- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
(jan)
őstag
Urak!
20.9.3 rootolva hogyan lehetne életre kelteni az NFC-s fizetést?
takarékbank + visa kártya.
-
ElGatto
aktív tag
Globalra is kijött a 12? nekem nem adja be a frissítést.
-
Smiro
senior tag
-
kurtuzov
senior tag
Alakul a Digi jövő évi tarifatáblázata. A VoWiFi Digi hálón belül ingyenes lesz. Most már tényleg érdekel a bekapcsolása. A kódot az összefoglalóban is látom, kérdés hogy még mindig csak a SIM slot 1 alkalmas VoWiFi-re, vagy jó a slot 2 is?
-
g_g_g
őstag
Megérkezett a napokban a CHYI 3D Curved Hydrogel fólia.
Mielőtt felraktam előtte magamba szívtam a tudást a YouTube segítségével.
Kis odafigyeléssel egész könnyen fel tudtam tenni és az eredmény eléggé meglepett pozitív értelemben.
Előre és hátra is tettem fóliát. Buborékmentes, tökéletesen illeszkedik.
Így nem használok tokot és végre élvezhetem a gyári kialakítását a telefonnak, nagyon kellemes a tapintása és még mindig gyönyörű szerintem a telefon.Frissítettem az összefoglaló végét is, bekerültek a Hydrogel fóliák.
-
szabog74
aktív tag
válasz
FrankMonzano #19087 üzenetére
Passz, hátha elindult pluszban valami még nálad.
-
Pörkölt27
csendes tag
Nekem olyan kérdésem lenne: adott, egy Mi 8 dual simes. 2. telefonnak maradt meg a családban. Na most egyszer gondolt egyett, és mindig újra indult. Mondom fasza boot hibás lett, tégla. Másnap be indúlt, nyomtam neki egy wipe-ot. Teló elindúlt, de a kijelző össze vissza érzékel, vagy nem is érzékeli az érintést. Nem frissített amikor kikapcsolt az elején. Próbáltam fastbootban, egy linux mint-es laptopon, de az usb-n, nem is érzékeli, akármit csinálok. A kérdés: ez brick lett, vagy esetleg van erre gyógyír? Esetleg megy, papír nehezéknek. Olvasgattam forumokat, valszeg rendszer ki ütötte magát. Bár azt nem tudom miért....
-
Knife.McL
tag
Ha nem telepítem pár napig a frissítést durcás lesz és többet nem jön elő?
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #19077 üzenetére
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
Mi 8-am van EU dev 20.9.4, tegnap mintha nem ment volna az egyik SIM kártya, ma meg már a másik sem. Újra indítottam, de nem lett jó. A beállításoknál nem tudtam bemenni a "SIM-kártyák és mobilhálózatok" menüpontba. Van tapasztalat ilyen hibával kapcsolatban? Tipp? Ha szerviz, akkor hová érdemes, vagy mindegy?
Előre is kösz
-
g_g_g
őstag
válasz
huliganboy #19077 üzenetére
Én lehet megpróbálnék egy korábbi EU dev-et visszarakni (adatok maradnak) azzal megpróbálni beállítani az APN-t utána vissza ezt a ROM-ot.
Mikor ez volt az én problémám az akkori ROM-on működött ez a beállítás.Csak saját felelősségre
-
g_g_g
őstag
válasz
huliganboy #19075 üzenetére
Nálam is ez van sajnos.
Esetleg egy visszaállítás funkció az APN-nél? -
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #19073 üzenetére
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Hozzáférési pontot szeretnék szerkeszteni, mert hol megy a netem, hol nem. De amikor bele lépek, összeomlik a hálózat a térerő eltünik és vissza ugrik a főképernyőre a rendszer..
Találkozott már valaki ilyen hibával?
EU DEV 20.9.3.
-
huliganboy
addikt
válasz
kuksa90 #19070 üzenetére
Később rájöttem, hogy van TWRP... kicsit szétszórt vagyok!
Egyébként tiszta telepítésként ment fel a 20.9.4. de a sötét mód sehol nem ment rendesen, az alkalmazások össze vissza működtek ilyen tekintetben... Tegnap vissza raktam a 20.9.3.-at és ezzel meg tökéletes... szóval, ahogy ajánlották jelenleg ez a legjobb EU dev...
Más:
Nekem a következő hetekben akkumlátor és hangszóró csere is lesz.... eléggé gyilkolom a telefont, napi 40-100 hívás, 3 email fiók, és a többi sallang...
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #19066 üzenetére
Jó kérdés. Nekem van, de a rendszer szerint sosem futott. Szerintem meg párhetente jön egy üzi, hogy az updater alkalmazás összeomlott . Szóval szvsz nem vesztettél semmit.
-
g_g_g
őstag
válasz
szabog74 #19067 üzenetére
Még korábban nekem is volt hasonló problémám, bár nekem az egész mobilnetet érintette.
IPv6-IPv4 gond
A lényeg, hogy érdemes átnézni a beállításokat. -
szabog74
aktív tag
Viber nem megy probléma esetén az apn hozzáférési pont protokollt állítsátok ipv4/v6-ra. Valószínűleg v6-on van.
-
huliganboy
addikt
Srácok miért nincs updater alkalmazásom?Legfrissebb EU dev..
Köszönöm
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Gyári call recorder nagyon frankón működik, egyik ismerősömnek is nagyon tetszik, de neki samsungja van. Valahogy át lehet rá rakni? APK leszedhető valahonnan?
Play áruházban nem találtam. 1.9.33 jelenleg a verziója és csak Recorder néven fut.
-
Knife.McL
tag
Egyébként viber miatt visszaálltam miui 11re,természetesen full wipe kellett.
Az elején még írta hogy frissítsek, de már azt írja ez a legfrissebb. Visszavonták? -
buc01
tag
válasz
Napfénysüti #19054 üzenetére
Nálam múlt hét óta fenn van a 12es, nem wipe-oltam még sosem, több mint 2éves, minden Ok, nem merül jobban az akkuadatok szerint.
-
havri1
félisten
válasz
Knife.McL #19053 üzenetére
A sötét módnál , egyéni alkalmazásokban, ki vannak kapcsolva a programok mellett az erőltetett dark mód?
Mert ez félig megoldás, ha az app alapban nem támogatja, ekkor jöhetnek hibák.
Merülés: Illik egy wipe data ilyenkor, mert okozhat ez is gondot. De akkor ugrik minden. -
havri1
félisten
válasz
Steve1207 #19049 üzenetére
Azok az értékek a saját felhasználásátől függenek. Nem mérvadó. Amiből ki tudsz indulni, az mindig a rendelkezésre álló mAh. Azt, hogy használod fel, rajtad múlik.
Nincs 2 egyforma rendszer/felhasználás.
Ha teszem azt én 2 héten keresztül csak töltöm, és repülő módban használom, vagyis idle merül, kijon olyan statisztika, hogy a laboratóriumi körülményeket megszégyenítené, közbe az akksi ugyan úgy használt :)
Lásd példa: 76%-os app szerint, mégis 6ó felett kalkulál kijelző időt. -
Knife.McL
tag
Ha valaki telepíti az új globalt, kíváncsi vagyok tapasztalja-e a hibákat amiket én.
-
-
havri1
félisten
Gyári böngészővel a letöltött PDF hibás. Sose működött, most sem. Másnál nem volt ez hiba?
-
FrankMonzano
őstag
válasz
FrankMonzano #19037 üzenetére
Erre valaki esetleg?
-
Smiro
senior tag
Nekem is itt a frissítés a stabilra, csak nem tudom, adjam-e fel a tökéletes működést az újdonságért
. Akku is rendben, tehát menjek-e a pofon elé, vagy jó lesz már az új...
-
xy.zsolt
őstag
válasz
havri1 #19036 üzenetére
Semmi gondom vele.... tökéletes és nagyon lassan is merül.
Pusztán csak az itt olvasottak után kérdeztem rá mert fogalmam sem volt mi az ami már gyengének számít. Eddig egyszer kellett egy régi mobilban akkut cseréltetnem, de az akkor már be sem kapcsolt miután véletlenül a tűző napon maradt 2 órát
-
FrankMonzano
őstag
Mennyire várható hosszabb támogatás az újabb Xiaomikra? Én 2 éve vettem és kb 1.5 év volt ebből az Android támogatottság. Mivel a global dev is megszűnt, így sehogy sem frissül már a készülék. Annó azt harangozták be, hogy a dev rommal sokáig támogatott lesz a készülék, hát nem lett...
havri1: Akkor húzzam még az akksicserét? Nem kapcsol ki meg semmi, csak érzem, hogy jobban merül. Napi 2, van hogy 3 töltés. Mondjuk én navizok vele órákat napközben. Ha otthon vagyok akkor 1-2 töltés, sok nyomkodással. Ha meló is van akkor 2, néha 3. Persze nem töltöm mindig fullra, ennek is betudható a több töltés. Mindenesetre érezni, hogy gyenge az akksi.
-
havri1
félisten
válasz
xy.zsolt #19035 üzenetére
Én még várnék vele. Bontani kell hozzá, szvsz sose lesz gyári már.
Ameddig nem kapcsol ki, hirtelen terhelésre nem esik le drasztikusan a %, ne foglalkozz vele.
Sűrűbben kell tölteni, ennyi.
Mi az oka amúgy, hogy ezen gondolkodtál? Volt azon kívül bármi, hogy gyorsabban merül? -
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #19031 üzenetére
Nekem szerintem elérhetetlen áron lesz, hisz a 10-is erős már árban, mint telefon - sztem -. Kicsit abban bízok, hogy a 10-es ezzel csökkenni fog, és marad raktáron itt-ott.
Nálam a 130-150e a lélektani határ (konkrétan majdnem ennyibe kerül csak a kijelző), amire még azt mondom, 2 évig ha bírja, akkor so-so. Többet elvből nem nagyon adnék egy készülékért. -
lafaty80
addikt
Na kérem szépen, ma reggel jelzett a teló, és frissítette magát miui 12-re,
12.0.1.0 QEAMIXM -
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #19026 üzenetére
Szerintem ez teljesen rendben van. 1-2 évre vannak kalibrálva ezek kb.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
Napfénysüti #18996 üzenetére
Mi 10 lite sd 765g. Ez jobb proci, mint a 845? Az Mi 10-nél az a bajom, hogy fényt kapok abból a képernyőbe rakott pöttytöl, akkor inkább a csepp notch a lite-ban, az valahogy emészthetőbb.
A másik ami miatt óckodok kicsit a Xiaomitól:
Amikor megvettem, úgy volt, hogy sok évig támogatott lesz a telefon. Mondtak, hogy global dev rommal évekig frissül, stb. Erre 1.5 évvel a vásárlás után megszűnt a támogatás. Talán jön rá egy bugos miui 12, oszt' jóidő.
-
Steve1207
veterán
válasz
havri1 #19018 üzenetére
Aljzatra, de így nem lényeg, mert a felsőre sima hangszóróra gondolt beszéd közben (vagy nem?). Nekem a füles az fülhallgató, ha nem mondod eszembe se jut.
Viszont most így megint átfutva - "És a füles hangszóró sajnos nem szól." - vagy ez együttesen a füles, mint fülhallgató, ergo usb c, valamint az alsó hangszóró is lenne együttesen? Mindkettő az alján helyezkedik az alaplapnak.
-
xy.zsolt
őstag
na, akkor felteszem mindenkinek a kérdést: hány %os állapotnál ajánlatos már akkucserén gondolkodni?
-
Steve1207
veterán
Így kapásból azt mondanám, hogy a jack akkor kuka, ha a fülhallgató nem szól. PE-nél és más rom egy-egy build-en tapasztaltam olyat, hogy "recsegősebben" indul a hang, de összességében utána teljesen olyan volt, mint a gyárin, használat közben.
Kamerával is lehet valami, ha a front jól működik, de a hátsó nem. Lehet megütődhetett és amiatt nincs normális fókusz.Szerintem rakj rá egy eu rom-ot (legutolsó build nem tudom melyik volt már a heti-ből, de mostanában jött ki eu a stable alapján is), abban legyen alapból teszt, ettől függetlenül én hardveres hibának mondanám ezek alapján.
Szerk.: ennyi és ilyen jellegű hibákat azért nem szoktak produkálni a különböző rom-ok sem, viszonylag 90%-ban hibamentesek, az a 10% is ilyen apróság.
-
Steve1207
veterán
Milyen rendszer volt előtte rajta? Ha voltak hasonló hibák gyári visszaállítás után megjavult? Más rom-mal is ugyanez a helyzet? Milyen másik kamerát próbáltál, csak mert adott rom is szokott válogatós lenni, pláne a PE és nem minden kamera megy normálisan. Valamint csak zoom-nál homályos vagy alapból se csinál jó képet és nem fókuszál jól?
-
GAbre
veterán
Üdv!
Végre lelki erőt vettem,és telepítettem rendszer telefonomra.
Beállítottam,és észre vettem 2 dolgot.
A kamera homályos marad,hiába próbálok zoomolni.(2 apkval is néztem)
És a füles hangszóró sajnos nem szól.
Próbáltam a kamerát megtisztítani,illetve hangszórót is.
Sajnos nem látok rajtuk semmi fizikai hibát.Tippetek van,mit tehetnék még? -
Jabby
őstag
válasz
ftamas0201 #19005 üzenetére
Anno volt Galaxy S6 edge-em, éncsalódtam a vezetéknélküli töltésben.
Lassú volt, a teló nagyon melegedett.
Nem tudom, hogy azóta mennyit fejlődött ez a technológia. -
ftamas0201
senior tag
válasz
havri1 #19004 üzenetére
Én is elgondolkodtam a cserén, viszont én mindenképp mi 10-et vennék. Nagyon izgatja a fantáziám a vezetéknélküli töltés amit nem értem miért, de nem sok telefon kap meg. Csak kicsit még én is sokallom az árát, de ha nagyon nem lesz mire költenem akkor majd bevállalom jövőre valószínűleg
-
havri1
félisten
válasz
laci laci #19003 üzenetére
Engem a garancia nem érdekel, sose gariztattam még telefont, egyik sem ment tönkre. Kivételt képezett a Samsung premium gari régen, amikor évente cseréltettem a kijelzőt meg az akksit.
Én nem hallottam, de nehezen tudom elképzelni, hogy egy fél éves telefont, amikor ez a csúcs széria jelenleg, nem forgalmaznák már jövőre. Még a Mi9-et is kapni hivatalosan is.
Még nem veszek, mert szeretem a Mi8-at, csak már nézelődök. -
havri1
félisten
Körülnéztem. 128-as Banggoodon 173e ES raktárból, kb 1 hét alatt itt van. ÁFA mentes, mert EU.
Itthon viszont 178+3e szállítással 2 nap alatt itt van a 256GB-os. Sztem ez a best most..[Xiaomi Mi 10 5G 256GB] 178370 + 2990 szállítás (vidék)
[Xiaomi Mi 10 5G 128GB] 175770 +2990 szállítás (vidék)
[Xiaomi Mi 10 5G GLOBAL 128GB] 173027 EU raktár + 3720 a szállítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Villanyszerelés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest