- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aerol
tag
válasz
kurtuzov #20448 üzenetére
kezd érdekelni a dolog
de ahogy gyorsan átnéztem lenne vele dolog bőven
EU Dev-en vagyok és ha jól értettem, akkor előbb vissza kell állnom Global-ra és onnan telepíteni a LOS-t. Ehhez össze kell legózzam az infókat, hogy milyen program, fw és még ki tudja mi kell, plusz az, h ezek mennek-e Linux Mint alatt is
-
nobillgates
tag
válasz
kurtuzov #19866 üzenetére
Érdekes helyzet volt, mert TWRP-ből teljesen újrahúztam az EU stabilt, ezért eleve a PDC-vel indítottam, viszont ott meg kapásból aktív volt a DT_Grece. A tárcsázós kódokat persze aktíválni kellet. Ezután csak a volte jelzés volt aktív. Próba képpen bekapcsoltam a repgépet, wifi be, hívásindítás, és működött.Utána megjelent a vowifi jelzés is, azóta is működik rendesen.
-
Steve1207
veterán
válasz
kurtuzov #19444 üzenetére
Hehe, azt hiszem egy olyanom van használatlanként tartalékba még, viszont több, mint két év alatt elfogyasztottam 2-t a Spakle-ből. Imádom ezt a tokot, de kb egy évet bír ki aktív használat mellett. Amúgy még így is megérte, de emiatt nem akarok telefont cserélni
Egyáltalán van valami hasonló "slim" jellegű flip tok még a piacon, amikor nem egy szilikon tokba kell még külön befogni és aköré van rögzítve egy borító szövet? Az egyszerűen undorító megoldás. Bár már az is csoda, ha a telóhoz lehet kapni tokot manapság.
-
g_g_g
Topikgazda
-
nobillgates
tag
válasz
kurtuzov #19231 üzenetére
Gratulálok!
Ha letudod tölteni próbáld ki ezt:
https://drive.google.com/file/d/12Tgnt4DRI-XJIvhkEo2_5jPEByqo91BR/view?usp=sharing
Ha működik, akkor a későbbiekben is szükséged lehet rá. Ezzel lehet a telót diagnose módba kapcsolni és nem kell a parancssorral vacakolni, egyből mehet a pdc. -
nobillgates
tag
válasz
kurtuzov #19128 üzenetére
Az hogy lehet, hogy nem volt soha root? Hogy került rá EU dev? Root mindenképpen kell mert első alkalommal ha parancssorral csinálod akkor is, ha az appal csinálod akkor is kérni fogja a root jogot, amit a telón jóvá is kell hagyni. Qualcomm_Diagnose_Tools_Xiaomi_Signed.apk a pontos név, vagy legalábbis én így találtam valamikor. De enélkül is meg lehet csinálni. Ha romot cserélsz akkor a VoWiFi-t mindig újra kell aktíválni, sőt előfordul, hogy frissítés után is. nekem ez már csa percek kérdése.
-
nobillgates
tag
válasz
kurtuzov #19124 üzenetére
#15002nobillgatesÚjVálasz2019-11-13 11:13 Itt találsz leírást. Sajnos a német oldal már nem érhető el, pedig ott volt egy link a "Qualcomm Diagnose Tool" appra, így nem kellett a parancssorral vacakolni. Root az kell. A keresőbe írd be VoWiFi, találsz még néhány infót a témában.
-
nobillgates
tag
válasz
kurtuzov #19092 üzenetére
A VoWiFi MI8-on a slot2-n is működik rendesen, viszont az aktiváláshoz nem elég a kód, további mókolás szükséges. Én már régóta használom EU DEV-en, a páromé globálon. szerintem az 1. szimet azért ajánlják, mert vannak/voltak olyan telefonok amikkel csak az 1. sim-mel volt lehetséges az adatforgalom.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
kurtuzov #18821 üzenetére
Valóban nem mindig egyértelmű a MIUI ROM-okkal kapcsolatban kiigazodni.
Van ugye a Global stabil ROM, ez a hivatalos (jelenleg MIUI11).
Ebből még biztos lesz új verzió, hogy mennyi azt most még szerintem senki nem tudja.Az EU dev. a China dev. ROM-ból készült (érdekesség képpen a Global stabil is ebből készül) és ennek lett vége szeptemberben (MIUI 12).
De hogy még bonyolítsuk a helyzetet létezik EU stabil ROM is, nagy valószínűséggel a jövőben ebből is lesz még új verzió.Szerintem jó, hogy van ennyi lehetőség.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
kurtuzov #18603 üzenetére
Infó, hátha valakinek kell majd:
GCAM 7.4.104.314953318 v3 ban be lehet állítani, hogy a portré képeket ne külön egyedi mappába mentse el egyesével. Ezzel a galéria app már látni fogja a Photos/Fényképek fülön is.
GCAM-ban az elkészült képeket közvetlenül továbbra sem tudom megnézni (gcamból a képnézegetőt megnyitni) a kép helyén csak fekete háttér. Appot váltva/kilépve galéria v fájlkezelőből megy. -
Karavik
veterán
válasz
kurtuzov #17708 üzenetére
Kinek, hogy...én pl. szeretem az újdonságokat változásokat.
Animációkon kívül is sok minden változik napról napra, hétről hétre (hibajavítások, optimalizálás, egyéb új funkciók hozzáadása), amik kevésbé látványosak, így ez nem annyira beszédtéma. China closed beta (Nightly) kiadás még mindig van, én ezt használom ill. ennek a xiaomi.eu változatát... -
g_g_g
Topikgazda
válasz
kurtuzov #17598 üzenetére
Kis képzavarral élve a Redmi lett az új Xiaomi.
A magyon jó ár/érték arány most sokkal inkább jellemzi a Redmi telefonokat.
Én elég márkahű vagyok, de jelenleg nem látok olyan Xaomi/Redmi telefont amire szivesen cserélném ezt a készüléket.
Hozzáteszem más gyártó készüléke sem hozta meg még jelenleg ezt a "nagyon kéne" érzést.
Szeretem a Mi8-at egyelőre ő marad. -
Karavik
veterán
válasz
kurtuzov #15667 üzenetére
Jó lenne, de kevés esélyt látok rá. Szerintem Xiaomi szándékosan korlátozza ezt a funkciót márkán belüli készülékekre (Xiaomi TV-vel biztosan jól működik). Vettem korábban Google Chromecast Ultra-t is de azzal sem működik sajnios. Aztán megvásároltam BubbleUPnP for DLNA / Chromecast / Smart TV appot Play Store-ból és ezzel oldom meg a média streamelést telóról TV-re. Ezzel az appal már működik a streamelés Chromecast Ultra-val és közvetlenül TV-vel is
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
kurtuzov #15649 üzenetére
Nem, kényelmi szempontból
Jó öreg Power Toggles alkalmazás, megszoktam, szeretem. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
kurtuzov #14304 üzenetére
Az android filehost-on is frissült a feltöltés
Upload Date Oct 21, 2019 | 03:30AM
xiaomi.eu_multi_MI8_9.10.17_v11-10.zip -
g_g_g
Topikgazda
-
Pocak89
senior tag
-
havri1
félisten
válasz
kurtuzov #2803 üzenetére
Nem csak azt, hanem az első kb 10-15mp-t.
Ha még kicsengés alatt átváltok hangszóró, majd vissza BT, akkor egyből jó a hangerő.
4 Xiaomi telefonon próbáltam ki, 2-n halk, 2-n jó. Nem vágom..
Plantronics Explorer 500 és Xiaomi Mi LYEJ02LM headsetekkel. Mi8-on még nem tudtam tesztelni sajnos. Ezért kérdeztem, hogy másnál van e ilyen gond. -
g_g_g
Topikgazda
válasz
kurtuzov #2786 üzenetére
Ez benne van az összefoglalóban, így próbáltad?
"A nyitáshoz feltétlenül szükséges még, hogy a telefon össze legyen kapcsolva a MI fiókkal 720 órát
(ez az időtartam változó lehet, de a 720 óra a legjellemzőbb), az összekapcsolást a következő módon kell megtenni.Engedélyezni kell a "Fejlesztői beállításokat":
- Beállítások -> A telefonról -> MIUI verziója menüpontot addig nyomogatni, amíg aktív nem lesz a fejlesztői lehetőségek.Majd:
- Beállítások -> Rendszer -> Fejlesztői lehetőségek-ben az "OEM feloldás megengedett" és az "USB hibakeresés" menüpontokat engedélyezd.
Ezek után szintén a Fejlesztői lehetőségekben hozzáadod a MI fiókodat a "Mi Unlock Status" menüpontban." -
walakyb
tag
válasz
kurtuzov #2107 üzenetére
Az elobbit nem tudom, utobbit igen. Viszont a wayteq sajat maga szervizeli a telefonokat, es nem is fogadnak mashol vasaroltat (esetleg fizetosben, de ebben se vagyok biztos), valamint a naluk vasaroltakat sem fogod tudni megcsinaltatni mashol. PL Wayteq-nal megveszed, hiaba viszed az SCS-be, elzargatnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest