- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
-
herdsman12
őstag
válasz
wocsok17 #4899 üzenetére
Bátor ember vagy, nem biztos, hogy megpróbáltam volna egy ilyen kérés után:
"Please try out and let me know if this works."Megnéztem a v5, v13 build.prop állományban is ott volt már ez a sor:
ro.product.mod_device=HM2013023_mam
Viszont a kínai-angol verzióból hiányzik, ezek szerint a gyári (kínai-angol) ROM-os készülékekkel működött a Theme?Ha már többeknek sikerült, akkor én is írtam a sor elé egy "#"-et, csak saccoltam, hogy ez érvényteleníti a bejegyzést. Aztán már "nekem kínai" volt a TC editor kérdése, de "Rendben - Igen", reboot és működik.
A megoldás jó, de nem ez a bejegyzés okozta a problémát.
Azért a MIUI hu fórumon reagálhattak volna erre a problémára.Köszi az akciót.
-
nimfas
addikt
válasz
wocsok17 #4258 üzenetére
Örülök neki hogy segíthettem :-)
Legalább visszaadok vmit. az itt kapott segítségből.
ÉN is húzok aludni mielőtt a gyerek ébresztőt tartÉn lehet eladom a Hongmi-t, (még a fólia is rajta van, a kamerán is) csak tettem rá egy normális recovery-t meg egy Stabil romot.
Egyelőre elég a HTC Sensation... az jobban elfér a zsebemben is... 4,3" vs. 4,7" -
nimfas
addikt
válasz
wocsok17 #4247 üzenetére
Ha tettél fel CWM recovery-t Uncle alól, akkor az a célravezető,hogy visszateszed a stock (gyári recovery-t) majd ha az már megy, akkor az alól teszed fel a TWRP recovery-t... de majd az okosok kijavítanak ha tévedek a levezetésben.... ;-)
Kedves Laza... a neved végén is ott a ... és ki baszogat érte?
Én regeltem az oldalra (mert hogy el tudjam olvasni a fórumot ahhoz is kell, nem csak az íráshoz ahogy más normális helyeken), de gondolom nem mindenki szeretne ezért leírtam azt hiszem elég érthetően, hogy mit hogy kell csinálni, hogy nálam hogy működött a dolog.
Ha már egy embernek sikerült akkor megérte.. és megérte (Zolda)Ui: kihagytam a sok ...-ot hogy ne bántsa a szemedet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest