- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
wocsok17
tag
válasz
nemlehet #6300 üzenetére
Alin láttam olyant, akitől már rendeltek, de úgy azért nem olcsó, meg ez biztos hogy áfázni is kell.
Nekem is nagyon tetszik, de nem bírom megoldani olcsón, akkor nem hiszem hogy kell. majdnem 430kHufDe ezen a boxon is gondolkodom:
http://www.aliexpress.com/item/original-xiaomi-box-3-3rd-2GB-RAM-4GB-ROM-A9-quad-core-mali-450-4K-3840/1996104187.html -
wocsok17
tag
válasz
kriszpontaz #6188 üzenetére
Megpróbáltam, de nem tehetem:
Sorry, you are not allowed to view this forum, please click here to view details -
wocsok17
tag
válasz
herdsman12 #4919 üzenetére
Igen, néha túl bátor vagyok, de még helyrehozhatatlan hibát nem sikerült eddig okoznom...
-
wocsok17
tag
Angol forumon ezt írták rá nekem, de nem tudom megcsinálni, mert nem tudom jelenleg szerkeszteni amit kell, mert nincs mivel...
Talán este ki tudom próbálni, addig ha valakinek van kedve:Hi,
There is a workaround how themes app could work on multi 15.0:
Are you rooted?
You only need to delete one line in build.propro.product.mod_device=
Please make a backup of build.prop before and reboot your phone after modification.
Please try out and let me know if this works.
-
wocsok17
tag
válasz
herdsman12 #4257 üzenetére
Jó lett, legalábbis most úgy tűnik!
Az történt, hogy mobiluncle-val feltettem egy cwm-et, de tényleg vissza kellett rakni a stock-ot, és utána már minden úgy ment ahogy kellett.
Plussz nem árt ha az ember nem keveri a le és a fel fogalmakat.
Mert egész más menü jön be, ha a le gombot nyomom bootkor, vagy a fel+powert...Köszönet!
És most kidőlök...
-
wocsok17
tag
Nemrég jött meg, és ismerkedem vele, de nincs wifi itt, és nem tudok telepíteni semmit paly-ről...
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Óvodások homokozója
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest