- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
wwenigma #4871 üzenetére
A rögzítési időközt változtatja. Nyilvánvalóan, ha 10 méterenként rögzít egy pontot, akkor a vonal sokkal fűrészfogasabb lesz, mint amikor 1 méterenként rögzített pontokat kell összekötni.Az úton tartást pontosabban lehet megmérni, ha a pontok száma tízszer több, mint az alapértelmezett beállítás.
-
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma #4803 üzenetére
Hagyjuk. Az illető kommentelőt ismerem és tudom milyen telefonja van. De ez nem tartozik senkire. Az egész GPS témán egyedül te lovagolsz már itt, senki más. Nem veszed észre? És ahogyan írtuk, a saját korábbi HSZ-eid alapján most már nem 9, hanem 10-ből 10 normális ember rég gariba visszaküldte volna a hibás egyededet. Ennyi. Többet kérlek ne zargass ezzel a GPS baromsággal.
Más:
Az alábbi LINK-en megtekinthetitek az iszonyat nagy szórással használt Hongmi üzemidejeimet az elmúlt pár hónapból. Van ahol 3 óra a kijelző, van ahol 6 óra (!). Nagyban függ attól a kijelzőidő, hogy a háttérben a mobilhálózat mennyire stabil (értsd a screenshotokon a csík mennyire egybefüggően sötét zöld!). Amint láthatjátok én olyan helyen dolgozok napi 12 órában, ahol bizony a mobilhálózat nincsen a helyzet magaslatán sokszor. Ebből kifolyólag rendre hullámzik és kapcsolódik egyik toronyról a másikra.Szerk.: Logoutos cikk nem készül belőle, mert nincsen rá időm.
-
Dominó85
addikt
válasz
wwenigma #4798 üzenetére
Elolvasva a kommenteket, inkább kihagyom. Elég gagyi program, ha még egy S4-esnél is elveszti a jelet jó párszor. Pedig abban már elvileg überfaxa GPS van. Na meg nincsen kedvem bizonygatni senkinek semmit. Próbáld le te.
Nekem a NavDroyd előfizetett navija már bizonyított, ennyi nekem untig elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest