- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pease
csendes tag
válasz
Napfénysüti #20208 üzenetére
Realme ára vissza is ment 300k-ra.
12 / 12x lenne még alternatíva, de ár érték arányban nem vagyok biztos benne, hogy jó döntés a 13 global megjelenése előtt. Berendeltem a 2. nohon akksit, mert kijelzőidő elkezdett csökkeni, így lehet mi 8 marad 2024-ig. -
st6969
őstag
válasz
Napfénysüti #20196 üzenetére
Ez igaz, túl van árazva. A Realme szimpatikus, a család 2/3-ának már az van (lányomnak 8-as, zasszonynak 9-es, ezek nem olyan nagyok).
Ezekkel is az a gondom, mint amit #20197 Szoszo94 is ír, a kamerájuk nem ér fel a Mi8-éval. Na meg a vezetéknélküli töltés (valami hülye berögződés miatt ragaszkodok ehhez is, de hátha kinövöm, mire új telefont veszek).Apropo Gcam: @Szoszo94 én a telefon saját alkalmazásával fotózok. Fent van egy Gcam is, de azzal borzalmas képeket csinál, tiszta kásás minden...Melyik Gcam-ot tegyem fel és mit állítsak rajta, hogy jó legyen?
-
Szoszo94
őstag
válasz
Napfénysüti #20196 üzenetére
Én pár hete vettem másfél hónapos 12T Pro-t apróról 230-ért. Egyelőre nem bántam meg, mindenben előrelépés, viszont a kamera nem teljesen hozzá azt, mint a Mi8 gcam-mel. Nemrég jött ki egy BSG verzió ami már elindul és fotóz is a 12T Pro-n, de nem látok különbséget a gyári és a gcam képek közt. Így is jó képeket készít a gyári programmal, de a Mi8 is megtáltosodott anno a gcam-től, úgyhogy várok egy jól működő verzióra
-
Steve1207
veterán
válasz
Napfénysüti #20173 üzenetére
Nekem is csak azért lenne fontos, ha már máshol van meg nem egy mai dolog akkor "már legyen", mert nem tervezném megint 4-5 évig a cserét, ha bírja.
-
Steve1207
veterán
válasz
Napfénysüti #20170 üzenetére
Ha már tapasztalat, engem az érdekelne, hogy videózás közben működik-e már az OIS vagy még mindig csak fotózáshoz használják (főleg éjszakai felvételek miatt, ott az EIS kanyarban sincs soha). Én végül ezért vetettem el a Realme teljes vonalát. Amúgy minden másban szimptaikus lett volna az is meg a kisebb modell(ek), szóval alapjaiban jó cucc.
-
Corsa02
őstag
válasz
Napfénysüti #20170 üzenetére
Nagyon röviden majd kiváncsi lennék a tapasztalatodra a Realmevel
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Napfénysüti #20149 üzenetére
használj mágneses usb csatlakozót....nem kell ki-be húzkodni. Alin filléres cucc. Mondjuk jobb lett volna ha eddig is azt használtál volna.
Én az enyémen hamarosan akkut cserélek (73%on áll) és használom vígan tovább. -
hdtomi
senior tag
válasz
Napfénysüti #20156 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom
-
amargo
addikt
válasz
Napfénysüti #20156 üzenetére
-
nrg_52
addikt
válasz
Bocs, ha bagatel a kerdes, de kitakaritas megvolt?
-
hdtomi
senior tag
válasz
Napfénysüti #20152 üzenetére
230-ért [innen] a 12? Vagy jobb a 12X?
Amúgy ha jól emlékszem az enyémet az első tulajdonosa 1-2 hónap használat után ilyen hibával küldte vissza. Megcsinálták, eladta nekem, aztán visszament az iPhone-ra. -
amargo
addikt
válasz
Ha amúgy a telefon jó és elégedett vagy vele miért nem cseréled ki a csatlakozót? kb $10-os tétel, ha már ott vagy az akkumulátort is cserélheted akár.
Amúgy én 12X-re váltottam és elégedett vagyok vele
-
janeszgol
félisten
válasz
Én S21 FE-t vennék.
-
blackmoto
senior tag
válasz
Nekem holnap jön egy Pixel 6a az Alzától. A Mi 8 kamerájának nincs ellenfele 200 alatt, főleg gcammel.
Ha inkább hivatalos magyarországi forgalmazású telefon kell akkor Samsung S21Fe vagy valami ami még nem pixel binning rendszerű, szerintem.Fél éve van meg az iPhone 13 mini, de hányok a képeitől, a rendszert hagyjuk. Az sem jött be. Nem tudtam minden téren ami nekem fontos megszokni sem a rendszert sem a Wines számítógéppel való korlátozott használatot.
-
amargo
addikt
válasz
Napfénysüti #20108 üzenetére
én is így voltam vele.. viszont pont segített a döntésben, hogy a mi8 hibás lett (azóta megjavítottam).
-
Leon77
őstag
válasz
Napfénysüti #19970 üzenetére
Sajnos nálam is ez a helyzet az új miui óta, előtte minden rendben volt.
-
Corsa02
őstag
válasz
Napfénysüti #19860 üzenetére
Én ugy tudom, hogy igen.
Garada
Ebben nem vagyok már otthon, vannak itt tapasztaltabb kollégák, talán segítenek :) -
havri1
félisten
válasz
Napfénysüti #19847 üzenetére
Mármint ki is csörög rendesen?
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Napfénysüti #19847 üzenetére
Állítólag van pár Telekom szám ami mindenképp kicsörög....mikor akciókról tájékoztatnak, stb.....pl 30/4041586, 30/4041587
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Napfénysüti #19845 üzenetére
Nálam is marad amíg bírja és így működik....új nohon akku betárazva, de még 75%os a gyári.
-
adambox
tag
válasz
Napfénysüti #19441 üzenetére
Semmit, letöröltem a magisket es unrootoltam. Utána magától megjavult.
-
adambox
tag
válasz
Napfénysüti #19434 üzenetére
Nekem par napja egyik bank app sem működik, pedig be van állítva Magisk Hide-ba. Telekom app is rootolást jelez
-
gergo456
csendes tag
válasz
Napfénysüti #19154 üzenetére
Igazán nincs mit. Én is ma frissítettem és engem is idegesített. 😀 Odavonzotta a tekintetet. Igazából a funkcióját sem nagyon értem..
-
gergo456
csendes tag
válasz
Napfénysüti #19152 üzenetére
Beállítások - További beállítások - Képernyő vezérlési mód - Teljes képernyő jelzésének elrejtése pipa
-
buc01
tag
válasz
Napfénysüti #19054 üzenetére
Nálam múlt hét óta fenn van a 12es, nem wipe-oltam még sosem, több mint 2éves, minden Ok, nem merül jobban az akkuadatok szerint.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
Napfénysüti #18996 üzenetére
Mi 10 lite sd 765g. Ez jobb proci, mint a 845? Az Mi 10-nél az a bajom, hogy fényt kapok abból a képernyőbe rakott pöttytöl, akkor inkább a csepp notch a lite-ban, az valahogy emészthetőbb.
A másik ami miatt óckodok kicsit a Xiaomitól:
Amikor megvettem, úgy volt, hogy sok évig támogatott lesz a telefon. Mondtak, hogy global dev rommal évekig frissül, stb. Erre 1.5 évvel a vásárlás után megszűnt a támogatás. Talán jön rá egy bugos miui 12, oszt' jóidő.
-
noorbertt
őstag
válasz
Napfénysüti #17603 üzenetére
Miui nagyon gagyi rendszer és erőszakosan hazatelefonál amikor csak tud. (Pihole miatt volt mar nehanyszor forro a telefon)
Maradt a rom csere, pixelexperience volt jo egy darabig majd utoljara lineageos, azokkal az elejen nem volt baj de egy ido utan mindig kijött valami idegesítő, pl lineage os 17 android auto nem működik rendesen.
Pixel telefonon minden azonnal ahogyan kell. eSim miatt lehet "benne két kartya is" es a kijelző sem rossz szvsz. Annyi hogy kisebb a telefon, cserébe okosabb es funkció gazdagabb.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #16904 üzenetére
Én többször rendeltem már, volt amikor tudtam bankkártyával volt amikor nem.
DPD hozta ezeket a rendeléseket.
Felhívtam őket, hogy lehet-e kártyával fizetni náluk és az volt a válasz, hogy azt előre nem tudják megmondani, mert kevesebb a kártyalehúzó mint a futár és nem tudják megmondani, hogy aznap reggel éppen kinek fog jutni -
enginev3.0
félisten
válasz
Napfénysüti #16142 üzenetére
De utána nem volt otan elérhető
-
st6969
őstag
válasz
Napfénysüti #14833 üzenetére
Együtt lehet vele élni, ez igaz, de jó lenne, ha javítanák. Vagy ennyire bonyolult, vagy nincs rá igény. Neked már MIUI 11 van?
-
Danex
addikt
válasz
Napfénysüti #14412 üzenetére
Ez Erste-nél is megvan
-
xhege
veterán
válasz
Napfénysüti #14270 üzenetére
Az igazat megvallva én a Miui rendszernek nem vagyok nagy barátja. Most is pixel experience rommal használom. A feleségemnek Mi A3 a lányomnak Mi A2 van.
-
xhege
veterán
válasz
Napfénysüti #14268 üzenetére
Hát nálunk az egész család Xiaomi telefont használ. Én konkrétan a Redmi 1 óta :)
-
w333
félisten
válasz
Napfénysüti #14006 üzenetére
iPhone X
-
Griff55
senior tag
válasz
Napfénysüti #3502 üzenetére
Nálam magyar régión van, mivel a face unlockot nem használom. Témaváltás erejéig szoktam csak néha váltani.
-
FJC
senior tag
válasz
Én olaszon vagyok, OTA még nincs...
-
kengyel
nagyúr
válasz
Ez-az, akkor melyik régión érdemes hagyni ?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Napfénysüti #2834 üzenetére
Első asztal letétel után visszaraktam a tokot
Uh, félelmetes volt
-
enginev3.0
félisten
válasz
Napfénysüti #2834 üzenetére
Na jó, levettem róla a tokot, így fogom használni
Azt hiszem 5-6 éve nem ejtettem le telefontElöl hátul fólia van rajta
-
enginev3.0
félisten
válasz
Napfénysüti #2832 üzenetére
Kamerát hogy véded?
-
st6969
őstag
válasz
Napfénysüti #2829 üzenetére
Még a gyárilag hozzáadott tokot sem használod?
-
8nemesis8
veterán
válasz
Napfénysüti #1676 üzenetére
Nálam is járt már Mi3 Mi A1, családban is többfélét intéztem már és eddig (kopp-kopp) gond nélkül.
Mondjuk egy bringa nem tudom mennyire tud elromlani, bár árát tekintve félek ez már túlmutat a bringról kialakult tudásomon.
Egyébként baromi kíváncsi lennék, ha gond van akkor egy wayteq javítja-e fizetősként vagy nem érdekli őket? (bár a saját javítási képességemet többre tartom, mint amiket egyes szervízek elkövetnek...)
-
8nemesis8
veterán
válasz
Napfénysüti #1646 üzenetére
Ti sem nagyon tudtok hardveres hibákról, hogy kvázai gari nélkül rendeltek, nem?
Régebben nem mertem volna bevállalni, de ma kevésbé zavar ez a garancia kérdése.
Általában ami gondot okoz a leejtés, ami ellen a normál gari sem véd...Biztosítást kötöttél rá?
-
nikilauda
senior tag
válasz
Napfénysüti #1576 üzenetére
Nekem Hong kong-ra állítva sincs reklám. Az arcfelismerést viszont nem használom. Nem olvastam róla jókat. A tesztekben néha megemlítik, hogy becsapható, más is fel tudja oldani. Tapasztalatom szerint én nem találtam senkit, aki feloldotta volna a telefonom, de biztos ami tuti, kikapcsoltam. A téma miatt viszont maradt a régió HK.
-
natë
nagyúr
válasz
Napfénysüti #1576 üzenetére
Olaszt. Reklám nem lesz, arcfeloldás igen, témàk nem.
-
zsocy
őstag
válasz
Napfénysüti #1127 üzenetére
Van rá működő gcam, root sem kell hozzá. Az alap kamera app is ok ha tudod mit csinálsz, de a gcam brutális (szerintem), főleg gyengébb fényviszonyok mellet. Nagyon jó képeket lő, itt a topicban is találsz pár példát.
A bringás topicból tudom hogy van garminod, csak próbáltam itt vicceskedni a stravával
Ettől független a gps nagyon hamar talál jelet, és stabilan tartja. Oneplus X-em volt előtte, de ez mindenben felülmúlja. -
st6969
őstag
válasz
Napfénysüti #1123 üzenetére
Én is fontolgatom, nagyon valószínű, hogy előbb-utóbb Mi 8 tulaj leszek, de még nem volt a kezemben, először megnézném valahol, illetve abban bízok, hogy BF alkalmával valamelyik kínai áruházban megközelíti a 100k-t, hogy beférjen a keretembe.
Milyet vettél, 6/64GB-t?
Azt nagyon szeretném tudni, hogy a hangfelvétel videónál mennyire gagyi, mert valahol azt olvastam, hogy a Xiaomi ezt a problémát még mindig nem oldotta meg. -
enginev3.0
félisten
válasz
Napfénysüti #1120 üzenetére
Kétlem hogy a telenoros függő lenne
Honorbuy? Az eu raktáras
(#1119) Istuu15@
Kártyásan 180ezer -
enginev3.0
félisten
válasz
Napfénysüti #1117 üzenetére
Telenor?
Xiaomi bolt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest