- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
Topikgazda
válasz huliganboy #19899 üzenetére
Esetleg itt próbáld meg.
Magisk topik
(az összefoglalójában benne van a telepítés módja is)Elég sok módosítás volt az utóbbi időben.
Milyen verziót próbáltál frissíteni?
Már a "patkolt" boot.img-vel próbáltad (változott a telepítés módja). -
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Én balga frissítettem a magisket... Azóta nincs root és hide se.. Az összes kényes aplikáció nyávog, vanced nem megy háttérben stb...
Akár recovery alól akár a alkalmazásból telepítem nem történik semmi érdemleges...
Valaki tud tippet adni?
ROM: EUdev utolsó
Köszi
-
Szoszo94
őstag
válasz kuksa90 #19897 üzenetére
Nem az értesítés a gond, hanem az, hogy csak akkor töröl véglegesen, ha ott is elfogadom. Nem tüneti kezelést szeretnék, hanem végleges megoldást...már ha engedi valahogy a rendszer
Arra rájöttem, hogy a Biztonság app csinálja ezt, de azon belül sem találtam rá opciót, illetve letiltani sem lehet magát az appot.
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
Eddig az utolsó EU fejlesztői rendszeren voltam, egy hete felraktam viszont az új stabilat.
Azóta hülyét kapok és nem találom meg, hogy mi okozza/hol lehetne kikapcsolni, pedig az összes engedélyt megkapta a Fotók app: bármit törlök, jön az értesítősávra az értesítés, hogy a Fotók törölni akar és engedélyezem-e. Hol lehet ezt a hülyeséget kikapcsolni belőle, hogy kétszer kelljen rányomni minden egyes törlésnél?Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
st6969
őstag
Használ valaki Xbox appot? Úgy, hogy rendszer szinten sötét mód van beállítva? Nem látszanak az ikonok appon belül (feketék az ikonok fekete háttéren ). Nem akarom elhinni, de a telefon beállítások / megjelenítés-en belül, ahol az apponkénti sötét módot is ki-be lehet kapcsolni, ott nem jelenik meg az Xbox app Xbox appon belül nincs ilyen, hogy sötét mód ki-be kapcsolás
WTF?
Nálam minden gyári, global stabil.
Mit próbáljak még? -
nrg_52
addikt
Sracok nincs valakinek keznel egy 12.5.1.0 mi-globe rom? visszamennek egy verziot, de sajnos az oldalukrol csak az uj erheto el. Ha valakinek lenne es feltolnal valahova megkoszonnem.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Sir Pocok
őstag
Srácok nálatok a MIUI EU stable 12.5.2.0 nem szarakodik a WIFI-vel? kb. 10 percenként eldobja a kapcsolatot amikor meg visszajön akkor se stabil. Mi lehet a gond szerintetek?
Visszaraktam addig is 12.5.1-et mert így használhatatlan a teló.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
xy.zsolt
őstag
Mentet jelszavakat hol találom?....szeretnék egyet törölni amit egy website-hoz mentettem el korábban
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
kurtuzov
senior tag
válasz konigjanos #19887 üzenetére
Te jó ég! Ez a legjobban pörgő Xiaomi topic? Látszik, hogy a régi népszerűségük hagy alább..
Nekem is volt ilyen, Samsung tabon is, ostoba Google védelem, gondolom más accounttal próbálsz bejelentkezni. Várni kell 24 órát...[ Szerkesztve ]
-
konigjanos
senior tag
Sziasztok! Bocsánat, ha nem pont mi8, de ez a legjobban pörgő xiaomi csoport: egy note 5-el van gondom, és minden ötletet szívesen vennék: gyári beállítások visszaállítása után sehogy nem tudok bejelentkezni a telefonba. Jelszót vagy az eddig használt google accountot kéri, a jelszót rossznak titulálja (90% hogy jó) és az eddig használt google fiókkal folyamatosan csak hibaüzenetet kapok:
van valami ötletetek? -
lafaty80
addikt
Global-os telókon most nálatok az utolsó telefon által talált firmware?
Nekem a V12.0.1.0.QEAMIXM
De ha rákeresek, akkor global-ra a V12.0.2.0.QEAMIXM hozza. Updater nem mutat nálam frissebet, de miért?Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
kuksa90
őstag
Utolért a "váltakozó háttérképek" nevű baromság. Elvettem tőle minden engedélyt, visszautasítottam mindent, kikapcsoltam , és mégis fut. Hogyan tudnám kiirtani?
MIUI Global 12.0.1 stabil.
Köszönöm»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
kuksa90
őstag
Én már jópár hónapja nem nyomtam meg a bekapcs gombot... várhatom, hogy megzakkan?
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
Leon77
őstag
válasz lovas93 #19880 üzenetére
Múlt héten nekem dettó ugyanez volt. Valahogyan én is megoldottam, azóta minden oké.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
lovas93
tag
válasz Zsoleszhun #19878 üzenetére
Köszi a tippet; kb fél óra alatt sikerült megoldanom a dolgot. Viszont érdekes ez a beragadás, mert kívülről semmi nem látszott ebből, ugyanúgy nyomható volt a gomb és kattant is lenyomáskor. De ezentúl figyelni fogok erre.
-
oris
aktív tag
Van egy átlátszó hátlapom (új), ha kell valakinek, szóljon.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
lovas93
tag
Sziasztok! Nagy baj van Hátha valaki már találkozott a jelenséggel: telefonom egyszer csak újraindult használat közben, és azóta folyamatosan ki be kapcsol... Eljut az MI feliratig meg rezzen egyet és utána megint elsötétül, aztán ugyanez elölről. Hard resettel próbálkoztam, de azt sem tudom megcsinálni, mert közben is folyamatosan újraindulgat.
Valami tipp esetleg? -
g_g_g
Topikgazda
válasz xy.zsolt #19873 üzenetére
Tiszta telepítés ajánlott mindenképpen, ahogy az összefoglalóban is van.
"ROM frissítése
Ez a módszer kizárólag a meglévő ROM verziók ugyanolyan verziójára való frissítésre használható!
Tehát Global stabilt Global stabilra, EU fejlesztőit EU fejlesztőire...stb lehet így frissíteni."Elképzelhető, sima frissítéssel is felmegy, akár még működhet is, de könnyen lehet, hogy lesznek dolgok amik nem megfelelően fognak működni.
-
xy.zsolt
őstag
válasz Zsoleszhun #19872 üzenetére
Akkor ezt nem küldhetem rá így frissítésként a 20.9.3_ra, ugye? Mármint adatvesztés, telepítés nélkül
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
Srácok, jól látom, hogy ez EU dev-re szánt 12.5-ös frissítés? [link]
[ Szerkesztve ]
-
kurtuzov
senior tag
válasz nobillgates #19867 üzenetére
Na ezt köszönöm, teszek vele egy próbát.
-
nobillgates
tag
válasz kurtuzov #19866 üzenetére
Érdekes helyzet volt, mert TWRP-ből teljesen újrahúztam az EU stabilt, ezért eleve a PDC-vel indítottam, viszont ott meg kapásból aktív volt a DT_Grece. A tárcsázós kódokat persze aktíválni kellet. Ezután csak a volte jelzés volt aktív. Próba képpen bekapcsoltam a repgépet, wifi be, hívásindítás, és működött.Utána megjelent a vowifi jelzés is, azóta is működik rendesen.
-
kurtuzov
senior tag
válasz nobillgates #19865 üzenetére
Ez alatt azt érted, hogy továbbra is PDC tool, vagy Qualcomm Diagnose tool kell a MIUI ban a VoWiFi életre keltéséhez?
-
kurtuzov
senior tag
Én jó másfél éve azért váltottam MIUI EU-ról mert nem ment egyszerűen a VoWiFi engedélyezése. Megcsináltam, működött, de az EU dev 20.9.4 volt. És nem akartam minden ROM váltáskor ezzel szórakozni.
Az új EU 12.5.2.0 stabilon működik most a VoWiFi? Van erről tapasztalatotok?
Pixel Experience ment egy darabig, de nagyon ette az akkut. Kb egy éve Lineage 18.1 van, nagyjából rendben van, akkuidő az OK, nyáron egy hónapig volt gond a Gcam futtatással. Leginkább a BT eszközök csatlakozásával van bajom, headsetnél rendszeresen csak a füles rész kapcsolódik, mikrofon marad a telefoné. Restart/ újracsatlakozás megoldja, de nyilván a fontos hívást nem emiatt fogom állandóan megszakítani.
-
Corsa02
őstag
válasz Napfénysüti #19860 üzenetére
Én ugy tudom, hogy igen.
Garada
Ebben nem vagyok már otthon, vannak itt tapasztaltabb kollégák, talán segítenek :)[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There --->
-
Garada
őstag
-
blackmoto
senior tag
válasz nobillgates #19855 üzenetére
Pontosabban 12.5.2.0-ra. A 12.5.1.0.-t használom megjelenés óta.
Néha kipróbálok más ROMot, de mindig visszatérek az EU-stabilra. Valami mindig szar, vagy valami hiányzik.
Pont most kerestem kíváncsiságból rá, azzal a gondolattal, hogy mibajom lehet ha megnyomom az Update gombot , mielőtt gyalulom az egészet és megy rá PixelExperience Plus, de akkor más a program.Kíváncsi vaok milyen biztonsági fissítési dátum lesz. Marad a tavaly decemberi?
[ Szerkesztve ]
-
nobillgates
tag
Az EU Stabil ma frissült MIUI 12.5-re.
-
bil
tag
válasz st6969 #19850 üzenetére
Ne 1 töltés alapján dönts. Reálisabb értékhez nézz egy hónap múlva az AccuBattery-re.
De amúgy az van, amit fentebb írtak, akkor cserélj, ha már kevésnek érzed a naftát. Nekem most 79%-os, de még elvagyok vele. Meglátjuk, mindenesetre cserére DIY módon én nem vállalkoznék, mert nem vagyok szerelgető típus. Írtak itt vmi érdemes szervízt, talán Fixity volt a neve.This is extremely dangerous to our democracy!
-
st6969
őstag
válasz xy.zsolt #19846 üzenetére
Az AccuBattery alkalmazás szerint 75%-os? Feltettem én is ezt, azóta már 3-4x töltöttem, de még mindig azt írja, hogy 77% 1 töltés alapján
Futnia kell az alkalmazásnak is, amikor töltöm ezek szerint? A töltés nem indítja el a háttérben? Hány %-osnál érdemes cserélni? Illetve, egy közepesen xar kézügyességgel rendelkezőnek is érdemes lehet nekiállni? -
havri1
félisten
-
xy.zsolt
őstag
válasz Napfénysüti #19847 üzenetére
Állítólag van pár Telekom szám ami mindenképp kicsörög....mikor akciókról tájékoztatnak, stb.....pl 30/4041586, 30/4041587
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Na egy dolgot azért furcsállok: letiltok egy számot a tárcsázóban, bekerül a tiltólistára és mégis tudnak erről a számról hívni.
Erre mi lehet a megoldás?Més que un club!
-
xy.zsolt
őstag
válasz Napfénysüti #19845 üzenetére
Nálam is marad amíg bírja és így működik....új nohon akku betárazva, de még 75%os a gyári.
[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
válasz havri1 #19843 üzenetére
Én meg úgy döntöttem, hogy még 2 évet szeretném használni a telefonomat, amire kell, mindenre tökéletes nekem, egyedül az aksija gyenge, de rendeltem bele egy nohon aksit, ha megjön kicserélem és remélem még 2 évig használom olyan megelégedéssel, ahogyan eddig.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
havri1
félisten
válasz hdtomi #19842 üzenetére
OIS nincs, EIS van, de bitang jó. Én is féltem tőle, de tökéletes.
Kamera amúgy észbontó. Macró videó, audio fókusz, 4k/60fps, 8k/30fps, kis/nagylátószög, minden ami kell. Nekem bejön.
2 hiba van a készülékkel:
Amoled foltos, minimum fényerőn, sötétben, a szürke zöldes árnyalatú, és foltos. Mi11 és poco f3 biztosan szenved vele, tele a net vele. Aki azt mondja nincs jelen, az nem vette észre, vagy nem tudja mit kell nézni..én még nem láttam olyan készüléket, ami nem produkálná.
A proximity sensor helyett az ultrahangos szoftveres megoldás van, nem működik, szar úgy ahogy van, ezért pl zseb mód sincs..[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz ftamas0201 #19840 üzenetére
Én 11i-re váltottam tavasszal/nyáron, már az is ég és föld..Össze sem lehet hasonlítani.
Ha egyszer használsz 120hz-et, soha többet 60hz, hidd el.
Mondjuk ahogy nézem, nem sok a különbség a t pro között.
Victus, DolbyVision, akksi, de atöbbi kb ua.havri
-
ftamas0201
senior tag
-
g_g_g
Topikgazda
válasz ftamas0201 #19838 üzenetére
Ez nagyon egyéni preferencia kérdése.
Nekem is nagyon tetszik ez a készülék, amennyiért hozzájutnál, szerintem jó ajánlat.
Én a következő telefonnak olyat szeretnék ami tud vezeték nélküli töltést ( 11TPro ezért nem opció nekem) és adaptív 120 Hz-es Amoled kijelzője van.
Ennyi, processzor, memória, tárhely ami egy ilyen készülékben van, nekem biztosan elég lenne.[ Szerkesztve ]
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Gondolkodom a mi 8 nyugdíjazásán.
Mi a véleményetek a 11T Pro-ról? Tudom menjek abba a topicba, de én most a ti véleményetekre lennék kíváncsi hogy lecserélnétek-e ezt a telefonotokat arra
Telenornál van egy jó ajánlatom rá bőven 200 alatt ezért gondolkodtam el rajta csak, az eredeti 250es árat biztos nem adnám meg érte és igazából a telefonra költhető lélektani határomba se fér bele már.
Esetleg alternatíva most a 11T pro mellett?Köszönöm a véleményeteket
-
buc01
tag
Akkucserénél, ha a töltőt rádugod, akkor van kijelző, be nem kapcsolva.
-
nagyonjjo
tag
Hello!
Nem tudjátok,ha ez a hátlap nincs lecsavarozva,a telefonon,attól kéne képet adnia a kijelzőnek? -
mate1396
tag
[kép]
Megtörtènt, de mikor be szeretném állítani fizetésre a kártyát aztán írja nem lehetet mert rootolva van a készülék. -
g_g_g
Topikgazda
válasz mate1396 #19827 üzenetére
xiaomi.eu_multi_MI8_20.9.3
vagy
xiaomi.eu_multi_MI8_20.9.4
Én az utóbbit használom megelégedéssel, de van aki szerint az első a tutiA döntés a tied.
-
mate1396
tag
Régebben még nyitottam, aztán Google Pay miatt fastboottal felraktam a gyári ROM-ot. Ha jól tudom ezzel bezárja. De ez nem gond kinyitom megint. Esetleg tudsz egy verziót mondani ami stabil?
Esetleg tetszene egy gyári android felület is, de itt mindig aksi gyenge volt.[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
Topikgazda
válasz mate1396 #19825 üzenetére
Az EU dev. ROM-mal nekem gond nélkül működik a Google Pay.
Magisk-et is használok.
Ha nyitott a bootloader, akkor szerintem kipróbálhatod ezt a ROM-ot.Ha viszont maradnál a gyári Global ROM-on, akkor lehet érdemes lenne megpróbálni egy fastboot ROM-ot feltenni az teljesen legyalulna mindent.
-
mate1396
tag
Sziasztok!
A gyári global 12.0.1-es ROM-ot használom már egy ideje. (MIUI 12.0.1)
Mostanában aksiidő nagyon rossz, kb napotna 2x töltöm a telefonomat, és nincs benne játék. Már csináltam gyári beállítások visszaállítását, de nem oldotta meg.
Illetve a másik bosszantó probléma az a mobil adat össze vissza működik.Csak úgy random eldobja a mobilnet jelet (mintha ki lenne kapcsolva). Vagy be van kapcsolva látszik is de használhatatlan. Újraindítás utána tökéletes. Két SIM kártyával is próbáltam mindegyiknél hasonló.
Ha más ROM-ot tudtok azt megköszönöm, viszont Google Pay-t használom, ezért váltottam vissza a gyárira. -
ElGatto
aktív tag
Rendben, köszi az infót, a playben nem néztem, hogy panasz van rá...
-
pyxystyx
tag
Nekem sem jött értesítés már hetek óta.
Két napja a gmail beállitásokban kikapcsoltam az "Intelligens funkciók és személyre szabás" pontot, azóta minden emailről megjelenik az értesítés.
Nem tudom, hogy van e köze hozzá, de nem piszkálom, örülök.
Annyi hibája van, hogy minden levél ömlesztve jelenik meg... -
ElGatto
aktív tag
Hi,
Találkoztatok már olyannal, hogy a gmail az istenért sem hajlandó megjeleníteni értesítéseket arról, ha levelet kapok?
Elvileg minden be van pipálva és mégsem kapok értesítést
Van tippetek mit kellene átállítani? -
Stonerice
őstag
Szia. Egy másik telefonomnál a kábelek tüskéi váltak el picit a kábeltől. Sajnos fel-le lehetett a középső tüskéket mozgatni és csak nyomásra volt hajlandó rendesen működni a szalagkábelem .. ami utángyártott volt. Amugy ez egy töltésvezérlő kábel volt. Abból is tudni hogyha valami már elenged ha a c -type töltőt forditva rádugva már nincs gyorstöltés....
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
HUTCHDB
nagyúr
Megvan a megoldás!
A telefonon meg kell adni, hogy az elsődleges hívásindítás melyik kártyáról menjen.
Nyilván ilyenkor az autó fejegységen nem lehet válaszrani, hogy melyik kártyáról inditsunk hívást.
Ha ezt nem állítjuk be a telefonon, akkor abszolúte nem engedi a hívást az Android Autó és a hívás virtualis gombok meg sem jelennek az autó kijelzőjén.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Y72
aktív tag
válasz HUTCHDB #19812 üzenetére
Lehet neked is újra kéne rakni a telefont egy Fastboot rom-mal.
Nekem a miui2.5 után kellett mert visszatéve más romokat semmi sem működött jól.
A firmware volt a hibás, azt pedig csak fastbootal lehet javítani
AA-nál nézd meg hogy minden engedélyt megkapott-e.
Ill a sok custom rom telepítésnél jöttem rá hogy ha az AA nem működik akkor a Google pack nem jól van összerakva. Mindthegaps-ot javaslom ilyen esetben.A gyári rom viszont biztos működik, annyi minden elromolhat AA-nál, hogy ezt így nem lehet kideríteni és a google alkalmazásokat meg a rendszerrel együtt érdemes már csak javítani, mert annyira beépültek.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
GAbre
veterán
Tudja valaki mitől romolhat el több alaplap egymás után,úgy,hogy nem ad képet kijelző?
Háttérvilágítás bekapcsol,tökéletesen működik de nincs kép.
Van,hogy tökéletesen megy szereli az ember,aztán onnantól kezdve ez lesz.
Van,hogy szét kell szedni,máshogy rászorítani alaplap burkolatát.
És van,hogy akkor se,se burkolat nélkül nem jó.
Másik lcd-vel is volt tesztelve.Unknown 9 awakening
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Steve1207 #19806 üzenetére
MÁS!
Az Android autóval birkózók még mindig.
Minden klappol, minden jó, DE a hívásokat nem kezeli.
Nem lehet róla hívást indítani.
Mutatja a hivasadatokat, kedvenceket, hívott számokat, névjegyzéket is.
Amikor kiválasztom a hívott felet, akkor nincs gomb amivel elindítsam a hivast. (Zöld gomb)
Volt amikor ugye ide, tehát a hívási felületre kiírta, hogy nincs Bluetooth kapcsolat, közben meg volt.
Az a szomorú, hogy ilyenkor a telefonról sem tudom a hívást elindítani, mert hiába nyomkodom a telefonon a partnert, hogy kezdődjön a hívás, arra nem reagál.Valamit, valahol engedélyezni kellene?
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Steve1207
veterán
válasz HUTCHDB #19805 üzenetére
Gyári lépésszámláló szerintem nem engedi. Elejében csak a telefonon mért adatokat mutatta (utólag talán belekerült a Mi Fit támogatás, de nem mondom biztosra). Amúgy ilyen átszinkronizálásokkal talán megoldható, mint a Google Fit, abba is át lehetett húzni a Mi Fit-et és máshoz társítani, hogy az meg abból kapja az adatot, de értelmetlen és nem pontos Én ilyenre csak az adott óra alkalmazását használom, mindig az a legbiztosabb.
.
-
HUTCHDB
nagyúr
Értem amit írsz, teljesen igazad van.
Én végül a global gyári hivatalos romot tettem fel az utolsót.
Ez szépen fut, nincs komolyabb akadás, de azért egy iPhone 12 pro max után 1-2 helyen érezhető, hogy azért ez egy 3 éves modell.
Ettől függetlenül szeretem a mi8-at éveken keresztül tértem vissza és vissza hozzá, pontosan azért amit írtál.
Most viszont építkezés legvégén vagyunk és hát hogy is fogalmazzak... nagyon drága minden, és az a plusz 400.000 forint pont elég lesz 1-2 apróságra, amit a két telefon (és okosóra) közötti árkulonbseg hoz.Ide tartozóan kérdezném,hogy van e valakinek Samsung Galaxy Watch-ja?
Ha igen, hogyan lehet összehangolni a gyári lépésszámlálóval az órát?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Y72
aktív tag
válasz HUTCHDB #19783 üzenetére
Tedd fel a 12.5-öt, TWRP-vel megy rendesen. AA is gond nékül.
Minden jó benne, én most a lineage os 18.1-ről váltottam vissza, mert ahogy írták mások is az akku 1-2 hét alatt elkezd folyamatosan merülni ezeknél a customok-nál.
De meglepett a MIUI 12.5, mert jól működik, a gyári miui10-et én egyből dobtam a kukába vásárlás után, azóta nem volt rajta miui, viszont a 12.5 használhatóbb lett.
Az akku jobbnak tűnik, a menürendszer megszokható, de sajna így is van ami jobb a custom romokban még mindig.Jobb telefonra a Mi8-at cserélni felesleges ha nem kell semmi extra. Mindent tud és a hardvere elég erős. A Lineage OS nagyon jól fut rajta, de a MIUI 12.5-re sem lehet panasz (néha saját magát üríti ki a memóriából az OS, emiatt előfordulnak akadások).
Arról nem is beszélve hogy ez relatív kis méretű telefon az újakhoz képest, ilyet már nem nagyon találni hasonló specifikációval. Mi10 az IPS LCD pannelel labdába sem rúghat mellette. Galaxy S21 az ami előrelépést jelentene ilyen méretben, de az még k-va drága. (Galaxy S20-nak az akku ideje szar.) -
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #19801 üzenetére
Érdekes fejlemény a telefonnál.
Gondoltam, mielőtt bármit csinálok, nekiengedem a tisztítót.
Láss csodát, egész jól működik azóta, szinte nincs lagg, akadás. Kopp,kopp,kopp..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Poco X6 Pro - ötös alá
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Óra topik
- További aktív témák...