- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
válasz
Napfénysüti #20149 üzenetére
Bocs, ha bagatel a kerdes, de kitakaritas megvolt?
-
nrg_52
addikt
-
nrg_52
addikt
Sracok nincs valakinek keznel egy 12.5.1.0 mi-globe rom? visszamennek egy verziot, de sajnos az oldalukrol csak az uj erheto el. Ha valakinek lenne es feltolnal valahova megkoszonnem.
-
nrg_52
addikt
válasz
Zsoleszhun #19565 üzenetére
+1, Honor 9-et azzal szedtem szet en is anno.
-
nrg_52
addikt
Nogravity kernelt hasznalja valaki? Tapasztalatok erdekelnenek.
-
nrg_52
addikt
válasz
FrankMonzano #19522 üzenetére
Optimalizacio, forditasok implementalasa, ennyi volt a#szem a changlog. 12.01 a bizt friss szintje.
-
nrg_52
addikt
Meglepo, de jott ki uj EU stabil.
-
nrg_52
addikt
Mivel itthon vagyok es 3-4 oras kijelzoidokkel kuszkodtem mostanaban, ledurtam es ment fel az uccso eu stabil, ami elsore produkalt egy 6.5 oras kijelzoidot, jo lesz ez.
A global stabil viszont valamiert nem ment fel, fetching errort dobott, valakinek van otlete mi a turo ez?
-
nrg_52
addikt
válasz
nobillgates #19282 üzenetére
Ettol feltem, koszonom!
Akkor hagyom a francba, foleg, hogy gondolom felig kinai meg amgol az is, hiaba van magyarra allitva.
-
nrg_52
addikt
Esetleg meg tudja mondani valaki, hogy a legutolso eu fejlesztoirol a legutolso eu stabilrra valtas is downgeade-nwk minosul (tehat kell full wipe), meg akkor is, ha utobbi a frissebb? Global stabilbol mi a legfrissebb? Valahol lattam V12.0.2.0.QEAMIXM-et, valahol meg a V12.0.1.0.QEAMIXM-et irjak utolsonak.
-
nrg_52
addikt
válasz
FrankMonzano #18510 üzenetére
Mashol ennyi frissites sincs, vagy ha igen, csak ront rajta, belassitha stb.
-
nrg_52
addikt
A mai lesz az utolso weekly a szamunkra?
-
-
nrg_52
addikt
Csak en hallucinalok, vagy az utolso eu betaval tenyleg halkabb lett a telefon csengohangja?
-
nrg_52
addikt
válasz
FrankMonzano #16880 üzenetére
Nehany frissites ota nekem sem megy, de sajnos nem tudom melyikkel mukodott meg... Hiaba van ugyanazon a routeren a ket eszkoz.
-
nrg_52
addikt
válasz
Steve1207 #16493 üzenetére
Nem az o munkajukat akartam leirni, amit egyebkent innen is koszonok. Nem tudtam, hogy kellene e mukodjon teljes kepernyos modban, errol nem volt infom, csak hogy belekerult. Egyszeuen tudomasul veszem, hogy ebben a formaban az en felhasznaloi szokasaimhoz nem passzol, igy marad mas megoldas. Maga a kezdemenyezes udvozolendo, es aki ki tudja igy hasznalni az biztos orommel fogadja.
-
nrg_52
addikt
válasz
huliganboy #16257 üzenetére
Mekem az utobbi par evben az osszes telefonomon ez volt.
-
nrg_52
addikt
válasz
enginev3.0 #16157 üzenetére
Nincs ott. Legalabbis xiaomi.eu stabilon nincs. Global stabilon meg ott volt 9-es droidon
-
nrg_52
addikt
válasz
zsinnyegtet #15640 üzenetére
Na mondjuk azt se csereltem volna meg le, ha nem sargul be a kijelzom.
-
nrg_52
addikt
válasz
zsinnyegtet #15636 üzenetére
+1, masfel honapja vettem egy 128GB-osat 100-ert, maximalisan elegedett vagyok vele, annyit is boven megert, nemhogy 85-ot.
-
nrg_52
addikt
Mem tudja esetleg valaki nincs e lehetoseg annak a beallitasara, hogy a bejovo hivaskor teljes kepernyon jelenjen meg mindig a bejovo hivas, nem csak fennt egy csikban?
-
nrg_52
addikt
Tegnap ravettem magam es felraktam az eu stabilt. Aki hasznalja esetleg meg tudna mondani, hogy nagysagrendileg milyen idokozonkent frissul? A valaszokat elore is koszonom!
-
nrg_52
addikt
En szemely szerint nem bizok ezekben az akkukimelo hokusz-pokuszokban, es a szemelyes tapasztalatom sem azt tamasztja ala, hogy mukodik, de ettol meg lehet igaz. Telefonnal meg foleg nem hiszek benne, amiatt amit te is irtal, meg amire en is celoztam. Persze mindenki hasznalja ugy a sajat dolgait ahogy szeretne, ez evidens, csak leirtam a velemenyemet, se nem tisztem, se nem celom meggyozni senkit.
-
nrg_52
addikt
válasz
havri1 #15503 üzenetére
Nalunk is van itthon egy lenovo x200 nem mai darab, raadasul felsegeme, aki eppen nem szokott olyasmivel szorakozni, hogy odafigyeljen a toltesre, hol honapokig tolton van folyamatosan,hol f0ssa meriti, megis jo az akksija. Arrol nem beszelve, hogy szerintem nem jo pelda a laptop, ugyanis nem valoszinu, hogy barki is fog 8 evig hasznalni egy telefont manapsag, ez megint csak maganvelemenyem.
-
nrg_52
addikt
-
nrg_52
addikt
válasz
Zsoleszhun #15442 üzenetére
Es DanielK: koszonom annyira nem eletbebago, csak az eddigi telefonjaimon megszoktam , hogy ott vsn, es elsore azt hittem csak eldugtak valahova.
-
nrg_52
addikt
Ha esetleg valami rutinos felhasznalo megosztana egy viszonylag friss tulajdonossal, hogy merre talalom minyocban a futasidot, azt nagyon megkoszonnem.
-
nrg_52
addikt
Sziasztok, nemreg van nalam egy ilyen keszulek, valoszinuleg lesz 1-2 hulye kerdesem, elore is elnezest.
-
nrg_52
addikt
Marha jo cucc lett, reszemrol egyedul az infraert kar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged