- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigabytman
tag
válasz
Steve1207 #15448 üzenetére
Szóval te az eszközök mappában lévő letöltés nevű alkalmazást használod arra, hogy nagy számban, de kis méretben tölts le fileokat különböző webhelyekről. Ha mondjuk 40db különböző webhelyről kell letöltened, akkor 40db pontos elérési utat kell begépelned? Mert az nem semmi.
-
gigabytman
tag
válasz
huliganboy #15431 üzenetére
-
gigabytman
tag
válasz
huliganboy #15358 üzenetére
Igazad lehetett, bár többségünknek sima MI 8 van és nem PRO. Lehet ezért nem tapasztaltuk a problémát. Viszont a mai frissítés changelog-jában szerepel egy ilyen javítás:
CHANGELOG
System
New - Added support for Bluetooth LHDC encoding format (Mi 9, Mi 9T Pro)
Fix - Wi-Fi hotspot: An error occurs when setting up a 5GHz hotspot in Europe region. [Snapdragon 710/712 devices only]
Fix - Installer: Error "No apps can perform this action" when trying to install APKs with File Manager in certain conditions.
Fix - Quick settings: Ultra Battery Saver tile cannot be added.
Fix - Security: Permissions need to be manually granted to third-party SMS apps for them to work. [Android 10 only]
New - Dark mode for Security app
Fix - Google Play slow downloading apps
Lock screen, notification bar, status bar
New - Screen dimming animation effect
Fix - Face detection was turned off when entering lockscreen and returning to lockscreen during face unlock detection
Fix - Bluetooth battery icon was displayed abnormally
Fix - Wi-Fi quick switch response stuck
Fix - Occasionally system didn't respond when switching between space using pattern password
Fix - Eye protection mode was disabled after turn on this mode and lock screen
New - Use app icons for AOD notifications -
gigabytman
tag
Szia Karavik!
Én még Eu.dev 9.9.3-on vagyok, 9-es androidon. Figyelve a fórumot azt látom, elérkezett az idő, hogy frissítsek a legfrissebb EU.dev-re immár 10-es androidon. Már nem látok bejegyzéseket kritikus bug-okról. Megnéztem updater-ből, hogy mit szedne le, de ez értelmetlen:
Most hétvégén lesz időm telepíteni, szeretnék egy stabil rendszert megalapozni.
Kérdésem: Mivel elég nagy verzió ugrás lenne, ajánlott-e ilyenkor a legutolsó Fastboot Rom-mal takarítani és utána mehet fel az EU.dev? Vagy TWRP-ből csak simán betallózva felteszem a mai EU.dev-et? -
gigabytman
tag
válasz
Karavik #15216 üzenetére
Köszi
mondjuk "seperc" nyelvet váltani.
Viszont még egy dolgot akkor, mert az is fontos lehet:
Javaslod-e, hogy régiónak ne a magyart állítsuk be, hanem valami mást?
Régebben volt pl. az arc azonosítás probléma. Vagy ezek a régió függő dolgok megszűntek, úgy global, mint Eu.dev ROM-okon? -
gigabytman
tag
Én még Android-9 / MIUI-10 EU dev.-en vagyok. Látom most már van Android 10-es alapon Global és EU dev. is.
Kérdezném az automatikus hívásrögzítő funkció megmaradt Android-10-es Global / Eu dev. ROM-okon? -
gigabytman
tag
válasz
Karavik #14940 üzenetére
"It is designed to work like this." (Úgy tervezték, hogy így működjön)
Tudsz valami hivatalosat linkelni ahol ezt leírják? Csak azért, mert a különböző Xiaomi telók fórumai tele vannak ennek a hibának a felemlegetésével és azzal, hogy évek óta nem tudja a Xiaomi kijavítani. De ha ez igaz, akkor nincs miről beszélni, hibaként felróni, és várni arra a frissítésre ami kijavítja azt, amit nem kell.
Akár a téma összefoglalókban is helyet kaphatna ez az infó. -
gigabytman
tag
Aki használja érintéses NFC-s fizetésre a Simple-t, kérek szépen visszajelzést.
2 hónapja használom teljes megelégedettséggel. Kb. 1 hete azonban fizetéskor nem ugrik fel azonnal az a kép, ami visszajelzi számomra a fizetés sikerességét. Erre gondolok:
Majd néhány másodperc múlva eltűnik a kijelzőről.
Most ujjlenyomattal feloldom + NFC bekapcsol + érintés a terminálhoz, de a fenti kép nem jelenik meg, marad a Home Screen. De a fizetés sikerül.Ezalatt az 1 hét alatt frissítettem 9.9.3_V10-9-ről 9.9.27_V11-9-re. De a Simple is frissült kétszer is. Utoljára tegnap. Visszatettem a 9.9.3-at, mert akkor még működött. Újra instaláltam a Simple-t és sikeresen digitalizáltam a kártyát, de nincs változás. Sőt tegnap 3 fizetésem is volt, és az egyiknél cserben hagyott. Azt írta ki a kijelzőre, hogy "ellenőrizze a kártyát" és nem tudtam fizetni. 5 perc múlva egy másik üzletben már újra tudtam fizetni.
Ez így nagyon bizonytalan.Nézzétek meg légyszi, hogy nálatok a különféle ROM-okon fizetéskor megjelenik-e a fenti kép.
(Android 10-es ROM-okon állítólag nem is működik: [link]
De én végig 9-en voltam, vagyok.) -
gigabytman
tag
-
gigabytman
tag
válasz
havri1 #13952 üzenetére
Oké. De Havoc OS-ről nem tudok egy lépésben visszatérni flash-elni EU dev-et.
A V2 EU dev.-hez van CN Fastboot Rom? Szerintem nincs, de aki tud róla linkelje.Tehát az a legoptimálisabb (ezek szerint), ha a következőket teszem:
CN 9.9.3 Fastboot Rom + EU dev. 9.9.3 + updételem V2 Eu dev.-re.
Gondolom amikor kérted a CN 9.9.3 Fastboot Rom-ot, azt fel is tetted ugye? -
gigabytman
tag
válasz
havri1 #13807 üzenetére
Mostanában kipróbáltam a Havoc 2.9-et, de megint az igazolódott számomra, hogy az EU dev.-re kell visszatérnem.
A 9.9.3 volt fent utoljára. 2 Fastboot Rom-ot találtam:
1. a legfrisseb Global: dipper_global_images_V10.3.5.0.PEAMIXM_20190912.0000.00_9.0_global_17165d3032.tgz
2. amit Karavik kolléga linkelt neked:
dipper_images_9.9.3_20190904.0000.00_9.0_cn_8667d84222.tgzMelyiket tegyem fel? Gomdolom a második az kínai Rom? Ezt is fel lehet tenni egy Global készülékre? A fórum összefoglalóban nincs ilyen opció hogy is van ez?
-
gigabytman
tag
válasz
kuksa90 #13375 üzenetére
Nézd csak!
Én a múlt heti 9.8.15 EU dev-en vagyok. A gyors-kapcsolóval bekapcsolom.
És ami nagyon pozitív, hogy a lassított videókat is így lövöm ki egy 6 éves Samu TV-re, így azt tökéletesen lassítva megjeleníti. Hiszen az ezt lehetővé tevő videó app. magán a mobilon fut.
Amikor kiválasztod a Cast-ot, be fogja kapcsolni a Wifi-t és a Bluetooth-t is.
Látom közben kaptál infókat. -
gigabytman
tag
Arra mi a szakmai magyarázat, hogy a legkisebb változtatásnál is az új verziókban a file mérete gyakorlatilag konstans, 1,9-2,0GB terjedelmű?
Más telefonoknál egy javítás, update kijön max. néhány száz megabyte-ból.
(Azt még értem, hogy a "mindent helyreállító" fastboot ROM-ok nagy méretűek.) -
-
gigabytman
tag
Eddig ezekkel próbálkoztam:
A verzió
1. Wipe/advanced/Dalvik art cache/Cache/System/Data
2. Internal Storage-ból Rom install
3. Wipe cache/dalvik
3. Reboot system
Bebootol, kezdeti lépések majd rögtön a jelszó beállításnál beállítottam a szokásos PIN-t, tovább is lépett (azt hittem minden OK) de nem. Rendszer feláll és a beállításokban azt jelzi, hogy Password---KI. Próbálom újra beállítani nem. Mintázat nem. Ujjlenyomat nem érzékel.
B verzió
1. Wipe/advanced/Dalvik art cache/Cache/System/Data + Internal storage
2. Rom másolás PC-ről telóra, majd Internal Storage-ból Rom install
3. Wipe cache/dalvik
3. Reboot system
Bebootol és ugyanaz mint előbb.
Kipróbáltam egyből ujjlenyomattal. A beirt PIN-nel tovább lépett, de az ujjamat már nem érzékeli.
A SIM kártyámat áttettem a tartalék telómba, remélem ez nem befolyásolja ezeket a műveleteket. Ki tudja mikor/hol lesz ennek vége.(esetleg szervíz)Szóval, ha el is romlott fizikailag az ujjlenyomat szenzor, attól még egy sima képernyőzárat PIN-nel/mintával be kellene tudni állítani. Neeeeem?
Utoljára kb. 1,5-2 hete használtam az ujjlenyomatot feloldásra. Igaz az egy másik Rom-on volt. Kipróbáltam a PE Caf változatát. EU. dev-ről clean install, gyakorlatilag a fenti "A" verzió.
Ezeket flash-eltem fel:
PixelExperience_caf_dipper-9.0-20190713-2026-OFFICIAL.zip + Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_02.04.2019.zipSzépen beszkenelte az ujjamat, és igen működött képernyőzár feloldáshoz. Kipróbáltam két nap után vissza álltam EU.dev-re, bocsánat aki szereti, de nekem fapad ez a Pixel Rom.
Azóta EU.dev romon a fenti problémáim vannak. Lehet valami összafüggés?Ne kíméljetek, kérek szépen javaslatokat, mit tegyek?
-
gigabytman
tag
Sajnos nem jó egyik opció sem
. De szerintem van különbség a szenzor használatban.
Fényképezésnél az érzékelő úgy működik mint egy érintős nyomógomb. Bárki bármelyik ujjával tud exponálni. Feloldáskor meg ténylegesen szkenneli az ujjat, és összehasonlítást is végez, ez egy sokkal bonyolultabb funkció. Viszont a Biztonság app.-pal teszteltem a hardware-t, és futtattam egy bizt. vizsgálatot is.
Hardware teszt eredménye:
Biztonsági teszt eredménye:
Azt hittem fordítási hiba, nyelvet váltottam UK-re, de az van angolul is.
Nézd meg légy-szíves, nálad is akku. túlmelegedést ír? (Nem gondolom, hogy a jelenlegi problémámhoz köze lenne)
Illetve aki EU.dev 9.7.25 van meg tudná nézni a fenti tesztet, hogy minél több infó legyen? -
gigabytman
tag
-
gigabytman
tag
Persze. Az előző romoknál mindent sikeresen kipróbáltam már. Működött az ujlenyomat, PIN, de még az arc alapú feloldás is.
Arra gondolok, hogy most a Rhodium témát választottam a classic ill. a default helyett. Plusz még a ZEDGE app.-ból állítottam be hátteret és zárképernyőt. Már visszaállítottam a default témát és zárképernyőt. Újra is indítottam. De nem tudok beállítani még egy mintát sem.Lehet hogy ez a Rom vagy a MIUI érzékeny ilyen dolgokra? Mármint külső app.-ból zárképernyő, háttér?
Bakker telepíthetem újra.... -
gigabytman
tag
Még szombaton tettem fel az eu. dev 9.7.25 Rom-ot. Nem foglalkoztam akkor képernyőzár beállítással, csak simán felfelé húz.
Most szeretnék, de nem tudok sem PIN-t, sem mintát beállítani. Mi a hiba? Többször újra indítottam, semmi változás?
-
gigabytman
tag
válasz
n.karoly #13061 üzenetére
Látom már közben kaptál válaszokat.
Valóban nincs kockázata. Nem kell root, de még bootloader nyitás sem. Csak a fejlesztői menüt kell bekapcsolni az USB hibakeresés opcióhoz, ami nem érinti a garanciát.- #13062 havri 1 Igen, vannak különféle e-mail kliens app.-ok ingyenes/fizetős. Van amelyiknél megjön időben az értesítés, és van, hogy nem. Sokat kipróbáltam
. És persze a letöltött app.-ot is megfelelően be kell konfigolni, ami plusz hibalehetőség.
-
gigabytman
tag
válasz
HUTCHDB #13059 üzenetére
Ezt nem értem. Milyen Időintervallumra gondolsz? A parancshoz nem kapcsolódik más változó. Vagy szinkronizálási gyakoriságra gondolsz, mert olyan nincs.
Gmail speciális push rendszerű, tehát azonnali üzenetküldő alkalmazás. Ez PC-n lévő Gmail alkalmazásnál jól működik. Ha fut a Gmail a számítógépen és küldenek üzenetet, az gyakorlatilag azonnal megérkezik és jelez.Ez Androidon (6.0 óta) probléma, ahol hosszabb idejű tétlenség kb. 15-20 perc múlva kezd "bealudni" az alkalmazás. És minél később ébreszted fel, annál nagyobb lehet az üzenetek késése. A fenti parancs megakadályozza, hogy "bealudjon".
-
gigabytman
tag
válasz
HUTCHDB #13056 üzenetére
Akkor lehet, hogy a linkelt videós segítséget sem nézted meg? Itt: [link]
A szükséges ADB 1.4.3 portable letöltése (ha még nincs ilyen a PC-den): [link]
Kicsomagolva:
Figyelem, "Doze_kikapcs...txt"-t, (vagy bármilyen más nevüt) Neked kell létrehozni és beleírni a parancsot, hogy bármikor innen tudd bemásolni a parancssorba, de ha megjegyzed, akkor nem kell. A parancs: adb shell dumpsys deviceidle disable
Ez a végeredmény, ne indítsd újra a telót!!! A WIFI használatot kapcsold ki a telefonon, csak a mobiladat menjen. Meg kell érkezni a Gmail értesítéseknek csak rövid 1-2 perces késés megengedett. -
gigabytman
tag
válasz
Nagya21 #12853 üzenetére
Nem célom egy senior medvét ijesztegetni
. Magam is senior vónék
.
Komolyra fordítva, van ott egy 70-es mobilszám. Én felhívnám, hogy mi van / mi lesz a náluk vásárolt XIAOMI-k garanciájával. A nyomott árak miatt sok magyar XIAOMI-s vevőjük lehet.
Akkor fog kiderülni, hogy a himi-humi webshop kategóriába tartoznak-e, vagy a garanciát tudják kezelni továbbra is. Persze, hogy nem romlik el
, én is azé vettem
.
Ha megtudsz valami konkrétumot, oszd meg velünk. -
gigabytman
tag
Bajban lehet a kedvező áron forgalmazó, és Magyarországra szállító bestemobile.com. Jelenleg felfüggesztve: [link]
Ebben az a gáz, hogy a XIAOMI mobilok garanciális javítását, csak rajtuk keresztül lehet elintézni. Szlovákiába kellene kiküldeni! -
gigabytman
tag
válasz
HUTCHDB #12815 üzenetére
Rendben
.
Igazából a Global stabilon tesztelve lenne nagyon érdekes, mert elvileg az a legstabilabb ROM, a leginkább hibamentes. De nem akarok egyetlen Global stabilos kollégát sem rábeszélni. Lehet átmenetileg visszamegyek Glob. stab.-ra, és kipróbálom.
Gyakorlom a ROM-olgatást. -
gigabytman
tag
válasz
havri1 #12798 üzenetére
A Gmail app. előnye az egyszerű kezelés. És akinek Gmail-es címei vannak, ennek kellene a legjobb app.-nak lenni. Elvileg azonnali értesítés (push notification) funkció stb. De mint tapasztaltuk, nem így van az erőszakos energiatakarékosság (Doze) miatt. Aztán állíthatsz a ROM-okban minden féle UN-optimizations-t, általában a Doze győzedelmeskedik, mert rendszer-komponens.
Root nélkül ez az ADB megoldás nekem hibátlanul működött az előző Huawei telómon:
A következő rendszer újraindításig. (és nincs észlelhető akku merülés).
Ezen a héten hosszabb időn keresztül tudtam tesztelni a fenti módszert a MI-8-on.
15/30/60 tétlenségi időkkel, és érdekes eredménnyel:15/30 percnél megérkezett az értesítés (kb. 1 perc), viszont 60 percnél már nem
. Képernyő felébreszt nem, képernyőzár is feloldva akkor sem érkezett meg. Ezt találtam:
Ez nem Google-szerver hiba. Azt tapasztaltam, hogy mindig ezt a hibát kapom, ha a WIFI is be van kapcsolva. Pedig tökéletes a jelerősség 5Ghz-en megy. Gyorsan tudok letölteni WIFI-n, sőt én a telóra/telóról a fájlokat is a beépített Ftp-vel mozgatom a WIFI-n keresztül.- Ha kikapcsolom a WIFI-t, akár több órás tétlenség esetén is megérkezik a Gmail értesítés, max 1-2 perc késéssel. Tökéletesen működik.
- Ha be van kapcsolva a WIFI, már 60 percnél sem jön meg.
- Mi köze van a WIFI-nek ehhez?Eu dev. 9.6.27 tiszta telepítés
-
gigabytman
tag
Gmail/Alkalmazásengedélyek/.../Az összes engedély/Egyéb alkalmazáslehetőségek:
Egy csomó olyan engedély jelenik meg, amire rányomhatsz, leokézhatod, de nem történik semmi. Azt feltételezem, hogy root után ezek az engedélyek konfigurálhatók. Különben minek vannak a listában? Pl. a rezgést egyedire konfigolni. Vagy a legutolsó pirosnál, ténylegesen (root joggal) mellőzni az aku. optimalizálást. És csak a Gmail-re, nem az egész telóra! Ez jobb lenne, mint script, ami az egész telón tehát az összes alkalmazáson hat. Kivéve, ha a scriptet lehetne úgy paraméterezni, hogy csak a Gmail-re legyen érvényes.
Na ezt most jól kiagyaltam. Mit gondolsz?
-
gigabytman
tag
válasz
Tarokk79 #12652 üzenetére
Olvasd el a #12643-as hozzászólásomat. Pont erről (is) írtam/kérdeztem. Az ok egyértelmű: az android 6.0 óta bevezetett energia menedzsmentje a "DOZE". Azt nem tudom, hogy maga a MIUI nem tudja kezelni a Gmail-t, vagy ez android szintű dolog, és akkor csak root-olt telóval lehetne megoldani. Amíg erre nem kapunk a témában tapasztalt kollégáktól választ/javaslatot, addig az van amit fentebb írtam:
1. Manuálisan ébreszted a kijelzőt (és akkor azonnal megjön a gmail értesítés).
2. Összekötöd USB-n PC-vel és kiadod az "adb shell dumpsys deviceidle disable" parancsot.
Nekem is csak 3 hetes a készülékem, és nem ismerem a MIUI-t. -
gigabytman
tag
Megbirkóztam az EU Dev.-re való átállással. Most már a 9.6.20 van fent. Tényleg óriási a különbség. Én aki soha nem ROM-olgattam eddig, kedvet kaptam hozzá. Azt mondanám szinte kötelező felrakni, de legalább is kipróbálni, annyival több jobb az EU Dev.
Egy problémám viszont jelentkezett, mind Global-on, mind EU Dev.-en. Gmail-es címeim vannak, tehát célszerű a Gmail app. használata. Az előző telóimon is az ment.
Igyekeztem minden optimalizáció alól mentesíteni a Gmail app.-ot:
- Automatikus ind. - BE
- Battery saver - KI
- Háttérben futtatás: Nincs korlátozás
- App. "lakatolva"
- Értesítések engedélyezése stb.A Gmail értesítések megjönnek. De, ha pl. 15 percig nem használom a telót, +5perc késéssel kapok értesítést. 30 perc tétlenség esetén, már +48 percet késett az értesítés. Az 1 órás tesztet már nem csináltam meg. Nyilván van akinek nem lényeges, hogy mennyit késik, vagy sűrűn ébresztgeti kézzel a képernyőt és akkor azonnal megérkezik.
Parancssorból futtattam az "adb shell dumpsys deviceidle disable"-t. (Doze kikapcsolva a következő újraindításig.) Így max. 1 perces késés van.
Kérdések:
1. Az EU Dev. vagy Stabil-ban nincs olyan opció, amivel meg lehetne szüntetni a Gmail app. értesítéseinek késését?
2. Ha a root-olnám is akkor a késés végleg megoldódna?
3. Aki a custom ROM-okat használja ( pl.PE, Havoc, Lineage, stb. ) ott is vannak ilyen késések?
-
gigabytman
tag
válasz
enginev3.0 #12551 üzenetére
Oké kikapcsolódott és nem kapcsolta be magát. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm
Holnap folyt. köv. -
gigabytman
tag
Mindenek előtt azt kérdezném, hogy TWRP-ben / Reboot / Power Off lehetséges?
Hogy ne egye tovább az aksit (kb. 18%-ot) megkajált erölködik.
Ki lehet kapcsolni következmények nélkül? El lehet majd indítani fastbootban?
Ma már nincs rá több időm.#12545) laci laci: igen pesti vagyok a vidit még meg tudom nézni.
-
gigabytman
tag
Kedves fórumtársak!
Ebbe szerintem sikerült belebukni.
-12490-es Hsz-tól indult a kálváriám. Aki találkozott már ilyen esettel, és érti a dolog miértjét kérem segítsen. Igyekeztem követni az instrukciókat ott a sok kép. A telefon használhatatlan. -
gigabytman
tag
válasz
gigabytman #12514 üzenetére
Félre értés ne essék, természetesen én vagyok a felelős. Nem olvastam eleget a fórumot.
Most kellene azt eldönteni, hogy kinek és milyen módszerben higgyek? -
gigabytman
tag
válasz
kurion #12511 üzenetére
Köszönöm, de ha nincs ilyen telód akkor szerintem ne..........
Ezt a telót eddig tökéletesen látta a PC. Fájlokat mozgattam oda-vissza. Akkor nem volt driver gond?
Most a twrp telepítés óta ilyen fos. Naivan azt hittem egzakt módon én is meg tudom csinálni. Még itt a fórumon sincs egyetértés a módszerek között. Ami az egyiknél működik, az a másiknál nem. Aki meg újként nyúl hozzá, az így jár mint én (torkos borz).
Közben látom a hozzászólásokat. Erről beszélek. Innen, onnan, amonnan is tanácsok ezzel meg ne ezzel, így meg ne így.
-
gigabytman
tag
Köszönöm Urak (HUTCHDB, g_g_g).
Akkor elvesztettem a twrp-ét. Telepíthetem újból. -
gigabytman
tag
A 11 nappal ezelőtt vásárolt telóra ráengedtem a miflash_unlock.exe-t, és azonnal nyitotta a készüléket (érti ezt valaki?) 720 óra??? Csak azt akartam csekkolni kb. hány óra van hátra.
Erre nem voltam felkészülve. Próbálok menni az összefoglaló alapján, de belezavarodtam.
Tehát:
- Most a telón MIUI 10 Global 9.6.13. Béta van.
- Fel akarom tenni a xiaomi.eu_multi_MI8_9.6.13_v10-9.zip-et ami már a PC-re letöltve van.
- TWRP feltelepítve / vagy mégsem?
Az első kép kérdéseire nem tudom a jó választ rákerestem itt a fórumban nincs róla szó.
Mit kellene csinálni? -
gigabytman
tag
Sziasztok!
Beléptem a csapatba egy új 6 /128-cal. Huawei-ről jövök, előtte Samsungok. Nagyon más a MIUI
. Automatikusan lefrissült MIUI 10-re és Pie-ra persze global stab.. Letöltöttem a PC-re a global dev. rom ZIP-pet (9.6.4). Valszeg elkövettem egy hibát. A teló /Rendszeralkalmazás frissítés/ 3 pötty, és itt valamelyik opcióra rányomva elkezdett letöltődni "valami" miközben azt írja, hogy nincs elérhető frissítés:
A letöltési értesítő sávon nem irja, hogy mit töltött le a WI-FI-n keresztül. Viszont találtam egy ilyet 1,77GB :1. Engedjem ezt a frissítést, ez mit csinál, kell ez? Ha nem, hogyan lehet törölni?
2. Átmásolnám a PC-re letöltött ZIP-et, de melyik mappába?
3. Eddig nem volt "gyári visszaállítás" pedig volt MIUI9--MIUI10 és Oreo--Pie. Elég akkor, ha sikerül global dev-re frissíteni és utána?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged