- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
válasz
Watt25 #14799 üzenetére
Teljesen legális, mert a fejlesztő cég akarta tesztelni a Getjar oldalán keresztül az érdeklődést. Mindenkit meglepett az óránkénti 100-150 ezres próbálkozás :-D
Amerikai idő szerint holnapig legálisan lehet a tiétek a játék, ezért még hajnalban is érdemes próbálkozni vele.
Esetleg érdemes alternatív helyeket felkeresni (pl: http://bit.ly/aGhMNV http://bit.ly/92NT32 )
Én az utóbbit javaslom. Jó szórakozást és igényesbbek ne felejtsék bekapcsolni a hardveres gyorsítást, ami az aksiidővől levesz, de a játékélmény javul minimum 50%-kal ;-)
-
mazsi
senior tag
Az FLB nálam is instabil volt, bár nem mindegy, hogy a magyar, vagy a britt gyári ROM-ra telepíti az ember. Nem lehet ez a különbség?
-
mazsi
senior tag
válasz
llaszlo #14676 üzenetére
Lehet, de nem kapott konkrét választ. A topichoz pedig csak azért lehet köze, mert tudtommal kis országunkban csak a tré forgalmazza, ergo más is járhat így.
De hogy megosszam az élményt veletek is: az elmúlt két hétben 17 ROM-ot próbáltam a telefonon. Messze a legstabilabb az FLB 1.6b nálam. Mellette 512 MB ext és 64 MB swap 4GB-os cl6 Kingston kártyán.
Közel sem átlagos a felhasználásom, mert naponta 3x töltöm a drágát, de a főzött ROM-ok többsége fél munkanap alatt fejre állt nálam és a nap nagyrészében a kezemben tartom. Nektek melyik volt a legstabilabb?
Amon-ra simán menti az external storage tartalmát mindkét formátumban a Clockwork meg véletlenül sem. Ez normális?
-
mazsi
senior tag
Köszönöm a tippeket. Feltoltam kezdetnek a 2.1 gyári Tré ROM-ot, de már 10 perccel később keveselte a szabad memóriát :-(
A programokkal még ismerkedem - szarabbak az utamba kerülők, mint más platformon, de talán szoknom kell.
Egy dolog nyilvánvaló lett éjszaka - az android sem csodaszer, főleg pulse-on :-) -
mazsi
senior tag
Gyerekek!
Én is beszálltam a klubba ma délután. 10 éve használok smartphone-okat, de Androidom még nem volt. Két napja olvasom a listát, de türelmetlen vagyok amíg a végére érek jövő héten :-D
Pár gyors kérdésem lenne, amit már biztosan írtatok, de tudni szeretném:
ROM. Gyári 1.5 van rajta. Mire frissítsem? Minél több szabad memóriát szeretnék és az SD kártyára telepíteni a programokat.
Bill: melyik billentyűzetet használjam? Jó lenne magyar, prediktív bevitellel. Eddig winmo-n a SlideIt volt a nyerő nálam. Itt is jó lehet az?
Program: a Kapcsoló nevű programot, vagy még jobb taskkillert tudtok linkelni nekem.Köszönöm a türelmetek - igyekszem én is minél hamarabb hozzátenni majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest