. A telefon továbbra is bekapcsolja a gps-t, pedig már a xiaomi fiókot is töröltem, nincs android eszközkezelőben engedélyezett követés., illetve minden app/stb kikapcsolva volt.
Persze még megpróbálok majd egy teljes merítést, majd feltöltést, de viszonylag kis esélyét látom, hogy megoldódik.
Kíváncsi leszek másnál van-e valami pozitív változás az üzemidőben, mert legalább jó lenne tudni hogy a készülékkel van a baj, vagy egy esetleges régebbi miui verzióval újra lenne öröm és boldogság -
trebrona
nagyúr
Idéznék az összefoglalóból:
• SIM-foglalat: 1 x microSIM + 1 x nanoSIM Dual standby, Dual 4G vagy 1 x microSIM + 1 x microSD
Melyik az adat és melyik a beszéd, te állítod.
-
kiskakas
senior tag
gyárilag sehogy..lehet kapni (ebay pl) ilyen vékony vezető lapocskát, ill az egyik sim hátuljából le kell csiszolni 1 kicsit és akkor elvileg bemegy..de elég para, ha többet nem tudod kihúzni
Nem pont ez, de valami ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest