- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
bacsis #15329 üzenetére
A garjegyedtől függ. Ha egyedi sufniGSM-es, akkor csak náluk tudsz javíttatni (bejelentkezhetsz 728. szerencsétlennek akinek tartoznak, talán kapsz pár fillért). Ha rendes Xiaomis / Wayteq-es garjegyed van, akkor mázlid van.
De azért az jó hív, hogy fattboot van. Otthon is nekiállhatnál megpróbálni megjavítani, a topikleírás eléggé részletes. Bár ahogy elnéztem nagyon nem vágod a témát. Ha nincs garid, akkor viszont kb nagyobb kárt már nem tudsz okozni...
-
-
havri1
félisten
válasz
bacsis #15311 üzenetére
Alapban zárva igen. Azért érdemes amúgy nyitni, mert ha ilyen van, és van fastboot mód, akkor tudsz tenni rá gyári romot.
Ha nincs nyitva, akkor ez a lehetőség nem működik.
Kikapcsolt állapotban, hang fel + power?
Ha van gyári recovery, az már nyert ügy. Valószínűleg bootloop-ot kaptál, rosszul ment fel a rom, vagy megszakadt a telepítés. -
Danex
addikt
válasz
bacsis #14703 üzenetére
https://support.google.com/android/answer/2819582?hl=en
Elvileg így is lehet, de nem vagyok biztos benne hogy amire én gondoltam az nem-e Xiaomi.EU rom miatt volt.
De ez a hivatalos válasz rá, meg kéne próbálni így. -
Danex
addikt
-
Stonerice
őstag
válasz
bacsis #13938 üzenetére
Szia.
Amikor beszereztem a telefont nálam működött a wifi direct egészen más napig amíg le nem frissített.
Egy 3 éves JVC smart tv ről van szó.
Meg is örültem mert kb ez volt az első telefon a családban amivel működött. Samsung és egy másik Xiaomival nem ment soha.
Szóval mióta frissített a Miui azóta újra nem megy mi8 al sem. -
Steelheart2
őstag
válasz
bacsis #13932 üzenetére
Szia.Nekem is egy Lg 49UH668V tipusu tv-m van.A mi8 am global stabil rommal van.A tv-n a bemeneteknél kivalasztom a screen share-t,majd a telefonon a vezetéknélküli megjelenitönél rábókök a tvre és megy is.Van mikor csak másodszorra sikerül,de ezt nem tudom mi okozza.A global romban csak az zavar,hogy a gyorsgombok közt nincs ez a share funkcio.A menüben kell mindig bekapcsolni.
-
Steve1207
veterán
válasz
bacsis #13941 üzenetére
Nekem a Panasonicon csak akkor megy ez a fajta dolog, ha a tv csatornás módban vagyok, szóval tv-t nézel antennán vagy kábelen.Ha hdmi forrásokon vagyok, akkor fel se kínálja a lehetőséget.
Még ezt találtam, valami hbbtv szolgáltatást is ír benne, ami fogalmam sincs micsoda, azt ki kell kapcsolni.
-
Steve1207
veterán
válasz
bacsis #13932 üzenetére
Nekem egy Pana tv-m van, az ilyen szinten mérföldekkel rosszabbul működik, mint egy LG, de kapcsolódik, most néztem meg, igaz csak másodjára működött, először visszadobta. Szerintem csak a beállításokkal kell variálni esetleg, samsung-gal és lg-vel is használtam már ismerősöknél.
Csak az alapokat tudom mondani, wifi egy hálózaton, hálózatról válaszd le a tv-t és csatlakoztasd újra, lehet már annyi is megoldja. Kapcsold ki-be a telefonon, felejtesd el rajta, amit lát és utána nézd meg. Routeren válts 2,4G és 5G között vagy esetleg csatornát. Utána meg állítsd vissza, lehet onnantól a jelenlegi beállításokkal is megy, mert android boxnál volt ilyen is cast-nál.Szerk.: nem felejtem el, vagy 2 órát vacakoltam először vele, sehogy se akart ez se menni. Próbáltam telóról, pc-ről, már mindenhonnan tükrözni rá. Utána meg véletlenül a szomszéd tv-jéhez akartam csatlakozni, mert hasonló széria volt. Akkor meg már alapbeállításokat is rányomtam a tv-re, mert nem akarta felkínálni az elfogadást se
-
Kleroo
veterán
válasz
bacsis #13542 üzenetére
Google camerát kapd le.
15+ éve függöm a digitális fotózás világát, de eddig ez az első valódi mágikusan jó szoftveres oldali "mókolás", ami elképesztő minőséget produkál. (lényegében tömérdek képet készít instant egymás után, és mindegyikből sikerrel nyeri ki a hasznos infot, és dobja el a zjat, és végül merge-öli össze egy végső képbe)
Gyakorlatilag újraértelmezi az esti fotózás fogalmát. Ha nem mocorog a téma, akkor mágia szintű eredményeket lehet vele előhozni. jó szenzor+erős soc+gcam= WOW esti képek.
hasznos info: ha meg tudod támasztani a kezed, vagy igazán stabil, akkor automatikusan "állvány üzemmódba" kapcsol, és ekkor akár 1mp-ig exponál.
De úgy összességében az a jó, hogy nincs vele macera, butába lehet használni, csak izgő mozgó témára nem jó, illetve ember-fotónál érdemes szólni h na most ne ficánkolj 1mp-re. és kész.
-
Karavik
veterán
válasz
bacsis #13373 üzenetére
Miracast/Intel WiDi kompatibilis megjelenítőknek ugyanazon WiFi hálózaton kell lenni és engedélyezni kell a funkciót azon eszközön, amire ki szeretnéd küldeni a telefon kijelzőjén lévő tartalmat. Utána már csak telóról el kell indítani a screen cast/wireless display funkciót és kiválasztani az eszközt amire amire ki szeretnél vetíteni.
Notebook:
TV:
-
-
Digger
senior tag
válasz
bacsis #13296 üzenetére
OsmAnd+
Sajnos fizetős, de nagyon megéri az árát! A mostani árát nem tudom, emlékeim szerint legalább tíz éve fizettem érte valami 1700 forintot! Azóta már egy csomó telefonomon és tableten használtam. Pár száz forintért megvettem hozzá a szintvonal pugin-t is. A természetben való túrázáskor jól használható! -
Digger
senior tag
válasz
bacsis #13292 üzenetére
Nézd meg ezt a térképet!
Szerintem az egyik legjobban használható offline térkép! Csak azt töltöd le amelyikre szükséged van, még otthon. Rendszeresen és sűrűn frissítik a térképet. Túrázáshoz is kiváló, de ahogy látható a városokban is tökéletes!
Itt például a kedvedért egy Velence térképrészletet készítettem!
Mint látható, az épületek alaprajza is rajta van a térképen! -
Smiro
senior tag
válasz
bacsis #13284 üzenetére
A S...c progiban több, mint egy éve benne van a valós idejű navigálás. Igaz, kis extra pénz, igaz az is, csak autós, nem gyalogos módban. De ha nem forgalomtól elzárt területen bandukolok, akkor akár így is jelzi. Épp ennek használata miatt vettem ezt a telót, mert a házak közt (L5) egyszerűbb idegen nagy városban így navigálni. Eddig teszi is a dolgát rendesen.
-
Steve1207
veterán
válasz
bacsis #13284 üzenetére
Elméletileg még csak a bétában van benne, viszont a helyi idegenvezető szintben is minimum 5-ös szint fölött kell lenni, hogy használni tudjuk, legalábbis ilyesmit olvastam az első hírekben. Nekem nem megy, igaz nincs meg a szint se, bármilyen apk-val is néztem eddig, soha se dobta fel gyalogos módban a lehetőséget.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
bacsis #13248 üzenetére
Igen, telefonra telepíted az alkalmazást, gépre nem kell telepíteni semmit, böngészőből használható.
Airdroid
Aztán vagy csinálsz fiókot az airdroidban vagy nem.
Ha nem, akkor a böngészőbe beírsz egy megadott belső hálózati címet és már használhatod is.
Ha csinálsz fiókot, akkor az airdroid weboldalán is bejelentkezel és már működik is (így több opciót érsz el, mint fiók nélkül).
Egyszerű a használata. -
havri1
félisten
válasz
bacsis #13236 üzenetére
A 9.8.9 elvileg már tartalmaz erre ikont
Képeknél passz, arány van csak igen, mindig maxot lövi.
File átvitelt én FTP-n oldom meg (beépített, 5Ghz-en 30MB/s tud), így kábelest is passzolom.
Képes kérdést nem értem. Galéria, és ott az összes kép kicsiben. 2 ujjal lehet nagyítani a méretet vagy kicsinyíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LEGO klub
- Airsoft
- iPhone topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest