Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Az itteni alapján (én az első verzió szerint csináltam, 10 perc alatt megvan)
Elsőre ment, semmi gebasz (mondom, életem első okos telója). És a sok hülyeség 95%-a eltűnt. Van még pár, de azt már megszoktam.
Ilyen pl. hogy az értesítő ledek nem müxenek egy reboot után (megoldás, kikapcs-bekapcs a ledeket és OK). Meg ami még nem jut eszembe, de van pár.
De pl. imádom hogy szinkronizál egy szerverre, és ha újrahúznám a telóm mindent visszakapok mindenféle bűvésztrükk nélkül (képek, tel. számok, sms, jegyzetek, stb)
-
herdsman12
őstag
-
hevizms
addikt
Ezek szerint én kifogtam egy selejtet.
Nekem 2 napot sehogy nem bír ki.
Sőt tegnap este éjfélkor lehuztam a töltőről 100%-ról,aludtam utána(tehát semmi történés a telón),reggel fél hétkor 70%-on.Nem értem az egészet.
Mondjuk azt meg nem értem hogy azóta mostanáig meg "csak" 18%-ot csökkent,pedig használtam is.
-
-
-
-
hevizms
addikt
Na ezt jól megkaptam
Ha ennyire kened vágod hogy mit miért melyik,akkor minek kérdezted meg?
Hisz úgy látom ezt már eldöntötted előtte hogy megkérdezted volna.Majdhogynem kellemetlenül érzem magam.
Én kérek elnézést hogy segiteni próbáltamui:az 50$ különbözet hogy jön ki?Amit linkeltél még drágább mint pld a minideal vagy valamit rosszul nézek?
-
szoporiz
tag
Az ibuy annyit tud csinálni hogy nem a sablon csomagolása van hanem színes papírban egy kamu számlával a csomagolásban próbálkoznak. Ez sok esetben sikerülhet is, a spemallt nem ismerem.
Sajnos a lebukás esélye nagyon magas, nemzetvezetonk ukazba adta hogy jobban figyeljenek a vámosok.
Akár spemall akár minideal, pár százalék az esély hogy atcsuszik.
SZERINTEM!
UI:én is kíváncsi vagyok erre a sarc dologra, jól jönne
A többieknek akik singposttal várják a csomagot, a hivatalos közlés szerint rossz az idő ezért állnak a csomagok napok óta a raktárakban. -
hevizms
addikt
Én nem vennék tőle.
Miért nem veszel inkább megbizható bejáratott webshopból?
Van jó pár ami már bizonyitott.
Még te is bizonytalan vagy,de azért ott nézegetsz az ali-n.
Mitől tűnik az jobbnak mint pld egy minideal vagy antelife vagy etotalk vagy stb webshop?
Nem értem.
Aztán meg jön utána a siránkozás hogy jaj nem 3g-st kaptam,meg jaj hamisitvány mittegyek?Amúgy tudom hogy sokan rendeltek már sikeresen az aliról,de sajnos van sok negativ tapasztalat is.
Ha mégis onnan akarsz rendelni akkor nagyon megkell nézni az eladót.
Nemcsak a pozitiv értékeléseket hanem hogy pld mióta reggelt,a pozitivok közt nincs-e sok ugyanattól a vevőtől stb.Aztán még így sincs biztonság,hisz nem tudni mennyi az a csaló aki az elején rendesen csinálja,begyűjt egy csomó pozitivot,majd amikor összejött akár csak 20 db 200$-os rendelés,akkor lelép a lóvéval.
Én így jártam itthon a vaterán.1000-en felüli pozitivja volt az illetőnek,negativ meg talán 10,bátran rendeltem.Pénzt elküldtem,áru nem jött.Aztán pár napra már sokasodtak a negativok,meg a vatera kizárta,de rajtam már ez nem segitett.Szóval az ember nem lehet elég óvatos magánemberek esetében. -
esox
senior tag
nem örülök neki, mert akármennyire is "olcsó" volt (mondjuk 63ezret nem mondanék olcsónak semmiért...) ne csináljon már ilyet. Az a fura, hogy ezt random csinálja...
A gariban javítás esetünkben ugyen nem igazán játszik...hacsak nem lesz xiaomi Magyarország. Bár anno ZTE-n is mindenki csodálkozott...Egyébként ha leveszem a hátlapot és úgy dugom be, akkor meg simán tölt... ááá azért ilyeneken és pl a hard gombok megvilágításának hiányán látszik, hogy kínai teló. Akármilyen szép és jó...
-
zedok
őstag
Szerintem úgy kérdezd, hogy fehér Hongmi, ami WCDMA-s.
Mert adtak ki fehér, piros és fekete(gray) hátlappal is (td-scdma-t), de a hálózat kezelése ami nem mindegy. Másrészt, szerintem ha tényleg ezzel szemezel, rendelsz egy gray hátlaposat majd hozzá ebayről fehér-piros ami tetszik. Természetesen megbízható boltból, wcdma típust.
-
SSlyTR
senior tag
-
hevizms
addikt
Hol vannak tesztképek?
Mármint mindegyik telótól jó lenne látni.De a legjobb az lenne ha valaki a gyakorlatban tudná ezt igazolni.
Az hogy kijelentem hogy mert csak,az nem valami meggyőző.
Nekem eddig egy sima G3 volt(amig össze nem tört) és mivel nagyon elégedett voltam vele,nem is gondolkodtam és megrendeltem a G3T-t(még úton van).Aztán közben rátaláltam a Xiaomi Hongmira,sokan dicsérik.Lehet eladnám a G3T-t még újan és vennék egy ilyet.
Gondolkodom rajt.
Azért is olvasgatom a fórumot(info gyűjtés)
Viszont megakadt a szemem ezen a hozzászóláson amelyik ennyire lehúzza a Jiayu kamerát.
Nekem a G3 képei nagyon is tetszettek amiket készitett,remélem nem visszafelé fejlődtek?Félreértés ne essék én tényleg csak kiváncsiságból kérdezem,semmi fikázás se ide se oda.
-
zedok
őstag
De hol a teszt?Ja gondolom a Jiayu-ra gondoltál.Csak egy cikket találtam róla.
(#842) XenHai:
Ha jól tudom csak GG2 van rajta és két különböző van, TD-SCDMA és WCDMA verzió - erre rendelésnél kell figyelni, mivel előbbi az ázsiai területen használható 3G, míg utóbbi az EU szabvány.MIUI eléggé szép,kiforrott és kidolgozott android verzió szerintem. De a needrom-on találsz azt hiszem "stock android"-t
-
Laza...
addikt
Én is néztem a Jiayu-t, de vörös rizs lett: Van support, közösség, és szerintem a fényképezője is jobb. Mondjuk az én szememben minden mobil fényképező hulladék
De lőni egy hirtelen képet, teljesen jó. Akksihoz nem tudok hozzászólni, még nem érkezett meg a ketyerém sajna
-
törölt tag
Ááá az áfa tiszta bukó,az kiröppent az ablakon.
Sajna elhamarkodtam az értékelést,bár ha jobban meggondolom az eladó nagyon készséges volt. Ő sem tehetett a dologról,egyszerűen ő is rossz helyről vásárolt. Sajna benne van a kalapban.Remélem ez volt az utolsó ilyen eset velem.
-
nemlehet
őstag
Egyébként az, hogy kínában mennyibe kerül nem mérvadó. Annyit kérnek érte amennyit nem szégyellnek.
Elég sok külföldi tesztet olvastam ezekről az MTK 6589/720p telókról és mindenhol budget phone.ként hivatkoznak rájuk. Szóval nyugaton ezzel a 180-200 dolláros árral még mindig nagyon olcsónak számítanak, főleg függetlenül. De ha azt nézed nálunk is. Itthon mit kapsz ennyiért? Ok LG F6, Y300, S Advance, Xperia J (mindegyik gyengébb, kisebb felbontású és szerintem rosszabb teló mint ez) esetleg Lumia 520... Szóval még így is nagyon megéri, hogy lehúznak párezerrel az ügyeskedő kínaiak.
-
Laza...
addikt
Kínában fogsz élni? - TD-SCDMA 1900/2100
Egy feedback: Be careful, this is a FAKE product ! I saw that thanks to the application MobileUncle Tools. Be careful customers !!!
De ezt Te is láthatod
No meg kapható ott "hivatalos" Samsung S4 replica is, ilyen helyen akkor se vennék ha utánvéttel jönne
-
nemlehet
őstag
Én is aliexpressról rendeltem, 5600 jó értékelésű eladótól, talán az nem ver át. Majd beszámolok ha megérkezett. Amúgy ettől az eladótól rendeltem, mert megbízhatónak tűnik és van egy csomó ajándék hozzá:
http://www.aliexpress.com/snapshot/310786203.html (innen a 3G WCDMA verzió kell neked valószínűleg)
Egyébként 160 dollárért legfeljebb a 2G-s verziót kapod. Ha 3G WCDMA kell (ami itthon is működik 3G-n) akkor az inkább 180-200 dollár között lesz. Erre vigyázz, mert gondolom nem csak 2G-n szeretnéd majd használni.De mások máshonnan rendeltek, eddig csak 1 ebayes szívta meg hamisítvánnyal. Szerintem ha nagyobb kínai webshopból rendelsz akkor nagy baj nem érhet. Csak ne akard túl olcsón megúszni mert akkor tuti megszívod.
-
lolchief70
aktív tag
Idézet innen:
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/keres.php?stext=megb%C3%ADzhat%C3%B3+boltok&submit="A megbízhatóak például: minideal, antelife, geekbuying,, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk,, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, pontosak, aránylag az árak is jók."
Aliexpress és ebay keresekedőktől előfordulhat, hogy xiaomi replikát kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged