- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
Topikgazda
Kijött az utolsó MIUI10-es EU ROM, 9.8.29
Letöltés -
Smiro
senior tag
válasz
szabo.csabi #13485 üzenetére
De hát annyira szubjektív, hogy kinek mi éri meg... Paramétereket össze tudod hasonlítani, azt tudod, hogy mi az, ami a jelenleginél nem elégíti ki az igényeidet, és azt is, miért. Akkor lehet konkrétan kérdezni, hogy a 9T pro tudja-e, és ha igen, szintén te tudsz dönteni, hogy megéri-e az újabb és drágább. Ennyi. Csak műszaki szempontot meg nem néznék. Például: fülhallgató: paraméter alapján 20000 Hertz felett vegyek-e, vagy elég alatta. Mivel 20 ezer felett a kutya hallja csak, meg néhány vájt fülű, de én biztos nem, ezért nem vennék olyat, de olyat igen, ami IP68-as és esetleg 2 kis hangszórós fülenként. De ezt magam tudom eldönteni, mivel más nem ismeri az igényeimet, nem is kérdezek. Bocsi, én így közelítek egy problémát. Aki meg nem akar váltani, annak oka van és kár kérdezni, hogy megéri-e a másik. Akik még itt vannak, azoknak nyilván nem. Aki meg váltott, az tudna tanácsot adni, de ők meg nem itt olvasgatnak. Szerintem 😉
-
xhege
veterán
Pixel experience rom (+ Nova Prime) első 24 órás tapasztalatok: semmi különösebb problémával nem találkoztam eddig. Minden tökéletesen működik, beleértve a banki alkalmazásokat és az NFC fizetést is. Reboot, fagyás, összeomlás, ilyesmi nem volt. Amit észrevettem, hogy úgy tűnik az always on display (AOD) nem változtatja a helyét a kijelzőn, így azért ez beégéssel fenyegethet.
Viszont van egy olyan beállítási lehetőség, hogy csak akkor kapcsol be az AOD, ha legyezel a kijelző előtt. Ez tökéletesen működik, éjjel a szinte teljesen sötét szobában is. Nekem tetszik a megoldás, mert nem veszélyezteti a kijelzőt, és az akksit is kíméli. Összességében elégedett vagyok eddig!
-
kuksa90
őstag
Nézegetem a Mi9T-t.... Itt hogyan működik az arcfeloldás? Automatikusan ki- be ugrál a kamera? Vagy nekem kell kipiszkálni?
-
szabo.csabi
tag
Köszönöm a konstruktív hozzászólásod! :-)
El tudom dönteni, hogy akarom-e vagy nem de lévén, hogy nem vagyok egy műszaki ember és már évek óta nem követem nyomon szorosan az okostelefonok fejlődését ezért gondoltam olyanok véleményét kérem, akik itt nap mint nap erről vitáznak, véleményeznek esetleg felhívják a figyelmem olyan dolgokra, amelyek lehet hogy nekem nem tűnnének fel. Szerintem. :-)
-
lafaty80
addikt
Gyorsan visszanéztem, de nem találtam elsőre ilyen hsz-t.
Szóval most 1-2 update óta ha reboot-olni akarom a telefont, akkor fekete képernyő fogad. Hooszan nyomva a power button.-t elindul, De ilyenkor még a töltést sem mutatja. Másnál van ilyen?
-
Shummo
senior tag
Hali. EU stabilról hogy tudok átmenni fejlesztőire úgy hogy minden maradjon? Ha meüből kiválasztom a dev pakkot, akkor az úgy jó lehet nem?
-
ZlochG
csendes tag
Segítsetek.
Pofára esett a telefonom, volt rajta valami üveg kijelzővédő de nem segített.
Meghalt a kijelzőm. Cseréltetett már valaki kijelzőt, érdemes? -
Kleroo
veterán
Nektek calendarban van szülinap mentésre opció? nekem csak event, anniversary, és countdown van
-
csanalaci
csendes tag
Nálam is ez a rom működik.
Próbáltam több változatot is ( PL pixel3 rom szelfi kamera hiba ), itt csak a banki alkalmazásokkal kellett játszani, azóta OK.
Tetszik a MIUI, de napfényben mire feléled a kijelző, hogy lássam ki keres és megtaláljam a felvevő csúszkát...
Próbáltam az orosz romot felrakni, de valamiért nem tudtam telepíteni. Valakinek sikerült már és ha igen hogyan ? -
HUNited
őstag
válasz
DanielK #13470 üzenetére
Nfc már régen megy. Aztán voltak a rebotok amikor lecsatlakoztál az (otthoni) wifiről. Majd 1-2 hét használat után összefosta magát, betöltés után azonnal csontra fagyott. Ekkor tértem vissza a még vacakabb, de legalább működő eu romra.
De ha megszüntek a PE bajai, szóljatok, alig várom hogy megszabaduljak a miuitól örökre.
-
w333
félisten
válasz
szabo.csabi #13468 üzenetére
Szvsz. nem éri meg ... majd a Mi Mix 4 -re lesz érdemes váltani !
-
Smiro
senior tag
válasz
szabo.csabi #13468 üzenetére
Helyetted döntse el valaki, hogy érdemes-e váltanod? A kérdés az, neked megéri-e. Szerintem.
-
xhege
veterán
Feltettem a telefonra a Pixel experience ROM-ot. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz.
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok!
Megütötte a szememet a Mi 9T Pro megjelenése, szerintetek érdemes lenne váltani? Ha igen, Mi Store Budapest vagy China? :-)
Köszönöm!
-
xedos
addikt
Na érdekes hibák jöttek elő az utolsó frissítés után (10.3.4 global):
Ha ujjlenyomattal feloldom, majd rákattintok egy aplikációra, akkor mindig kidobja, hogy ne takarjam le a beszéd hangszorót... ha feloldás után várok 1másodpercet, akkor nincs ilyen probléma.
Másik: zsebembe, hallom hogy tárcsáz...?????!!!! Lezárt képernyővel raktam be.
Zsebmód bekapcsolva.
Ötlet? -
GAbre
veterán
Üdv!
Ma jött a másik mi 8am.
9.6.27-es rendszerrel.Szerinte ez a legfrissebb.
Viszont nem tudom frissíteni a rendszeralkalmazásokat.(sikertelen letölt,mind mobilnettel,mind wifi-vel.
Valakinek 5let?
Gyári visszaállítás,és legújabb frissítőcsomag telepítése is megvolt.Régióváltás is volt. -
hdtomi
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Rendszeralkalmazás-frissítés Security sikertelen azt írja. Újraindítottam a telefont, de utána sem sikerül. Várjak türelemmel és helyre jön majd?
Másik dolog: használ valaki Sports Tracker-t?
Még Symbian-on kezdtem el, utána WP, és ezért szeretném folytatni Androidon is.
Ha háttérbe teszem nem mindig mér folyamatosan, most kikapcsoltam az aksi kímélő módot, hátha ez volt a gond, talán lekapcsolhatta a GPS-t vagy nem tudom... -
slice14
veterán
válasz
havri1 #13449 üzenetére
Sajnos az nem minden esetben müxik, bár nemtom hogy a temple run 2 esetében müxik-e Én az Angry Birtds 2-vel még szoktam néha játszani. Az nem volt hajlandó vissza töltődni.
Istuu15: Én a Helium Backup-ot szoktam használniolyan játékokhoz, amiknél nem müxik a felhős mentés. Kel hozzá a pc-s progi is ha nincs root, de eddig még nem csalódtam benne.
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. Van valami megoldás arra, hogy elmentsem a temple run 2 játékból az adataimat? Ha majd csinálni akarok egy clean installt akkor nem akarom nullaról kezdeni. A google play appon be vagyok jelentkezve de ha legutóbb a játékon belüli pénzem elveszett.
-
Karavik
veterán
Frissítettem Google maps appot a legújabb beta-ra és ezzel már megy AR mód idegenvezetői szint nélkül.
-
w333
félisten
Valami változott ? szinte egész nap 4G+ van ... eddig nem volt
-
noorbertt
őstag
Ismertek valami hasonló megoldást mint a https://dbrand.com/ ? Ez a szutyok állandóan csúszik tok nélkül :( ...
-
Danex
addikt
Egy kis 32s-es expó tegnap este
-
Karavik
veterán
válasz
kirk01 #13433 üzenetére
Új lock screen animációk 9.8.22:
1. Ébreszd fel a kijelzőt dupla koppal vagy power gombbal (lock screen háttérkép homályosból éles effekt)
2. Lock screen-en felfelé swipe unlock-hoz (lock screen háttérkép élesből homályos effekt)
3. Lock screen-en fogd meg camera ikont és húzd el lassan balraScreen recorder: [link]
-
Smiro
senior tag
A Telegramról melyik a legjobb/legújabb fotó program, amit éjszakai fotózáshoz bejött?
-
Lacerta
aktív tag
A múlt heti frissítéssel jött egy hülye dolog, ami korábban volt, de aztán eltűnt. Mindegy, mit állítok be default USB kapcsolatnak, rákérdez, ha a gépre dugom. Az értesítések tiltása nem segít, az letiltja az állandó értesítést is.
Van erre valami megoldás? -
Smiro
senior tag
válasz
hroberto #13428 üzenetére
Hmm... Nálam az estivel már nincs gond. Az kevésbé zavar, ha nagyon leveszi. Nappal inkább problémás, hogy több másodperc eltelik és még mindig nem látom, hogy például ki hív, ezalatt fel sem tudom venni. Na oké, középen tapogatózva általában összejön (vagy nem). Hihetetlen, hogy már szenzorok terén hol tart ez a telefon is, ami meg gondot nem okozott már 5 éve sem, azt nem tudják megoldani ezek szerint az újabb telefonoknál (MI9) sem.
-
Steve1207
veterán
válasz
Mr. Tuty #13421 üzenetére
Szerintem szoftveres, nagyon hasonlít a fényerő problémás szoftver bugra. Volt akiknek előjött év elején, de azóta az update helyrehozta (elméletileg).
Alap körben megoldhatja a problémát, ha kikapcsolod az auto fényerőt és addig húzod felfele a fényerőt manuálisan, amíg már nem produkálja (80% környékén már abbamarad és nem jelentkezik újra). Elméletileg utána manuálisan állíthatod akárhová és nem fog jelentkezni ez a vibrálós hiba.
Ezen kívül csak az alap dolgokat tudom javasolni, gyári alap téma használata, környezeti kijelző ki, manuális fényerő és restart.
(#13428) hroberto: amúgy se egy fényerő bajnok az Mi8, én manuálisan idebent fél, odakint max fényerőre tolva használom. Régi Redmi 5-öm fényerőben reflektor volt ehhez képest, volt, általában harmadon használtam bent is, kint is kb
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. A legújabb eu deven ha bejapcsolom az értesítési panelon pl a reading mode ot vagy az NFCt akkor a kis ikon ugye kék lesz és kisebb lesz, ha kikapcsolom akkor pedig ugyan úgy kisebb marad. Ez valami bug?
-
kuksa90
őstag
Visszavonták a 9.22-t? Nekem semmit nem jelez, a 8.15 up to date...
-
Mr. Tuty
csendes tag
Sziasztok!
Lassan egy éves lesz a telefonom és mostanában elkezdett egy fura és egyben nagyon zavaró jelenséget produkálni, melyről nem sok mindent találtam a topicban.
Feloldáskor vagy bármilyen képernyő felébredéskor egyre gyakrabban, ugyanakkor teljesen véletlenszerűen - semmi logikát nem találtam benne - max fényerőn felvillantja full fehéren a kijelzőt, majd minden beáll a normális kerékvágásba. Pár alkalommal pedig kisebb rave partyba kezd a kijelző és villog mint az őrült, amit megpróbáltam videóra is venni: https://youtu.be/Boe4qzeGfrg (Bocsánat a rossz minőségért, de nem voltak ideálisak a körülmények a videózáshoz és örültem, hogy eltudtam kapni, az átlós feketedés csak a képernyő videózás miatt van, "élőben" semmi ilyesmi nincs.)
A partyt eddig talán 3x-4x csinálta, ebből egyszer nagyon fura módon akkor kezdett el így villogni a kijelző miután/miközben a telefon kikapcsolt és addig nem is hagyta abba még be nem kapcsoltam megint.
ROM: teljesen érintetetlen Global ROM (10.3.4)
A telefont sosem ejtettem le, végig tokban, semmi sérülés, stb.
Nem tudom ez befolyásol-e valamit, de automata fényerőt használok, elég alacsony alap értéken.Volt valakinek már hasonló problémája közületek? Jól sejtem, hogy ez hardware hiba, nem pedig valami szoftveres bug?
Előre is köszi!
-
Smiro
senior tag
válasz
Karavik #13410 üzenetére
A sötét mód aktiválási folyamatát mindenképp. Azt használva, nappal mindenképp jobb a kijelzőnek. Azért nappal, mert akkor nyilván gyakrabban használjuk. A szemem megszokta. Este sem zavar, sőt, jó, hogy a világos nem bántja a szemem. Emiatt nem értem, hogy mi értelme lehet automatizálni. Az nyilván jó dolog, hogy semmit nem kényszerítenek az emberre, van automata alternatíva, csak itt feleslegesnek érzem. Inkább az automata fényerőt reszelgetnék, mert nappal még mindig nem oké.
-
K82
őstag
válasz
Pocak89 #13411 üzenetére
Magát a Magisk-et is el kell rejteni (Magisk -> settings -> hide Magisk Manager), nem elég csak Magisk-ben eltüntetni az app számára a root láthatóságát. Ha biztosra akarsz menni, a Google Play Services-t is bepipálod teljesen. Unicredit nekem csak szól h rootolva van a teló, Google Pay megy simán hide után.
-
Pocak89
senior tag
Budapest banknál vagyok és szerettem volna beállítani a mobil fizetést viszont kiírja a root miatt, hogy nem lehetséges. Magiskban hide-olva van a mobil app, anélkül az app-ba sem engedne belépni, így használtam eddig is minden működött vele.
Vkinek van ötlete, hogy mit kéne még hide-olni vagy egyéb megoldás? -
Karavik
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- Honda topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest