- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart2
őstag
válasz
darvinya #18644 üzenetére
5 mm el szélesebb a Mi 8,mint az s20.S20 után fura kézbevenni,de nem vészes.
Zaji Senkit nem szeretnék lebeszélni csak a tapasztalataimat osztom meg.Volt S20 + om is 1 hétig,de az már nagyon nagy,igy lett S20.Az akksi kb egyforma ideig birta.Ez az ami cserére késztet.Azért 1 napot birjon ki. :) Munkában zenét hallgatok Bt fülesen.Tehát a füles van rácsatlakozva és egy Amazfit gtr ora.Zenét streamelem.8 ora alatt merül 100 rol 30 ra,ugy hogy van 20 perc kijelzöidőm.Ha jatszom rajta,akkor 5 ora kijelzőidöt produkál.Ez az érthetetlen ebben a teloban. :) -
Steelheart2
őstag
válasz
adambox #18632 üzenetére
Szia.Én is válltani szerettem volna a Mi8 at,de Xiaomiban nem találltam olyat,ami árban is jo és nem kell kompromisszumot kötni.A Mi 8 ott lapul a fiokban mert fillérekért nem adom el.Most egy Samu s20 at használok,de amint kijön a Mi10T Pro,lecserélem arra.Esetleg nézzd meg a Mi10T/T Pro eddig ismert speckoit,lehet valamelyik megtetszik.Idaig ugy van,hogy jobb áron lessz,mint a Mi10 es széria.
-
Steelheart2
őstag
válasz
Turbobacsi #18416 üzenetére
Na most már csak a minőség a kérdés. :)
-
Steelheart2
őstag
válasz
Norbi. #18412 üzenetére
Akkor lehet hogy csak igy probáloznak a hirdetésekre. :) Emlékszem a Huaweinél is igy kezdödött.P7 estől p9 ig volt a felsö kategoriábol,utánna már ott is elszálltak az árak.Na akkor vettem meg a Mi8 at.Emlékszem munkában mindenki kivancsiskodott,hogy mi ez a márka,meg hogy milyen gagyi márkábol veszek telot.2 éve van meg,de még mindig telefon.Nincs semmi baj vele.
-
Steelheart2
őstag
válasz
Norbi. #18410 üzenetére
Nekem kb 1 hetet volt fennt 200 euroért de olyan ajánlatok jöttek,hogy inkább levettem.Rengetegen vannak még mindig akik a név miatt nem veszik komolyan a Xiaomit.Abban a hitben élnek,hogy csak a samu meg az apple gyárt telefonokat.Ha lett volna uyganolyan méretben Xiaomi telo,ami nem visszalépés a Mi8 után,akkor én sem a samsungot hozom ki előfizura.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Látom sokan keresnek uj akksit a telojukba.Találltam egy szlovák oldalt,ahonnan szallitanak külföldre is.Nem tudom milyen árban vannak az akksik,de én ezt rendelném,ha szükség volna rá.Decemberben lessz 2 éves a Mi 8 am,de még most is tartja a 4 ora kijelzőidöt.Bár most a fiokban pihen.Eszem ágában sincs fillérekért eladni,igy tartalékosnak lett besorozva. :) Egy samsung s20 at használok,aminek az akksija hát nem acélos. :)
A talállt oldal [linkje] . :) -
Steelheart2
őstag
-
Steelheart2
őstag
válasz
Zsoleszhun #18138 üzenetére
Hát ez is volt a probléma az S20+ al,de ott még az ujlenyomatolvaso sem müködött normálisan.Vissza is költöztem a Mi8 ra. :)
Van most jelenleg a piacon olyan snapdragonos telo,amiben 3D arcfelismerés egy jol müködö ujlenyomatolvaso van? :) -
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Lecserélném a Mi8 at.Nuncs vele semmi gond,patika állapot,de az ujdonság varázsa vonz. :) Holnapig van nálam egy Samsung S20+.2 hét után ugy döntöttem,hogy adom el és vennék egy Mi 10 et.A kérdésem,hogy a Mi10 ben is ugyanolyan szuperul müködik az arcfelismerés mint a Mi8 ban vagy abban csak 2D s van?Köszi szépen!
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Bootloader zárás teljesen törli a telefonon lévö dolgokat? Köszi szépen!
-
Steelheart2
őstag
válasz
enginev3.0 #17515 üzenetére
Szlovákiai vagyok és szlovák kártyákkal probálltam. :(
-
Steelheart2
őstag
válasz
FrankMonzano #16880 üzenetére
Szia.Nekem is LG smart tv-m van és hiba nélkül müködik.Napi szinten használom.Global stabil rom van a telefonon.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Chromot használok és azt szeretném kérdezni,hogy megoldhato e az,ha teljes kijelzön nézek egy filmet,akkor a navigácios sáv alulrol,rejtve legyen?Sokat filmezek telon(tvre tükrözbe) és eléggé zavaro.Köszönöm.
-
Steelheart2
őstag
válasz
pumpa007 #14130 üzenetére
Szia.Összefoglaloban szépen le van irva minden szájbarágosan.Elösször is bootloadert kell nyitnod,majd Twrp recoveryt felrakni és ez alol mehet szépen fel az Eu dev rom.
Ha elakadsz,akkor itt kérdezz nyugodtan,mert segittókész tarsaság van itt jelen.Nekem is segitettek. :) -
Steelheart2
őstag
válasz
bacsis #13932 üzenetére
Szia.Nekem is egy Lg 49UH668V tipusu tv-m van.A mi8 am global stabil rommal van.A tv-n a bemeneteknél kivalasztom a screen share-t,majd a telefonon a vezetéknélküli megjelenitönél rábókök a tvre és megy is.Van mikor csak másodszorra sikerül,de ezt nem tudom mi okozza.A global romban csak az zavar,hogy a gyorsgombok közt nincs ez a share funkcio.A menüben kell mindig bekapcsolni.
-
Steelheart2
őstag
Szerintetek most mi a legjobb alternativája a Mi8 nak?Ár érték arányra gondolok.Nem szeretném még lecserélni.
-
Steelheart2
őstag
Jött pár alkalmazás frissités a global stabilra.Többek között a Launcherhez is,amibe bekerült az 5x6 os kezdöképernyö elrendezés.
-
Steelheart2
őstag
-
Steelheart2
őstag
Ez eggyetlen külömbség hogy nem a c meghajtora csomagoltam ki a letöltött fastboot romot.Megprobalom ugy.
-
Steelheart2
őstag
Mit ronthattam el?Eu devröl szeretnék visszatérni global stabilra.Az összefoglalo szerint letöltöttem a Miflash progit és az utolso global romot.Fennt probálltam betölteni a romot,de nem talállta,igy kicsomagolltam egy mappába.Ugy megtalálja,de hamar,0 sec alatt ,végigfut a telepittés és fastbootban marad a telefon.Ujraindittás után,marad az Eu dev a telon.Mit rontok el?Köszi szépen!
-
Steelheart2
őstag
válasz
havri1 #13211 üzenetére
Laci laci Nem cloudbol állitottam vissza.Mindent eggyesével letöltöttem.
Ez a program nekem bekapcsolt kijelzövel 34% ot irt,kikapcsolt kijelzövel pedig 12% ot.Képernyöfotot azért nem tudok felrakni,mert most értem haza és mivel kikapcsolt a telefonom,ugy hogy 11 orakkor vettem le töltöröl,igy töltöre kellett raknom és már mást ir.
Hard resetet hogy érdemes csinálnom?Twrp böl vagy gyári beállitások visszaállitása?Ha Twrp,akkor mit töröljek a wipe mappában?Köszi szépen!
Szerkesztve :
Sikerült egy fotot lönöm az átlag fogyasztásrol,ami a mai stat: -
Steelheart2
őstag
válasz
Steelheart2 #13191 üzenetére
Sikerült.Már megy fel az EU dev.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Tud valaki nekem egy olyan linket adni EU dev romra,ahol nem orákat kell várni,mig lejön?Köszönöm.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Kérdezném azokat,akik global devröl váltottak global stabilra,hogy minden rendesen müködik e?Érdemes felrakni vagy maradjak deven?Köszi szépen!
-
Steelheart2
őstag
-
Steelheart2
őstag
Épp most jött egy 200+ os global dev frissités.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Az üzeneteknél hol tudom beállitani,hogy 140 karakter férjen eg, üzenetbe?Köszi szépen! Global dev.
-
-
Steelheart2
őstag
válasz
enginev3.0 #9750 üzenetére
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Global deven van arra valami megoldás,hogy a vezeték nélküli megjelenitöt gyorsabban tudjam ki-be kapcsolni?Elég sokszor nézek tv-n online filmet,ugy hogy q telorol küldöm a tvre.A menüben lehet csak bekapcsolni?Gyorsgombok közt nem találltam.Esetleg valami alaklmazás? Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest