Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobillgates
tag
Sziasztok.
Az miért van, hogy sötét módban néhány weboldal, néhány képe negatívban jelenik meg. -
nobillgates
tag
A vowifit sikerült már valakinek működésre bírni? A digin elvileg működnie kellene, de nem tudom szóra bírni.
-
nobillgates
tag
válasz Zsoleszhun #14623 üzenetére
Köszi az infót, de nekem ez asszem túl bonyolult. Már a BL nyitásnál elakadtam. Most már megvárom a MIUI11-et, aztán újra bepróbálkozom.
-
-
nobillgates
tag
Köszi a választ, de én úgy értettem, hogy mire való ez a parancssor? Elvileg a VoWIFI mókoláshoz kellene. Egy korábbi hozzászólás szerint valakinek eszerint https://forum.xda-developers.com/poco-f1/how-to/guide-activate-vowifi-wlan-call-t3871263 sikerült . De én nem boldogulok vele. Esetleg VALAKI kipróbálná?
-
nobillgates
tag
válasz nobillgates #14848 üzenetére
-
nobillgates
tag
válasz Karavik #14851 üzenetére
Az nem egy görög szolgáltató? Nem is tudtam aktiválni. Hiába jelöltem ki az "Active" gomb inaktív maradt. Sőt utólag a listából is eltünt. Én a DIGIS VoWIFIT keresném. Az eredeti német oldalról letölthető többféle lista de ott se találok még csak magyar szolgáltatót sem.
https://android-hubo.de/thread/8781-volte-und-wificalling-xiaomi/ -
nobillgates
tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel a VoWIFI aktiválás akkor az alábbi linkek alapján (én a németet ajánlom)
https://forum.xda-developers.com/poco-f1/how-to/guide-activate-vowifi-wlan-call-t3871263
https://android-hubo.de/thread/8781-volte-und-wificalling-xiaomi/
el kell jutni idáig.
Azután: jobb egérgomb, „SetSelectedConfig” „Sub0, Sub1” utána „Validate” utána lesz egy „Load” a felugró panelen, utána lesz aktív az „Activate”
Zsoleszhun fórumtárs szerint először „A Row_commercial -t tiltani kell. Én a végén mindig töröltem a row commercial-t mert bármikor visszaállhat egy restart után is.”
Én viszont úgy emlékszem, hogy az eleve inactive. Nekem mindenesetre restart után is marad a VoWIFI. EU béta rom, a legújabb.
A témában használd a topik keresőjét is.[ Szerkesztve ]
-
nobillgates
tag
A vodán aktiváltatni kell VoLTE, VoWIFI, de csak az előfizetéseseknek működik, ezért nem tudom kipróbálni. DIGI-nél nincs hókuszpókusz, ha a szükséges mókolásokat elvégzed alapból működik. Aktív szimkártyák mellett is wifis hívást indít. (Nem repülő módban). Nekem azért fontos mert a digis térerő itthon vagylagos.
-
nobillgates
tag
EU stabil gcam-ban hol lehet időbélyeget bekapcsolni?
-
nobillgates
tag
Mi lehet az oka, hogy a "Vezeték nélküli megjelenítés" módban kapcsolódik a samu tv-hez, de csak annyi, hogy a képernyő feketére vált. "Kivetítés" módban is ugyan az. MI 6-tall rendesen működik a tv.
-
nobillgates
tag
MI 8-hoz létezik LCD kijelző és ha igen, akkor csere estén mi a helyzet ezzel? Köszi a választ!
-
nobillgates
tag
Úgy látom sikerült LCD témákban megkeverni az állóvizet. Az eredeti probléma az, hogy egy ismerősömnek kijelzőt cserélt valaki és azóta nem bootol be, csak fastbootban hajlandó elindulni. Ő azt mondja azért mert nem eredeti a kijelző, ebből gondolom, hogy LCD, vagy valami hasonló.
-
nobillgates
tag
válasz nobillgates #16834 üzenetére
Ali kínálatában van mindenféle verzió, ezért is nem értem az egészet.
-
nobillgates
tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni? MI fiókhoz kapcsolt készülékzár van beállítva, de nincs se telefonszám, se emil, se jelszó. Addig amíg nincs valamilyen adatkapcsolat, telefonként lehet használni. -
nobillgates
tag
válasz Zsoleszhun #16867 üzenetére
Igen, ez kérdés volt és azt én is tudom, hogy ez így egy ördögi kör mert mi fiók nélkül nem lehet a bootloadert nyitni, anélkül nem lehet TWRP-t teélepíteni stb. De valami más trükkel nem lehet ezt megkerülni? Vagy a telefont ki lehet dobni?
-
nobillgates
tag
válasz nobillgates #16866 üzenetére
A zárolt telefon miatt írtam a Xiaominak és az alábbi választ kaptam:
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Xiaomi ügyfélszolgálattal. Nandini vagyok, és sajnálom, hogy tudom, hogy az eszköz zárolva van a Mi-fiók miatt.
Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy “Vevőink magánéletének védelme érdekében nem fogadunk el eszközfeloldási kéréseket ügyfeleinktől. Ha azonban elfelejtette a Mi-fiók jelszavát, kérjük, keresse fel az i.mi.com webhelyet, kattintson az „elfelejtett jelszó” elemre, és folytassa, ha elfelejtette a képernyő jelszavát és bezárta a telefonját, kérjük, adja meg újra eszközét a Mi-fiók jelszavának lekérésével.
A Mi-fiók jelszavának visszaállítását az alábbiakban említjük:
Látogasson el weboldalunkra: http://www.account.xiaomi.com. Válassza ki a nyelvet „angol” -ként Lépjen az „elfelejtett jelszó” pontra. Írja be regisztrált e-mail címét vagy telefonszámát, kattintson a „következő” gombra. Kattintson a „küldés” gombra. Írja be a telefonjára / e-mailbe küldött ellenőrző kódot Kattintson a „Next” gombra és állítsa vissza a jelszót
Ha a fent említett lépések nem működnek, kérjük, kövesse az alább említett lépéseket:
PC / laptop segítségével keresse fel a https://account.xiaomi.com linket Válassza az "Elfelejtett jelszó" lehetőséget. Válassza a "Jelszó visszaállítása" lehetőséget. Írja be a Mi számla azonosítóját Válassza a "Nem működik?" Válassza a "Kézi ellenőrzés" lehetőséget. Válassza az "Első lépések" lehetőséget. A "Biztonsági kérdés visszaállítása" felirat jelenik meg. Írja be az új telefonszámot, amely alapján ellenőrző kódot kap Válassza a "Küldés" lehetőséget
Miután lekérdezték Mi-fiókja jelszavát, akkor ezt meg kell adnia a jelszó oszlopban, és aktiválnia kell a készüléket.
Remélem, hogy a fentiekben megadott lépések jobban segítik Önt az aggodalom megoldásában.
Ezt csak azért osztom meg veletek, hogyha valaki mégis kizárná magát a MI fiókból akkor ez segíthet.
Nemrégen még az EDL módszerrel meglehetett kerülni a BL feloldást, de mára a Xiaomi ezt is lezárta. Persze elsősorban nem a felhasználók adatainak védelmében. Ha valakit bővebben érdekel a téma:
https://www.xda-developers.com/xiaomi-edl-unbrick-authorized-mi-accounts/ -
nobillgates
tag
Szia. Az EDL módot a Saomi teljesen lezárta, szerintem azzal nem jutsz semmire. Itt egy cikk ami ezzel foglalkozik, igaz angolul. https://www.xda-developers.com/xiaomi-edl-unbrick-authorized-mi-accounts/ Én is próbálkoztam működő mi 6-on a tűs módszerrel is de nem ment.
-
nobillgates
tag
A tárcsázóval nekem is ugyan az a gondom a frissítés óta.
-
nobillgates
tag
válasz kurtuzov #19092 üzenetére
A VoWiFi MI8-on a slot2-n is működik rendesen, viszont az aktiváláshoz nem elég a kód, további mókolás szükséges. Én már régóta használom EU DEV-en, a páromé globálon. szerintem az 1. szimet azért ajánlják, mert vannak/voltak olyan telefonok amikkel csak az 1. sim-mel volt lehetséges az adatforgalom.
[ Szerkesztve ]
-
nobillgates
tag
válasz kurtuzov #19124 üzenetére
#15002nobillgatesÚjVálasz2019-11-13 11:13 Itt találsz leírást. Sajnos a német oldal már nem érhető el, pedig ott volt egy link a "Qualcomm Diagnose Tool" appra, így nem kellett a parancssorral vacakolni. Root az kell. A keresőbe írd be VoWiFi, találsz még néhány infót a témában.
-
nobillgates
tag
válasz kurtuzov #19128 üzenetére
Az hogy lehet, hogy nem volt soha root? Hogy került rá EU dev? Root mindenképpen kell mert első alkalommal ha parancssorral csinálod akkor is, ha az appal csinálod akkor is kérni fogja a root jogot, amit a telón jóvá is kell hagyni. Qualcomm_Diagnose_Tools_Xiaomi_Signed.apk a pontos név, vagy legalábbis én így találtam valamikor. De enélkül is meg lehet csinálni. Ha romot cserélsz akkor a VoWiFi-t mindig újra kell aktíválni, sőt előfordul, hogy frissítés után is. nekem ez már csa percek kérdése.
-
nobillgates
tag
válasz Tarokk79 #19174 üzenetére
Ha lenyitod a PDC lenyílót ott sincs semmi? Ha van akkor arra kattints, ha nincs semmi akkor sztem drive gondod van. Egyébként szerintem ha sikerül is aktiválni a DT_Greece profilt, a Voda azzal sem működne csak a digi. Az egyik sim nekem is Voda, igaz feltöltős, de azon nem működik a VoWiFi.
Az XDA-s leírás alján vannak miniatűrök, ha arra kattintasz, láthatod, hogy hol és mit kellene látnod.[ Szerkesztve ]
-
nobillgates
tag
válasz Tarokk79 #19183 üzenetére
A tárcsázóba írt kód az csak a gombokat aktíválja, amivel be-ki tudod kapcsolni, de ettől a VoWiFi még nem fog működni, csak ha a PDC-vel aktiválni tudod. Ha működik akkor a státusz mezőt ha lehúzod akkor ezt kell látnod:
De előtte a PDC-n ezt :
Ha ez a profil aktív a DIGI-s simmel biztosan működik, de ahogy azt korábban is írtam, a Vodán nem. Ahhoz valőszínűleg valami más profilt kellene aktíválni, de hogy melyiket arról gőzöm sincs. Mint ahogy arról sem, hogy a DIGI-hez miért pont ezt kell aktíválni. Ha a WiFi-t kikapcsolom, akkor a VoLTE aktiválódik automatikusan, de mondom csak a DIGIN. A párom telenoros de nála is CSAK A DIGI működik. -
nobillgates
tag
-
nobillgates
tag
válasz Shummo #19224 üzenetére
Nem nagy ördöngősség az aksi csere. Egy hajszárító is eleget melegít, hohy a hátlapot le bírd venni. De ha beviszed bármelyik telefonos szervízbe kitudják cserélni. ha az alábbi linken görgetsz lefele, képekkel mutatja a technikáját. A sim foglalatot ne felejtsd el kivenni, én egy MI6-ost szétbarmoltam ez miatt.
https://es.aliexpress.com/item/32821710473.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.46977e8fcneB44&algo_pvid=db77fabc-ec67-4349-8925-1917db2107b7&algo_expid=db77fabc-ec67-4349-8925-1917db2107b7-4&btsid=0bb0624416062151343478872e7696&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_[ Szerkesztve ]
-
nobillgates
tag
válasz kurtuzov #19231 üzenetére
Gratulálok!
Ha letudod tölteni próbáld ki ezt:
https://drive.google.com/file/d/12Tgnt4DRI-XJIvhkEo2_5jPEByqo91BR/view?usp=sharing
Ha működik, akkor a későbbiekben is szükséged lehet rá. Ezzel lehet a telót diagnose módba kapcsolni és nem kell a parancssorral vacakolni, egyből mehet a pdc. -
nobillgates
tag
EU stabilból melyik a legfrissebb verzió?
-
nobillgates
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a facebookon a videó lejátszás vagy el sem indul, vagy rövid időn belül leáll? -
nobillgates
tag
Az EU Stabil ma frissült MIUI 12.5-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kupon kunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nők, nőügyek (18+)
- Light of Motiram - Kína válasza a Horizon franchise-ra
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest