- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
Peter.70 #18218 üzenetére
Alul fotógép ikonra kell bökni, 2 kérdése lesz fotózás vagy albumból kiválasztás.
Csak fotózást fogadja el, mert albumkép módosítható!
A keretben legyen a mérő számok.
Okézni(rádió pöttyözni) kell a kérdése, utána oké és beküldi.
Net fontos hogy legyen végig a folyamat alatt, mert megszakadáskor folyamatot előről kell kezdeni. -
válasz
Peter.70 #18059 üzenetére
A Notchot sose tudtam megszokni, valahogy mindig zavart, illetve kamerában picit feljebb akartam lépni, mert 2 gyerek mellett egyre kevesebbet kerül elő a DSLR. 7T Pro - gcammel - baromi jó képeket csinál - gyári kamera kb. tud olyan rossz képeket csinálni, mint a mi8 az elején.
- , illetve kamerázásnál van egy brutális képstabilizációs mód, ami kb. a kocogásnál is kisimítja a képet.
Egyébként egyik legjobb telefonom volt, ha visszagondolok az elmúlt 1,5 évre. Sose értettem, hogy mi baja az embereknek a MIUIval, az oxygen os egy picit puritán, de aláírom, hogy a mi8 után is csak pislogtam, hogy milyen gyors a telefon.
-
-
Karavik
veterán
válasz
Peter.70 #17964 üzenetére
Nem, app váltás gesztusvezérléssel - ezt azért írtam külön mert nem kapcsolódik az első mondathoz. Külön gondolatmenet akart lenni, de kapcsolódva ez előzményekre.
Osztott képernyős mód és lebegő ablak két különböző funkció ill. lehetőségek,
amik neked jó lehet 2 telefonhasználat helyett... -
Karavik
veterán
-
darvinya
titán
válasz
Peter.70 #17933 üzenetére
Mit nem értesz?
Azt nem érted, hogy minden Xiaomi MIUI készüléken alapból van lopás védelem, amit nem tudsz kikapcsolni.
Azért küld SMS-t, mert nincs net és nincs fiókod, adott SIM kártyához rendeli a készüléket.
De új SIM kártyát nem fogad el, ameddig fiók nélkül adott SIM-es gyári visszaállítást nem végeznek.
Ha ki veszed a hozzárendelt SIM kártyát, és utána gyári visszaállítást csinálsz, akkor következő SIM kártyánál már lezárt telefon fogad, hiába végeztél visszaállítást.
Persze ott van még a Google fiók telefon védelem. -
randras_83
addikt
válasz
Peter.70 #17518 üzenetére
Nekem gpay mögött revolut van simán működik, csak revolutban trükközni kellett a címmel. Virtuális kártyát ha van el kell távolítani, megadni egy angliai címet revolutban, létrehozni egy új virtuális kártyát, ezt elvileg gpay felismeri, utána visszaírni a címet revolutban a magyarra és kész is
-
Karavik
veterán
válasz
Peter.70 #17537 üzenetére
Az a Contact's birthday app widget-je, ugyanis Google szándékosan (szemét módon) nem értesítet már jó ideje a névjegyekhez rendelt születésnapok esetén, így külön appot kell ehhez használnom.
Nagyszerű Google húzás miatt pár születésnapon elfelejtettem felköszönteni az illetékeseket... elég kínos volt...
Google-nak mindig jó érzéke volt ahhoz, hogy a leghasznosabb funkciókat hazavágja. Lásd, contact birthday értesítés, Chrome duet flag...stb.
-
Steve1207
veterán
válasz
Peter.70 #17198 üzenetére
Bár én pont fordítva nevezem, mert "felfelé" görgeted, hogy a tetejére érj
Na de a lényeg, elkezded a tetejéről, húzod, hogy mi van lentebb, viszont ne vedd el az ujjad, hanem azzal a mozdulattal kezd el visszafelé is görgetni. Így vissza lehet menni. Összességében kell egy ellentétes görgetés, ujjemelés nélkül és visszafelé is tudsz haladni.
(#17199) Karavik: ez a két ujjas se rossz, nem is tudtam!
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
Peter.70 #15835 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond, azt hiszem valami beállítási probléma lesz nálad.
Fusd át ezeket, hátha kimaradt valami.Miért nem jelez a telefon ha üzenet érkezik?
(Gmail, Facebook, Messenger, Viber stb.)1. Beállítás --> Alkalmazások --> Alkalmazás kezelés ..... itt kikeresed az alkalmazást
2. Automatikus indítás - bekapcsolása
3. Értesítések - bekapcsolása (hang és LED értesítés, lebegő értesítések, esetleg képernyőzár értesítések)
4. Akkumulátor kímélő - nincs korlátozás
5. Alkalmazás váltóban (menü gomb), majd az alkalmazáson hosszan nyomva a "lakat" ikont kell bekapcsolni -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Peter.70 #15173 üzenetére
Én le is cseréltem az órámat néhány napja.
Most samsung watch van, ez eddig minden értesítést kezel, bár ha 1-től több viber üzenet jön csak annyit jelez, hogy új üzenetei jöttek ide: Viber. (Ez probléma az android wear-nél is)Egyébként ez a telenon is csak így jeleneik meg, és ugye az óra, a telefon, egy a kezeden lévő kijelzője.
Ezt kérdeztem már itt is, de nem jött rá válasz, hogy jó lenne, ha olyan lenne az értesítés a TELEFONON, hogy minden egyes értesítés külön-külön megjelenne (nem összefüzve) úgy, ahogyan apple-ön.
-
Karavik
veterán
válasz
Peter.70 #14974 üzenetére
Tedd be az adb mappába a twrp.img-t majd adb mappából SHIFT+ jobb klikk és "powershell ablak megnyitása itt" majd
fastboot flash recovery twrp.img
Továbbá ne a fájl neve legyen
twrp.img
, mert akkor soha nem fogja flashelni a recovery-t, ugyanis a.img
a fájl kiterjesztése, így ha nálad a fájl kiterjesztés rejtve van a PC-n, akkor csak egyszerűentwrp
-t kell látnod fájlnévként - Ez alapvetőnek tűnik de rengetegen hibáznak itt ami miatt twrp recovery telepítés sikertelen lesz -
Karavik
veterán
válasz
Peter.70 #14404 üzenetére
Igen, OTP-sként használom.
(#14406) K82:
Azt nem tudom, hogy nem OTP-sként milyen feltételekkel lehet használni, viszont ezek szerint nem OTP-seknek jó alternatíva lehet így a GPay(#14407) havri1:
Azt rögzíti VoLTE hívásként, amikor híváskezdeményezéskor vagy hívásfogadáskor 4G/LTE hálózaton vagy és aktív a VoLTE szolgáltatás, tehát a kondíció a vonal másik végén nem számít csak hangminőség tekintetében.
(#14409) HUTCHDB:
Ingyenes. Én még nem hallottam róla, hogy fizetős lesz valaha is, de ha így lesz, én megveszem az tuti!
-
havri1
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest