- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klitschko
tag
válasz
gigabytman #13995 üzenetére
Sajnos nem, köszi a tippet.Tehát akkor valószínűleg szenzorcsere.... (még szerencse, hogy garis...)
Véleményetek szerint a 9t pro, fotó-videó téren jobb mint a MI8?
-
vikla007
aktív tag
És megjelent a Q...
MIUI 11 China Beta - Android 10
Mi MIX 2S (polaris)
https://bigota.d.miui.com/9.10.10/miui_MIMIX2S_9.10.10_00085ea9d9_10.0.zip
Mi 8 (dipper)
https://bigota.d.miui.com/9.10.10/miui_MI8_9.10.10_c2512408d5_10.0.zip -
havri1
félisten
Play áruház mióta lett fekete?
Nekem ma tűnt fel. -
g_g_g
őstag
válasz
internetezoo #13984 üzenetére
Nem hiszem, hogy erre itt bárki is tudna válaszolni.
Miért nem itt próbálkozol?
Ügyfélszolgálat -
internetezoo
senior tag
Ez Global vagy International? [link]
-
Karavik
veterán
Extended power menu-t a developer options-ban lehet bekapcsolni.
"Long press the power button" Quick ball shortcut-ot pedig így lehet hozzáadni:
Settings > Additional settings > Quick ball > Turn ON quick ball bekapcsolod > Select shortcuts: Kiválasztod valamelyik alapértelmezett shortcut helyett "Long press the power button"-t, vagy átrendezheted teljesen, sorrendet is lehet módosítani. Nálam így néz ki:
-
Karavik
veterán
2013 áprilisában vásárolt Mi2s telómon támogatás megszűnéséig napi szintű ROM-olással még mindig jó a Power gomb
Egyébként újraindítás normál módba, újraindítás recovery módba, újraindítás fastboot módba opciók egyike miatt sem kell (feltétlenül) hozzáérni a HW gombokhoz.
Érintőképernyőről megy simán: Extended power menu + Long press the power button Quick ball shortcut (legalábbis xiaomi.eu kiadásokon) -
Istuu15
senior tag
Sziasztok. Eu stabilról egy clean installal kell átállni miui 12 eu devre ugye? Haverom telójáról van szó így gondoltam megkérdezem mert én eddig mindig dev romot használtam.
-
Karavik
veterán
Fyi:
Android10 frissítés hivatalosan is bejelentve: [link]
-
aerol
tag
Nekem egyelőre csak az új ikonok nem tetszenek, sztem elég debilek lettek... de hogy nézem van 10-es icon pack szóval
vagy meg lehet oldani máshogy is?
Egyébként sztem jobb lett a memória kezelése, most kb. 3,5GB szabad van szinkronizáció, két sim, mobilnet mellett
-
icezozo
addikt
Sziasztok. aki esetleg jelentkezett tesztelőnek [link] ....
szóval hátha valakinek megérkezett már.....igazából az érdekelne ,hogy mennyire fejlett lett az AOD ?
konkrétan megjelenik már az összes értesítés illetve beállítható-e már a folyamatossága?
-
Berti1992
csendes tag
Hm, értem.
Csak mert egyértelműen onnantól jelezték, hogy csütörtökön felpattintottam a miui11-et, és előtte is átlag heti 15-20 órát telefonáltam, headset nélkül, felváltva kihangosítva vagy hagyományosan, és előtte ilyet nem jeleztek, aznap viszont egyből.Habár amikor március környékén megvettem a telót, akkor is volt egy izmos visszalépés a note5-höz vagy előtte bármelyik telómhoz képest, rögtön sokat mondták hogy hangos a környezet nagyon és a zörejek is élesek, de aztán ez javult valamelyest, mert egy idő után megszűntek a panaszok, valamit kihangosítva sose volt probléma eddig.
A szervizmenüs tesztek alapján hibátlanul működik mindkét miki, ezért gondoltam már tavasszal is hogy ez sw hiba lesz, főleg hogy tényleg aztán jobb lett, most meg rosszabb mint valaha.Majd android P-vel csinálok egy tiszta telepítést amúgyis, csak gondoltam addig korbelérdezek, hátha...
-
Berti1992
csendes tag
Nekem most ezzel a legutóbbi frissítéssel - EUdev - teljesen megpusztultak a mikrofonjaim..
Folyamat panaszkodik mindenki, hogy semmit nem hall belőlem, de az utcazaj meg bármi más hang az sokkal hangosabb és élesebb, és kivájja a fülüket úgy sípol, ha pedig kihangosítom a telót, rögtön gerjed és csak magukat hallják vissza..
Ötlet, vélemény? -
micro
addikt
-
Stonerice
őstag
válasz
bacsis #13938 üzenetére
Szia.
Amikor beszereztem a telefont nálam működött a wifi direct egészen más napig amíg le nem frissített.
Egy 3 éves JVC smart tv ről van szó.
Meg is örültem mert kb ez volt az első telefon a családban amivel működött. Samsung és egy másik Xiaomival nem ment soha.
Szóval mióta frissített a Miui azóta újra nem megy mi8 al sem. -
havri1
félisten
válasz
gigabytman #13953 üzenetére
Igen, így kellene.
Nem tettem fel, mert kiderült nem az update miatt laggolt a rendszer, hanem a rom (V1) volt hibás. -
RTG
tag
válasz
gigabytman #13955 üzenetére
Ők. Köszi .😀
-
gigabytman
tag
-
RTG
tag
válasz
gigabytman #13953 üzenetére
Miért nem lehet egy lépésben? 🤔
-
gigabytman
tag
válasz
havri1 #13952 üzenetére
Oké. De Havoc OS-ről nem tudok egy lépésben visszatérni flash-elni EU dev-et.
A V2 EU dev.-hez van CN Fastboot Rom? Szerintem nincs, de aki tud róla linkelje.Tehát az a legoptimálisabb (ezek szerint), ha a következőket teszem:
CN 9.9.3 Fastboot Rom + EU dev. 9.9.3 + updételem V2 Eu dev.-re.
Gondolom amikor kérted a CN 9.9.3 Fastboot Rom-ot, azt fel is tetted ugye? -
havri1
félisten
válasz
gigabytman #13951 üzenetére
Számomra a global vonal nem opció. Egyrészt tele van olyan dolgokkal rendszer szinten, amit soha nem használok, másrészt elavult
Szeretem az apró újdonságokat.9.9.3 fastboot cn szerintem csak akkor jó, ha 9.9.3 EU devre térsz át, mivel ugyan az az alap.
Én most az új V2 EU deven vagyok, simán update-el (oda vissza tértem már verziókban, nem volt gond), és jó!
Stabil, jó fogyasztás, szóval én most csak akkor szeretnék tisztán fastboottal rombolni, ha lesz ua alapú cn fastboot, és új android EU rom.Közel egy éve megy a telefonom csak heti update-el, megérett már a full tiszta telepítés.
-
gigabytman
tag
válasz
havri1 #13807 üzenetére
Mostanában kipróbáltam a Havoc 2.9-et, de megint az igazolódott számomra, hogy az EU dev.-re kell visszatérnem.
A 9.9.3 volt fent utoljára. 2 Fastboot Rom-ot találtam:
1. a legfrisseb Global: dipper_global_images_V10.3.5.0.PEAMIXM_20190912.0000.00_9.0_global_17165d3032.tgz
2. amit Karavik kolléga linkelt neked:
dipper_images_9.9.3_20190904.0000.00_9.0_cn_8667d84222.tgzMelyiket tegyem fel? Gomdolom a második az kínai Rom? Ezt is fel lehet tenni egy Global készülékre? A fórum összefoglalóban nincs ilyen opció hogy is van ez?
-
Griff55
senior tag
válasz
Steelheart2 #13947 üzenetére
Ah értem :( köszi az infót
-
Steelheart2
őstag
válasz
bacsis #13932 üzenetére
Szia.Nekem is egy Lg 49UH668V tipusu tv-m van.A mi8 am global stabil rommal van.A tv-n a bemeneteknél kivalasztom a screen share-t,majd a telefonon a vezetéknélküli megjelenitönél rábókök a tvre és megy is.Van mikor csak másodszorra sikerül,de ezt nem tudom mi okozza.A global romban csak az zavar,hogy a gyorsgombok közt nincs ez a share funkcio.A menüben kell mindig bekapcsolni.
-
Steve1207
veterán
válasz
bacsis #13941 üzenetére
Nekem a Panasonicon csak akkor megy ez a fajta dolog, ha a tv csatornás módban vagyok, szóval tv-t nézel antennán vagy kábelen.Ha hdmi forrásokon vagyok, akkor fel se kínálja a lehetőséget.
Még ezt találtam, valami hbbtv szolgáltatást is ír benne, ami fogalmam sincs micsoda, azt ki kell kapcsolni.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Steve1207 #13935 üzenetére
Mivel 2 hónappal korábban se ment meg most se megy, ebben a 2 hónapban azért volt párszor újraindítva a telefon... 2 TV-vel is próbálva... beállítások? túl sok beállítás itt ugyebár nincs, faék egyszerű.. Wifi direct indít majd eszköz keresése és eldönthetem hogy akarok-e kapcsolódni, vagy sem, és itt ki is fújt a beállítások lehetősége...
Ahogy látom senkinek sincs konkrét tippje, kezdek fosni hogy ez valami hardveres nyűg a telefon részéről -
Steve1207
veterán
válasz
oOKitsuneOo #13936 üzenetére
Jogos, tényleg működnie kell úgy simán is, beszélek itt félre!
-
Steve1207
veterán
válasz
bacsis #13932 üzenetére
Nekem egy Pana tv-m van, az ilyen szinten mérföldekkel rosszabbul működik, mint egy LG, de kapcsolódik, most néztem meg, igaz csak másodjára működött, először visszadobta. Szerintem csak a beállításokkal kell variálni esetleg, samsung-gal és lg-vel is használtam már ismerősöknél.
Csak az alapokat tudom mondani, wifi egy hálózaton, hálózatról válaszd le a tv-t és csatlakoztasd újra, lehet már annyi is megoldja. Kapcsold ki-be a telefonon, felejtesd el rajta, amit lát és utána nézd meg. Routeren válts 2,4G és 5G között vagy esetleg csatornát. Utána meg állítsd vissza, lehet onnantól a jelenlegi beállításokkal is megy, mert android boxnál volt ilyen is cast-nál.Szerk.: nem felejtem el, vagy 2 órát vacakoltam először vele, sehogy se akart ez se menni. Próbáltam telóról, pc-ről, már mindenhonnan tükrözni rá. Utána meg véletlenül a szomszéd tv-jéhez akartam csatlakozni, mert hasonló széria volt. Akkor meg már alapbeállításokat is rányomtam a tv-re, mert nem akarta felkínálni az elfogadást se
-
Kleroo
veterán
válasz
Griff55 #13930 üzenetére
Ez HW issue lehet.
Fél emberöltővel ezelőtti Mi4c-n is ez volt. Fólia, keyboard app, miui főverzió, tök8, egyszerűen nem ok. A HW nemjó, vagy nincsenek olyan optimalizálások amitől kevésbé hibáznál.
Samsungon meg ellentét. Már a kis S2-n is kb nem tudtam hibázni, tök8 mit használtam rajta/vele.
Most az s10 meg gondolatolvasó kb. nem prediktív, semmi smart, de kb tökmindegy hova tapicskolok, a vágyott karakter jelenik meg -
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Pár hónappal korábban írtam a topicba, hogy az MI8 készülékem nem tud kapcsolódni Wifi Direct-el az LG TV-mhez, miközben a korábbi LG G4-esemmel nem volt ilyen jellegű gond.
Az a TV egy 2015-ös modell volt. Most le lett cserélve a készülék egy újabb típusra, gondoltam ismét megpróbálom, és erre a TV-re sem tud kapcsolódni. A telefon kiírja hogy kapcsolódás, a TV kiírja hogy a Xiaomi MI8 készülék próbál kapcsolódni a TV-hez, majd egy jó pár másodperces próbálkozás után vissza dobja a TV, hogy nem sikerült a kapcsolódás.
Szóval nem hiszem hogy a TV-vel van a gond. Van erre valami trükk?
Köszi előre is -
Steelers
senior tag
Swiftkey-en is és a Gboard-on is sokat mellé ütök, de ezek szerint ez általános probléma.
-
Griff55
senior tag
Én a sima gyári billentyűzetet használom, és sajnos én is sokat gépelek félre vele...
A céges samsung A8 (2018)-nál ilyet nem nagyon tapasztalok.
Furcsa, hogy tényleg ennyi mindenkinbél előjön.
Jó lenne ha a MIUI 11-ben orvosolnák ezt valahogy. -
g_g_g
őstag
Karavik
Lesz ma EU dev. verzió?
Köszi előre is. -
havri1
félisten
Én si sokat geplek mellé
Viccet felreteve, valós.
SwiftKey. Sokat, nagyon sokat hibázik. -
válasz
Kleroo #13920 üzenetére
Nekem előtte Windows Phone-om volt, talán a 8 vagy 8.1-es billentyűje volt a legjobb. Aztán frissítették, az nem tetszett annyira, aztán nemrég váltottam a Mi 8-ra. Elején furcsa volt, de már megszoktam. Lehet hasonló érzésem volt elején, de most olvasom, hogy többen is írjátok a mellé gépelést.
-
vikla007
aktív tag
válasz
huliganboy #13922 üzenetére
+1 😁
Jó volt ezt így olvasni... Samu után én is azt hittem, hogy...
Pedig az régen volt még S2, note2... -
Kleroo
veterán
Jól éreztem én h nem csak elfogultságból érzem etalonjónak az MI8-at.
Megjött a céges S10+ , megkapta a legfrissebb update-eket, belaktam, vackok letiltva, és akárhogy nyomkodom, nem érzem rosszabnak a MI8-at. Semmilyen téren. Sőt, selfie, és fő kamerában (google apk) előnyt érzek a MI8-nál.
Szóval így hogy a vízállóság, stereo hsz, vezeték nélküli töltés, és hasonló modern kori csicsák nem érdekelnek, én simán mi8at hoznám haza kb azonos áron is. soksok miui featurenek nem igazán van párja. Egy valamiben jobb a samu. gépelés. itt nem hibázok, xiaomin sokat gépelek félre. Tehát valami plusz magic van samuban.
Szóval MI8 rulz (de el fogom adni, mert a cégest nem adhatom el...)
-
bubu256
tag
Legújabb xiaomi.eu rom sms hang sim kártyánként beállítás nem működik a hangok és rezgések menüben. Notifications menüben tudtam csak beállítani de ami hangot beállítok az egyikre az lesz a másikon is!
-
aerol
tag
válasz
Istuu15 #13911 üzenetére
lezárt kijelzővel is megy, nincs reklám ilyenek
xda-s link -
Leon77
őstag
válasz
Steve1207 #13841 üzenetére
Fényerő az valóban gatya, mindig utána kell állítanom, a gps-el viszont maximum annyi a gond, ha nincsen egy appnak engedve, hogy használja az aksit a háttérben akkor újra aktiviláskor nem talál gps-t, a waze így viselkedik, de, ha adsz neki engedélyt, akkor nem veszíti el a jelet és nincsen ilyen gond.
A legutóbbi frissítéssel (globál stabil) jött egy bug, megváltoztatja néha a zár képernyő háttérképét. Két kattintás, de zavaró, remélem javítják. Több, int egy éve nyúzom, ez eddigi legjobb telefonom.
A kamerája például ilyet tud. Ezt kézből fotóztam este:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Borderlands 4
- Mobilinternet
- Ingatlanos topic!
- iPhone topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest