- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
Hat nem tudom. Megfordult mar nehany telefon a csaladban, merultek is le nem egyszer teljesen, meg maradtak is tolton rendszeresen (altalaban ejszaka toltom), de meg egyiknek sem ment tonkre az akksija, vagy hasznalodott el gyorsan. Bar lehet csak szerencsem volt.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Stonerice
őstag
Ne felejtsük el hogy a rendszer piszkálása rootolás nélkül nem megy. Amihez meg többnyire nyitott bootloader kell.
Igyekszem ezek nélkül meglenni ha már bankolok is mobilon.Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Ájvé
veterán
válasz havri1 #15495 üzenetére
Na de akkor meg pont egyetértettünk, nem szabad túlzottan lemeríteni és nem jó ha sokáig fent van töltőn (90% fölött). Gyakrabban kevesebb ideig érdemes tölteni ez a lényeg és nem szabad nagyon lemeríteni, akár tönkre is mehet az akku.
Stonerice:
Ahhoz elég a napló törlése és egy teljes töltés merítés ciklus ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
-
Stonerice
őstag
Lithiumtól független, a szoftver fogja eldönteni hogy az akku tele van-e vagy sem. Szóval mindenképp van értelme a kalibrálásnak.
Régen a redmi 1 esem frissités után (volt olyan build ami) már 30% on kikapcsolt.
Nyilván a kalibrálást nem követelmény minden nap végrehajtani, de pár havonta nem árt ha elvégezik.Ha nem is mér pontosan a teszter, de az mégiscsak szemet szúrhat bárkinek hogy 600mAh-val több került bele második próbálkozásra.
[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Ájvé
veterán
válasz Stonerice #15492 üzenetére
"nem szoktam kikapcsolásig lemeríteni"
Nem is szabad, a lithium-ion akkuknál már nincs a "kisütés" mint a régi mobiloknál, ezeket nem szabad teljesen lemeríteni (15% alatt már érdemes legkésőbb töltőre dugni) és teljesen fel se kell őket tölteni (90% fölött már nyugodtan le lehet húzni). Általad leírt fel le dugdosással csak elhasználod az akksit, semmi értelme nincs. -
Steve1207
veterán
válasz Karavik #15491 üzenetére
Akkor ezzel el is vetettem a dolgot.
Más: amit korábban jeleztem, hogy a letöltések menüben megáll, lelassul az egész sok fájlnál. A legutóbbi frissítésnél meglepetésemre működik rendesen, mint régen. Ma benne volt 600+ és szedte, amit kell. Már tegnap rá akartam nézni, de mindig elfelejtettem, mert nem írta ki a letöltés folyamatban a notifira
Már csak a chromecastra való képernyőtükrözés hiányzik még, aztán jó lesz ez..
-
Stonerice
őstag
válasz V.Dave #15481 üzenetére
Újramértem, próbáltam kalibrálni az akkut feltöltés utáni töltöről való leválasztással és újraindítással majd újra 100 ig töltéssel égész addig amíg még vesz fel áramot.
Most 3100mah jött ki. Igazából mindig 20-és 80 között tartottam az akkut talán valamelyik frissítés óta nem volt alkalma magát újra kalibrálni mert nem szoktam kikapcsolásig lemeríteni.Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Karavik
veterán
válasz Steve1207 #15490 üzenetére
Korábban próbálgattam különböző custom kerneleket (franco, simple...stb) jobb akku fogyasztás reményében, de sajnos legtöbbnek volt mellékhatása, ami mindig később használat közben derült ki...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Steve1207
veterán
-
st6969
őstag
Nincs megnyitva gmail. De wifi, bt, mobilnet, GPS, AOD 0/24-ben megy. Korábban próbáltam ezeket ki-be kapcsolgatni, gyakorlatilag semmi különbséget nem tapasztaltam üzemidőben. Szerintem ezek olyan jól vannak már optimalizálva, hogy tényleg csak akkor fogyasztanak, ha épp használatban vannak, akkor se sokat. Egyedül a szinkronizáció, ami ki van kapcsolva folyamatosan. Csak arra tudok gondolni, hogy valami az én felhasználási szokásaimmal lesz, mert az elődjénél (Redmi 4A) ugyanez volt a gond. Mondenki 6-8-10 órás SOT-okról írogatott, nekem meg másfél-2 nap alatt jött össze max. 2 (de az már jó volt). Itt néha 2 fölé szalad picit, talán 2,5. Facebook, messenger (lakatolva), böngésző megy. Ezekre ránézek alkalmanként. Más nem fut a háttérben elvileg.
-
Karavik
veterán
-
Steve1207
veterán
Eu-ban mi lett az új frissítésben az akku kijelzéssel, hogy megváltoztatták az ikont? Remélem nem ez lesz az alap. Komolyan mondom, ilyen bságokra van idejük, de értelmes dolog alig van manapság...
Más: hivatalosan nem úgy volt, hogy decemberig megkapja a 10-es droidot az Mi8 is? Ahogy utána kerestem china stable már van belőle.
.
-
GAbre
veterán
1-2 hét után visszaváltottam régi mi 9-emre.
Észrevétel:most már működik a simple(kellett neki teljes telefon törlés).Ha más is ütközik jövőben simple problémába és nem használ semmi.
Kicsit számomra fura,mintha most az autó fényerő fényesebb kijelzőt állít be.
Létezik ez?Unknown 9 awakening
-
Stonerice
őstag
válasz Stonerice #15461 üzenetére
Akkuteszt alkalmával az alábbi eredmények jöttek ki.
Az én Mi8 asom 2500mAh
Ezalapján én beújítok egy új akkura.Párom Mi 8 asa 2800mAh
Sokkal nagyobb fenyeron tudja ugyanazt az üzemidőt.[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
aerol
tag
Sziasztok,
Olyat tapasztalt vki, hogy 30 perc hívás után egész egyszerűen bontódik a kapcsolat? Sőt híváskor nem hallom a "kicsengetést" csak csönd és egyszercsak felveszik a másik oldalon.
Eu dev 9.9.27.
Dual sim és az osztrák T-s kártyánál vettem észre ezt, igaz ezt használom mindenre. Az otthoni Telenort ritkán használom, max engem hívnak azon.
Lehet, hogy szolgáltatói probléma, csak jó lenne tudni, hogy vajon esetleg másnak is volt ilyen problémája már?
Nokia 3310 - SonyEriccson w200i - Nokia N8 - Honor H60-L04 - Xiaomi Mi 8 /128 black
-
totalZ
csendes tag
Nálam is hasonló most a helyzet Global stabilon. Android rendszer fogyasztása minimum 50%-os, de volt 65% is amikor kicsit kevesebbet használtam.
A Gmail nekem nem zabál, a Xiaomi aktiválás fogyasztása szokatlanul magas még.Amennyiben így marad, ebből EU stabil ROM lesz hamarosan.
-
xedos
addikt
2napja meghülyült a telefon :-(
Gyorsan merül - fő fogyasztó a GMAIL!!!! a cella készenlét és az Android rendszer. Levelezés progit kilőttem... Estétől reggelig majd 15%-ot merült! Gyanítom a frissült Gmail a bűnős.
Ébren tartásra 1órát ír! Android 9 Miui global11.0.6 -
Cabrio
aktív tag
válasz Cabrio #15467 üzenetére
Végre megtaláltam... Mivel a Google segéd kikapcsolásával kezdtem, így eltűntek a további lehetőségek, mint pl az ambient mode és a fényképkeret környezeti kijelzőn... Ezért ezeket nem tudtam kikapcsolni, mivel nem mutatott ott semmit, így be kellett kapcsolni a segédet és a megjelenő továbbiakat külön kikapcsolni, majd így kikapcsolni a segédet
-
Cabrio
aktív tag
Egy kis segítség kéne...
Ma felajánlotta a telefon, hogy bekapcsolhatom a Google segédet és miközben töltöm a telefont, képeket jeleníthetek meg, pl Google fotókból.
Mondom magamban ez milyen jó móka és bekapcsoltam. Na innentől kezdve töltés közben felvillan a képernyő, arc azonosítást akar... Képek vetítése sehol ezután. Most már sikerült kikapcsolni azt, hogy felvillanjon a képernyő arc azonosítója, de ha feloldom, rögtön a segéd ugrik be töltés közben.
Ezt hogy a manóba tudom offolni? Mert sehol sem találom, neten is kutakodtam, az összes beállítást is végig zongoráztam már. Nyilván valamit kihagytam, de nem tudom hol és mit.
Google segédet külön nem telepítettem fel a Play áruházból. -
g_g_g
Topikgazda
válasz gallimi #15460 üzenetére
Igen, TWRP-ből telepíted a Magisk-et majd utána az alkalmazást (apk file).
Mindenből mehet a legfrisebb.
Leírás és linkek az összefoglalóban.AdAway-ból is letöltheted a legfrisebbet, utána telepítheted az apk file-t.
Elindítod és engedélyezed a reklám blokkolását, nagyjából ennyi. -
Stonerice
őstag
Sziasztok.
Valaki mérte már ki usb testerrrel az akkuját ?
Már elkezdtem mérni a Mi8-asom és szerintem meg fogok lepődni. Igaz a töltőled is kialudt már 100% után de még veszi fel az áramot.
Van itthon egy redmi note 4 is aminek jobb az akkuja , nemsokára kimérem azt is. Illetve a párom Mi8-asát is.Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
gallimi
tag
Hello. Csak a biztonság kedvéért kérdezném, hogy a magisket a Twrp-ből kell telepíteni majd hozzá tartozó apk-t és nem töröl semmit nem áll vissza alapra.? A legujabbal nincs semmilyen probléma? Illetve melyik adawayt kell telepíteni eu. 9.12.5 dev-re és mit kell beállítani. Köszönöm
-
g_g_g
Topikgazda
Esetleg ezeket nézd át:
1. Beállítás --> Telepített alkalmazások ..... itt kikeresed az alkalmazást
2. Automatikus indítás - bekapcsolása
3. Értesítések - bekapcsolása (hang és LED értesítés, lebegő értesítések, esetleg képernyőzár értesítések)
4. Akkumulátor kímélő - nincs korlátozás
5. Alkalmazás váltóban (menü gomb), majd az alkalmazáson hosszan nyomva a "lakat" ikont kell bekapcsolni -
doc
nagyúr
arra van otletetek hogy miert allitja le (pause) idonkent a zenet es a podcasteket a telefon? sima 'play' gombra megy tovabb, de eleg zavaro...
Battery settingsben beallitottam hogy sem a zenelejatszo, sem a podcast app ne kapjon battery save-et, de igy is csinalja -
Karavik
veterán
válasz gigabytman #15447 üzenetére
Javult a fordítás, de még mindig nem az igazi, de legalább már a lényeg benne van. Szerintem ennyi elég lenne egyszerűen, lényegretörően: "Felugró ablakok engedélyezése"
(#15451) spiky03:
Csak halkan megjegyzem, hogy a szóban forgó problémára a megoldás tőlem jött (lásd itt), csak utána a magyar fordítás pontatlanságára terelődött a téma, ami egy másik téma....Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
spiky03
veterán
válasz gigabytman #15447 üzenetére
Koszonom en is a segitseget!
Igy mar nalam is ujra felugrik a kartya.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Steve1207
veterán
válasz gigabytman #15449 üzenetére
Dehogy, alkalmazáson keresztül egyből tudom tölteni, amire szükség van, plusz így mappaszerkezetileg is rendezi nekem az adott kategóriától függően, amit pc-n manuálisan kellene létrehozni mindegyiknek, így kb pc-s jó órányi meló megvan 5-10 perc alatt link visszafejtés mentesen, aztán ftp-n átpattintva lehet is velük dolgozni.
Amúgy bármi, ami alkalmazáson keresztül hív meg letöltést azt ott kezeli a droid, ez is ugyanaz az elv.
.
-
gigabytman
tag
válasz Steve1207 #15448 üzenetére
Szóval te az eszközök mappában lévő letöltés nevű alkalmazást használod arra, hogy nagy számban, de kis méretben tölts le fileokat különböző webhelyekről. Ha mondjuk 40db különböző webhelyről kell letöltened, akkor 40db pontos elérési utat kell begépelned? Mert az nem semmi.
-
Steve1207
veterán
válasz gigabytman #15446 üzenetére
Én teszteltem, 40 fölött már jelentkezik a lassulás, de én előszeretettel használom a letöltőt tartalmak miatt, mert gyorsabb mobilon, mint pc-n és lazán vagyok 100+ -ban többször is. Ilyenkor nem csak az áruház, hanem minden hátralévő letöltés belassul, még ha csak 100kb is és szedi percekig. De ilyenkor az áruházból elkezdett frissítés/telepítés is megáll és agyal. Ha törlöm a letöltéskezelő befejezett feladatait minden megy rendesen, jön a belistázott többi letöltés és a store is begyorsul, utána megint ugyanez, amikor megtelik a lista.
Droid 9-nél és MIUI 9-nél nem jelentkezett ez, de itt eu-n folyamatosan törölgetni kell a listából, hogy a normális sebességet hozza.Szerk: csak hogy biztos tiszta legyen, kis fájlokkal és grafikákkal foglalatoskodok, így 200-300 fájl nem üti meg a 200 mb-ot.
[ Szerkesztve ]
.
-
nrg_52
addikt
válasz Zsoleszhun #15442 üzenetére
Es DanielK: koszonom annyira nem eletbebago, csak az eddigi telefonjaimon megszoktam , hogy ott vsn, es elsore azt hittem csak eldugtak valahova.
-
nrg_52
addikt
Ha esetleg valami rutinos felhasznalo megosztana egy viszonylag friss tulajdonossal, hogy merre talalom minyocban a futasidot, azt nagyon megkoszonnem.
-
huliganboy
addikt
A mai dev nekem eddig nem jó. Taccsra vágta a gépelés, sok a lag stb.. Megyek egyél vissza..
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz gigabytman #15430 üzenetére
Fix - Google Play slow downloading apps - amennyiben tele van a letöltések lista szintén megáll, amíg nem töröljük a lista tartalmát. De ez igaz bármely letöltésre, amit a listába rakna, irtózatosan belassul. Android 9 MIUI 10 párossal sose volt ilyen gondom.
Ami még zavar az a cast hiánya. Azt nem tudja valaki, hogy esetleg azért nem látja a MiBox-om, mert a Box-on kellene már frissíteniük (minden a updatelve amúgy rajta), mert a Chromecastban valamit javítottak vagy alapból a MIUI 11 nem támogatja ezt? Erre se jött javítás 1 hónapja már.
.
-
huliganboy
addikt
válasz gigabytman #15432 üzenetére
Ez volt a megoldás, köszönöm tényleg
Én csak a google play adatait töröltem.. -
gallimi
tag
Na úgy néz ki, hogy most sikerült maradásra bírnom a twrp-t. Nem tudom mit csináltam másképp.Mindent az utasítás szerint csináltam. Többször is. Sikerült felvarázsolnom az Eu dev-et 9.12.5 is és az lenne a kérdésem, hogy a bluetooth rendesen müxik? Mert valahogy az órára nem jönnek az eresítések akármit állítok. Köszi.
-
gigabytman
tag
válasz huliganboy #15431 üzenetére
-
huliganboy
addikt
válasz gigabytman #15430 üzenetére
Szia!
Köszi, hogy felhívtad a figyelmem. Sajnos ugyan az a helyzet.
-
gigabytman
tag
válasz huliganboy #15358 üzenetére
Igazad lehetett, bár többségünknek sima MI 8 van és nem PRO. Lehet ezért nem tapasztaltuk a problémát. Viszont a mai frissítés changelog-jában szerepel egy ilyen javítás:
CHANGELOG
System
New - Added support for Bluetooth LHDC encoding format (Mi 9, Mi 9T Pro)
Fix - Wi-Fi hotspot: An error occurs when setting up a 5GHz hotspot in Europe region. [Snapdragon 710/712 devices only]
Fix - Installer: Error "No apps can perform this action" when trying to install APKs with File Manager in certain conditions.
Fix - Quick settings: Ultra Battery Saver tile cannot be added.
Fix - Security: Permissions need to be manually granted to third-party SMS apps for them to work. [Android 10 only]
New - Dark mode for Security app
Fix - Google Play slow downloading apps
Lock screen, notification bar, status bar
New - Screen dimming animation effect
Fix - Face detection was turned off when entering lockscreen and returning to lockscreen during face unlock detection
Fix - Bluetooth battery icon was displayed abnormally
Fix - Wi-Fi quick switch response stuck
Fix - Occasionally system didn't respond when switching between space using pattern password
Fix - Eye protection mode was disabled after turn on this mode and lock screen
New - Use app icons for AOD notifications -
g_g_g
Topikgazda
Friss, ropogós új EU dev. verzió.
Letöltés -
csapee
őstag
válasz gallimi #15419 üzenetére
Összefoglaló alapján:
Fel kell másolni a telefonra a twrp.img fájlt
TWRP menüben - Install - Install Image - Itt betallózod a korábban letöltött twrp.img file-t - Select Recovery partition - Swipe right to Install - Reboot to RECOVERY
Újraindul a telefon és belép a TWRP menüjébe, de ezek után már a telefon újraindítása után is megmarad a TWRP.Csapee
-
Steve1207
veterán
Hogy lehet fixálni a fb, chrome, netflix mini update fájljait? Baromira idegesítő, hogy nem frissíti és folyamatosan próbálkozik. Nyilván kikapcsolom a frissítést megoldja, de vagy frissüljön vagy ki se írja ezt a nyavaját.
.
-
kirk01
tag
Valaki használja az akkumulátor és teljesítmény menüpontban található automatikus feladatokat? Nekem nem hajlandó a mobiladatokat ki/be kapcsolni... EU dev 9.12.5.
Másnál is jelentkezik? -
gallimi
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Sikeresen nyitottam a bootlodert és fastboot romot feltettem a telóra méghozzá a legújabb global stabilt. Most szeretném feltenni a twrp-t fel is teszi a újraindítom twrp-módba betallózom a telefonon az img fájt újraindítom megint twrp-ben de amint újra be szeretnék lépni akkor a gyári fogad. Nem értem miért mit rontok el?
-
havri1
félisten
Az akkumulátor kímélő aktív, mégis jönnek az emailok éjjel. Ez normális?
havri
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Mi9-em van és a BL nyitások, flashelések közben valahogy megszűntek a szenzorok működni. Egyedül a közelség érzékelő szenzor működik, de az is nagyon lassú és hol működik, hol nem. Azt a tanácsot kaptam, hogy flasheljek egy persist partíciót valamelyik hivatalos romból twrp-n keresztül a telefonra.
Szerintetek is ez lehet a megoldás? Nem fog a wifi és Bt mac cím elveszni ettől?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Karavik
veterán
válasz huliganboy #15414 üzenetére
Szia,
ez nekem is nagyon hiányzik. MIUIv5 kiadás óta használom MIUI-t, sajnos azóta nélkülöznöm kell ezt a feature-t, mert Xiaominál még nem jutottak el odáig, hogy ez bekerüljön a ROM-ba.
Szerintem c.mi.com-on hivatalos globál MIUI fórumon kellene neki nyitni feature request-et. Ha a hivatalos ROM-ba bekerül, akkor xiaomi.eu-ba is értelem szerűen...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
huliganboy
addikt
válasz Karavik #15413 üzenetére
Szia Karavik!
Többször felvetettem már itt, és a korábbi Xiaomi telefonom topikjaiban is, hogy a hívásvárakoztatás "hívás várakozik" nincs kijelzve ha hívok valakit, és nála be van kapcsolva a hívásvárakoztatás és kicsörög a hívás.
Mivel "céges" telefonként használom, sok időt megspórolna nekem a napi 40-60 hívás alatt.
Melyik fórumon tudom ezt EU dev rom esetén jelezni, hogy nem e tudják "aktiválni" ezt a feature-t?
Köszi
MI8PRO EU dev
-
Karavik
veterán
twrp-3.3.1-1-dipper.img a lefrisebb TWRP recoevry MI8-hoz.
TWRP frissítés/telepítés:
Fastboot módban ADB-ből indított alábbi parancs:
fastboot flash recovery twrp.img
vagyTWRP recoevy-ből:
twrp.img telóra felmásolol > TWRP recovery módban teló elindít > Install > Install image > twrp.img kiválaszt > recoevry partíció kiválaszt > telepítés > reboot to recovery és máris az új TWRP-ben találod magad
Mi fiókból nem kell kilépni se ROM frissítéshez se TWRP frissítéshezXiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
aerol
tag
Sziasztok,
Lassan én is elérkezettnek látom, hogy váltsak android 10-re, jelenleg eu dev 9.9.27 van fent még android 9-cel.
Pár napja írtátok, hogy nem árt a twrp-t is frissíteni, az összefoglalóban található link alapján ez a legutolsó twrp-3.3.1-1-dipper.img vagy ennél van frissebb? Nekem kb. egy évvel ezelőtti van fent, szóval indokolt a frissítés, viszont ez hogy is megy? Mintha csak most tenném fel az összefoglaló alapján, vagy van valamilyen twrp frissítős cucc?
Mielőtt elkezdeném az egész update-et ki kell jelentkezni Mi fiókból? Mintha régebben lett volna erről szó, de már nem vagyok benne biztos.
Előre is köszi a segítséget!
Nokia 3310 - SonyEriccson w200i - Nokia N8 - Honor H60-L04 - Xiaomi Mi 8 /128 black
-
kopi73
tag
válasz gigabytman #15408 üzenetére
Köszönöm
-
g_g_g
Topikgazda
-
GAbre
veterán
Gondoltam kipróbálom Google Camera Port-ot.
De azt se tudom melyiket szedjem le.
Ajánl valaki vmilyen verziót?Unknown 9 awakening
-
kopi73
tag
Sziasztok.
Ezt az email alkalmazást valaki fel tudná tölteni valahová?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...