Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- MIUI / HyperOS topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyxystyx
tag
válasz Griff55 #2407 üzenetére
Nekem fehér van, mert amikor vettem, egy 64 Gb- os kék meg egy 128-as fehér volt elérhető. Beáldoztam a színt a tárhelyért.
Egyébként tényleg nem néz ki rosszul ha megszokod, bár a gyári szilikon tokkal sokan megbámulták. (Borostás hapsi hófehér telefonnal... Brrrr. ) 😁
Azóta megjött hozzá egy fekete tok, probléma megoldva.[ Szerkesztve ]
-
pyxystyx
tag
Bluetoothoz kapcsolódóan kérnék segítséget, hátha valaki találkozott már ilyesmivel:
Mi lehet az oka, hogy a Mi8 BT-n nem tud kapcsolódni Nissan Connect (telefon kihangosító) rendszerhez?
Huawei, sőt Nokia (WP) telók pillanat alatt csatlakoznak, a Mi8 azt írja, hogy a Nissan C. nem tud válaszolni.
Lenne valami BT állítási lehetőség a telón valahol, amit esetleg még nem találtam meg? -
pyxystyx
tag
válasz VANESSZA1 #2741 üzenetére
Az 1234- et kellene, de ahogy megérintem a beviteli mezőt, az autó azonnal kilép az új eszköz hozzáadása menüből "Pairing of new Bluetooth device failed" üzenettel, a telefonon is azonnal kiírja: a Nissan C. nem tud válaszolni.
Annyi különbséget látok a többi telefonhoz képest, hogy a Mi az BT5, a többi csak BT4- et tud. Lehet ettől áll fejre a NC rendszere? Az autó 2011- es évjárat, lehet ez a baj. (Elvileg felülről kompatibilisek a BT - k is nem?)
Mindegy, feladtam.[ Szerkesztve ]
-
pyxystyx
tag
válasz matyics #3300 üzenetére
Én is néztem egy ideje, hogy mindent szinkronizált csak a névjegyeket nem. Ma jöttem rá a megoldásra, mert kiírtaa teló. A Google playnek engedélyt kell adni a névjegyekhez hozzáféréshez, mert csak akkor szinkronizálja. Hogy mi köze ehhez a playnek nem tudom, de így már működik.
havri1: annak már régen megadtam, mert azt gondolná az ember, hogy úgy logikus.
Aztán mégse ment, mindig kiírta, hogy hiba történt, próbálja újra később ( vagy valami hasonlót).[ Szerkesztve ]
-
pyxystyx
tag
Sziasztok! Régóta olvasom már a topikot, most lenne egy kérdésem.
Mostanában egyre többször fordul elő, hogy bármely app fut, hirtelen egy szinttel "visszább ugrik".
Mire gondolok:
- bezáródik az adott lap a böngészőben, és visszaugrik a kezdő oldalra,
- a PH appban az éppen olvasott topikból kilép a főoldalra, ha szerencsém van még jelzi az olvasatlan hozzászólásokat, ha nincs kereshetem hol jártam,
- Index appban az olvasott cikkről visszaugrik a főoldalra,
- vagy játékból egyszerűen kilép és bezárja, még a legnagyobb akció közben is. Játékoknál viszont ha újra elindítom, akár több órán át sem zárja be többet.
Már az adott appoknál kikapcsoltam az akkukímélőt, lelakatoltam, automata indításra tettem, mégsem az igazi.
Ritkábban, de mégis előfordul.
Lehet ezzel valamit kezdeni, mert egyre inkább irritál.
Nincs root, és globál stabilon vagyok, bár nem a most kijött legújabbon. -
pyxystyx
tag
-
pyxystyx
tag
A navigációs gombokra visszaállás nem jött be, de ugyanazon az oldalon lehet állítani a teljes képernyős alkalmazásokat, és ha már ott voltam ránéztem. Mindegyik problémás app teljes képernyőre volt állítva. Átkapcsoltam, azóta rendesen működnek, nem volt visszalépés.
Köszönöm a tippet! -
pyxystyx
tag
Nekem sem jött értesítés már hetek óta.
Két napja a gmail beállitásokban kikapcsoltam az "Intelligens funkciók és személyre szabás" pontot, azóta minden emailről megjelenik az értesítés.
Nem tudom, hogy van e köze hozzá, de nem piszkálom, örülök.
Annyi hibája van, hogy minden levél ömlesztve jelenik meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest