- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baritone
tag
válasz
doongoo #1887 üzenetére
Igen a múlthéten még 59.990 volt.
Én osztottam szoroztam, és mivel az áfát vissza tudom igényelni, nekem ha itthon veszem. 50.000-ben van a jelenlegi árral. ha kintről rendelem aliról, akkor áfával 55.500 áfa nélkül 43.700 és várhatok rá 2 hónapot vagy többet.
Tehát leglogikusabb itthon megrendelni, mert ha van raktáron - ami most nincs, de 2-3 hét múlva lesz - akkor 2 nap és nálam van utánvéttel. Ha gariztatni kell, sokkal egyszerűbb, mert itthon véd a fogyasztóvédelem, és szerintem az nekik gáz, ha megszállják őket, mert átverik a vevőt -
Baritone
tag
Én beszéltem az új magyar shoppal, és ők 7-8 hét múlva szeretnék megkezdeni az árusítást, kb. 80-90.000 Ft-os áron. Tehát drágább lesz jóval, mint a Hongmi most.
A shopban bruttó 63.800 "vörös rizs". És mivel az 1s szintén 1 gb rammal jön ki, szerintem ennyivel nem ér többet majd -
Baritone
tag
Akció a geekbuyingnál
-
Baritone
tag
Találtam egy nagyon jó videót a Hongmiról. Nekem hasznos volt
-
Baritone
tag
Üdv Mindenkinek!
Kedvet kaptam ehhez a telefonhoz.
Elég régóta nézegetem a kínai telókat, és először csak a 2/32gb készülékeket néztem, de lecsillapodtam, és arra jutottam, hogy jobb ár/érték arányú telefon nincs most a piacon.
Mivel én nem nagyon játszom, néha kell a gps, főleg a levelezés, telefonálást, és böngészés a lényeg, így ez a telefon szerintem tökéletesen megfelel. Zopo zp980 volt még tervben, meg zte nubia z5s mini, de szerintem annyit nem érnek, főleg, ha rájön az áfa is.
Annyit kérdeznék, hogy akinek már van Hongmija, annak a multilang-ban tényleg benne van a magyar nyelv, mint a hirdetett fotókon?
Ja és ha van portugál ismerős, szerintetek érdemes oda rendelni antelife-ról a készüléket és tovább postáztatni? Így szerintem EU-n belülinek számít és nincs áfa és vám, ha jól gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged