- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
válasz
Napfénysüti #20149 üzenetére
Nekem holnap jön egy Pixel 6a az Alzától. A Mi 8 kamerájának nincs ellenfele 200 alatt, főleg gcammel.
Ha inkább hivatalos magyarországi forgalmazású telefon kell akkor Samsung S21Fe vagy valami ami még nem pixel binning rendszerű, szerintem.Fél éve van meg az iPhone 13 mini, de hányok a képeitől, a rendszert hagyjuk. Az sem jött be. Nem tudtam minden téren ami nekem fontos megszokni sem a rendszert sem a Wines számítógéppel való korlátozott használatot.
-
blackmoto
senior tag
válasz
attiati #20004 üzenetére
Kihangosításkor az alsó hangszóró szól, nem a felső "ordít". Nem amiatt lett halk. A szoftver egy rakás sza...
Ezzel a túl halk híváshangerővel szenvedek legalább a MIUI 12 óta. Most is az utolsó 11.0.8.0-ás Xiaomi.eu van fent, de ez meg két éves szoftver.
Érdekes,mindenféle takarítgatás nélkül egy PixelExperience Plus rommal jóval hangosabb a hívás. Csak annak a ROM-nak is van valami nyűgje, mindegy melyik verziót próbálom. A legutolsó 10-es túl régi, a legutolsó 11-esben a hang nekem szaggat a bluetooth hangszórómmal. A legfrissebb 12-es meg még nincs Plus változatban, és röcög a felület itt-ott. Firefox pl. katasztrófa.A féktisztítót semmiképp nem használnám. Én ragasztószalaggal és éppen csak nedves fogkefével próbáltam kiszedetni a szöszt, több kevesebb sikerrel.
Az akksit én is nohon-ra cseréltem most március elsején, és rögtön újkori akksiidőket produkál.
Sajnos annyira elszálltak az árak, hogy egyszerűen nem találok utódot neki. Eddig minden telefont egy éves korában cseréltem, annak az eladási árát visszaforgatva a következőbe. Ennek egy éve nincs alternatívája, illetve az érte kapható összeg is vicc.
Mindkét kezem mutatóujjának tenyér felőli ízülete fáj. Zsebből kivenni is fáj a telefont. Átfogni keresztben szintén, és sajnos nem tudok rászokni a kétkezes használatra. Így egyre erőteljesebben gondolkodom az új iPhone SE-n. Sose volt iPhone-om. Azon buknék a legkevessebbet, ha netán nem jön be.
-
blackmoto
senior tag
válasz
blackmoto #19928 üzenetére
Világ vicce. Nem tudom melyik fiók mélyéről túrták elő. 2020-09-01-es biztonsági hibajavító szinten van. Senki ne töltse le, amit linkeltem, felesleges! Rendszerprogramok hiányoznak belőle. Próbálja a MIUI SDK visszaállítani, de elég lassan sikerül neki. (Jegyzetek, számológép, iránytű és stb...)
Megérem, mehet vissza az utolsó EU ROM. -
blackmoto
senior tag
Ha van olyan akit érdekel, van 1 év után újabb Global ROM.
Global 12.0.3.0. Stable Beta
[link] -
blackmoto
senior tag
válasz
nobillgates #19855 üzenetére
Pontosabban 12.5.2.0-ra. A 12.5.1.0.-t használom megjelenés óta.
Néha kipróbálok más ROMot, de mindig visszatérek az EU-stabilra. Valami mindig szar, vagy valami hiányzik.
Pont most kerestem kíváncsiságból rá, azzal a gondolattal, hogy mibajom lehet ha megnyomom az Update gombot, mielőtt gyalulom az egészet és megy rá PixelExperience Plus, de akkor más a program.
Kíváncsi vaok milyen biztonsági fissítési dátum lesz. Marad a tavaly decemberi?
-
blackmoto
senior tag
-
blackmoto
senior tag
válasz
kvojnovics #19404 üzenetére
OTP-s vagyok. A Smartbank és az új zárt bétatesztes OTP Bank alkalmazás is gond nélkül megy. A telefon nincs rootolva. Az aktuális 11-es beta PE rom van fent.
-
blackmoto
senior tag
válasz
FrankMonzano #18991 üzenetére
A legszomrúbb hogy ha OIS-sel szerelt kamerát akar az ember utódban is, akkor tényleg nagyon drágán és csak nagyon kevés telefon jöhet szóba. Remélem, még sokáig lesz közösségi támogatás a MI8-ra és hogy az akksi se fogja hamar megadni magát.
-
blackmoto
senior tag
válasz
adambox #18646 üzenetére
Ha a Plus Editiont rakod fel, amiben vannak extra dolgok, akkor eltüntethető a notch teljesen. "Leugrik" a teljes állapotsáv és minden ikon láthatóvá válik. Nekem a jobb oldalon lévő vissza-gomb az ami nem jó. Az volt a jó MIUI-n, hogy vissza lehet rendezni balra. Az első androidos HTC (Wildfire S) telefonomon is ott volt, meg azóta mindenen ott volt, (még a Windows Phone Lumiakon is), vagy oda raktam droidnál. Nekem bal kézben tartott telefonnál ott esik kézre. Jobb kézzel csak akkor nyúlok hozzá ha nagyítani akarok, illetve ha írok. Arra is swipe gboard. Nem pötyögök két kézzel. Nem is értem azokat, akik még most is két ujjal tolják.
Másik kedvenc feature a kikapcsolt kijelző forgatás mellett a telefon elfordításakor a sarokban megjelenő kis ikon, amivel az aktuális tartalom forgatható. Ez nagy kedvenc, mert rühellem, ha forgolódik a képernyőtartalom. Az automata elforgatás nálam nagyon ritkán van bekapcsolva. Ezt pl. nem tudom miért veszik ki MIUI alatt. Alap a 9-es droid óta, még sem tudják a Xiaomik. -
blackmoto
senior tag
válasz
adambox #18632 üzenetére
A Pixel Experience Plus Editiont bátran merem ajánlani. Másfél hónapja vígan használom. A 7.4.104.314953318 v5 GCAM egy álom rajta. A stock snap camera adb-vel eltüntetve.
Akksi idő semmivel nem rosszabb mint miui 11 stabil eu-n. A bekapcsológomb hosszú nyomására zseblámpa aktiválás a kedvencem, és még időzíthető is a kikapcsolása. Arcfelismerés is működik rendesen infrakamerával. Mondjuk az említett hívásrögzítás nincs, de aki szívesen váltana, annak megéri kipróbálni.
Másik kedvenc dolog ami jobb mint MIUI-n, az a DND mód. Az ébresztőhöz lehet kapcsolni a kikapcsolást. Ha korábbi időpontban ébreszt, akkor azzal visszaáll a néma módból. Ez nekem hiányzott nagyon. -
blackmoto
senior tag
Én 5-én reggel felraktam ezt (Pixel Ecperirnce Plus) és itt tart. Elégedett vagyok vele. Az egyetlen hiba amibe belefutottam hogy a Messenger Liteból nem lehet kamerát indítva fényképezni. Nem válaszol a kamera az eredmény. De ha kilövöm megy minden tovább.Előbb fényképezni kell a kamerával aztán küldeni a Messengerből. Vagy nem Liteot használni.
-
blackmoto
senior tag
válasz
adambox #18283 üzenetére
Én a Pixel Experience 07.12-i Romot használom (Plus Edition verzióban) több mint egy hete. Nagyon jól bevált eddig. Egyetlen eddigi hiba, hogy a Messenger Liteból indítva a kamerát, lehal a kép elkattinása után. Sokáig nem válaszol, majd ki is írja. A rendes Messengerrel nincs ilyen gond. Kamera jobb képeket lő, akksiidő tökéletes, még AOD-vel is, amit pl. MIUI-n nem is használtam. Videofelvétel hangja olyan hogy el se hittem. Egy Cessnával repültünk múlt szombaton, és a pilóta rádiózását érteni abban a zajban.
Simple Pay is megy vele.
Érdemes kipróbálni:
[link] -
blackmoto
senior tag
válasz
Steve1207 #18145 üzenetére
Köszi a GCam tippet. Tényleg jobb mint az általam említettek. Ebben benne van egyben az összes jó beállítási lehetőség.
Sajnos én is ezt éreztem, ahányszor kipróbáltam más ROM-ot, a vége az lett hogy ment vissza a MIUI. A régi Moto G 3rd 2015 telefonomon nagyon jó volt a 14-es LineageOS. Ami után elengedte a fejlesztő, de a napokban találtam rá, hogy pár hete megint van official verzió a 17-esből rá. 5 éves telefon... -
blackmoto
senior tag
Főleg, hogy 07.29-én felkerült a 12.0.1 változat, mint stabil. Sajnálom, hogy véget ér a dolog. azt hittem hosszabb életű lesz a támogatás. Remélem mihamarabb használhatóra faragják a Lineageos-ben a kamera minőségét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- BestBuy ruhás topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged