Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brianiac

aktív tag

válasz llaszlo #14880 üzenetére

Amikor megvettem az FLB-Mod v1.7 volt rajta, most pedig azért raktam fel a 2.1-s T-s ROM-ot mert gondoltam az csak hibátlan és nem lesz vele gond. Akkor te milyen ROM-ot ajánlanál, melyiket tegyem fel?

• Brianiac

aktív tag

válasz llaszlo #14878 üzenetére

Igen, írtam neki is ezzel kapcsolatban, de ő állítása szerint mindeddig csak wifi-vel netezett, mobilnettel nem. Most kipróbáltam én is hogy wifin neteztem és néztem youtube-t stb. és semmi gond nem volt, egyszer sem indult újra. Aztán most felraktam egy eredeti gyári T-s 2.1-s ROM-ot és kipróbáltam megint mobilnettel a netezést, de kb. 10 perc netezés után megint újraindul.:( Nem tudom hogy miért van ez, de volt nyáron is egy Pulse-om és annál is ugyanez volt a helyzet.:(

• Brianiac

aktív tag

Sziasztok!

Egy kis Segítség kellene. Ma vettem az egyik fórumtárstól egy T-mobile Pulse készléket, és hát gond van vele.

A következő a történet: Hazafelé a vonaton elkezdtem vele 3G-n netezni (mobilnet) és úgy 5 perc netezés után újraindult, majd elkezdtem nézegetni a marketet és úgy 2 perc múlva megint újraindult, aztán csak rákattintottam a google maps-re és megint. De ezután már végtelen ciklusban indult újra egymás után háromszor, tehát be sem töltött rendesen, majd kivettem az aksit vissza és utána rendesen bekapcsolt. De kevés netezés után megint kezdte az újraindulásokat. Ezek után még a vonaton csináltam rajta egy teljes wipe-ot is mondom hátha jó lesz, de semmi változás.

Nem tudom hogy miért csinálja ezeket, de nyáron volt nálam egy Pulse kölcsönbe és az is ezt csinálta néha. Viszont észrevettem hogy csak akkor indul újra ha pl. netezek, marketezek, letöltök stb. tehát csak ha használom a hálózatot, szóval valahol itt van a kutya elásva, mert ha mondjuk letiltom az adatszolgáltatások vagy nem csinálok semmit ami használná a netet akkor nincsen semmi gond, legalábbis eddig nem tapasztaltam . Azt még nem tudom hogy csak mobilnetnél csinálja e ezt, mert wifivel még nem tudtam kipróbálni, de estére kipróbálom azzal is. Meg még este lehet felrakok egy eredeti gyári ROM-ot hátha segít, bár ami nyáron volt nálam azon nem segített. Most előbb is megpróbáltam netezni meg marketezni, egy darabig nem is indult újra, de beraktam két youtube videót és a másodiknál már megint újraindult.

Szóval ha valaki halott már hasonlót, vagy van bármi tippje, javaslata hogy mi lehet, írjon!

Új hozzászólás Aktív témák