-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Két kérdéssel fordulnék hozzátok!
1: Mi vajon mikor kapjuk meg a hivatalos MIUI12-t? a feleségem MI MIX2S-én már egy hete települt.
2: Egy problémám lenne, ami igaziból a feleségem MI MIX2S-énél is fennál(t)... LG TV-nk van 2 is... Egész sokat használom a kivetítés funkciót... Eleinte tök jól ment, aztán a videók elkezdtek keresztül akadni, a hang pattogott... aztán egyre nehezebben akart rácsatlakozni a TV-re.. Mostmár oda jutott a telefonom, hogy látja a TV készülékset, de nem tud rá csatlakozni... Egyik TV-re sem tud csatlakozni... feleségem MI MIX2S-ével próbálva először pöccre rá tudtam küldeni a TV-re a teló tartalmát, majd az is elkezdte ezt csinálni hogy egyre nehezebben-egyre nehezebben...
Ez valami egyedi hiba, vagy ismert issue, esetleg van rá megoldás?
Köszönöm előre is -
Hát csak meg kaptuk a 10-es droidot?
Mondjuk mókás, hogy, a droid9-esen MIUI11.0.6 verzió futott, most a 10-esen meg MIUI 11.0.3 -
Ezt nem hiszem el... hívnám az üzletet ahol vásárolva lett a készülék "mxp store" Majd egy gép szól bele, és elkezdni nyomni hogy az üzlet felszámolás alatt van szóval jól beszoptam... Ezt nem mondta hozzá, de kb ez a lényeg...
Van ilyenkor valami B terv, ahova vihetném a telefont gariztatni, vagy így jártam? -
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok!
Megérkezett a kislányom (Redmi note 6) készülékére (is) a MIUI11-es frissítés... mondom gyors rakjuk fel... elkezdte telepíteni, leraktam a készüléket az ágyra, mondom had csinálja... még 60%-nál ránéztem a kijelzőre tette a dolgát... kis idő múlva nézném mi a helyzet, fekete kijelző.... basszus.. kapcsolom be a készüléket, felvillan az MI logó, majd kikapcs...
sikerült akkor téglásítani és akkor ennyi volt a pályafutása a készüléknek?
Pontosan ugyanúgy történt a frissítés mint az én MI8-asomon, meg a Zasszony MIX2S-én is... nem votl semmi gond de ez a Redmi note 6 most letérdelhetett? s vajon miért? az akku is fel volt töltve mikor nekiállt... -
-
válasz
DanielK #14671 üzenetére
Ehhez a funkcióhoz van valami követelmény? gondolok itt SIM kártyára?
rámegyek hogy én vagyok a fogadó, majd ugye magától nyomatnia kéne hogy hotspot létrehozása, de utána írja hogy nem sikerült létrehozni, sem QR kódot nem tudja létrehozni. Kiváncsiságképp megpróbáltam a Note 4-el és az MI8-assal is, azok mindegyike egyből megcsinálja. A különbség annyi hogy azokban a készülékekben van SIM kártyaDanex
Nem nagyon szoktam ROM-ot felrakni. Jó az úgy nekem ami rajta van, ill amik jönnek automatikusan frissítések... -
-
Sziasztok!
Van egy Xiaomi MI8 készülékem, és hát nagyon elégedett vagyok vele. Így nincs is ezzel kapcsolatosan kérdésem jelenleg
De nem ezért írok, masszívan OFF lesz, de a Redmi Note 6 topic eléggé pang
Szóval mint MI8 tulaj, remélem egy gyorsat itt is kérdezhetek! Kislányom kapott egy Xiaomi Redmi 6 Note készüléket. Jelenleg egy Redmi Note 4-es készüléke van. Szeretném a Note 4 cuccait meg úgy mindent amit lehet könnyedén átvinni a 6-osra. Erre van valami könnyű/gyors megoldás?
Köszönöm előre is -
-
-
-
válasz
Steve1207 #13935 üzenetére
Mivel 2 hónappal korábban se ment meg most se megy, ebben a 2 hónapban azért volt párszor újraindítva a telefon... 2 TV-vel is próbálva... beállítások? túl sok beállítás itt ugyebár nincs, faék egyszerű.. Wifi direct indít majd eszköz keresése és eldönthetem hogy akarok-e kapcsolódni, vagy sem, és itt ki is fújt a beállítások lehetősége...
Ahogy látom senkinek sincs konkrét tippje, kezdek fosni hogy ez valami hardveres nyűg a telefon részéről -
Sziasztok!
Pár hónappal korábban írtam a topicba, hogy az MI8 készülékem nem tud kapcsolódni Wifi Direct-el az LG TV-mhez, miközben a korábbi LG G4-esemmel nem volt ilyen jellegű gond.
Az a TV egy 2015-ös modell volt. Most le lett cserélve a készülék egy újabb típusra, gondoltam ismét megpróbálom, és erre a TV-re sem tud kapcsolódni. A telefon kiírja hogy kapcsolódás, a TV kiírja hogy a Xiaomi MI8 készülék próbál kapcsolódni a TV-hez, majd egy jó pár másodperces próbálkozás után vissza dobja a TV, hogy nem sikerült a kapcsolódás.
Szóval nem hiszem hogy a TV-vel van a gond. Van erre valami trükk?
Köszi előre is -
-
-
válasz
Karavik #13367 üzenetére
Nahh akkor okíts
1: Mit indítsak el a telefonon? mit kapcsoljak ki/be akármi? hátha valamit nem jól csinálok...
2: Notebok-al egyaránt? Rá lehet küldeni egy Windows-t futtató laptopra is a telefon kijelzőjét ilyen módon? és akkor itt mit állítsak? főleg a laptop részére gondolnék -
-
Srácok, hol találom a Miracast funkciót?
-
-
-
-
-
-
Skaccok!
Valaki próbálkozott már MI8-on beröffenteni az új Googlemaps-et ami használja ezt a kiterjesztett valóságos témát?
Én nekem ez most bitang hasznos lenne a hétvégén. De csak nem sikerül beröffentenem -
-
-
-
válasz
havri1 #13232 üzenetére
de tök jó.. és ha nem találok egy ikont hogy a pélóba keresek rá a programra?
Újabb kérdés! Hol/hogy tudok a képeknél felbontást választani? csak a képarányt találtam meg, meg a minőség beállítását
ÉS még egy: Rákötöm a gépre, azt mondom hogy file átvitel, hallom hogy a Windows "felveszi" az eszközt de sehol nem jelenik meg. HA rámegyek hogy kép átvitel, úgy jó, csak épp új mappát/egyéb file-t nem tudok átvinni...
Jahh igen és egy utolsó: Míg a G4-emnél most is a képek között böngészve kicsibe látom a képeket, míg itt csak a sablon borítóképet látom minden egyes képnél... Erre van valami trükk?
Köszönöm előre is -
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Most váltottam le jó öreg G4-emet, és hát vannak érdekességek ebben az új androidban.
Először is, hol találom az "alkalmazások" menü-t? Itt tök nincs olyan, míg a G4-nél volt ez az alkalmazások ikon ami alatt elértem az összes telefonon lévő alkalmazást illetve tudtam keresni is...
Ezt most itt hogy csalom elő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest