Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
Külön frissítés jött a miui launcherre stabilon. Már itt is van 5x6 ikon
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. Eu dev 9.5.30 van most nekem fent és úgy emlékszem, hogy azelőtt a fájl kezelő fekete volt dark mode ban. Én enlékszem rosszul vagy ez egy bug az 9.30. as romon? Nem volt mèg időm frissíteni a legfrisebb romra.
-
havri1
félisten
i.mi.com-ra be tudtok lépni weben?
Törölném a sok képet a galériából, mert megtelt, erre fehér lap...se kép se hang. -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Valaki régebben írta, hogy a pixel X kamera alkalmazását lehet telepíteni MI8-ra és csodákat tesz. A linkjét meg lehetne tudni? Esetleg van más javaslat a kamera fotós képességeinek javítására? Global dev ROM
-
perzeus
tag
Sziasztok
Kitöröltem egy fontos sms-t. Vissza lehet hozni valahogy? Teló még nem lett újraindítva. Mi cloud nincs bekapcsolva, tehát onnan nem tudom visszahozni.
Köszi
-
V.Dave
senior tag
Sziasztok. Sajnos le ejtettem pofára a telefont és be törött a kijelző. A "hivatalos" szervizbe azt mondták komplett panelt kell cserélni ami 55 ezer munkadíjjal együtt. Én szeretném olcsóbban meg úszni.Jart már valaki így? Mit javasoltok , esetleg egy győri szervíz elérhetőség csoda lenne kicsit félek idegen cégnek Pestre felkuldeni.
-
bandita
csendes tag
válasz
DanielK #12286 üzenetére
30 napig (amig unlockolhattam a bootloadert) hasznaltam a MIUI-t, de nem tudtunk megbaratkozni. Sok - szamomra fontos dolog nem mukodott:
- nagyon fajt a Smart Lock hianya
- nem ment vele az Android Auto
- nem jottek meg a notifikaciok
- nem tudta szinkronizalni az autoval kontaktokat
- nagyon agressziven csapdosta ki a memoriabol az alkalmazasokatLOS alatt minden mukodott (egeszen tegnapelottig
) Egyebkent ist mar vagy 5-6 eve LOS-t hasznalok, nagyon hozzaszoktam. A korabbi verziok tokeletesek voltak, de ez most betette a kaput.
Sajnos nem hagytam meg a mentest a majusi ROM-rol, ezert szivok most.
-
bandita
csendes tag
Sziasztok!
LOS 16-ot hasznalok es sajnos a junius 5-i nightly ota hasznalhatatlan lett a telo (a frissitesek sem segitenek). Ha lekapcsolodik a kijelzo (akar a timeout akar a power gomb megnyomasa miatt) nem lehet ujra visszakapcsolni, fekete marad a kep, csak a reset segit. Ha bekapcsolva hagyom a kijelzot (30 perces screen timeout) akkor nehany perc utan mar nem lehet taszkot valtani, programot inditani. A launcherben szep lapoz, de semmi mas nem mukodik.
Kerdes: volt mar valakinek hasonlo elmenye? Van otletetek hogy mi lehet?
Megprobaltam logolni illetve proci teljesitmenyt merni, de nem latni semmi furcsat (a fagyasig). Nem melegszik a telo mielott hasznalhatatlanna fagy.Meg fontosabb: nincs valakinek egy majusi LOS 16 nighly-je elfekvoben? Visszaternek hozza, hogy kideruljon nem-e valami furcsa hardveres gondom van.
Sajnos a honlapon csak az utolso negyet orzik meg, azok pedig mar bugzanak nalam. -
qgevic
csendes tag
válasz
zeus_2k14 #12266 üzenetére
Nincs sok különbség Mi8 és a Mi 8 pro között. Aksi, ram és ujjlenyomat-olvasóban van csak különbség.
Aksi: Mi 8 pro 3000 mAh vs Mi 8 3400 mAh
Ram: Mi 8 pro 8 GB vs Mi 8 6 GB (elvileg a MI 8-ból is van 8 GB rammal szerelt változat, de itthon azzal még nem találkoztam)
ujjlenyomat-olvasó: Mi 8 pro under display vs Mi 8-nál pedig rear-mounted.
-
n.karoly
csendes tag
válasz
Figur10 #12270 üzenetére
Köszi hasznos volt a videó, a párom NR3-nál be kellet állítani a hozzáférési pontot.
Mi8-nál ahogy peter.70-is írta beraktam és müködik, de jött egy értesítés, hogy a2 SIM aktiválása nem sikerült. Rányomtam párszor, hogy újra, de nem tudta aktiválni, aztán kikapcsoltam az értesítést.retesz147:
2 SIM-be raktam Annyi a különbség az egyes és kettes simkártyták beállítás menüpontjai között, hogy a kettesben nincs hozzáférési menüpont (EU DEV). Semmit nem állítottam.... -
Albi001
tag
Használ itt valaki POCO launchert?
-
n.karoly
csendes tag
Próbáltáta valaki a Digi mobil kártyáját? Én most beraktam második SIM-nek, de nem aktiválja azt írja ki, hogy Készülékeresés 2SIm aktiválása nem sikerült.
Valaki tudja, hogy miért nem aktiválódik?Köszi.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Kérdésem lenne. IOS-ról váltok. Kérdésem a következő. Nézegetem a Xiaomi telókat, viszont már annyi féle opció feljött hogy már döntésképtelen vagyok..
A következők közül kellene választanom.. Xiaomi MI 8 - Xiaomi MI 8 Pro - Xiaomi MI 9 Se.
Szerintetek melyik lehet jó választás , melyik megbízható telefon? Kb 2-3 évre tervezek vele.
Előnyt - hátrányt meghallgatok.
Köszönöm.
UI : Ha nem ide való , akkor kérem a hozzászólás törlését.
-
aerol
tag
Sziasztok,
Nem tudom miért, de ma megint nem 100%-os a feloldás az újjlenyomattal. Tegnap még rendben volt. Eu dev (9.6.5)
Aki ezt a ROM-ot használja, tapasztal vmi hasonlót?
-
xhege
veterán
Sziasztok! Segítség kellene. Mostanában minden képernyőfeloldásnál automatikusan felugrik a böngészőm valami reklámmal. Hol szerencsekereket pörgessek, hol randivonal mindig valami más baromság. Nem tudom miért csinálja, de rohadt idegesítő. Próbáltam böngészőt cserélni, vagy átállítani másra az alapértelmezettet, de mindegy milyen böngészőt használok a probléma jelen van. Valakinek erre valami megoldása van? Előre is köszi!
-
cheerokko06t
csendes tag
válasz
cheerokko06t #12253 üzenetére
Egyébként az ilyen utólagos appoknak én megadom az automatikus indítási engedélyt, és onnantól jó, nem kell lakatolni. De azért erősen app függő, mert azért az értékelésekben is lehet olvasni, hogy a java elfelejt futni, és nem csak Miui-n.
-
cheerokko06t
csendes tag
válasz
HUNited #12252 üzenetére
Ebben egyetértek, de azt szerintem te is így látod, hogy ennek a beosztásnak pont az a lényege, hogy az eszedben kell lennie, hogy a következő pár napban mikor mész. Mert nyílván nem akkor jut eszedbe, hogy na ma mennem kell, amikor reggel szól az ébresztő. Hanem alapból már azért legalább előtte való nap beugrik.
Amikor meg nem megy az ember, akkor azért nem hiszem, hogy előre 1 hónapra tudja, hogy épp melyik szabadnapján mikor mi dolga lesz, és mikor kell kelni.
Na mindegy, részemről ennyi.
-
HUNited
őstag
válasz
cheerokko06t #12241 üzenetére
Nézőpont kérdése az egész, hogy kinek mi egyszerűbb, valamint hogy délutáni indulásra kell e értesítés. Én nem dolgozom ilyen munkarendben, sőt kb. akkor dolgozom amikor "akarok" (értsd kb. látástól mikulásig), de én is mindent beidőzítek mert máskülönben elfelejtem. Nem azért mert hülye vagyok, hanem mert másra koncentrálok, és az amúgy is terhelt agyam ilyen piszlicsáré dolgok miatt nem foglalkoztatom. Sokszor inni is elfelejtek ha a feleségem nem szól.
Szóval mások vagyunk, neki app kell ahhoz amihez neked nem, ő szereti egyszer beállítani és csak akkor kikapcsolni ha eltérés van, te meg szeretsz olyan dolgokat is észben tartani hogy menni kell melóba, vagy be kell állítani az ébresztőt. A lényeg, hogy egy app használatát nem a rendszernek kellene önkényesen beszabályoznia, és ebben (is) a MIUI nagyon korlátozott.
-
Karavik
veterán
Hivatalos Xiaomi bejelentés fejlesztői (beta) frissítésekkel kapcsolatban: [link]
Ez annyit jelent, hogy 2019 július 5-től egy évnél régebbi kiadású Xiaomi/Redmi telefonok és belépő szintű új Redmi telefonok nem kapnak fejlesztői (beta) frissítést csak stabilt. Kivétel, ha az egy évnél régebbi kiadású modell (pl. RN5, RN5Pro...stb) még kompatibilis az Android legújabb verziójával.
-
enginev3.0
félisten
válasz
gigabytman #12245 üzenetére
Download_rom vagy milyen mappába töltötte le valószínűleg a telefon a legutolsó stabil romot, ott megtalálod a zip fájlt
A dev romot felmasolod bárhová, és updater appból fel tudod telepíteni
-
gigabytman
tag
Sziasztok!
Beléptem a csapatba egy új 6 /128-cal. Huawei-ről jövök, előtte Samsungok. Nagyon más a MIUI
. Automatikusan lefrissült MIUI 10-re és Pie-ra persze global stab.. Letöltöttem a PC-re a global dev. rom ZIP-pet (9.6.4). Valszeg elkövettem egy hibát. A teló /Rendszeralkalmazás frissítés/ 3 pötty, és itt valamelyik opcióra rányomva elkezdett letöltődni "valami" miközben azt írja, hogy nincs elérhető frissítés:
A letöltési értesítő sávon nem irja, hogy mit töltött le a WI-FI-n keresztül. Viszont találtam egy ilyet 1,77GB :1. Engedjem ezt a frissítést, ez mit csinál, kell ez? Ha nem, hogyan lehet törölni?
2. Átmásolnám a PC-re letöltött ZIP-et, de melyik mappába?
3. Eddig nem volt "gyári visszaállítás" pedig volt MIUI9--MIUI10 és Oreo--Pie. Elég akkor, ha sikerül global dev-re frissíteni és utána? -
Dimond G
senior tag
Van egy galaxy A70-em és felraktam rá a GCam-ot, a 6.1-es verziót!
Jobb lett a helyzet, bár kritikus vagyok ezen téren!Kérdésem az lenne, hogy ha Mi8-ra is felrakom, akkor jobb képet tudok lőni a GCam-al, mit a gyári kamerával?
Van valakinek tapasztalata? -
cheerokko06t
csendes tag
válasz
HUNited #12217 üzenetére
Én is hülye rendben dolgozok, de még eszembe nem jutott appot használni hozzá. A 2 nappalra beállítom az ébresztőt, a többi napra meg elvileg akkor nem is kell. Majd a következő nappalom előtt megint. Szerintem kB 6 másodperc. És ez legalább tuti ébreszt, ami a külön appokról még akkor sem minden esetben mondható el, ha mögötte nem miui fut. Semmivel nem lesz könnyebb az ember élete.
-
Peter.70
addikt
válasz
enginev3.0 #12237 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Globál dev Rom van a telefonon, véletlenül töröltem az email alkalmazást, honnan lehetne letölteni? -
DanielK
addikt
Apróság, de global deven zavart, hogy amikor az appot eltetted a futó app listák közé, tehát gesztusvezérléssel alulról felhúztad, akkor az appon előnézetében szögletes sarkok voltak. Ez elég csúnya, mivel ott minden lekerekített sarkokkal operál. Stabilon ilyen nincs. Rögtön lekerekített sarkok vannak.
-
buc01
tag
Megszűnt a villogás bekapcsoláskor, mert kikapcsoltam az új csíkozódáscsökkentő módot.😉
-
spiky03
veterán
Bocs a hulye kerdesert, de sehol sem talalom azt a beallitast, hogy zarolt kepernyon mutassa az orat meg az ertesiteseket, azoknak is csak az ikonjat!
Nagyon megkoszonnem,ha valaki mrgirna merre lele?
-
Smiro
senior tag
válasz
juve600 #12221 üzenetére
Beszédhangerő? Hogy az asszony is hallja, mit dumál a haver, vagy a környezetem? Minőség? Szerintem ez is jó. Zenénél meg vagy füles, vagy BT kihangosító. 3 napig áram nélkül soha nem vagyok, ha meg igen, akkor a 30.000 mAh töltő nem pofázik, velem jön. Szóval csak ezért
én tuti nem váltanék
-
ak76
senior tag
Sziasztok, létezik külön Mi9 fórum, vagy itt vannak a kilences tulajok is?
-
HUNited
őstag
válasz
havri1 #12218 üzenetére
Rajta vagyok
Most sem az van rajta, inkább legyen hetente egy random reboot (PE), mint a sok egyéb bosszantó hiba. Ennek a ROM-nak egyenlőre csak ez a baja, most hogy már belaktam.
Viszont most hogy juve és enginev3.0 is lekoccolt, magányosnak érzem magam. Mások PE/alter rommal?
-
HUNited
őstag
válasz
DisRespect #12197 üzenetére
Lakatold le 8 helyen, kapcsold ki az energiagazdálkodást, turkálj át egy halom beállítást, adj neki 20 féle engedélyt, és TALÁN jó lesz. Na jó, többnyire ezzel a rengeteg felesleges körrel futva marad, csak nehogy véletlen egyszer kilődd a recent appsból, mert akkor vége a murinak...
-
HUTCHDB
nagyúr
Globál Dev-re nem lesz a hetvegen frissites?
-
Karavik
veterán
-
enemi
senior tag
nekem mi a nyavalyáért nincs tölt.animációm? Globál stabil
-
Karavik
veterán
válasz
Steelheart2 #12202 üzenetére
-
havri1
félisten
9.6.5 EU dev az gloobal vagy china alapú?
Fastboot globalt csak 9.6.4-et találtam, china fastbootot meg egyáltalán nem. -
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Az üzeneteknél hol tudom beállitani,hogy 140 karakter férjen eg, üzenetbe?Köszi szépen! Global dev.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OnePlus Pad 3
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest