- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
-
syl5
őstag
válasz
llaszlo #15351 üzenetére
De van! Paul is csinált rá többek között!
Van már a2sd, és van már hozzá OC kernel is ha jól tudom.
Csak most még feszegetem a hivatalos rom határait, mert én úgy vagyok vele, hogy azért egy hivatalos rom minőségibb...Meg van benne bőven belső memória a pulse-hoz képest (170 mb látható), szal el lehet rajta egy darabig férni. -
Gergő_
őstag
válasz
llaszlo #15344 üzenetére
Tudom, de ezt fel sem ajánlották, (csere egy hasonló készülékre/ ráfizetéssel)
Az alkatrész dolgot nem tudom, én egy készülékcserét kértem, eszem ágában sem volt szervizbe adni.
(általában sajnos nem segít semmit a javítás, vagy nem csinálnak vele semmit, vagy kontárkodnak).
Egy ócska, 40 embernél járt cserekészülék pedig nem érdekel, nem rakom a zsebembe és a fejemhez sem. -
impalaman
aktív tag
válasz
llaszlo #14986 üzenetére
Működik a bluetooth, a wifi és a kamera is. Igaz a kamerával egyszerre csak egy képet lehet készíteni, de mondjuk pl. a Camera360 vagy valami más kamera app megoldja a gondot. Egyszóval csak az alap kamera appban van a hiba. Én most áttértem CM6-ra, eddig csak a BT miatt halogattam, de most már szerintem napi szinten minden gond nélkül használható a rom.
@Khelben: Hogyha AmonRA Recovery-d van akkor nem fog felmenni ez a zipes verzió, mivel van az update-scriptben a recovery számára értelmezhetetlen parancs. A ClockworkMod Recovery-vel felmegy simán.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
llaszlo #14914 üzenetére
Én ezt használom, linuxon wifin keresztül működik.
-
sagesz93
addikt
válasz
llaszlo #14882 üzenetére
Kérlekszépen, nekem egy flb 1.6b van fent, 384mega a progiknak az sd-n, 94 mb swappal(nem azzal a progis megoldással, hanem sd formázásnál állítottam be így).
Nemtudom, mit írjak még? "meg van rakva" appokkal. A telefon így nekem optimális sebességű, bár most már eladom, mert optimust veszek, nekem kell a 3d-s teljesítmény, ami azért itt elég sokat javult, de ez csak játszható, nem pedig élvezhető.(nekem ez a 2 szint létezik.)
kukacka11: "erősen", gyorsan el kell rántani az egyik irányba a telefont. Más trükk nincs. Gyakorolható, bár mivel épp elégséges az fps, nem olyan egyszerű
Ami nálam már szinte élvezhetően fut, az a a fifa 10, csak most már a multitouch hiányzik. -
Brianiac
aktív tag
válasz
llaszlo #14878 üzenetére
Igen, írtam neki is ezzel kapcsolatban, de ő állítása szerint mindeddig csak wifi-vel netezett, mobilnettel nem. Most kipróbáltam én is hogy wifin neteztem és néztem youtube-t stb. és semmi gond nem volt, egyszer sem indult újra. Aztán most felraktam egy eredeti gyári T-s 2.1-s ROM-ot és kipróbáltam megint mobilnettel a netezést, de kb. 10 perc netezés után megint újraindul.
Nem tudom hogy miért van ez, de volt nyáron is egy Pulse-om és annál is ugyanez volt a helyzet.
-
Muki94
aktív tag
válasz
llaszlo #14818 üzenetére
Szia!
Teljesen szűz rendszer is hibaüzeneteket dobál. Raknám fel sd kártyáról az alkalmazásokal, pl Mini Info, APNdroid... gyári alkalmazások is fagynak, lassan nyílnak meg.
Másrészt a Marketbe nem tudok belépni, nem tud csatlakozni, pedig wifi van, webböngésző megy.
ADW launchert hogyan lehet kiirtani? Root explorerben az app mappából törlöm? -
Muki94
aktív tag
válasz
llaszlo #14815 üzenetére
Szia!
Éppen most végeztem, FLB 1.7 került fel. Állandóan FC, és lassú. 1.1 sokkal gyorsabb volt.
A teló már 1.1-el került hozzám, szóval újdonság varázsával hatott a rom telepítés.
Viszont lehet, hogy 1.5-öt fogok próbálni, mert eddig a 2 hónap alatt nem jött elő ennyi FC, mint az utóbbi 10 percben.
Apropó: Az ultimate pulse owners guide-t követtem, ahol le van írva az app2sd lehetősége is.
Piros+menü+bekapcs gombos menüben a partition SD card menüpontban nincs olyan, hogy SWAP, így nem lett a2sd. -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #14791 üzenetére
Bemutatják a vinfosphone-t
Egy rakás ... lesz ahogy elnézem.
-
Khelben
nagyúr
válasz
llaszlo #14777 üzenetére
Swap partícióval nekem olyan lassú volt, hogy alig tudtam kikapcsolni. Gombnyomásokra 30-40 másodperc után reagált. Swap nélkül már ment, de állandóan újraindult, amikor felvettem egy hívást, vagy amikor én hívtam valakit és ő vette fel. Az FLB-s 2.2-vel nem volt semmi gondom, most a CM6 is jónak tűnik, bár még csak fél napja megy.
mazsi: nekem csak magyar rom volt rajta.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
llaszlo #14742 üzenetére
Feltettem az alkalmazásokat és az Elegant Steel modot is.
Sajnos a stabilitásról egyelőre nem tudok mit mondani. Eddig nem szálltak el a dolgok.
Holnap majd nyúzom még, és akkor tudok pontosabbat mondani.Android 2.2.1-es verzió. a Cyanogen kiegészítésekkel.
Youtube-t kipróbáltam, működik, beletekertem a számokba, nem szállt el.
van egy kamera bug egyelőre, ez nálam is megjelent, csak 1 képet lehet csinálni a fényképezővel. ki kell lépni az alkalmazásból, ha másodikat is szeretnél.Wifi működik, bluetooth nincs nekem, marketről tudtam telepíteni.
a többit holnap...Szerk:
Ja, és az a2sd és a swap egyelőre nem működik nálam, majd megnézem mit lehet csinálni velük. -
Pocok256
veterán
válasz
llaszlo #14701 üzenetére
Anhan szóval hackeljem széjjel a telomat mégjobban és hackeljek rá cuccot is hogy fizetni tudjak róla végülis... Érdekes elképzelésed van. Én felfogásomba ha valamiért pénzt kérünk úgy mint egy áramszolgáltatásért akkor elküldjük a csekket ezzel megteremtjük a fizetési lehetőséget.... Amíg ez nincs addig a fizetés miatti hackelés is ugyan annyira lopás mint simán csak letölteni a programot (ami mellesleg free volt szóval ne sírj
)
Warez témát ezennel le(s)za'rom. (részemről)Es -be meg nem tudom hol lehet ez a funkció amivel root jogot kapok mivel átlagos usernek mondom magam és nem találtam ilyen külön funkciot. Ami azt jelenti, hogy az ES egyáltalán nem felhasználó barát nem pedig azt, hogy hülye biztos.
-
Pocok256
veterán
-
mazsi
senior tag
válasz
llaszlo #14676 üzenetére
Lehet, de nem kapott konkrét választ. A topichoz pedig csak azért lehet köze, mert tudtommal kis országunkban csak a tré forgalmazza, ergo más is járhat így.
De hogy megosszam az élményt veletek is: az elmúlt két hétben 17 ROM-ot próbáltam a telefonon. Messze a legstabilabb az FLB 1.6b nálam. Mellette 512 MB ext és 64 MB swap 4GB-os cl6 Kingston kártyán.
Közel sem átlagos a felhasználásom, mert naponta 3x töltöm a drágát, de a főzött ROM-ok többsége fél munkanap alatt fejre állt nálam és a nap nagyrészében a kezemben tartom. Nektek melyik volt a legstabilabb?
Amon-ra simán menti az external storage tartalmát mindkét formátumban a Clockwork meg véletlenül sem. Ez normális?
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #14670 üzenetére
Egy komoly hibát találtam, nincs root jogom.
Akármit csinálok mindig Permission denied üzenetet kapok terminálban és az olyan appok amiknek root jog kell nem mennek.
Persze, hogy ne legyen ennyire egyszerű a Quicboot működik, de pl a ROM manager, és az ES File manager nem mennek root joggal.Az 1.7 fix mire jó pontosan ami még a ROM mellett van? Azt mikor kell feltenni? Ez az 1.7 még nem kiforrott inkább vissza lépés az 1.5-höz képest. Azt nagyon simán lehetett telepíteni és minden rendben volt vele.
-
syl5
őstag
válasz
llaszlo #14667 üzenetére
Én meg nem tudom, hogy mi van a telefonommal. Egyszerűen nem tudok rá overclock-olt romot feltenni. Se Magyar, se UK, se Tre rom-ra flash-elve nem működik. Próbáltam Amon-al, és Clockwork recovery-vel is, de egyikkel se ment, mindig a flash utáni újraindítás után bejön a T-mobile, majd az Android logo, és újraindul majd T-mobile logo, ANdroid logo, újraindulás, stb, stb..
Minden hivatalos 2.1 telepítése előtt visszatértem 1.5-re, mindent úgy csináltam, ahogy kell, de egyszerűen nem akar felálni az overclock-olt rom.Az oc nélküli legújabb FLB, és DMC is megy. Korábban mondjuk ezzel sem tudom mi volt...
És emellett mindegyik hivatalos rom-nál és az új FLB-nél, és a DMC-nél is előjön a bizonyos 3d-s alkalmazásokban a hiba. nincs háttér az Angry Birds-ben, Meteor Blitz-ben szinte semmit nem látni, fehér az egész háttér..Shift is fehér...
Szal akinek mennek ezek a játékok vagy az overclock-olt romokat flash-elni tudja vagy mindkettő az legyen szíves írja már meg nekem részletesen, hogy hogyan jutott el odáig (melyik hivatalos rom-ra flash-elte, a hivatalos romot 1.5-re, vagy a magyar 2.1-re telepítette, vagy hogy), mert én már nagyon tanácstalan vagyok. Nagyon megköszönném!
Leginkább egyébként a 3d-s alkalmazások hibája zavar..erre lenne jó találni valami megoldást. Akinek mennek az előbb említett játék kérem segítsenek nekem!
-
syl5
őstag
válasz
llaszlo #14665 üzenetére
előbb azt írtad, hogy neked se ment az oc-s verzió.
Egyébként mindent kipróbáltam, és nekem nem megy egyetlen oc-s rom se. Se clockwork-el, se amonra-val, se magyar , se uk romra flashelve.
Szal tanácstalan vagyok.
Az oc nélküliek ugyan mennek, bár volt, hogy azok is bootloop-ba akadtak.
Most megpróbálom még tre rom-ra telepíteni... de már nagyon elegem van ebből a telefonból. -
syl5
őstag
válasz
llaszlo #14659 üzenetére
Először is köszönöm válaszod!
De másnak meg megy az 1.7 úgy tudom. Na mind1 legalább nem egyedül vagyok így.
Nem tudod miért csinálja ezt?
Nekem amúgy az 1.6b vált be eddig a legjobban. Báár ennél meg nem csatlakozik nyílt wifi hálózathoz, valamelyik 3d-s alkalmazás szar, és a sygic se talál gps jelet. De ezt ráfogtam a UK rom-ra. Most megpróbálom a magyarra flash-elni, remélem jó lesz így. Ha nem akkor 1.5, vagy lehet a legjobban a DMC-vel járnék. -
szaboknak
aktív tag
válasz
llaszlo #14615 üzenetére
A sleep policy csak azt állítja, hogy ha kikapcsol a kijelző akkor a wifi is. De ha eleve nincs bekapcsolva nem csinál semmit sem.
Az mitől van,hogy ha a Nimbuzz fut a háttérben akkor nem kapcsol ki a wifi és elérhető vagyok,ezt a problémát az új skype-onál tapasztaltam (talán az alkalmazás kezeli ezt a funkciót?)
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
llaszlo #14610 üzenetére
igen, OC-s van fent és hibátlan... rájöttem mitől volt a térerő megszűnés... ugyan attól amitől a wifi megbolondult néha... a WiFi sleep policy-t visszakapcsoltam és most minden jó, nincs hiba semmivel
raktam fel pár appot amivel nekiálltam nyúzni a telefont, fruit ninja egy darab reccenés nélkül megy, linpack eredmény se rossz, eddig ezzel a legtöbb, majdnem 3mflop is volt már
az egyedüli negatívum, hogy az akksi ténylegesen előbb elfogy alóla, de tökmindegy, minden este töltőre raktam így is, most az már mindegy hogy 30%-os amikor felrakom vagy 10%...
akit érdekelnek a beállítások, amikkel szerintem használható egy class4-es kártyán:
512ext2
64swap
60swappiness
dalvik cache meg telefonon maradt... utoljára attól kattant meg az egész -
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #14615 üzenetére
Ha eleve nincs bekapcsolva, miért kéne bármit csinálnia? Nem értem. Pont az volt a probléma, hogy a bekapcsolt wifi kikapcsol, ha elalszik a telefon, de lehet félreértettem valamit.
"viszont ha wifiről használom ahogy lekapcsol a kijelző tovább nem vagyok elérhető,erre van valami megoldás"
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
llaszlo #14607 üzenetére
előtte én is 1.5-ön voltam azzal semmi gond nem volt...
nem értem ez most mitől van, de eddig csak egyszer csinálta mióta újraraktam, azóta nem is rendetlenkedik, de élvezem, hogy atomstabil (ezt leszámítva), meg minden baromira gyors... majd valamikor utána nézek, hogy mitől csinálja ezt, de megint baromira elvagyok havazva sajnos -
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #14572 üzenetére
adb shellből:
sh-3.2# df
/dev: 53692K total, 12K used, 53680K available (block size 4096)
/sqlite_stmt_journals: 4096K total, 0K used, 4096K available (block size 4096)
/system: 102400K total, 100216K used, 2184K available (block size 4096)
/data: 92416K total, 51932K used, 40484K available (block size 4096)
/cache: 20480K total, 4280K used, 16200K available (block size 4096)
/system/sd: 318634K total, 20804K used, 297830K available (block size 1024)
/sdcard: 3468832K total, 2282064K used, 1186768K available (block size 4096) -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #14572 üzenetére
Megpróbáltam átdobni a dalvik-ot az SD-re. Erre azt írja, hogy nincs ilyen könyvtár.
sh-3.2# a2sd cachesd
[ ] Apps2SD is launching...
__ _____
| \ |
| | |
|__/ | Darktremor Apps2SD 2.7.5.1 (2010-09-22)[ ] GetProp Command = /system/bin/toolbox getprop
[ ] SetProp Command = /system/bin/toolbox setprop
[ ] Mount Point = /system/sd
[ ] Starting Darktremor Apps2SD Version 2.7.5.1
[ ] Launching Apps2SD Start Program with cachesd
[ ] Starting Darktremor Apps2SD in cachesd mode
[ ] Moving/Resetting dalvik-cache.
mv: cannot rename '/dalvik-cache/*': No such file or directory
[ ] Activating Dalvik to SD Flag
[ ] Reboot phone. -
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #14568 üzenetére
Titanium bejelentkező képernyő, problems gomb, bár ez ahogy nézem csak a titanium számára tölt le egy busyboxot, a rendszert nem módosítja.
Inkább a marketről.
http://www.appbrain.com/app/busybox/stericson.busyboxAz mit jelent, hogy nem tudod megnézni, mit ír ki? Nekem megy a df, viszont fura mód tényleg nem lehet kapcsolókat használni ls után.
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #14551 üzenetére
Nem tudok másról. Én nem merem overclockolni még, mint egy asztali gépet, mert nem tudok jobb hűtést adni a gépnek
Aztán ha overclock miatt meghal a proci akkor annyi, már nem tudsz eredeti szoftvert se visszatenni, garinak gondolom lőttek.
Ja én se rakok fel sok romot (sőt, alig), de azért ezt kipróbáltam, elegáns - kezdőknek egy nagyon hasznos, egyszerű recovery megoldás. Bár igaz, hogy asszem csak rootolt rommal tudod így feltenni, ahhoz meg már előtte fel kellett küzdened egy recoveryt valahogy...
-
munnergep
senior tag
válasz
llaszlo #14491 üzenetére
A gps egyáltalán nem megy, a hangszóró+mikrofon pedig ritmusosan, fél másodpercenként, fél másodperce elhallgat.
A jegyzőkönyvben az szerepelt, hogy cserét javasol a telemax, mivel nincs alkatrész. Viszont, most, hogy kérdezed, magát a javítási lapot nem is láttam, hogy mi az amit egyáltalán megcsináltak és mi az amit nem. Na ezt ma még kiderítem. -
Watt25
veterán
válasz
llaszlo #14323 üzenetére
A bbcmd nem parancs, hanem a BusyBox parancsra mutató nemtudommicsoda. (Nem tudom, linux-ban hogy hívják az ilyeneket, valamiféle alias. Így nem kell beírni folyton, hogy /system/bin/busybox).
A lényeg meg csak annyi, hogy az echo-s sort a megadott helyre kell beírni. (Tehát csak egy sort kell beírni.)
RootExplorer-el simán meg lehet csinálni. -
NPeete
tag
válasz
llaszlo #14203 üzenetére
Két ok miatt gondoltam ezt:
- 1.6 changelogban van ilyen bejegyzés: - Fixed: will now flash with amon_ra recovery (ezt nemtom mire vonatkozik...)
- nekem sem akart igazán működni - annak ellenére, hogy flashelt elvileg hiba nélkül, folyamatosan fc-zett minden programra
Hálistennek az 1.6 megoldotta a gondjaim, de újraindítani még nem mertem a telefont -
RAiN91
őstag
-
-
törölt tag
válasz
llaszlo #13939 üzenetére
Én Szombathelyen találkoztam ilyennel. A fő téren jelezett a telefonom, hogy van nyílt wifi, de nem tudtam rá csatlakozni sehogyse. Aztán megnyitottam az alapértelmezett böngészőt, ott fogadott egy lap, hogy naponta 2 órát használhatom, utána regisztrálás gomb. Onnantól kezdve működött szépen, ki is írta a telefon, hogy sikerült csatlakozni.
edit: Itthon is nyílt wifi (csak házon belül van elég erős jel, ezért fölösleges védeni) van és gond nélkül castlakozik az FLB 1.5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest