- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Farkas.
tag
Sziasztok!
Nem tudtok valami appot v beallitast amivel ki tudnam irni a masodpercet is az orahoz ?
-
sellas
tag
Tetszik az Miui 11 Nagyon jó az always on kijelző, az időjárásfüggő ébresztő, és hogy végre látszanak az értesítésikonok a notch ellenére. Ez utóbbit megoldhatták volna 1 éve mondjuk, de hát ami késik nem múlik. Minden tökéletesen működik.
Már épp meguntam volna a telefont, erre megújult Esetleg Mi 10-re váltok majd, ha tényleg brutális kamerája lesz, és a megjelenése után néhány hónap elteltével lement az ára (pl. nyárra), bár az Mi 8-é is nekem tökéletesen bejön, kiadványban is jelentek meg ezzel készült képek.
[ Szerkesztve ]
Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz Corsa02 #14779 üzenetére
Nálam szépen pulzál, és ha nincs új értesítés, akkor mintha percenént pulzálna újra míg meg nem nyitod. Legalábbis így érzékeltem. Az ikonjaim meg színesek, igaz azóta már a Global fejlesztőin vagyok.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Ivkovács
csendes tag
Global fejlesztőiről lépnék Global stabilra, de miután kiválasztom a frissítőcsomagot és leellenőrzi mindig hibaüzenet fogad. Jelenleg a "frissítőcsomag ellenőrzése sikertelen" üzenetnél tartok. Van valakinek tippje mit csinálok rosszul? Ezt a romot tallóztam be, és a legutolsó global bétáról váltanék. xiaomi.eu_multi_MI8_9.10.31_v11-10.zip
-
slice14
veterán
Hát az AOD még mindég vacakol, ha gyenge fényerő mellett zárom le a képernyőt. Lezáráskor zölden felvillan a képernyő, majd semmi.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
DanielK
addikt
Tudunk valamit, hogy mikor jöhet a 10-es alapú miui 11 a telefonra?
Jó lenne a gmail sötét mód.
Tényleg, whatsappra nem lesz sötét mód? -
DanielK
addikt
Global stabilon is színesnek kellene lennie az ikonoknak aodon?
Miui értesítések esetén ha meg akarom nézni őket és lehúzom a sávot akkor WhatsApp üzenet esetén dupla sorban jelennek meg ugyanazon üzenetek. Ezt lehet valahogy orvosolni valamilyen beállítással? -
Corsa02
őstag
Stabilon, Miui 11 alatt nincs színes értesités AOD-n? Az Android 10-el jön?
The Truth Is Out There --->
-
DanielK
addikt
válasz Nagya21 #14770 üzenetére
Eddig se használtam ezt a funkciót, így fel sem tűnt.
Az új szoftver nagyon tetszik. Sötét módban végre látszódnak a gmail értesítésben a tárgy mező is.
És végre megcsinálták a notchot, hogy csak az ikonok legyenek ott. A kijelző.meg lemegy.És az ikonok is végre szépek, egységesek.
[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
Hali!!
Első hiba: naptárba nem irgya sehol a hét számát.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Ma én is megkaptam a miui11 verziót.
Minden rendben van vele, viszont még ebben sincs megoldva hogy az értesítési sávra ne kerüljön ki a "messenger a többi alkalmazás felett" üzenetet?
A legutolsó global dev változaton valahogy el lehetett tüntetni frankón, vagy csak én nem találok rá most a megoldásra? :) -
morfeus08
tag
Azt nem tudja véletlen valaki hogy a gyári launcher-be mikor kerül be az app drawer?Egy időben voltak erről hírek/pletykák.
-
FJC
aktív tag
Global Stab.
Most jött OTA-n
Valamiért nem tudok képet feltölteni.....
Tehát megjött a 11-es Miui![ Szerkesztve ]
"A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
8nemesis8
veterán
válasz HUTCHDB #14514 üzenetére
Természetesen nem maradt el a hangosítás és többféle zenével is próbáltam, nehogy azon múljon.
Nincs semmilyen extra program telepítve a gyári zene appon keresztül próbáltam, mondom Mi A1 esetén hasonló zenékkel, felhasználás mellett jó volt, most élvezhetetlen, annyira halk, hogy a dízel "kerregése" szinte elnyomja azt. -
Nagya21
addikt
HAli!!
Nah Stabilra most csorog le a MIUI 11 OTA-n.
Üdv Nagya
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
harry3
őstag
Megjött a stabira a frissítés.
-
havri1
félisten
Ez a Facebook funkciójának frissítése rohadt idegesítő. Persze led villog tőle állandóan..
havri
-
Steve1207
veterán
Na így harmadnapra, értesítéseim ok, akkuidő is kb beállt (nem jobb, mint pite alatt, de mostmár nem is tűnik rosszabbnak se). A Cast hibát jelentettem, viszont egy idő után ismét mutatta a Youtube érdekes módon a Chromecast ikont és gond nélkül kiküldi a Mi Box-ra (talán megjegyezte az előzőekben használt eszközöket a gmail account, hiszen az is azzal megy). Ellenben a lista továbbra se észleli a teljes képernyő cast-nál.
Az említett "telítődnek a letöltések és belassul minden további" se fordult elő már ma, direkt beletoltam úgy 70-80 kisebb fájlt Mondhatni elégedett vagyok..
-
őstag
válasz togateam #14741 üzenetére
https://m.logout.hu/bejegyzes/lasy/mtp_mod_hasznalata_total_commanderrel.html
Bocs csak így tudom linkelni mert úton vagyok
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
togateam
senior tag
-
Steve1207
veterán
válasz togateam #14732 üzenetére
Ez az MTP miatt van elméletileg, más gyártóknál is van ilyen hiba a gyári kamerával (pl OnePlus), de Samuéknál valamit csináltak a kamera app-al és az generál thumb képeket.
Emlékeim szerint a gcam is csinál egy mappát a thumboknak, miui kamera meg nem, ezért nem látszik windowson.(#14738) VANESSZA1: hálózatnál bizonyos appok beolvassák és azért van thumb, pl telón nézve hálózatot is valamelyik app támogatja, valamelyik nem az előnézeti képeket. Így akár fordítva is igaz lehet, ahogy írod, bár én azt még nem néztem.
[ Szerkesztve ]
.
-
őstag
válasz togateam #14729 üzenetére
Ha mindezt total commander - hálózat - mi8 keresztül csinálod láthatod a képeket.
Amit leírtál az a Win gyorsítótár lassúságának a hibája, és nem a xiaominak, és nem a mi8-nak.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
togateam
senior tag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zsoleszhun #14727 üzenetére
De nincs root...
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zsoleszhun #14724 üzenetére
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Zsoleszhun
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
EU romon valaki használ Raiffeisen bank alkalmazást?
Nagyon kellene, hogy működjön...de el sem indul az alkalmazás." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Ha esetleg lenne valakinek egy fólia a "fiókban" segítsen már ki legyen szíves...
-
laci laci
addikt
Egy kis aod csemege, feltétel:
-root,magisk [link]Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
-
Steve1207
veterán
válasz HUTCHDB #14714 üzenetére
Nekem értesítéseket is csak akkor dob fel jó esetben, amikor feloldom a képernyőt... Szerintem engedd el, majd javítják.
Arra egyébként kíváncsi lennék, hogy ez android miatt van vagy pl még a pite alatti miui 11 is ezt produkálná majd kiforratlanság miatt.Én arra jutottam, hogy egy ideig még elvagyok most ezzel, amíg nem jön ki a stabil, de utána megyek is vissza, nincs kedvem hetente apróságokon bosszankodni. Cast kapásból hiányzik már, mert naponta használtam... Durva, hogy ennyire hozzá tudtam szokni egy hivatalos rom-hoz is.
.
-
nobillgates
tag
válasz Zsoleszhun #14623 üzenetére
Köszi az infót, de nekem ez asszem túl bonyolult. Már a BL nyitásnál elakadtam. Most már megvárom a MIUI11-et, aztán újra bepróbálkozom.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Peter.70 #14710 üzenetére
Nem mindent.
Pl. a fotók, zenék maradnak.
A rom is marad csak minden alaphelyzetben kerul.De nálam ismét nem működik....
Egyik pillanatról a másikra nincs ikon...[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz huliganboy #14701 üzenetére
Szia! Köszönöm! Beállítottam ott a pulzáló kéket, de nem történik semmi.
-
Danex
addikt
válasz bacsis #14703 üzenetére
https://support.google.com/android/answer/2819582?hl=en
Elvileg így is lehet, de nem vagyok biztos benne hogy amire én gondoltam az nem-e Xiaomi.EU rom miatt volt.
De ez a hivatalos válasz rá, meg kéne próbálni így. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz Peter.70 #14700 üzenetére
Nulláztam a telefont, utána már jó volt az értesítés kijelzés.
A színes ikonok megjelenítéséhez pedig át kellett állítani az értesítéseket androidról miui-ra.
-
Griff55
senior tag
Másnak is elő szokott ugrálni többször a töltési animáció amikor tölt a telefon? Nem mozgatom a telefont meg semmi, de időnként mégis felvillan az amináció...
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Steve1207
veterán
Még egy "hiba" nálam EU-n, ha a letöltésekben az elvégzett feladatok száma telítődik, szóval 15-20 feladatnál több elvégződött a maradék letöltést alig akarja elindítani. Tárolja ugyan a letöltési linket, de baromi nehezen kezd neki és lassú is, szinte megáll fél percre, még egy 100-200 kb-os fájlé is. Amint töröljük az elvégzett feladatokat megint begyorsul rendesre és folytatja a listában szereplőket, utána megint visszalassul, amíg nem törlöm az elvégzetteket.
Javításként próbáltam 2,4 - 5 GHz-et módosítani wifin-, bt ki-be kapcsolás, mobiladat, hátha valamelyiken begyorsulna, de csak a felső segített.Ezek a csilivili dolgok tetszenek amúgy AOD-nél, kivételesen bekapcsoltam
[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest