- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsa02
őstag
-
Ájvé
veterán
válasz
Stonerice #15492 üzenetére
"nem szoktam kikapcsolásig lemeríteni"
Nem is szabad, a lithium-ion akkuknál már nincs a "kisütés" mint a régi mobiloknál, ezeket nem szabad teljesen lemeríteni (15% alatt már érdemes legkésőbb töltőre dugni) és teljesen fel se kell őket tölteni (90% fölött már nyugodtan le lehet húzni). Általad leírt fel le dugdosással csak elhasználod az akksit, semmi értelme nincs. -
Steve1207
veterán
válasz
Stonerice #13829 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy az alaplapi chipset miatt van. Nekem anno pont volt egy másik gépezet itthon, így meg tudtam csinálni egy másik telónál, de az új intellel se usb 2, se usb 3-on nem ment. Mi 8-cal már nem is próbálkoztam emiatt. Nem tudom azóta változott-e a helyzet driverek terén, de kétlem.
-
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #13824 üzenetére
Találtam időközben egy leírást!
ezen a linken: Link
Azt írja ha véletlen global verziós mobilra China romot rakok fel vagy Chine eszközre Global romot akkor téglásítom a telefont.
Hogy lehet megnézni nekem melyik verziójú készülékem van? Modell szám csak 1 szerepel a GSMarena oldalán is. Telefon neve pedig sima Mi8 a miui szerint.Na mind 1 azthiszem meg lett .. Hátha hasznát veszi még valaki.
Angol nyelvű dobozban kapod vagy a telefon hátlapján CE jel virít.
Forrrás:
Ah right, that's easy. First of all IMEI is always there as an option but a more noticeable difference is the back of the phone. The Chinese phones have Chinese text and markings on the back, saying that it's a TD-LTE phone. Global versions have the CE marking on the back as well as the text "Xiaomi Communications Co., Ltd.".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest