- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
válasz
Brianiac #14881 üzenetére
Egyik sem hibátlan szerintem. Ha nem hardveres a probléma, akkor csak szoftveres lehet. Azon belül pedig kerneles. Tehát olyan custom rom kell amiben a kernel is más ill. javított. Nem nagyon használok 3G-t, inkább edge-t, nem eszi annyira az akkut és opera minivel nincs különbség. Ha van wifi, azt használom, azzal még a youtube is jöhet. Nem szoktam tapasztalni újraindulást.
Felraktam az FLB1.5adw-s változatát, ami már bíztatóbb az lp-s verziónál,de a home-hoz visszatérés néha ennél is lassú. Vajon mitől lehet? Esetleg kipróbálok majd régebbi home-okat is.
Még valami: Az 1.7 használja a swapot? Hogyan lehetne ezt megtudni? Mert a sebességből nem derül ki...
-
llaszlo
veterán
válasz
Brianiac #14881 üzenetére
Passz, az 1.7 lett volna az egyik. Max még az 1.5.
De lehet nem a telefonnal van a gond, vagy nem tudom. Mert ahogy írtad már korábban is reboot volt a 3G miatt. Más pedig nem panaszkodik erre egyik rommal sem.Sagesz: Neked milyen rendszer van fent? Milyen beállításokkal? A swap mekkora hol van? stb minnél részletesebben írd le kérlek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest