- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
kaller1 #7692 üzenetére
a fólia megtartja még
Nekem is ilyen teló lesz a birtokomban remélhetőleg napokon belül, nagyjából elolvastam mindent, szóval nincs kérdésem a telóval kapcsolatban, majd biztos lesz ha a kezemben lesz az eszköz.
Az androiddal kapcsolatban viszont van.
Ezeket a rootolás wipeolás és hasonló szakszavakat nem nagyon vágom.
Na meg azt se hogy a telefonra hogy kell feltenni custom fw-t.(azt tudom hogy kell hozzá root, de a wipeot máshol még nem láttam)
Valaki tudna küldeni lehetőleg magyar leírást ezzel kapcsolatban?mod: valaki összeírná, hogy mik azok a fontos alkalmazások, amik szükségesek alapból a telefonra?
-
Gergő_
őstag
válasz
kaller1 #7690 üzenetére
Akkor valamennyire egyetértünk. Nem tartom kizártnak amit mondasz, mivel szar a kép minősége. Emelett továbbra is fenntartom hogy vannak szarul összeszerelt, túlhúzott kijelzők pl laptopoknál, amelyek melegedés hatására képesek elpattanni, azt is elismerem hogy a bamba szervizek fosnak ezekre a jelenségekre. Ez van.
-
Gergő_
őstag
válasz
kaller1 #7685 üzenetére
ha eleve egy feszített állapotban van beszerelve, de úgysem akarod megérteni, verd csak a fejed a falba. Tudom nehéz elképzelni de az üveg és a műanyag is valamennyire hajlékony...
erre gondolok, ez az igazi törés, nem elpattanás:
Bár fenntartom hogy a a linkelt kép nem megfelelő minőségű ahhoz hogy állást lehessen foglalni
-
magnusheron
tag
válasz
kaller1 #3679 üzenetére
A vicc az az, hogy majd Médiamánia L , vagy XL-el elviheted 69900ft-ért, míg kint 179 dollár (33000Ft) egy 12 ezres csomaggal.
Ennél már csak a brit Vodafone durvább, ahol egy 13 ezres csomaggal 0 ft-ért elvihető két éves hűséggel egy HTC HD2.
Méghogy nincs árkartell a magyar mobilpiacon..
-
llaszlo
veterán
válasz
kaller1 #3463 üzenetére
Kösz. Az OI updattel nálam az a baj, hogy nem csak az 1.5-ös kernelhez figyeli a frissítést. Tehát ha van egy app aminek az újabb verziója csak 1.6 fölött fut azt is frissíteni akarja. És az nem jó.
Ilyen a aTrackDog is.
Vagy ezt valami beállítással lehetne szabályozni? -
norbesz74
aktív tag
válasz
kaller1 #3049 üzenetére
Koszonom az epito jelegu hozzaszolasodat, de az elsot se en rontottam el....
Az hogy nem ertek hozza nem jelenti azt hogy el rontottam volna, de 2x.mas reszt volt iphonom ott is elbasztam mindig a dolgot es hihetetlen, hogy nem szervizbe kellett rohangalnom vele, de hihetetlen ott meg volt oldva a dolog pulse meg az a lehetoseg sincsen, mint sziphonon. Ez tapasztalat
Inkabb ha nem akarsz segiteni akkor csondbe maradj. En tapasztalatrol beszelek es kifogom irni minden hova es elso dolgom lessz frisiteni meg 1x ha meg 1x elo fordul egybol keszulek valtassal fogok menni. Es nem fogom magam lehuzni magamat egy szar fossal, mely gyari t oldalon toltottem le es behal tole a cucc. Siman feltelepitettem es keszenletiben volt reggel felebredekminden progira hibat irt ki. ezert ki be kapcs azt nem elt fel tobbet. MOst nem nyomogattam semmit, de miert is tennem fel komas allapotban?
-
bucsupeti
senior tag
válasz
kaller1 #1722 üzenetére
Van egy ismerősöm, akinek német Pulse-a van, újonan vette T-Punkt-ban. Valóban van benne kártya, de ő meg azzért hőbölög, mert class nélküli kártya van és miért nem legalább class4.
Szóval ha lenne benne akkor az nem tetszene sokaknak hogy a t azzal spórol hogy milyen xar kártyát csomagol hozzá. -
norbesz74
aktív tag
hat keson jonnek ki a nagyobb cegektol is nyomika sanyika. nem indok a 2.0 sdk kessobbi megjelenitese semm mikor nyomika olyan bug sorozattal jon ki, hogy az irealisan is dragan jon ki. a slusz poen hogy a pulse jobban tom hasznalni mint a magicot. de vannak hianyosagai.
sony jon ki nyomika mao eroltetik, de irealisan is dragan ettetik a jo nepet es nemugy jarok, mint symbiannal. nekem az nem bejovos telepites van nem beszelve nem sok olyan prog van ami tetszik is rajta
-
llaszlo
veterán
Erről az oldalról már elérhető Itt van egy jó kis videó is.
-
llaszlo
veterán
Nem lett sehová.
Csak amíg megjön a teló addig gondoltam olvasgatom.
Itt van egy másik rövidebb "teszt". -
norbesz74
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest