- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsa02
őstag
-
Ájvé
veterán
válasz
Stonerice #15492 üzenetére
"nem szoktam kikapcsolásig lemeríteni"
Nem is szabad, a lithium-ion akkuknál már nincs a "kisütés" mint a régi mobiloknál, ezeket nem szabad teljesen lemeríteni (15% alatt már érdemes legkésőbb töltőre dugni) és teljesen fel se kell őket tölteni (90% fölött már nyugodtan le lehet húzni). Általad leírt fel le dugdosással csak elhasználod az akksit, semmi értelme nincs. -
Steve1207
veterán
válasz
Stonerice #13829 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy az alaplapi chipset miatt van. Nekem anno pont volt egy másik gépezet itthon, így meg tudtam csinálni egy másik telónál, de az új intellel se usb 2, se usb 3-on nem ment. Mi 8-cal már nem is próbálkoztam emiatt. Nem tudom azóta változott-e a helyzet driverek terén, de kétlem.
-
Stonerice
őstag
válasz
Stonerice #13824 üzenetére
Találtam időközben egy leírást!
ezen a linken: Link
Azt írja ha véletlen global verziós mobilra China romot rakok fel vagy Chine eszközre Global romot akkor téglásítom a telefont.
Hogy lehet megnézni nekem melyik verziójú készülékem van? Modell szám csak 1 szerepel a GSMarena oldalán is. Telefon neve pedig sima Mi8 a miui szerint.Na mind 1 azthiszem meg lett .. Hátha hasznát veszi még valaki.
Angol nyelvű dobozban kapod vagy a telefon hátlapján CE jel virít.
Forrrás:
Ah right, that's easy. First of all IMEI is always there as an option but a more noticeable difference is the back of the phone. The Chinese phones have Chinese text and markings on the back, saying that it's a TD-LTE phone. Global versions have the CE marking on the back as well as the text "Xiaomi Communications Co., Ltd.".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged