Új hozzászólás Aktív témák
-
csopi04
csendes tag
válasz
csopi04 #17365 üzenetére
Kifelejtettem:
Aki nem akar szenvedni:
tegye fel impalaman valamely rom-ját :
http://logout.hu/blog/impalaman/index.html
Köszönet Neki!!!
Főleg a privi segítségért!!
Továbbbá köszönöm mustafa_ale leírását a MODACO oldalán.
http://android.modaco.com/topic/339947-stock-rom-t-mobile-uk2011-z4root-link2sd/ -
Muki94
aktív tag
válasz
csopi04 #15551 üzenetére
Ez elég kellemetlen. Éppen azért ha töltöm a telefont, asztal közepére rakom, nem hagyom, hogy törjön a kábel stb.
Esetleg azt lehetne csinálni, hogy vannak festékkel szigetelt rézszálak, azokkal áthidalni a felszakadt fóliát. Mint a fülhallgatók vezetékei, csak éppen tömör rézből. -
wopi
aktív tag
válasz
csopi04 #15118 üzenetére
Szia!
Első osztályú leírás, köszi. Viszont ahhoz, hogy bele merjen vágni az ember fia, egy megnyugtató választ szeretnék arról, hogy a hívások után már nem indul újra, ugye? Vagy ez a betegség még él ezzel a telepítési sorrenddel is? Tudom, hogy még nagyon alfa-béta verzió...
Köszi,
W -
sippet
senior tag
válasz
csopi04 #3315 üzenetére
az nem a rom, amirol te beszelsz?
nekem eleg sok minden fut hatterben, le van terhelve a pulse rendesen, ugyhogy 20 mb-nal tobb szabad memoriam nem nagyon szokott lenni. megfigyelesem szerint egyebkent 15 mb korul van a hatar, amikor normal hasznalat mellett meg roccenesmentesen lehet kezelni a keszuleket. de ha zenehallgatas kozben pl. nekiallok bongeszni, akkor elegge nekiall szaggatni, ha olyanja van.
-
zs0lt33
csendes tag
válasz
csopi04 #3304 üzenetére
Jó hír, hogy dolgozik már a következő ROM-on a srác, de még bugosabb bétáért biztos nem fizetek, ez hülye ötlet volt
Viszont amint lesz egy rendszer, amivel teljesen elégedett leszek, már megy is az adomány Paul-nak!
Legközelebb egy vanilla változatot próbálok ki, hátha azzal több RAM marad a programoknak és nem lesz brutál szaggatás. (apropó, kinek mennyi volt a max. szabad ramja Pulse-on?)
#3308: én is várom már, hogy alkossanak valamit 2.x alapon, mert sok-sok jóság nem elérhető már cupcake-re
-
Eclips21
őstag
-
bounty123
őstag
válasz
csopi04 #2727 üzenetére
Mivel az egy egész más rom-on alapszik. De a másik vonal az a stock rom módosított változata, amiből nincs külön magyar. Ugyanaz van a miénken is, mint ami a németektől letölthető és amiből a stock alapú mcr romokat csinálják.
Ha fogom és felteszem a német oldalról a novemberi szoftvert, ugyanott leszek mint amikor megvettem a készüléket, elvileg.
-
llaszlo
veterán
válasz
csopi04 #2520 üzenetére
Nekem soha nem volt wi-fi disconnectem. Kivéve ha kikapcsolt a kijelző, de azt be lehet valahol állítani. Aprppó hol lehet beállítani, hogy a kijelzőnél sleepeljen a wifi? Mert ezt ki akarom kapcsolni.
Nekem eddig csak az 1.0-ás ROM-mal volt gondom, hogy nem tudtam szöveget beírni.
Most az 1.4.1-es van fent ezzel minden rendben. Kivéve talán egy dolgot a root jog kezelést, de ez nem alapfunkció.@Bounty: Kösz a választ
-
bounty123
őstag
válasz
csopi04 #2520 üzenetére
Fura, én az 1.0-s modacon vagyok amióta kijött, és semmi problémám vele, mondjuk az eredeti rommal se volt egyik problémám se amit írsz, elég misztikus.
Az ndrive-ot nekem is újra kellett regelni, de ez nem róható a készülék számlájára, rom cserénél (főleg stock-custom váltásnál) eleve célszerű wipe-olni, hogy elkerüld a szoftver problémákat, összeakadásokat. A nandroid backup pedig nem teljes, pl. az ext2 tartalmat nem menti le, az új amon-ra-ban levő BART már jobb, az nandroid+ext backupot csinál.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
csopi04 #2363 üzenetére
Nem hinném, hogy bárkinek is sikerült volna 2.0-t rá erőszakolnia...
Szerk.: Nektek volt már olyan, hogy írtátok az sms-t benyomtok egy betűt, elkezd vibrálni a telefon addig amíg be nem nyomjátok a következő betűt? Múltkor azt hittem, hogy hívnak kb. 20mp ig csak néztem ki a fejemből, hogy most mi van, nem ugrik be az "Incoming call"
-
csopi04
csendes tag
válasz
csopi04 #2362 üzenetére
A Modaco-s romokkal nekem sem volt ilyen gondom, csak most valami nem a Pulse-val kompatibilis custom romot toltam rá, az esetből tanultam, most örülök, hogy van egy működő telóm. Tanulság még az is, hogy teljesen eltünt minden rom kísérletezés nyom,data factory reset sem hoz elő amonrecovery-t.
-
llaszlo
veterán
válasz
csopi04 #2359 üzenetére
Üdv a klubban.
A 8230-ast már néztem én is és sajnáltam, hogy nem ez került nálunk forgalomba Szerintem szebb. De sebaj. A MoDaCo-n fel van tüntetve, hogy az U8230-as ROM-ot használja.
Azt nem értem, hogy neked miért tartott a gyári ROM feltelepítése majdnem másfél óráig, nekem kb 5 perc szokott lenni. -
DarkByte
addikt
válasz
csopi04 #1604 üzenetére
Netrádió: DroidLive; igényes progi. Lehet felvinni új shoutcast adókat is, kinézed az URL-t majd a Favourites-re hosszan rátapadsz. Egyébként pedig a teljes shoutcast adókínálatot lehet böngészni. Nálam ez nem szaggatott, miután kellően bebufferelt szépen megy. Egy negatívuma van, nem kezeli az AAC+ adókat egyelőre (és szerintem a Vorbis-t sem, de ezt nem próbáltam), bár az AAC+ támogatás a hivatalos oldalon szerepel: [link] lehet csak az ingyenesen elérhető Lite verzióban nem szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest