- Bekékült a Pixel 10a
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
válasz
blackmoto
üzenetére
Világ vicce. Nem tudom melyik fiók mélyéről túrták elő. 2020-09-01-es biztonsági hibajavító szinten van. Senki ne töltse le, amit linkeltem, felesleges! Rendszerprogramok hiányoznak belőle. Próbálja a MIUI SDK visszaállítani, de elég lassan sikerül neki. (Jegyzetek, számológép, iránytű és stb...)
Megérem, mehet vissza az utolsó EU ROM.
-
kvojnovics
tag
válasz
blackmoto
üzenetére
Elnézést, hogy csak most, de nagyon szépen köszönöm a választ! Már közben fent is van a legfrisebb... Egy "apró" hibába ütköztem csak: a Google Play-rendszerfrissítés nem frissül (2020 október 1.) és szerintem emiatt nem megy a RaiPay (Raiffeisen nfc-s fizetése azt írja, hogy nem felel meg a biztonsági előírásoknak)...
Egyébként minden mással elégedett vagyok eddig...
Köszönöm!
Szép napot!
-
adambox
tag
-
Steve1207
veterán
válasz
blackmoto
üzenetére
Van több féle is, inkább úgy keresd, hogy mi a snapi 845 kompatibilis, ne márka szerint.
Nálam most ez a fav: [link]Ettől függetlenül a jelenlegi LineageOS már nem olyan jó, mint anno volt, meg az előd ugye. Sok a bug, még több jön elő frissítésekkor, én még a tesztelésekkor azt mondtam értelmetlen (és most a fórumba olvasva is ugyanezt látom még). Pixel romok, PA, Zen jófélék viszonylag, de ténylegesen, hogy minden gond nélkül működjön fölösleges várni és a miui a legjobb "sajnos". Kivárásra nem szabad alapozni Xiaomi telóknál, mert csak vársz évekig fölöslegesen, mert ami nem megy a kezdetekben valahol normálisan az később se esélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bekékült a Pixel 10a
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

egy valami miatt nem szeretnék Miui romrol váltani, mégpedig a beépített hívásrögzítés miatt. Elég sokat használom... esetleg tudja valaki hogy ez miui feautre, vagy elő lehet hívni különböző custom romokban is?