- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz
Napfénysüti #20196 üzenetére
Én pár hete vettem másfél hónapos 12T Pro-t apróról 230-ért. Egyelőre nem bántam meg, mindenben előrelépés, viszont a kamera nem teljesen hozzá azt, mint a Mi8 gcam-mel. Nemrég jött ki egy BSG verzió ami már elindul és fotóz is a 12T Pro-n, de nem látok különbséget a gyári és a gcam képek közt. Így is jó képeket készít a gyári programmal, de a Mi8 is megtáltosodott anno a gcam-től, úgyhogy várok egy jól működő verzióra
-
Szoszo94
őstag
válasz
kuksa90 #19897 üzenetére
Nem az értesítés a gond, hanem az, hogy csak akkor töröl véglegesen, ha ott is elfogadom. Nem tüneti kezelést szeretnék, hanem végleges megoldást...már ha engedi valahogy a rendszer
Arra rájöttem, hogy a Biztonság app csinálja ezt, de azon belül sem találtam rá opciót, illetve letiltani sem lehet magát az appot.
-
Szoszo94
őstag
Eddig az utolsó EU fejlesztői rendszeren voltam, egy hete felraktam viszont az új stabilat.
Azóta hülyét kapok és nem találom meg, hogy mi okozza/hol lehetne kikapcsolni, pedig az összes engedélyt megkapta a Fotók app: bármit törlök, jön az értesítősávra az értesítés, hogy a Fotók törölni akar és engedélyezem-e. Hol lehet ezt a hülyeséget kikapcsolni belőle, hogy kétszer kelljen rányomni minden egyes törlésnél? -
Szoszo94
őstag
válasz
snowman #19681 üzenetére
+1, ég és föld, már eléggé oda volt
Meglepődtem, milyen minőségi csomagolásban jött a NOHON:
- Akksi
- Ragasztó a hátlaphoz
- Csavarhúzó
- Műanyag pengető és feszegető cucc
- Ragasztó csíkok az akksi aláElő sem kellett vennem a telefonszerelős cuccom, könnyen lehetett dolgozni a csomagban kapott eszközökkel
-
Szoszo94
őstag
Fut fut, nem törlöm le, egy hónapot legalább végig akarok tolni. Azért az új akksit már berendeltem
Viszont nekem ha nem használom is lemerül estére, szóval akár két óra kijelzőidővel is enni kér már. Nagyjából mindegy, hogy használom (Messenger, Chrome, ilyesmi alap dolgok, nem játék) vagy csak kikapcsolt kijelzővel egész nap a zsebemben van. Ezen factory reset illetve komplett rendszer újratelepítése sem segített, de hát két éves, ilyenkorra már várható az akksi jelentős degradálódása.havri1: volt olyan is, az egyik ciklus ilyen volt, a képen talán látszik is a grafikonon. De azóta is volt ilyen, ma éjjel pl direkt megvártam, míg fullra lemerült és vissza sem tudtam kapcsolni, majd reggel teletöltve vettem le. Nagyjából wgyébként 10% körül szoktam felrakni tölteni és megvárom, hogy telerakja.
-
Szoszo94
őstag
válasz
Terentius #19469 üzenetére
Kíváncsiságból letöltöttem én is - bár a szoftveres mérésben nem igazán hiszek, de egy támpontot legalább adhat a dolog.
Mostanában lesz két éves a telefon, átlagban éjjel teletöltés, havi 1000km navigáció autóstöltőn lógva, de egyébként átlagos és általános felhasználás. Utóbbi időben éppcsak kibírta a napot, már gondolkoztam is az akkucserén, de így már biztos vagyok benne, hogy szükség lesz rá: -
Szoszo94
őstag
válasz
randras_83 #17257 üzenetére
Hol lehet kivenni alkalmazásokat a dark mode alól?
Tényleg van pár (pl facebook) amit rosszul kezel és olvashatatlanok az értesítések. -
Szoszo94
őstag
-
Szoszo94
őstag
Sziasztok!
Hátha tudtok valami okosat mondani, vagy másik megoldást a BL nyitására.
Összefoglaló alapján nekiálltam, a telefon már egy éve nálam van, összekapcsolva a Mi fiókommal ami 100% security check-up-os. Fejlesztői beállításokban OEM feloldás és USB hibakeresés aktív, viszont itt megakad a dolog:
Jelenleg 11.0.4.0 rendszer van rajta, de régebben, mikor próbáltam (talán még 10-es MIUI-n) szintén ezt írta ki, amit a képen láttok. Azon kívül, hogy földhöz vágom és előkaparom a ZTE Blade-et és kiélem rajta a romolási vágyaimat, mit lehet még tenni?Nyomni fogok egy teljes wipe-ot, visszaállítom gyárira, újra bejelentkezek majd és megpróbálom, de sanszos, hogy nem fog segíteni...
-
Szoszo94
őstag
válasz
darvinya #15531 üzenetére
Új ház, mert deformálódik? Illetve pillanatragasztó? Jesszus.
Kábé kétszáz telefont szedtem szét és javítottam, egynek sem kellett házat cserélni. A pillanatragasztó pedig arra jó, hogy többé rendesen ne lehessen szerelni azt a készüléket.
Hőre lágyuló ragasztóval kell szépen megragasztani, előtte pedig kitisztítani természetesen. Ilyeneket viszont, hogy pillanatragasztó...eszébe se jusson senkinek.Szerk.:
Hazudtam, hoztak iphone-t kettőt is, aminek házat kelett cserélni - de azoknak az is volt a baja többek közt. -
Szoszo94
őstag
Sziasztok!
Ma szép, tiszta idő van, a hold is gyönyörűen látszik, így próbálkoztam képeket készíteni róla és eközben tűnt fel a gyári szoftver pro módjában a peak gomb. Benyomva vörösen izzik minden fényforrás, de nem jöttem rá, hogy mi akar ez lenni. Valakinek valami infó erről?
Egyébként a tele lencsével, 8x-os digitális zoommal ezt tudtam kihozni egy viszonylag fényszennyezett területről - sajnos nincs nálam zoom lencse, pedig lehetne jó képeket lőni most
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest