Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piazza
tag
válasz
havri1 #19594 üzenetére
A vanced manager a fent van, de amikor ott a microgt akarom telepiteni, akkor letolti majd telepites kezdetekor megszakitja, valami felhasznalo megszakitotta a kapcsolatot hibauzenettel. Nem ertem.
Viszont igy hogy a YT app is ugyazazt a hibauzenetet dobja, mar banom hogy letoroltem a Vancedet, nem azzal volt a gond, hibatlanul mukodott idaig.
Ezen az apk mirror oldalon le lehet tolteni csak a magat a Vancedet? En meg regen ugy toltottem le Vanced oldalarol, hogy kivalasztottam a sorok kozul amit szerernek. Nem csatoltam hozza felhasznalo fiokot.
Jo lenne a regi verziom megralalni es visszarakni.
-
gallimi
tag
Sziasztok. Nem jövök rá miért nem tudom a mcdonald,s és az Lg thinq alkalmazásokat elrejteni a magiks- ban.Magikshide-ban be van pipálva minden, de mégsem futnak rootolt eszközön.
-
Piazza
tag
válasz
Zsoleszhun #19593 üzenetére
Nincs router, csak mobilnet.
-
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #19590 üzenetére
A telónak féktisztító, a szerelőnek alkohol...
-
Piazza
tag
válasz
Zsoleszhun #19587 üzenetére
Nekem meg 13.50.52 volt. Es ez meg bejelentkezes nelkul mukodott idaig.
De most letoroltem mert nem tudtam mit kezdeni vele.
Toltottem le Vanced managert, az sem akart frissireni, mett nem volt meg microg feltelepitve.
Most meg az a gind hogy microg letoltodik, de amikor elkezdene telepiteni egybol hibauzenet, hogy a "felhasznalo megszakitotta a telepitest"
Mi lehet a problema?
-
Piazza
tag
Valaki tapasztalt mostanaban YT Vanced problemat?
Nekem nehany napja nem akar menni. Valami halozati kapcsolatok 400 problemat ir. -
amargo
addikt
válasz
huliganboy #19578 üzenetére
Nekiestem ennek a tisztításnak, van itthon alkohol és régi fogkefe, közben azzal a táblára ragasztós cuccal tisztogattam pluszba (olyan mint a rágógumi).
Most sokkal jobban hallom már! Szerintem megismétlem még 1-2x.
Köszi a segítséget! 😊
-
Pease
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nekem is megérett a MI 8-n egy akksi csere (SOT 2-3 óra között van maximum), rendeltem is korábban ajánlott NOHON-t.
Ezen kívül tudnátok ajánlani aksis tokot a telefonhoz? Motorozás közben használnám navigációra, és nagyon hasznos lenne egy ilyen tok.
Valakinek van hasonlóval tapasztalata?
köszi a segítséget előre is -
g_g_g
őstag
válasz
xy.zsolt #19577 üzenetére
Én ennyit tudok mondani.
Azóta is gond nélkül használom. -
huliganboy
addikt
válasz
amargo #19575 üzenetére
Nem tiszta a rács akár hogy annak látszik. Nekem korábbi telefonjaimon, az összerágott rágó belenyom módszer működött itt nem! :(
LCD tisztító folyadék és féktisztító folyadékkal is sikerűlt nekem! Kárt nem okoz! 4-5x legalább szükséges megcsinálni. Klasszisokkal javúl a hang minőség. Nekem sose volt olyan telefonom ami ennyire halkult volna emiatt.
Mi8pro
-
xy.zsolt
őstag
Erről a frissítésről mit tudtok, érdemes telepíteni? LINK
-
amargo
addikt
Sziasztok,
Az utóbbi időben nagyon halk lett a felső hangszóró, mit lehet ezzel tenni? Próbáltam takarítani kívülről.. kell ezt cserélni, takarítani bentről, root-al emelni?
Magisk miatt lehet összefüggés?Kösz a segítséget előre is!
-
kurtuzov
senior tag
MIUI EU dev 9,04 volt fenn eddig.
Januárban megcsináltam a vowifi modem állítgatást, működött a VoLTE+VoWiFi rendben, de mostanra nagyon sok hibát produkált másképpen a ROM. Lefagyó kikapcsolt kijelző, 1-2 perc múlva kezdett csak el reagálni a bekapcsolásra, nem egyszer újra kellett indítani, mert nagyon belassult.
Március eleje óta van [ROM][OFFICIAL][11.0][Dipper] Pixel Experience [AOSP]
én most a 03/19-i plus editiont raktam fel. A normál meg a plus között nincs nagy különbség, kicsit jobban testreszabható a plus a PE oldalán is csak nagy vonalakban írnak róla, illetve lelkes indiai youtuberek mutogatják végig a különbségeket, fog ez még alakulni.
Van legújabb twrp-3.5.1_9-0-dipper.img is, ezzel raktam fel, természetesen clean install, most minden particiót wipe-oltam és a data ugye pluszban formatálva is lett.
Az alap camera igen fapados, felkerült az XDA fórumban is ajánlott GCam by BSG, annak is a MGC_8.1.101_A9_PVo_MGC.apk verziója.
Akkut nyilván jobban fogja enni, de AOD nincs (sosem használtam) viszont a duplakopp mind ébresztésre, mind lezárásra be lett kapcsolva. Szép áttekinthető menürendszer, a Nova launcher izzításával még várok, bírom cérnával. -
nrg_52
addikt
válasz
Zsoleszhun #19565 üzenetére
+1, Honor 9-et azzal szedtem szet en is anno.
-
ackos
csendes tag
válasz
xy.zsolt #19558 üzenetére
Ott van ám az eredeti, szerelésről szóló HSz-omban.
"Az akkumulátor forrása az AliExpress volt, konkrétan INNEN rendeltem. Korábban írtam, hogy nem működik az előlapi kamera sem, főleg emiatt álltam neki a házi szerelésnek. Ehhez csere alkatrészt INNEN rendeltem, majd követtem ennek a két videónak az utasításait:
Camera replacement
Battery replacement
Melegítéshez egy ILYEN hőlégfúvót használtam a legalacsonyabb fokozaton, ami 100 C fok." -
Jabby
őstag
válasz
Zsoleszhun #19551 üzenetére
Köszönöm, ez volt a megoldás!
"...tényleg csak a felajánlott frissítést telepítettem, még újra sem kellett indítani és megjavult."
Rendszeralkalmazás frissítéseknél találtam két új frissítést (Óra és Mi Account),s mivel azt gondoltam, hogy ez a Web View az Android rendszer része, ezért frissítettem, de nem javult meg a telefon.
Nem gondoltam, hogy a frissítést az appok között kell keresni. -
xy.zsolt
őstag
válasz
Zsoleszhun #19548 üzenetére
Köszi
Amúgy már dobott fel rá új frissítést, letöltöttem és jó lett ismét minden.
-
xy.zsolt
őstag
nálatok sem működik a viber? Rábökök, kinyit majd 1mp után bezár
ugyanez gmail is
-
lafaty80
addikt
Hali. Használja valaki miui12-ön a "több felhasználó" funkciót? Próbálnám, de idegesítő hiba van vele nálam. Ha felveszek egy új user-t belépteti, hiába kapcsolom be, hogy zárt kápernyőn jelenjen meg a felhasználó váltás opció, hát nincs ott. Váltani sem tudok. Annyit tudok tenni, hogy mivel a fő user-hez (hozzám) van ujjlenyomat azonosítás beállítva, így ha azt használom engem léptet be. De innentől kezdve nem tudok az újonnan felvett user-rel belépni. Nem reagál menüben semmire, és nincs sehol váltó gomb...
-
szabo.csabi
tag
válasz
Zsoleszhun #19541 üzenetére
Köszi! Ez ugyanolyan lehet, mint az eredeti? Csak mert kép alapján nem.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
szabo.csabi #19540 üzenetére
Itthonról innen 2979Ft
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok! Egy ideje törött hátlappal mászkálok, a hazai hivatalos cserén túl szerintetek érdemes belevágni házilagos cserébe? Például Aliról érdemes rendelni? Ha igen, milyen cím szavakkal keressek, többnyire mintha nem üveget árulnának pár dollárért hanem műanyagot. Segítenétek kérlek? Köszönöm!
-
Steve1207
veterán
válasz
nrg_52 #19537 üzenetére
Nem rossz kernel, de a legtöbb rom azzal a legjobb, amivel megcsinálják. Lehet xy helyen jobbnak és pörgősebbnek tűnik adott rom, de mindig lesz valami kis probléma vagy zavaró dolog.
Pl MIUI alatt is jól megy alapjaiban, de a fényerőszab-ot nem tudják kijavítani vagy csatlakozási problémák előjönnek, ill melegszik (érdekes, hogy ettől függetlenül nem mutatkozik meg pl merülésben ez).
Más romoknál is hozhat teljesítmény előnyt, de vagy jobban melegszik vagy meghülyül a gyorstöltés vagy jobban merül, hívás közben megszakad vagy nincs hang, ilyesmik jöhetnek szóba egyáltalán nem egységesen a felhasználóknak. Illetve az alantas xy óránként újraindulás, de ezt szintén rom-ok válogatják.
PE, ZenX, Revo, Evo, DotOS, YAAP, FluidOS mind-mind a gyárival megy a legjobban, de mint aktuális kernelfejlesztés a NoGrav az egyik legnaprakészebb és legjobb amúgy, csak kitapasztalni ezeket idő. Én pl elvetettem, hogy ennyire tesztelgessek napokig már. -
nrg_52
addikt
Nogravity kernelt hasznalja valaki? Tapasztalatok erdekelnenek.
-
g_g_g
őstag
válasz
xy.zsolt #19532 üzenetére
Ezt csak tiszta telepítéssel rakd fel, fejlesztőit stabillal ne frissíts.
Én váltottam, itt írtam róla. -
xy.zsolt
őstag
Nekem még mindig EU DEV 20.09.03 van fent.....erre akkor ne frissítsek ugye? Mondjuk amíg problémamentesen működik nem is szívesen bolygatnám
-
nrg_52
addikt
válasz
FrankMonzano #19522 üzenetére
Optimalizacio, forditasok implementalasa, ennyi volt a#szem a changlog. 12.01 a bizt friss szintje.
-
g_g_g
őstag
Itt a legfrisebb EU stabil ROM linkje.
12.0.4 letöltésJavítani fogom az összefoglalóban a linket.
-
Tarokk79
aktív tag
-
Steve1207
veterán
Már 3-4 napja kint van, china stable beta alapján jött ki az eu rom is. 12.0.4-nél javarészt a control panellal szöszöltek anno, szerintem max ennyi javítás itt is, jó esetben egy security update aztán kész, de hivatalos changelog nincs sehol.
-
nrg_52
addikt
Meglepo, de jott ki uj EU stabil.
-
yarsley
aktív tag
PC-s USB A-s headsetet valaki próbált már rákötni OTG-s átalakítóval? Ha esetleg sikerült érdekelne az átalakító típusa.
Edit: nem sima fejhallgatót szeretnék rádugni, hanem olyat amivel lehet hívást is fogadni.
-
pmatthew
tag
Nincs véletlenül valakinek egy működi kijelzője MI8-hoz, amitől megválna ? :-)
-
rwbag2012
tag
Olvasómód problémára wocsok árulta el a megoldást:
A chrome://flags/chrome://flags/ oldalon ki kell kapcsolni a Dynamic color gamut opciót. -
g_g_g
őstag
ROM ügyében én is sokáig a 20.9.3-at használtam, most kb. 1 hónapja az utolsó eu stabilt használom.
Nem vettem észre különbséget, mindkettő gond nélkül működött.
Az autó fényerő gond több xiaomi modellt is érint sajnos, nem nagyon lesz ez már javítva.
Akksi kérdésedre nem tudok válaszolni. -
(jan)
őstag
Országon belül honnan érdemes akksit rendelni? Valamint melyik most a legstabilabb eu rom amiben már javítva van esetleg az auto fenyero, meg az hogy a chrome kikapcsolja az olvaso modot? Jelenleg 20.9.3 van fent.
-
ackos
csendes tag
Nem bírtam megállni, nekiálltam ma este. Minden kész, minden működik, aztán majd meglátjuk, hogy muzsikál a Nohon használat során.
Az akkumulátor forrása az AliExpress volt, konkrétan INNEN rendeltem. Korábban írtam, hogy nem működik az előlapi kamera sem, főleg emiatt álltam neki a házi szerelésnek. Ehhez csere alkatrészt INNEN rendeltem, majd követtem ennek a két videónak az utasításait:
Camera replacement
Battery replacementMelegítéshez egy ILYEN hőlégfúvót használtam a legalacsonyabb fokozaton, ami 100 C fok. Az akksi mellé adtak egy csavarhúzót, egy műanyag pattintó szerszámot (a csatlakozók eltávolításához), egy műanyag "gitárpengető" lapkát, plusz egy tapadókorongot, amivel a hátlapot feszegettem. Ezen kívül két csík kétoldalú ragasztót az akksi rögzítéséhez és egy hátlapi ragasztó csíkot is.
Első telefon szerelés volt életemben, de a lépéseket követve szerintem képtelenség elrontani bármit is. Ami fontos lehet, hogy a hátlap lefeszítésekor csak minimálisan nyúljunk alá, mert az ujjlenyomat olvasó szalagkábele elég közel van a telefon széléhez és nem nagyon kéne legyalulni.
Összeszereléskor talán arra érdemes figyelni, hogy mikor a csavarokkal rögzített burkolati elemet tesszük vissza, akkor a telefon tetejéhez eső részt igazítsuk először a helyére, mert van pár apró, szinte láthatatlan kis köröm rajta, ami a keret alá illeszkedik. Ezen kívül semmi bonyodalom, probléma nem volt. Még kibelezett, de már cserélt állapotban kipróbáltam a töltést + bekapcsoltam és teszteltem az előlapi kamerát, minden működött. Csavarok vissza, aztán kihagytam egy mozzanatot: a hátlap ragasztóját nem cseréltem. Szinte semmi sérülés nem keletkezett az eredeti rétegen, így tettem egy próbát: visszaraktam ahogy volt, rámelegítettem, majd alaposan nyomtam, amíg bírtam. Vártam míg kihűlt, megpróbáltam a tapadókoronggal lefeszíteni, de meg sem mozdult, szóval nekem jó így. (Csak tokban használom)
Mivel nem sikerült rájönnöm, hogy mit adnak az akksi mellé, ezért rendeltem egy hátlapot is, mert azon van ugye új ragasztó, de arra nem volt szükség, sajnos kidobott pénz. Plusz ehhez nem érkezett ujjlenyomat olvasó, ami az eredeti hátlappal (ránézésre legalábbis) egy egységet alkot, szóval simán lehet, hogy egy használhatatlan valami. De legalább van :D
Szumma: nulla műszaki-elektronikai érzekkel, tapasztalattal vagy tanulmánnyal a hátam mögött csont nélkül ment minden, szóval ha valaki aggódik a házi szerelésen, ne tegye.
-
ackos
csendes tag
Végre - valahára megjött a Nohon akksi, így minden összeállt a szereléshez. A napokban amint lesz időm nekiállok, aztán jön a tapasztalati beszámoló.
-
Köszönöm a válaszokat Terka0812 és ajapi!
Legközelebb felajánlja telepítem. -
Sziasztok, Google Messages appot ajánlja a teló a gyári SMS Üzenetek helyett.
Valaki használja, érdemes váltani? -
(jan)
őstag
Urak! Csak nekem állt meg az nfc fiztés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Vallás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Update 09.09. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest