- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Griff55
senior tag
Valaki tudja, hogy mikor szándékoznak a stabil miui12-t kiadni? Nekem még mindig a 11.0.5 a legfrissebb amit jelez.
-
Griff55
senior tag
Nekem stabilra mai napig nem jelzett frissítést 10-es droidra. Más is járt így? Sőt nekem rendre késve jelennek meg a frissítések.
-
Griff55
senior tag
Akik az új global stabil 10-es droidot használják tudnak valamit mondani az üzemidőről? Változott valamit? (Nekem még nem jelzett semmit, hogy lenne elérhető frissítés)
-
Griff55
senior tag
válasz
sanyika987 #15517 üzenetére
Mi az hogy huppog?
-
Griff55
senior tag
Másnak is elő szokott ugrálni többször a töltési animáció amikor tölt a telefon? Nem mozgatom a telefont meg semmi, de időnként mégis felvillan az amináció...
-
Griff55
senior tag
Valakinek már megérkezett stabilra a 11?
-
Griff55
senior tag
válasz
Steelheart2 #13947 üzenetére
Ah értem :( köszi az infót
-
Griff55
senior tag
Én a sima gyári billentyűzetet használom, és sajnos én is sokat gépelek félre vele...
A céges samsung A8 (2018)-nál ilyet nem nagyon tapasztalok.
Furcsa, hogy tényleg ennyi mindenkinbél előjön.
Jó lenne ha a MIUI 11-ben orvosolnák ezt valahogy. -
Griff55
senior tag
Na ilyenek miatt nem váltok dev-re meg beta-ra... Inkább türelemmel kivárom hogy rendesen működjön
-
Griff55
senior tag
Idén nyáron nekem Franciaországban gond nélkül ment a 4g mindenféle mókolás nélkül
-
Griff55
senior tag
Véégre frissült nekem is 10.3.3.0-ra stabilra
És végre belekerültek a custom AOD watchface-ek is.
Valaki felfedezett még valami észrevehető változást az előző stabilhoz képest?
(plusz jött egy szép töltési animáció is) -
Griff55
senior tag
válasz
zeus_2k14 #12186 üzenetére
Nillkin Synthetic Fiber- szerintem nagyon tuti
Supcase Unicorn Beetle- nagyon masszív és igényes
Nillkin Qin bőr flip tok- szép és minőségi, de kb sose használom.Nekem a synthetic fiber vált be a legjobban.
(Sokáig gondolkodtam hogy vegyek egy nillkin frosted tokot is, de ezt a hármat se variálom sűrűn)
-
Griff55
senior tag
válasz
enginev3.0 #12049 üzenetére
Te is fiam Brutus? :(
-
Griff55
senior tag
1,5 hét késéssel hozzam is befutott a stabil frissítés :) végre van dark mode!
Más hasznos újítást hozott? A changelog nem sok jelentős dolgot tartalmazott. -
Griff55
senior tag
És végre megoldották, hogy az értesítési sáv csak éppen olyan széles mint a notch
-
Griff55
senior tag
Mennyire biztonságos az arcalapú feloldás?
Képpel átverhető? -
Griff55
senior tag
A mai napon betértem az alza róbert károly körúti kiállítótermébe, ahol kint az üvegen már hatalmas Mi9 matrica díszíti kirakatot. Természtesen csesztek kirakni egy modellt is.. Gondoltam kicsit összehasonlítom a Mi8-al..
Viszont a Mi8-at sikerült összehasonlítani az ihone XR-el. Kijelzőt tekintve bevallom pozitívan csalódtam az XR-ben. Ips technológia ide, alacsonyabb ppi oda, jó ránézni a kijelzőre (legjobb ips amit eddig láttam) és a xiaomi mellett se tűnik bántónak a pixelsűrűség.Fényképezőjétől viszont már annyira nem dobtam hátast, pedig elvileg ugyanazt a főszenzort kapta meg mint a XS meg XS Max. Mi8 gyári kamera app jobban muzsikált ott beltérben szerintem.
+1: van ott kitéve egy mocskosul beégett galaxy s9, ilyenkor mindig nyugtatom magam, hogy ennyi ideig úgyse nézek 1 képet -
Griff55
senior tag
akik béta romot használnak, titeket kérdezlek: Az AOD-nek olyan a design-ja mint a Mi9-en? Vagy azt még nem kapta meg a mi8?
-
Griff55
senior tag
Az energiatakarékos mód mennyire veszi vissza a teljesítményt? Van erről valami írás, hogy hány magot blokkol, mekkora a max órajel ilyenkor?
-
Griff55
senior tag
válasz
enginev3.0 #9681 üzenetére
Hasonlóan 5 órákat kapok...
-
Griff55
senior tag
Borzalmas kijelzőidőket hoz a global stable mostanában nálam...
Ha energiatakarékosra teszem akkor jó, de így rém gyenge -
-
Griff55
senior tag
Javaslom, hogy ezt a SUPCASE unicorn beetle tokot is vegyük fel az ajánlott tokok közé. Minőségi, masszív darab, eddig főleg olyan mobilokra gyártott tokot amik amerikában is elérhetőek (apple meg samu főként). Elérhető amazonon meg aliexpressen is, utóbbin olcsóbb is.
[link] -
Griff55
senior tag
válasz
randras_83 #9059 üzenetére
Nekem elsőre működött. Elég randomnak tűnik, hogy kinél megy és kinél nem
-
Griff55
senior tag
Képstabilizálás mennyire maradt meg a 60fps-es felvételek alatt?
-
Griff55
senior tag
válasz
randras_83 #8387 üzenetére
Hol a kép!? 😄
-
Griff55
senior tag
[link]
Kis infó a Mi9 benchmark eredményeiről -
Griff55
senior tag
[link]
Itt vannak hivatalos sajtóképek is a mi9-ról, meg feltehetően a mi9 explorer editionról is.
Örültem a kicsi noccsnak de ez a 3 (pláne 4-es kamera elrendezés) nekem nem nagyon nem tetszik.
Formavilágban elég fantáziátlan lett ez is.. A színek terén legalább lesz újítás, itt is jönnek majd a gradient hátlapok. Ezek alapján nem fogja megérni a mi8 tulajoknak a váltás. -
Griff55
senior tag
Durva is lett volna, ha ennyiért jobb mint a Mi8. Eléggé verhetetlen árral és felszereltséggel fog jönni ez a Redmi 7. Kíváncsi vagyok mit tartogatnak a Mi9-re vagy a Redmi X-re. Komoly, hogy már ilyen szintű telefon van 60ezer ft környékén...
Teljes méretben se rosszak egyébként a képek, még az éjszakaiak is jók. -
Griff55
senior tag
válasz
enginev3.0 #7199 üzenetére
Ja igen, trendeknek megfelelően kaphat még egy 3. modult (pl egy 48mp-t)
-
Griff55
senior tag
válasz
enginev3.0 #7157 üzenetére
Szerintem nem lesz egetverő változás. Marad az üveg design. Kisebb lesz a noccs, eltűntetik az alsó kávát, megkapja a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót és a vezetéknélküli töltést. Ezek a jóslataim.
-
Griff55
senior tag
válasz
enginev3.0 #7154 üzenetére
Unod már a Mi8-at?
-
Griff55
senior tag
Update: a deákon is 4G+ ír a telefon. (Még az aluljáróban is)
-
Griff55
senior tag
válasz
huliganboy #4940 üzenetére
Bocs, kevertem az explorer editionnal
(Követhetetlen már ez a sok mi8)
-
Griff55
senior tag
Ez a 960 fps 480p?
-
Griff55
senior tag
Juhhuu megjött az update! Global stab
-
Griff55
senior tag
Másnak nem tűnt el a frissítés?
Elég bosszantó, hogy rányomnék és erre eltűnik -
Griff55
senior tag
K...vajó... Vissza is vonták a global frissítést. Feldobta reggel a frissítést, most értem wifihez, erre már nem elérhető... Nevetséges. Most egy hétig megint ülnek rajta.
-
Griff55
senior tag
válasz
enginev3.0 #4497 üzenetére
Várjuk majd az élménybeszámolót
tetszetős nagyon ez a lite is.
-
Griff55
senior tag
Pie update óta nem találom, hogy lehet simán egy gombnyomással energiatakarékos módba tenni a telefont??? Komolyan mondom olyan nonszensz dolgokat dugtak el és vettek ki hogy hihetetlen...
-
Griff55
senior tag
Észrevettem a Pie-ban a beállításoknál kivették az állapotnál, hogy hány órája van bekapcsolva a készülék... Ezt miért kellett? Valamint ez az új akkumlátor menü se tetszik..
-
Griff55
senior tag
válasz
Rudiaszarvas #4176 üzenetére
Szvsz az összefoglalóba megbízható szervizeket is összegyüjthetnénk.
-
Griff55
senior tag
Tényleg jó, hogy kicsit húztak az automatikus kontraszton. Pont eléggé szaturált
) de még nem bazári.
-
Griff55
senior tag
Töltődik lefele az új stabil pie!
-
Griff55
senior tag
válasz
enginev3.0 #3980 üzenetére
Néztem, hogy mégis hogyan lenne ez füles
, köszi, most már látom. Kb egyszerre adtuk le az igénylésünket új avatarra Moz kollégával.
-
Griff55
senior tag
válasz
Steelheart2 #3862 üzenetére
Nekem van egy 10 000mah Xiaomi power bankom, 2A-al tölti a telefont gond nélkül.
-
Griff55
senior tag
válasz
FrankMonzano #3754 üzenetére
Magyar régión vagyok és még semmi nem jött. Nekem az előző update is késve jött.
-
Griff55
senior tag
válasz
Napfénysüti #3502 üzenetére
Nálam magyar régión van, mivel a face unlockot nem használom. Témaváltás erejéig szoktam csak néha váltani.
-
Griff55
senior tag
Mi 8 lite-hoz mit szóltok? Szerintem nagyon tetszetős darab és az ára se rossz. Eustockon nézelődtem, alin meg persze mégjobbak. Szerintetek? Próbálom most az egyik családtagot.
-
Griff55
senior tag
válasz
Lgabor007 #2549 üzenetére
Mennyire törik könnyen? Mekkorát esett a telefon? Szeged környékén sajnos nem tudom, Budapesten azért vam egy pár, de az se mind igényes...(az eddigi fórumozók alapján). Ha van hozzá ügyességed, akkor egy összeszerelős videóban még meg lehet nézni, hogy hogyan kell cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged