Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- iPhone topik
- 
			  Mobilarena Xiaomi Mi8 összefoglaló 
 (kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

HUTCHDB nagyúr 
- 

ftamas0201 senior tag válasz  slice14

üzenetére slice14

üzenetéreTi a fejlesztői programra jelentkeztetek és úgy kaptátok meg vagy csak szimplán? 
 Mert nálam nem igen jelentkezik frissítés global stabilon. Nincs letölthető változata amit fájl csatolással a frissítés kezelőből fel lehet tenni? Ilyenkor már szokott lenni ha nyilvános, egyszer már raktam fel így frissítést mert nem akart megjelenni az Istenért sem OTA-n amikor már mindenkinek volt.
- 

szente addikt válasz  slice14

üzenetére slice14

üzenetéreÉn is gondolkozom egy ideje, hogy mit kellene helyette, de mivel bagyon beesett a telefon ára, ezért túl sokat kéne ráfizetni bármilyen telefonra. Annyival meg nem tudnak többet, mint ez. 
 Esetleg még erről várok egy tesztet: [link]
 Meg persze kiváncsi leszek a Mi 10(?)-re és a Mix 4(?)-re.
- 

w333 félisten válasz  slice14

üzenetére slice14

üzenetéreÉn is így vagyok ezzel a legnagyobbik hiba hogy a Global Dev megszűnt mert minden héten volt egy kis javítás benne, most pedig örülünk ha 2 havonta kapunk kb. 0 vàltozást ... és az autó fényerő még mindig sz*r   Váltanék én is de nem tudom mi lenne a jó, félek hogy idővel megbánnám   
- 

Steve1207 veterán válasz  slice14

üzenetére slice14

üzenetéreAkkor "szerencsére" nem csak nálam hülyült be. AOD-t nem használom, így nem tudom. Ami még feltűnt: 
 - jobban "vibrál" feloldás után a képernyő, eddig csak annyi volt, hogy visszább állította a fényerő, most meg oda-vissza (manuális fényerőn vagyok)
 - mail értesítések se az igaziak, pedig nekem eddig soha nem volt bajom, ellenben itt jópárakkal
 - gyro szenzor is szöszölni kezdett (vagy amit a VR használ, néha szórakozok vele), eddig nem nyúltak hozzá így el lehetett viselni a hibáit, de legalább stabil volt. Most beállítom a képet és pár forgásra eltolja a középpontból, aztán lehet visszaállítani.Durva, hogy security update jött csak, aztán ennyi minden apróság a feje tetejére állt. Most majd az új MIUI megint hoz egy rakattal biztos, utána meg az android 10 is... Ilyenkor elküldeném a xiaomit oda. 
- 

slice14 veterán válasz  slice14

üzenetére slice14

üzenetéreA probléma a WPA2 titkosítással van. Ha nincs titkosítás, akkor fel tud csatlakozni a router. De így k**vára nem biztonságos. Egyenlőre lekorlátoztam 1 csatlakozó eszközre. Remélem kövi update megoldja. Megköszönném ha más is tesztelné a hostpot-ot WPA2 titkosítással, ha nem nagy probléma. 
- 

HUNited őstag válasz  slice14

üzenetére slice14

üzenetéreIsmét mondom, hogy ez az elmúlt bő fél évben változhatott. Anno nem volt benne. Nekem amióta nyitottam (ahogy lejárt hozzá a szükséges idő), nem volt gyári MIUI a telefonon. EU rom volt, amivel nagyon sokáig nagyon elégedett voltam, és nem is akartam lecserélni, max csak a stock android iránti kíváncsiságom miatt. Az elmúlt hetekben viszont kritikán aluli volt az aksi teljesítmény, ezért kénytelen voltam lépni. PE alatt jobb az üzemidő, de még mindig roppant elégedetlen vagyok. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest