Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
Nekem csak egy gondom van a 9.11.7 frissítéssel, méghozzá az, hogy Android Auto nem működik vele. Autóhoz csatlakozáskor amikor Android Auto elindulna egyből kifagy a teló is és az autó multimédiás rendszere is. Ilyenkor csak teló újraindítással hozható helyre. Eddig jól működött így kizárólag ROM problémára vezethető vissza
-
slice14
veterán
válasz
Aryon87 #14885 üzenetére
Nem az a baj hogy egy idő után lekapcsol. Hanem az hogy gyenge fényerő mellett való lezárásnál csak villan egyet és nem jelenik meg az AOD. Egyébként ha feljebb húzom a fényerőt, nem villan és müxik az AOD. De így nem tudom használni az automata fényerőt. Most jelenleg mindent átállítottam sötét módra (amit lehet), és feljebb húztam a fényerőt.
Ja, Global stabilt használok. -
Ivkovács
csendes tag
Tudja valaki hol lehet kikapcsolni a rezgést ébresztésnél?
Miui10-nél úgy rémlik ha levettem a rezgést akkor ébresztésnél sem rezgett. -
Zaji
őstag
Sziasztok,
Abban kérném a segítségeteket, hogy amióta Globál 11.0.6-ra frissült a Mi8-am kezdőképernyőn fölfelé húzással a gyári böngésző indul el a Google kereső helyett.
Hol tudom ezt visszaállítani?
Válaszokat előre köszönöm. -
slice14
veterán
Srácok másnál nincs gond az aod-al ha gyenge fényerőn zárjátok le a kijelzőt? Úgy értem hogy lezárásnál villan egyet, aztán semmi. Nem a fényszenzorral van a gond, mert manuál fényerő mellett is csinálja.
-
ElGatto
aktív tag
Hello,
Az mitől lehet, hogy újabban letöltök bármilyen filet, dolgozom vele stb. Elfelejtem, majd napok múlva újra mutatja az értesítést, hogy letöltötte sikeresen a filet... Ez nekem új.
Másik, hogy eddig rengetegen szidták az autó fényerőt, nekem fel sem tűnt vele a baj. Most viszont borzasztó, reggelente pl a eszik néha úgy elsötétül, hogy semmit nem látok rajta.Legújabb miui, globál stabil.
-
Karavik
veterán
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Karavik #14860 üzenetére
Nem kapcsolta ki egyik app- nál sem a frissítés az értesítéseket. Ennek ellenére kikapcsoltam mindegyiket,újra indítottam a telefont és ezután újra bekapcsoltam. Sajnos nem oldott meg semmit. A leden kívül semmi jelzés,sem az AOD-n sem pedig a villogó képernyőn. Egyszóval elb@asszintották azt is ami eddig 100%-osan jól működött. ( nekem legalábbis)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Karavik #14854 üzenetére
Csak a LED jelez értesítés megjovetelekor, az AOD-n nyoma sincs semminek.
Tehát sem ikon nem jelenik meg (még egy pillanatra sem), és a kijelző sem villan fel.(#14860) Karavik!
Arbogarásztam a beallitasokat meg kora reggel, úgy írtam ide be a hibát.
Most ismét megnéztem, minden be van kapcsolva, illetve az arcazonositasnal a megfelelő reszt meg ki illetve bekapcsolva is próbáltam. -
Karavik
veterán
-
nobillgates
tag
válasz
Karavik #14851 üzenetére
Az nem egy görög szolgáltató? Nem is tudtam aktiválni. Hiába jelöltem ki az "Active" gomb inaktív maradt. Sőt utólag a listából is eltünt. Én a DIGIS VoWIFIT keresném. Az eredeti német oldalról letölthető többféle lista de ott se találok még csak magyar szolgáltatót sem.
https://android-hubo.de/thread/8781-volte-und-wificalling-xiaomi/ -
Berti1992
csendes tag
Na hát ezzel a frissítéssel teljesen meghalt az AOD eddig hibátlanul működő funkciója: mostmár semmilyen értesítési ikon nem jelenik meg, egyszer sem. És a felvillanás - ami ezelőtt szintén működött - se megy már. Tesztelgettem, és bármi értesítés jön (Messenger, sms, email, nem fogadott hívás), se nem pulzál az a felvillanó akármi, se nem jelenik meg ikon, csak a kis pici LED kezd lassan villogni. :(
Kis kiegészítés: maga az óra, ill. A teljes AOD felület sem jelenik meg azonnal, kb 5s delay van abban is.
-
szabog74
aktív tag
Pár óra xda-developers olvasgatás után a következő módon működik: a fastboot boot twrp.img után azonnal a boot előtt kell egy Magisk-et vagy rom-ot telepíteni, mert különben nem marad meg a twrp nálam. Amikor ez sikerült, utána állandóan a twrp-be lépett, bármit csináltam. Ezt pedig adb-vel a /system/build.prop-ban a ro.product.name=dipper átírásával lehet javítani. (bármi másra kell átírni a változót)
Gpay volt a cél unlocked telefonon Curve kártyával. Gpay pedig a /data/data/com.google.android.gms könyvtár törlésével engedi már az nfc fizetést. -
Karavik
veterán
válasz
nobillgates #14850 üzenetére
Itt már csak aktiválni kell a DT_Greece profilt
-
nobillgates
tag
válasz
nobillgates #14848 üzenetére
-
Karavik
veterán
Ebből a három új MIUI11 feature-ből az első kettő már jelen van a mostani 9.11.7 frissítésben.
Focus mode nagyon jó, ha olyan fontosabb dolgunk akad akár melóhelyen akár magánéletben, amire fókuszálni kell és nem akarjuk, hogy a teló elvonja a figyelmünket. Fókusz módban (általunk választott időintervallumon belül) ugyanis a kamerán és segélyhíváson kívül semmihez nem férünk hozzá még újraindítással sem
Telót illetően így biztosan nem esünk kísértésbe, mivel a kiválasztott időt kénytelenek vagyunk kivárni. Nagyon állat!
Nekem már 20 percet sikerült kibírni teló nélkül
:
-
nobillgates
tag
Köszi a választ, de én úgy értettem, hogy mire való ez a parancssor? Elvileg a VoWIFI mókoláshoz kellene. Egy korábbi hozzászólás szerint valakinek eszerint https://forum.xda-developers.com/poco-f1/how-to/guide-activate-vowifi-wlan-call-t3871263 sikerült . De én nem boldogulok vele. Esetleg VALAKI kipróbálná?
-
DanielK
addikt
Az eu rom még mindig nem tudja a titkosítást? Ha nem, akkor miért nem?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #14844 üzenetére
Már szedem is le...
-
Zsoleszhun
addikt
És már tölthető is xiaomi.eu_multi_MI8_9.11.7_v11-10.zip
-
Karavik
veterán
Fyi:
Changelog 9.11.7: [link]
-
beeep146
tag
válasz
Zsoleszhun #14838 üzenetére
Üdv!
Totál laikusként jól gondolom, hogy ha nem veszi a töltést akkor a fastboot mód sem fog menni semmilyen módon? -
beeep146
tag
Üdv!
HUTCHDB topictárssak már értekeztünk a kérdésben, de több szem többet lát alapon kérdeznék.
2 napja szert tettem ismerős által egy EU fekete MI8-ra. Nem használták, és bekapcsolás után a következőket produkálja teljesen random: magától kikapcsol. Asztalon fekve, nyomogatás közben...stb. Így nem is raktam bele SIM-et, vissza fogom adni, de most kora déltuán szerettem volna a gyári alapállapotba hozni, és oda jutott, hogy nem kapcsol be. Se kép se hang. Sima bekapcs gombra sem, és a hangerő fel bekapcs kombóra sem. Töltést sem veszi. Bevittem egy szervízbe, ahol egy ismerősöm annyit meg tudott nézni, hogy áramot vesz fel..
Mindenképpen visszaadom a gazdájának így, csak az egyik gáz hogy nem működő telefont adok vissza, de a nagyobb baj, hogy ha egy szervíz valamilyen módon visszahozza, akkor az összes adatom (telefonszámok, emailek...stb.) ott lesz.
Tudok ezzel valamit kezdeni, van olyan PC-s program amivel vissza lehet hozni?
Köszönöm a tippeket, tanácsokat.Ui. 13 óra körül töltöttem kb. 98%-ra, ez 1 óra 10 perc alatt leesett 75%-ra, úgy hogy az asztalon volt, SIM nélkül.
-
st6969
őstag
válasz
Napfénysüti #14833 üzenetére
Együtt lehet vele élni, ez igaz, de jó lenne, ha javítanák. Vagy ennyire bonyolult, vagy nincs rá igény. Neked már MIUI 11 van?
-
xhege
veterán
Egyik ismerősöm telefont keres. Mi8 és Mi 9T pro között dilemmázik. Jobb teló a 9T pro? Fontos a kamera és az üzemidő.
-
Istuu15
senior tag
A legújabb eu deven felvettem pár videót, reggel mentem edzeni és pont a házam fölött ment el az ISS és a telón jó a videó de kb kazetta minősége van. A hang elmegy aztán vissza jön elmegy a kép pixeles a videó.
-
ajapi
tag
Miui 11:
Böngészés, appok megnyitása egyértelműen gyorsabb.
AOD értesítés ikonok alig látszanak, így az egész csak jópofa, de használati értéke nincs. (Legalábbis nálam) -
noorbertt
őstag
OnePlus 7t Jo váltás lenne szerintetek?
-
st6969
őstag
Csak félve kérdezem: Android 10 és/vagy MIUI 11 esetén hogy állunk ezzel a "remek" auto fényerővel sötétben?
-
st6969
őstag
válasz
spiky03 #14815 üzenetére
Én konkrétan minden frissítéssel így járok, ha épp nem az otthoni hálózaton vagyok, amikor megjelenik. Munkahelyen nyugtázom, hogy van új, majd otthon felrakom, de otthon már nem elérhető. Minden esetben ez volt. Elképzelhetetlennek tartom, hogy mindegyiket visszavonják pár órára rá, hogy megjelenik. Párat talán igen, de minden esetben biztos nem.
Rá 1-2 hétre aztán végül megjön, ez a lényeg, de ettől még fura. Igaz sokszor csak azt látom, hogy már települ fel, anélkül, hogy rányomtam volna. -
szabog74
aktív tag
Twrp-t próbálok feltenni az összefoglaló szerint 3.3.1-1), de nem marad meg. MIUI 11 global stabil. Mennie kellene?
-
Pocak89
senior tag
Random reboot eu dev alatt nem jelentkezett másnál? Amióta android 10 ) van rajta (egyből amikor megjelent néha ezt produkálja.
-
spiky03
veterán
Az ugyan miert lehet, hogy reggel meg ott volt a rendszerfrissitsnel a 11es Mui delutanr meg eltunt?
Melobol hazaerve akartam frissiteni, hogy ne a mobilnetet terheljem a letoltessel, de jol megszivtam mert eltunt a frissites. -
nagyonjjo
tag
Üdv!
Valakinek nincs véletlenül elfekvőbe 1 alaplapja,vagy nem akar kipróbálni 1 vadi új kijelző-t? -
g_g_g
őstag
válasz
sanyika987 #14811 üzenetére
Ok.
Javítottam az összefoglalóban is a Global ROM letöltési linkjét, most már jó. -
Danex
addikt
válasz
nobillgates #14808 üzenetére
maximum 2 paramétert (a setprop után 2 parancs) lehet
írd be a "setprop --help" -et segítségért -
-
V.Dave
senior tag
okos tokot látott már valaki? Olyanra gondolok ami flippes és a kijelző fel éled ha ki nyitod
-
g_g_g
őstag
válasz
sanyika987 #14803 üzenetére
14 hozzászólással korábban linkeltem, olvass vissza, meg fogod találni.
Szerk.: már ha Global-ra gondolsz, mert én azt linkeltem.
-
sanyika987
aktív tag
Üdv
Mi 8 ra honnan tudom leszedni a legfrissebb stabil romot
Most Dev en vagyok sajna
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest