Hirdetés
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbobacsi
senior tag
na eljött az idő, elköltöztem a MI8-ról, szépvolt, jóvolt (megmarad tartaléknak...)
-
Turbobacsi
senior tag
helló, erről tudni valamit? [link]
nálam 2020-as az utolsó biztonsági csomag, akkor lesz friss?
hogy lehet telepíteni? -
Turbobacsi
senior tag
válasz
szabo.csabi #19914 üzenetére
én cseréltem akkut, igaz magam, érdemes volt....
-
Turbobacsi
senior tag
Már majdnem egy éve megvettem a csereakkut, [link] , de nem mertem nekiállni a cserének eddig, igaz nem is volt a gyári akku annyira vészesen elhasználódva. Mivel úgy döntöttem hogy marad még a teló nálam (tökéletesen meg vagyok vele elégedve), ma megcsináltam a cserét, úgy néz ki sikeresen.
Részletesen: hőlégfúvóval (alis) körbemelegítettem a hátoldal szélét (többször estem neki mert nem voltam biztos benne meddig kell), alul megkezdve a hozzá adott pengetővel elkezdtem körbevágni a ragasztót, ügyelve hogy a kamera mellett ne menjek mélyre (az ujjlenyomat érzékelő csatlakozó miatt), a fedél lejött, kipattintottam a csatlakozó, félretettem a hátlapot. a felső takarólemez összes csavarját kicsavarva (van egy matricás is!) simán lejött. Az akku csatit lepattintottam. Most jön a neheze: az akku aljánál a 2 ragasztócsík kihúzása. A youtube video módszerével csipesszel pörgettem ki, de az egyik felénél bennszakadt. (mivel régi a csík, vesztett a rugalmasságából). A másik simán kijött, így oldalról egy bankkártyával alá tudtam nyúlni és elvágni a bennszakadt csíkot. Innentől sima ügy, az új akku mellé adott ragasztócsíkokkal rögzítettem az új akkut, visszatettem a felső fém lemezt a csavarokkal, Majd visszapattintva a hátlap érzékelőjét visszanyomkodtam a hátlapot is. Nem használtam a csomagban levő hátlap ragasztócsíkot, mivel nem álltam neki az eredetit lepucolni, nem tartottam jó ötletnek. Simán a régi is frankón megfogta. Az accubattery-val ellenőrizni fogom az új akku kapacitását (töröltem a progi összes adatát hogy nulláról fusson) -
Turbobacsi
senior tag
válasz
Turbobacsi #18935 üzenetére
-
Turbobacsi
senior tag
hát itt van végre...
kérdés lesz e galiba
-
Turbobacsi
senior tag
cserélt már valaki akkut otthon házilag? (pl.: youtube video segítségével...)
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Steelheart2 #18403 üzenetére
ugyanez itthonról: [link]
-
Turbobacsi
senior tag
(bocs a hülye kérdésért de nem találom a megoldást)
Be lehet azt állítani hogy ha a lehúzott redőnyön rábökök egy kapcsolóra (pl. wifi), egyből felszaladjon a redőny? -
Turbobacsi
senior tag
Nem hosszú a lista, de benne leszünk a frissítésben: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- Yettel topik
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest