- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
Fut fut, nem törlöm le, egy hónapot legalább végig akarok tolni. Azért az új akksit már berendeltem
Viszont nekem ha nem használom is lemerül estére, szóval akár két óra kijelzőidővel is enni kér már. Nagyjából mindegy, hogy használom (Messenger, Chrome, ilyesmi alap dolgok, nem játék) vagy csak kikapcsolt kijelzővel egész nap a zsebemben van. Ezen factory reset illetve komplett rendszer újratelepítése sem segített, de hát két éves, ilyenkorra már várható az akksi jelentős degradálódása.havri1: volt olyan is, az egyik ciklus ilyen volt, a képen talán látszik is a grafikonon. De azóta is volt ilyen, ma éjjel pl direkt megvártam, míg fullra lemerült és vissza sem tudtam kapcsolni, majd reggel teletöltve vettem le. Nagyjából wgyébként 10% körül szoktam felrakni tölteni és megvárom, hogy telerakja.
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Jabby
őstag
válasz FrankMonzano #19491 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz FrankMonzano #19494 üzenetére
Én nem tudok minőségi alternatívát - szerviz tekintetében -.
Ali, nohhon, és azt belerakatni szervizben. Én ezt látom járható útnak.havri
-
FrankMonzano
őstag
válasz havri1 #19493 üzenetére
Egyszer beszéltem velük, 10e körül mozog az akksi cseréje, kb 1 munkaóra az időtartam. Az akksiról úgy emlékszem nem mondott semmit, hogy gyári vagy sem. Ennyiért megérheti, ha még eldöcög vele egy ideig. Évekig már úgy sem lenne meg a készülék, max tartaléknak vagy odaadnám apámnak.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz FrankMonzano #19486 üzenetére
Írj nekik, és kérdezz rá. Nagyon régen esküdöztek, hogy gyári akksit tesznek bele, de hivatalos forrás szerint csak a hivatalos szervizben ami a waytek raknak gyárit. Egész egyszerűen a xiaomi nem adja ki a kezéből a gyári akkumulátort. Waytek pedig 1 év után a mi8-hoz nem adott már akksit, hiába 2 év a garancia, itt írták..nincs, elfogyott, nem volt.
havri
-
FrankMonzano
őstag
válasz FrankMonzano #19486 üzenetére
Erre valaki esetleg? Köszi.
-
Jabby
őstag
-
Szoszo94
őstag
válasz Terentius #19469 üzenetére
Kíváncsiságból letöltöttem én is - bár a szoftveres mérésben nem igazán hiszek, de egy támpontot legalább adhat a dolog.
Mostanában lesz két éves a telefon, átlagban éjjel teletöltés, havi 1000km navigáció autóstöltőn lógva, de egyébként átlagos és általános felhasználás. Utóbbi időben éppcsak kibírta a napot, már gondolkoztam is az akkucserén, de így már biztos vagyok benne, hogy szükség lesz rá:Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
xy.zsolt
őstag
válasz Terentius #19485 üzenetére
pár napja jött frissítés a vanced-ra......én nem engedtem frissíteni. Lehet, hogy jól tettem mert nekem nincs extrém akkufogyás.....olyan mint mindig is volt.
szrk: Tévedtem, a Split APKs Installer-re jött frissítés[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! A xiaomiszerviz.hu-val van tapasztalata valakinek? Akksit szeretnék majd cserélni és az lenne a kérdésem, hogy milyen akkut tesznek bele, meddig fogja bírni? Még meglesz egy ideig a telefon, mert jelenleg nem látok ésszerű ár/érték alternatívát.
-
havri1
félisten
válasz DanielK #19483 üzenetére
Semmi extra, telepítés után kalibrálja magát, majd csak használd ugyan úgy. Készít statisztikát, és pár rendes töltés után egy hozzávetőleges %-ot ad az állapotban az akksiról.
Én engedélyeztem mindenhol, korlátozást levettem róla, ne záródjon be. Lakat rajta, automatikus indítás aktív.havri
-
DanielK
addikt
Sziasztok!
1 év kihagyás újra elővettem a Mi 8 telefonomat és elkezdtem a héten belakni.
A legfrissebb gyári MIUI 12-es android van fent.
A képen látható akksi idő mennyire nevezhető jónak? Úgy emlékeztem, hogy megjelenéskor azért többet tudott. Vagy az új szoftver eszi ennyire vagy rosszul emlékszem? Köszi![ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
válasz Turbobacsi #19473 üzenetére
sokára lesz az még cserés...a helyedben eladnám a plusz akkut és akkor vennék újat mikor aktuális. Nem tesz jót a friss akkunak a hosszútávon fiókban tartás. És ki tudja mikor gyárthatták amúgy is
[ Szerkesztve ]
-
ackos
csendes tag
válasz Terentius #19467 üzenetére
Én még várom az akksimra, de korábban itt többen is jelezték, hogy a leírással ellentétben csak 3000 mah a kapacitása. A 88 %-ot a 3400 mah-ra értékre írta az Accubattery vagy beállítottad az appot, hogy ez kisebb annál és úgy kalkulálta?
Mindenesetre 3 hónap alatt elég kemény 262 ciklust belepumpálniHátlapot a 9-en is melegíteni kellett? Ha igen, hőlégfúvóval csináltad? Hátlap ragasztót amúgy adnak az akku mellé?
-
Terentius
őstag
Nejem ugyan mi 9 van, de 3 hónapja megléptem az akksi cserét. Nohon lett. Alapból 3000-nek mérte 3300 helyett az accubattery. Most vagyok túl 262 cikluson és 88%-os, de már itt lapul az újabb nohon a fiókban. Utángyártottak közül szerintem ez jó minőség.
OnePlus 12 16/512
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Akinek problémája lenne amd Ryzen gépen a Miflash vagy fastboot használatával és Mismatching image and device üzenetet kap azoknak itt egy USB 3 fix (LINK) fájl . amit XDA-n találáltam. Sajna már nincs usb hubom és vért izzadttam mire sikerült megoldani.
Csak el kell indítani a bat fájlt és regeditben helyrerakja a dolgokat.
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
oris
aktív tag
Van MI8-hoz átlátszó hátlapom, kell valakinek?
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
PaskalMalom
újonc
Akksi csere tapasztalat engem is érdekel.
-
ackos
csendes tag
Berendeltem én is egy Nohon akksit. Sajnos a front kamerám megadta magát, teljes rejtély, hogy mitől. Másfél év után végre rászántam magam a factory resetre is, de az sem oldotta meg a problémát, így nem tudok másra gondolni, mint hardveres gondra. Semmilyen kamera app vagy egyéb, kamerát kezelni képes alkalmazás nem hajlandó működni vele. Az akksim is csak 60%-on ketyeg, így egy kis hezitálás után arra jutottam, hogy megpróbálom házilag orvosolni, e két dolog cseréjével.
Ha megérkezett minden, írok róla egy beszámolót.Kerestem/keresem a telefon utódját én is, de egyszerűen nem találok olyat, ami érdemes lenne a váltásra. MI 10T pro remek lenne az elvárásaimnak, de brutálisan nehéz, most a 11re várok, hátha az lesz az igazi :)
-
racis
tag
válasz Turbobacsi #19456 üzenetére
Papíron 3400-es, de én csak 3000-et mértem ki.
Másnak is ilyen tapasztalata volt.
De még mindig jobb, mint a többi utángyártott. -
havri1
félisten
-
Smiro
senior tag
válasz HUNited #19457 üzenetére
Nekem a Tvgo laggolt, a szöveg bevitel, valahogy az egész kijelző nem jól érzékelte a tapit. Viber akadt nekem. Böngészőből ki sem tudtam lépni. Na ekkor kapcsoltam ki, 10 perc múlva be, aztán töröltem felesleges fájlokat, futtattam amit lehetett, hogy tárhely felszabaduljon stb, és jó lett. De nekem stabil van, írtam is, mert tudtam, Neked nem.
-
Shummo
senior tag
válasz xy.zsolt #19451 üzenetére
Elnézést hogy nem jeleztem, Az akksi megjött. Termék külsőre rendben van, adtak hozzá mindent.
Viszont a cserét elnapoltam. Töröltem a FB alkalmazást, így jelentősen javult az akksi teljesítményem.
Accubattery szerint is 78%os az akksi, szóval elvileg még felesleges cserélnem. Szóval marad még a szekrényben picit.
Elnézést ha ezzel kitoltam veled. -
xy.zsolt
őstag
válasz FrankMonzano #19449 üzenetére
ja, én is várom Shummo tapasztalatát a Nohon akku cseréje után. Ha oké lesz akkor én is beszerzek egyet.
[ Szerkesztve ]
-
morfeus08
tag
válasz xy.zsolt #19447 üzenetére
Egy OnePlus 8T, a csere pedig javarészt az akkumulátor miatt volt, picivel több mint a fele volt már meg az eredetei kapacitásnak. Illetve mivel lejárt a két év (céges telefon volt, 2 évente lehet újat igényelni), gondoltam megnézem mi újság OnePlus fronton (utoljára OnePlus 3 volt nálam)
-
HUNited
őstag
Sziasztok!
Találkozott valaki már olyannal, hogy a telefon lassan reagál? Pl. egy olyan alkalmazást vagy játékot, amit korábban pikk-pakk megnyitott, csak több másodperces gondolkodással teszi? Nyilván lehetne app hiba is, de nem csak egyet érint hanem többet. De ami a legzavaróbb, hogy a skype veszettül szaggat, nem kép vagy hang, hanem a szöveges része is. másodperceket kell várni, ha egy nagyobb history-val bíró beszélgetésbe üzenetet akarok küldeni. -
morfeus08
tag
Kedves Hölgyek, Urak. Ez a nap is eljött, szeretett Mi 8-ammal közös utazásunk véget ért. Szeretném megköszönni mindenkinek az eddigi segítséget, sziasztok!
-
Steve1207
veterán
válasz kurtuzov #19444 üzenetére
Hehe, azt hiszem egy olyanom van használatlanként tartalékba még, viszont több, mint két év alatt elfogyasztottam 2-t a Spakle-ből. Imádom ezt a tokot, de kb egy évet bír ki aktív használat mellett. Amúgy még így is megérte, de emiatt nem akarok telefont cserélni
Egyáltalán van valami hasonló "slim" jellegű flip tok még a piacon, amikor nem egy szilikon tokba kell még külön befogni és aköré van rögzítve egy borító szövet? Az egyszerűen undorító megoldás. Bár már az is csoda, ha a telóhoz lehet kapni tokot manapság.
.
-
kurtuzov
senior tag
válasz Steve1207 #19443 üzenetére
Hamar eltűnnek sajna. És valahogy a régi modelles tok kiárusításokban sem volt soha olyan amilyen nekem kellett volna. Emiatt is vettem a Nillkin Super Frosted Shield ből kettőt, lassan át is cserélem, mert az első már viharvert. Van még egy Spigen tokom, de azt kb egy napig használtam, nekem nem jött be. Flip tokról azután szoktam le, hogy hiába azzal esett le a telefon (S3), a kijelző üvege valóban nem tört össze, az amoled kijelző azonban szétfolyt alatta.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Nillkin Sparkle flip tokot lehet még valahol kapni a telefonra? Amikor eszembe jut átpörgetek pár ali-s terméket, de sehol nem találok már vagy negyed éve, a mostani pedig eléggé megadta már magát.
Amúgy alternatív megoldásnak használom a telót webkameraként is az utóbbi időben, egyszerűen kiváló mind kép és mind hang terén is. Pláne, hogy wifi-n is lehet és nincs delay (legalábbis annyira minimális).
.
-
adambox
tag
válasz Napfénysüti #19441 üzenetére
Semmit, letöröltem a magisket es unrootoltam. Utána magától megjavult.
-
kuksa90
őstag
válasz adambox #19435 üzenetére
Root, Magisk, ma reggel ismét frissülő manager.
Tegnap vásárlás NFC-s Transferwise kártyával, ma Telekom számla fizetve revoluttal, telenyomor számla fizetve Barion mögötti cibbel.
Senki sem reklamál, hiba egy szál sem.»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
havri1
félisten
Nekem mai napig az ERSTE pay működik gond nélkül.
Nincs magisk, nekem nem rootolt.havri
-
adambox
tag
válasz Napfénysüti #19434 üzenetére
Nekem par napja egyik bank app sem működik, pedig be van állítva Magisk Hide-ba. Telekom app is rootolást jelez
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz kvojnovics #19404 üzenetére
Ma akartam fizetni egy kávézóban, gondoltam a Simple appal megoldom. OTP-s kártyám van eddig nem volt gond de ma mikor a terminálhoz érintettem a telefont hibát dobott és felajánlotta hogy Google Pay-jel fizessek. Csak az nekem nincs regisztrálva (nem is terveztem). Szóval nem is tudtam fizetni. Global stabilon vagyok, nem tudom ott másnál is előjött ez?
Olvasom hogy van gond a mobilos fizetéssel de van erre egyszerű megoldás vagy a Simple most használhatatlan lett erre a Mi8-on?
Ilyen Magisk meg rootolás dolgokkal most nem tökölnék.Més que un club!
-
(jan)
őstag
Urak!
Reboot után miért tünik el a vanced youtube musci alkalmazás ? 20.9.3 rootolt.
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
g_g_g
Topikgazda
MIUI 12.5 verzió hivatlos készülék lista.
Mi8-at ne keressétek benne sajnos. -
adambox
tag
Közben teszteltem, safetynet rendben viszont a banki alkalmazások nem mennek még mindig Még atnezem hátha én nem figyeltem valamire, ha nem lesz jo sajna megy fel a global
-
adambox
tag
Közben megoldottam, átneveztem a fájlt és így azonnal felismerte köszönöm mindenkinek a segítséget! Esetleg valaki megtalálta már a telefon utódját? Én még mindig keresem, azóta sem találok ár-érték arányban még csak hasonlót sem... Poco F2 esetleg de az is már lassan egy éves telefon lesz
-
g_g_g
Topikgazda
válasz adambox #19423 üzenetére
Azóta jött frisítés rá (Android 8.1-11-ig mindegyikre jó)
1.1.0 verzió letöltése
Látom, többször is próbáltad letölteni, szerintem töröld ki mindet, csak ezt az újat töltsd le.
Hátha ezzel menni fog. -
g_g_g
Topikgazda
válasz xy.zsolt #19422 üzenetére
Rengeteg modul van hozzá.
Gpay azért sokaknak elég fontos lehet.
Nekem például az AdAway reklmámblokkoló, egy widget kapcsoló, Island alkalmazás működéséhez kell és még egy automatata script futattásához is.
De alapvetően nem kell küszködni vele, most van egy ilyen SafetyNet probléma, de könnyen és gyorsan lehet rajta segíteni. -
xy.zsolt
őstag
Most komolyan csak az érintéses fizetés miatt köszködtök ennyit a magisk-al vagy van hasznosabb felhasználása is ami miatt érdemes?
-
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #19420 üzenetére
Két ujraindítás után észretért.
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #19415 üzenetére
Honnan kell feltenni? Recovery, vagy Magisk?
(Feltettem recoveryből, vagy húsz alkalmazás leállt... )»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
adambox
tag
[link]
Nekem a magisk nem engedi ezt a zipet... Valakinek ötlet? -
g_g_g
Topikgazda
válasz huliganboy #19409 üzenetére
Ezt a modult kell a Magisk-be installálni és utána jó lesz.
Most próbáltam, nekem is elhasalt a SafetyNet, majd flash-eltem ezt a modult és utána jó lett a SafetyNet.
Letöltés -
g_g_g
Topikgazda
Magisk-kel volt ilyen jellegű probléma a napokban.
Olvassátok vissza az utolsó pár hozzászólást, megoldás is van benne.
Hátha ez megoldaná nálatok is.
Magisk topik -
havri1
félisten
Erste még működik, ha ez segít valamit.
EU 20.9.3[ Szerkesztve ]
havri
-
adambox
tag
Tegnap jó volt, ma nem engedi használni a Google Payt... Valaki járt már így? EU rom, nem rootolt...
[ Szerkesztve ]
-
kvojnovics
tag
válasz blackmoto #19405 üzenetére
Elnézést, hogy csak most, de nagyon szépen köszönöm a választ! Már közben fent is van a legfrisebb... Egy "apró" hibába ütköztem csak: a Google Play-rendszerfrissítés nem frissül (2020 október 1.) és szerintem emiatt nem megy a RaiPay (Raiffeisen nfc-s fizetése azt írja, hogy nem felel meg a biztonsági előírásoknak)...
Egyébként minden mással elégedett vagyok eddig...
Köszönöm!
Szép napot!
-
Danex
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
blackmoto
senior tag
válasz kvojnovics #19404 üzenetére
OTP-s vagyok. A Smartbank és az új zárt bétatesztes OTP Bank alkalmazás is gond nélkül megy. A telefon nincs rootolva. Az aktuális 11-es beta PE rom van fent.
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Bár látom, hogy eléggé "áll" a topik, de szeretném megkérdezni, hogy aki PE ROM-mal használja annak mennek-e a banki alkalmazások (raiffeisen, simple, telekom)?
Köszönöm!
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- UHD filmek lejátszása
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...