- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Ja és nekem az akkuval semmi problémám!!!
Ez természetesen egyénfüggő nagyon,tisztában vagyok vele.
Olyan munkahelyen dolgozom,ahol lehetőség van netezgetni a telefonnal(sok a kényszerpihenő) és unalmunkban kockulunk a kollegákkal sokat.
THL W100 van az egyik kollégának,az pld még ennyire sem bírja.Nem sokkal marad le,de lemarad.
ZTE Blade3 van a másiknak,az kb ennyire birja.
Szóval nincs lemaradva a többi telótól,csak engem a Jiayu G3 elkényeztetett ebből a szempontból.
Az kb 1,5x tovább bírta mint ez.Nem hiába kértem annyiszor amig még nem volt ilyenem hogy nyilatkozzon akinek már van,vagy screenshotot nyomjon be az akkuidőről,mert volt egy olyan érzésem hogy ez az 1800 mAh nem lesz sok.
Beigazolódott.Sajnos nem sok infó jött erről a fórumról ezügyben,pedig nem egyszer kérdeztem és közben más is kérte ezt,mégsem irt senki ezügyben.Nem gond,nem szemrehányás.
Amúgy semmi gond ezzel,hozzászokom.Ha kéri,töltöm.Ennyi.
De ettől még nekem ez némileg kevés.Ja és megkérek mindenkit,nem kell bizonygatni hogy 3-5-8 napokat bir a telefonjuk.
ELHISZEM! -
hevizms
addikt
A támogatást inkább úgy értettem hogy van a MIUI felhő meg a szinkronizálásos dolgok,meg ilyenek.
Inkább ez a MIUI-nak és nem a készüléknek szólt.A többi Xiaomi készülékkel mi a helyzet?Szoktad figyelemmel kisérni?
Pld a MI2 az jobban támogatott?
Azért kérdezem mert én nem figyelem ezt,persze utánanézhetnék,de te talán tudod a választ megspórolva nekem a keresgetést -
hevizms
addikt
System mappában nem találtam,úgyhogy biztos nem csak úgy ott van benne.
Nekem valamiért failed felirattal megszakitja a telepitést a twrp,igy egyelőre nekem erről a romról lekell mondanom.
Egy próbát még teszek.Újból letöltöm,hátha a letöltéskor történt valami a rommal.Ez a hibaüzenet van a twrp sorában,amikor a failed fogad:
Updating partition details -
hevizms
addikt
Nem mertem kipróbálni,mert ugye nem olyan régen is volt bedobva ide egy romajánlás,azt kiderült hamar a build.prop alapján hogy nem a mi készülékünkre való,pedig a miui oldalon az volt irva.
Tényleg a build.prop-t hogyan lehet megnézni egy letöltött romban?
Kicsomagoltam a romot,de gőzöm sincs hol található. -
debike
újonc
-
vegyszer
addikt
MI3?
Nekem még most tűnt fel, hogy ha pofára van a teló fordítva, akkor bizony nem csörög, de hogy ennek mi az oka, nem tudom. Ha elforditom bejövő hívás esetén, akkor is néma lesz. Hol lehet ezt kikapcsolni? A gravity box alatt tudom, de itt az Ultimate romok alatt nem lelem
-
-
kano
nagyúr
Sőt hozzáteszem, hogy nekem is ez a típusszáma és az első ötben benne voltam akinek itt Hongmija volt.
Úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy nem tudja a 3G-t. -
hevizms
addikt
to2c és minideal 205-206$ DHL-el.
Az áfával megspékelve,kb 60000 ft.
Nem is olyan elrugaszkodott ár az a 638000 szerintem.Persze lehet SG-vel is kérni,de kérdés megéri-e 1,5-2 hónapot várni,ráadásul olvasva a postázós fórumot,szinte nincs már "átcsúszott" telefon.
Úgyhogy áfa ott is játszik,plusz még 1500 ft(6,5$)-ot kér a posta.
pld a minidealnél így 56-57000 ft-ra jön ki a végén.Viszont több hetes(hónapos) idegeskedés,szemben a DHL-el.
Jiayu G3T SGPOST
2013 12 31-én rendeltem,01 02-án elküldték(ténylegesen) és 02 13-án került a kezembe
Persze áfával,1500 ft-al megspékelve -
Baritone
tag
Én beszéltem az új magyar shoppal, és ők 7-8 hét múlva szeretnék megkezdeni az árusítást, kb. 80-90.000 Ft-os áron. Tehát drágább lesz jóval, mint a Hongmi most.
A shopban bruttó 63.800 "vörös rizs". És mivel az 1s szintén 1 gb rammal jön ki, szerintem ennyivel nem ér többet majd -
szoporiz
tag
A snapdragon tényleg más kategória,volt Mi2s-em is(snap 600) meg moto g-m is (snap 400).
De amit a hongmis mtk chipsettel műveltek a xiaomi-sok le a kalappal. Bár a snapi processzorokra jobb szokott lenni a támogatás.
Majd ha kijön és olyan 60-65 ezerből be lehet szerezni minden költséggel együtt akkor beneveznék rá,addig nem. -
doongoo
addikt
árban valószínűleg drágább lesz az 1S, amúgy meg talán lesz 1000 pont különbség antutuban a snapi javára, az annyira nem lesz ütős különbség ezen a szinten szerintem. Azaz gyorsaságban nem lesz nagy különbség, de a MIUI fejlesztéssel igazad lehet.
nekem most nagyon jó a Hongmi, mindenre maximálisan megfelel, amire használom. Ez nem volt igaz sem a ZOPO-ra, sem a Jiayu-ra korábban, úgyhogy nálam marad egy darabig
-
mclane_
aktív tag
Hosszabb távra tervezek ezzel a Hongmival, min 1 év. Utána meg ki tudja mi lesz. Aki most gondolkodik annak tuti megéri megvárni az a 3-4 hónapot. Erre se kellett többet várni, talán aug. végén harangozták be, novemberben meg már vígan rendeltük a WDCMA-t.
Annyi készülékük van, hogy követni is nehéz, Hongmi2 nem alternatíva, nagyon-nagy lenne nekem, ez az 1S pont jó utód lenne(bár nem tudom mit tud ez a Snapdragon 400, összvissz 2 készülék létezik ezzel), mi3s, mi4, mi3 mini,(jó ezek nem dual simek). Biztos viszik még tovább az olcsó sual sim-es ágat, komolyan fogynak ezek a készülékek. -
-
Sanyesz.
őstag
Még csak egy gondolat, aztán befejezem a fólia témát:
Szerintem sokkal nagyobb védelmet nyújt egy jó tok, mint az LCD fólia. Ha a Te példádnál maradunk, akkor egy ilyen leesésnél (betonra) én nem elsősorban az LCD karcok miatt aggódnék, hanem az elektronikáért, a burkolatért. Itt a vége. -
Sanyesz.
őstag
Próbáld meg, hogy nem drótkefével tisztítod.
De komolyan. Nem vetettem anyagvizsgálat alá sem G3, sem Hongmi üvegét. De hidd el, lehet rá vigyázni úgy, ne karcolódjon.(#1653) Mondjuk nem kulcscsomó, pozdorjacsavar, flexkorong társaságban szoktam zsebre tenni, hanem tokban.
-
vadkörte
addikt
Ha előzetesen fejlesztő lettél, a vissza hosszű megnyomását be lehet állítani, úgy, hogy az épp futó app-ot kilőjje.
A full wipe (system, data, cache, dalvik) sem segít? Mert az már kicsit fura, hisz ez teljesen alapra teszi a rendszert.
Ha ez sem segít, lehet csak a reinstall marad... -
vegyszer
addikt
Pár kép a hátlapról: itt vannak
Az antelife oldalán vettem a telóval együtt. 6,5$ volt. Szerintem annyit megért. -
vegyszer
addikt
Lenovo A820 vs Xiaomi Hongmi:
Nagyobb a Hongmi, ha nem is sokkal. Tetszik a vaku, és előlapi kamera. Valamint mégjobban tetszik a kijelző...
A piros, nem világító gombok kifejezetten tetszenek. Mert a Lenovo bizony (nekem) legkivetnivalóbb része a 3 tapi gomb színe, és a középső formája volt. Persze a Gravity box adott kvázi értesítési ledet, és az jóval fényesebb volt az itteni noti lednél, de ez állítható.Valójában engem 30 perc alatt meggyőzött, hogy ez marad, és a Lenovo A820 megy. (lett rá vevő, így a csere szinte darab darab alapon ment, hisz ez olcsón jött, az drágán ment, igaz, részletre)
Így maximálisan megérte. Szerintem. Bár a MIUI launcher nem az én világom. És a Nova után meg már nem is voltam képes arra gondolni, hogy eladom. A hozzá rendelt piros hátlap (elvileg) eredeti, bár tükör sima. De szép. A WSM Tools segedelmével a Mi Tools alkalmazást leszedve kb tudja azt, amit a Gravity box tudott. De pl szolgáltató ikon állítható be, vagy épp hexában a térerő színe.
Sajnos fólia nem volt semmi hozzá.
Külső alkalmazás (timely) nem mindég ébreszt. A noti led szerintem messze nem hangolható úgy, mint szeretném. Pl fb kék, Gmail piros, gtalk zöld. Sajnos csak értesítés, üzenet, és hívás kategória van (plusz töltés elején piros, majd kék (a standard értesítési szín), majd zöld lesz) -
nemlehet
őstag
Ez jogos, de egy MP4 lejátszó az nem kerül 200 dollárba sem. Tehát ha tényleg MP4, nem kell félned úgy sem fizetsz, ha meg simlizel akkor fizess vámot meg áfát. Nekem se tetszik a rendszer, örülök is mint majom a farkának, hogy az enyém átcsúszott.
Amúgy azt néztem így utólag, hogy a csomagon 2 rétegben van a "matrica". Én sweden postal rendeltem, és ahogy nézem először elküldték a svédországba, onnan jött magyarországra (legalábbis a matricák alapján). Érdekes megoldás, úgy tűnik működik. Bár ha EU-s országból jött, akkor nem tudom mit keresett a vámon...Amúgy én még csak egyetlen buggal találkoztam az official v5 MIUI-ban. Néha játék közben olyan mintha megnyomnám a home gombot (pedig tuti nem). Nem lép ki, simán vissza tudok lépni, de fura. A másik apróság, hogy egyes játékok közben leáll a zenelejátszó. Nem RAM gond, mert pl Dead Trigger közben nem, míg Kingdom Rush közben meg igen. Néztem beállításokat, de mindenképpen megállítja a zenét.
App eltünés, ébresztés elmaradása semmi ilyesmi nincs nekem. -
doongoo
addikt
sejtem, az lett volna a végszükség.
Más: hárombetűs navit hogyan lehet feltenni rá? Eddigi telókon a telefon tárhelyre kellett felmásolni mindent és onnan telepíteni (32 GB ROM-os telefonon nem is volt ezzel gond), de ebben ugye kicsi a belső tárhely és így nem fér fel a teljes EU csomagom mindenestől. Csak lebutítva lehet feltenni esetleg vagy van arra mód, hogy a térképeket SD kártyáról keresse?
-
mclane_
aktív tag
-
mclane_
aktív tag
Ja énis
TWRP simn felment miután a kínai cwm-et lecseréltem az angolra. ROM is simán felment, OTA frissítés is szépen végigment, backup működik, visszatett mindent progiktól az sms-ekig. Az új naptár van már benne(nekem új
. Többit meg majd folyamatában, de eddig jó, nincs gondja.
-
vegyszer
addikt
Pénteken, 13:45-kor hozta a MPL.
Egyenlőre csak fél óra volt rá. Majd ma, az éjszakai műszak után újra elő veszem.
Napra pontosan egy hónappal az egy rendelésben feladott tok után érkezett.És bukott a vámon. Tetszik nagyon. Én miui v1-el kaptam. Jelzi a v 5-ös frissítést. Ezt szabad WiFi-n (ota segedelmével) frissíteni? (69mb az amit ír)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Asztalos klub
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest