- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Gondolkodom a mi 8 nyugdíjazásán.
Mi a véleményetek a 11T Pro-ról? Tudom menjek abba a topicba, de én most a ti véleményetekre lennék kíváncsi hogy lecserélnétek-e ezt a telefonotokat arra
Telenornál van egy jó ajánlatom rá bőven 200 alatt ezért gondolkodtam el rajta csak, az eredeti 250es árat biztos nem adnám meg érte és igazából a telefonra költhető lélektani határomba se fér bele már.
Esetleg alternatíva most a 11T pro mellett?Köszönöm a véleményeteket
-
ftamas0201
senior tag
válasz
Black&White #19707 üzenetére
Már letölthető a telefonra? Hivatalos miui romok között még nem látom mi 8-ra és nekem is a 12.0-ra írja a legfrissebbet, még nem ajánlott fel újat
-
ftamas0201
senior tag
Xiaomi Mi 8 sorozatra is jönni fog MIUI 12.5
Erre kíváncsi leszek azért.. -
ftamas0201
senior tag
válasz
havri1 #19004 üzenetére
Én is elgondolkodtam a cserén, viszont én mindenképp mi 10-et vennék. Nagyon izgatja a fantáziám a vezetéknélküli töltés amit nem értem miért, de nem sok telefon kap meg. Csak kicsit még én is sokallom az árát, de ha nagyon nem lesz mire költenem akkor majd bevállalom jövőre valószínűleg
-
ftamas0201
senior tag
Köszönöm.
Be van állítva a frissítési idő kijelzése, abból tudom hogy nem frissül, na meg az előrejelzésben is ha megfeledkezem róla és csak 1-2 nap után nézek rá, még mindig az egy nappal előtti előrejelzés is ott van, szóval nem frissül le. Nem értem miért, már töröltem a cache-t is és mindent. Zavaró a fene enné meg. -
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Használja valaki a Transparent clock & weather alkalmazást?
A problémám, hogy nem frissül automatikusan a beállított időintervallumban. Sőt, sehogy nem frissül csak ha megnyitom az alkalmazást. Nagyon jó widget, be van állítva hogy óránként frissüljön mobilnetről és wifiről is egyaránt és semmi. Már próbáltam hogy újratelepítem, töröltem az összes adatot a menüjében, akkumulátor kímélőt kikapcsoltam hogy ne korlátozza az alkalmazást, semmi nem használt.
Ha valaki esetleg használja, mondana róla valamit hogy frissül-e a widget neki?Köszönöm nektek!
-
ftamas0201
senior tag
válasz
Zsoleszhun #15811 üzenetére
Helló!
Letöltöttem amit linkeltél mert nekem nem dobta még fel a frissítést, de a telefon angolul azt írja hogy ez még mindig a beta programban résztvevőknek van.
-
ftamas0201
senior tag
válasz
1Konrad #14950 üzenetére
Helló.
Beállítások->Akkumulátor és teljesítmény->Akkuhasználati statisztikák és lefele ott van minden.
Még soha nem volt ilyen jó képernyő időm mint most a 11-el. Nem tudom van köze hozzá vagy sem, másképp nem használom a telefont, tiszta telepítés sem volt, de sokkal jobb. Eddig 3 óra környéki képernyő időm volt, most több mint 5 órákat bír. Pedig nonstop WiFi vagy mobilnet, Bluetooth be, GPS be szóval minden fogyasztó megy 24 órában. Remélem így is marad mert ez nagyon jó
Ha a cella készenlét jobb lenne még biztos többet is ki tudnék hozni belőle. -
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Ma én is megkaptam a miui11 verziót.
Minden rendben van vele, viszont még ebben sincs megoldva hogy az értesítési sávra ne kerüljön ki a "messenger a többi alkalmazás felett" üzenetet?
A legutolsó global dev változaton valahogy el lehetett tüntetni frankón, vagy csak én nem találok rá most a megoldásra? :) -
ftamas0201
senior tag
válasz
slice14 #14661 üzenetére
Ti a fejlesztői programra jelentkeztetek és úgy kaptátok meg vagy csak szimplán?
Mert nálam nem igen jelentkezik frissítés global stabilon. Nincs letölthető változata amit fájl csatolással a frissítés kezelőből fel lehet tenni? Ilyenkor már szokott lenni ha nyilvános, egyszer már raktam fel így frissítést mert nem akart megjelenni az Istenért sem OTA-n amikor már mindenkinek volt. -
ftamas0201
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ez az infó mennyire hiteles?
Jön a Global MIUI 11 október 16-án -
ftamas0201
senior tag
válasz
laci laci #13337 üzenetére
Kérte valaki hogy vezetés közben telefonozz? Mert én biztosan nem.
Kiemelném a kommentemből a az első kérdésemet:
"Melyik a legfrissebb stabil rom jelenleg amit ehhez le kell töltenem?"Nem szaporítom tovább, megkaptam a választ a kérdésemre az illetékesektől amit ismét köszönök, a keresőt meg tudom használni nem te kell megtaníts rá, nem véletlenül vagyok én is topicgazda a fórum egyes részein
(És mivel fórum révén azért van, hogy az emberek kérdezzenek és választ kapjanak.)
Szép napot és vezetés közben ne telefonozz! Más életét is veszélyezteted nem csak a sajátodét!
-
ftamas0201
senior tag
válasz
laci laci #13330 üzenetére
Tömör semmitmondó válasz, köszönöm szépen.
Azt elolvastam hogy miként lehet devről stabilra visszamenni, de mutasd már meg hogy hol találom meg a legfrissebb romot, mivel nem vagyok mindennap benne ebben a témában, nézd már el nekem hogy nem tudom hol keressem illetve hogy hol tartanak jelenleg a verzió számban. -
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Mivel már megszűnt a global dev heti frissítése és gyakorlatilag azóta sem kapok semmi féle frissítést rá ezért elgondolkodtam hogy vissza térek a global stabil verzióra.
Melyik a legfrissebb stabil rom jelenleg amit ehhez le kell töltenem?
Illetve teljesen gyári a telefon nincs se bootloader nyitva semmi. Lehetséges a visszatérés így is?Köszönöm a segítségeteket.
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Használja valaki az autonotification nevezetű alkalmazást?
A messenger pontosabban a rendszer üzenetet miszerint minden felett van el akarom tüntetni és állítólag ez jó rá.
Valaki használja esetleg? Mennyire meríti az aksit? Mert gondolom azért ez a háttérben fut folyamatosan.Köszönöm a választ.
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok!
Van egy Honor band 4 karkötőm már egy ideje, a hozzá tartozó alkalmazás a telefonon minden indításkor kiírja hogy adjam hozzá a védett alkalmazásokhoz hogy jobb legyen a lépés számlálás. Hol található ez a védett alkalmazás beállítások, nem tudjátok véletlenül?
-
ftamas0201
senior tag
Pitével is elég sokat késtek és még érdeklődést se nagyon mutatnak hogy ez lenne a csúcskészülékük pedig annak reklámozták. Amúgy félre értés ne essék nyugodt vagyok mint a herélt ló és szeretem a telefont is, persze más gyártókhoz képest a frissítés is biztosan jobb, viszont nagyobb támogatottságra számítottam, de meglesz, nem vagyok én türelmetlen meg nagy FW b*zi, csak ez a fényerő dolog már kicsit idegesít hogy leveszi mindig.
-
ftamas0201
senior tag
válasz
Pocak89 #5634 üzenetére
Még OTA-n sajnos nem jött meg nekünk az a frissítés ami javítja (nálam is ez a dev van fent mint neked), nem tudom miért vagyunk így lesz*rva és a poco és társai mivel különbek hogy ők megkapták már december utolsó napjaiban mi meg nem. Nem is értem, a gyártó is elgondolkodhatna hogy melyik telefonját is kezeli csúcsmodellként és ki lett fizetve érte egy vagon pénz. Kicsit nagyon úgy érzem én hogy rohadtul nem kezelik helyén a dolgokat és a mi 8 támogatottsága a béka segge alatt van. Reméljük ez változik a közeli jövőben.
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok!
Videózási képességekről mit gondoltok? Van aki sokat videózik ezzel a telefonnal, esetleg van optimális beállítása is?
4K-ra használnám és most tervezek egy DJI osmo mobile 2-t is beszerezni hozzá.
Kíváncsi lennék a véleményetekre. -
ftamas0201
senior tag
válasz
enginev3.0 #4736 üzenetére
Barátnőmnek is lite van viszont az általad emlegetett döcögéseket én nem tapasztalom. Mintha az én 8asom nyomkodnám. Frissített egyből miui 10re bekapcsolás után azóta kemény használatban van, barátnőm nem kíméli, ki van használva minden egyes mhz a telón
Szerintem egész jóra sikeredett és nekem még a fogása is sokkal jobb mint az enyém. (elcserélni azért nem fogom
)
-
ftamas0201
senior tag
Én felraktam, semmi különös nem történt
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Ma feldobtam én is a fejlesztői android 9-e, egyelőre tetszik, ami változásnak látszik hogy tényleg élénkebb a kijelző színei, ez nagyon tetszik.
Másrészt nem tudtok valami jó kis karácsonyi témát?Szeretek aktuális lenni, ami nem túl csicsás még de frankó.
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne. A kijelző bal felső sarkából nem lehet eltüntetni az órát hogy az alkalmazás értesítéseknek legyen 1-2 hely legalább? Jelenleg egy alkalmazás értesítés sem jelenik meg, de nekem ott fent nem lenne szükségem az órára. Létezik valami beállítás rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest